Find billige flybilletter til Elazığ

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 31.10
søn. 7.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Elazığ.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyrkiet

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Elazığ

Find de billigste fly til disse Elazığ-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Elazığ

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Elazığ

København (CPH) til Diyarbakır (DIY)

Fly til Elazığ ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Diyarbakır, hvor den gennemsnitlige pris er 2.273 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ELAZIĞ FRA KØBENHAVNjanuar30% billigereAt flyve fra København til Elazığ ​​koster i gennemsnit blot 1.548 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ELAZIĞ FRA KØBENHAVNfebruar110% dyrereDet koster cirka 4.619 kr. at flyve til Elazığ ​​fra København i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ELAZIĞ FRA KØBENHAVNjuli684% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Elazığ fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Elazığ?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Elazığ?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Elazığ for 512 kr./person, hvilket er 85% billigere end gennemsnitsflyprisen til Elazığ. Hvis du vil finde den billigste pris til Elazığ fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Elazığ?

  januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Elazığ fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.548 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Elazığ i januar, så er det også billigt at flyve i oktober. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.804 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Elazığ på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Elazığ er på en torsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 3.687 kr.. Den dyreste dag at flyve til Elazığ er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 4.994 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Elazığ?

  Lufthavn: Malatya Erhac, Lufthavn: Erzincan, Lufthavn: Bingöl, Lufthavn: Diyarbakır eller Lufthavn: Adıyaman kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Elazığ.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Elazığ på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Elazığ Lufthavn: Bingöl, hvor gennemsnitsprisen er 1.559 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Elazığ fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Elazığ

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Elazığ.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for rt-pcr (naat) and 48 for antigen (quick-test) timer inden afrejse til Elazığ.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Elazığ.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Elazığ?

Hjemrejse til Danmark fra Elazığ

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Elazığ skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Elazığ er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Elazığ nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Elazığ?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Elazığ
 • Hvilke flyselskaber flyver til Elazığ?

  Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Elazığ fra Danmark, Pegasus Airlines og Turkish Airlines. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Elazığ