Find billige flybilletter til Leipzig

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 5.12
søn. 12.12

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Leipzig.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyskland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Leipzig

Find de billigste fly til disse Leipzig-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Leipzig

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Leipzig

København (CPH) til Berlin (BER)

Fly til Leipzig ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Berlin Brandenburg, hvor den gennemsnitlige pris er 584 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LEIPZIG FRA KØBENHAVNmarts18% billigereAt flyve fra København til Leipzig ​​koster i gennemsnit blot 1.266 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LEIPZIG FRA KØBENHAVNseptember33% dyrereDet koster cirka 2.044 kr. at flyve til Leipzig ​​fra København i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LEIPZIG FRA KØBENHAVNseptember419% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Leipzig fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Leipzig?

Vejrforholdene i Leipzig minder om de danske med mildt sommervejr og kølige vintre. Du kan som regel finde en billig flybillet til Leipzig i januar og februar. Omvendt er det sværere at finde billige flybilletter til Leipzig fra juni til september. Flybilletter til Leipzig varierer i pris og ligger ofte i omegnen af ca. 1.000-5.000 DKK.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Leipzig?

  110 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Leipzig. Dette fly er fra Budapest og er 93% billigere end de fleste andre flyrejser til Leipzig. Hvis du vil finde den billigste pris til Leipzig fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Leipzig?

  marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Leipzig fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.266 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Leipzig i marts, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.338 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Leipzig?

  Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Leipzig fra Danmark er 37 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 1.541 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Leipzig på?

  I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Leipzig fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 1.403 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Leipzig for omkring 2.115 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Leipzig?

  Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Leipzig på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Leipzig om morgenen helt ned til 1.595 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Leipzig koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 1.896 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Leipzig?

  Lufthavn: Dresden Arpt, Lufthavn: Erfurt Erfurt eller Lufthavn: Berlin Brandenburg kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Leipzig.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Leipzig på?

  Med en gennemsnitspris på 1.530 kr. pr. person er Lufthavn: Erfurt Erfurt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Leipzig. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Kan jeg flyve til Leipzig/Halle fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Leipzig/Halle

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Leipzig/Halle.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Leipzig/Halle.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Leipzig/Halle.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Leipzig/Halle?

Hjemrejse til Danmark fra Leipzig/Halle

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Leipzig/Halle skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 for RT-PCR (NAAT) og 48 timer for Antigen (hurtigtest) inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Leipzig/Halle er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Leipzig nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Leipzig

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Leipzig fundet af momondos brugere for nylig
Eurowings
CPHKøbenhavn Kastrup
6t. 35min.
LEJLeipzig/Halle
Lufthansa
BLLBillund
11t. 00min.
LEJLeipzig/Halle

Find de billigste enkeltbilletter til Leipzig

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Leipzig, så se nogle af vores tilbud herunder fra Lufthansa
Flere flyselskaber
11. dec.
CPH10:50København Kastrup
18t. 10min.
2 stop
LEJ05:00Leipzig/Halle
1.088 kr.
Find lignende
Lufthansa
11. dec.
CPH01:00København Kastrup
6t. 35min.
1 stop
LEJ07:35Leipzig/Halle
1.391 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
11. dec.
CPH10:50København Kastrup
30t. 40min.
3 stop
LEJ17:30Leipzig/Halle
1.286 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Leipzig?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Leipzig
 • Hvilke flyselskaber flyver til Leipzig?

  Lufthansa, Eurowings og Austrian Airlines er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Leipzig regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Leipzig med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Lufthavne i nærheden af Leipzig

Neden for finder du alle lufthavne i Leipzig samt deres afstand til centrum

Lufthavnen i Leipzig ligger ca. 13 km fra centrum. Den korte afstand gør det nemt og hurtigt at komme til og fra lufthavnen. Der afgår både tog og busser fra lufthavnen til centrum.


Populære fly til Leipzig

Find dine flybilletter til Leipzig blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Leipzig
Hurtigste flyvetid11t. 00min.
Laveste pris1.266 kr.
Fly fra København til Leipzig
Hurtigste flyvetid6t. 35min.
Laveste pris4.331 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Leipzig

Der findes et hav af buslinjer, sporvogne og såkaldte S-Bahns, som kan transportere dig rundt i Leipzig. Der bruges samme billetsystem til al offentlig transport. En almindelig billet koster ca. 2,6 EUR (ca. 19.5 DKK).


Visumkrav for Leipzig

Da Tyskland er en del af Schengen-samarbejdet, er det ikke nødvendigt at anskaffe et visum, når du rejser til Leipzig. Du skal blot medbringe dit pas, som skal være gyldigt under opholdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Leipzig


De bedste oplevelser og seværdigheder i Leipzig

Hvad skal man se i Leipzig?

Kom op i toppen af det 91 m høje Völkerschlachtdenkmal, der er det største monument i Europa. Monumentet markerer slaget ved Leipzig i Napoleonskrigene, hvor Napoleon blev besejret af Preussen, Østrig og Rusland. Vil du opleve mere tysk historie, kan du besøge Runde Ecke, der var Stasis hovedkvarter. Her kan du blandt andet besøge en hemmelig atombunker. Leipzig byder på en række museer. Kunstmuseet i Katharinenstrasse udstiller moderne kunst. Johannisplatz blander kunst og håndværk på tre museer. På Augustplatz ligger Panorama Tower, hvorfra du kan opleve byen fra den 120 m høje bygning. I centrum kan du nyde en spadseretur i en af verdens ældste botaniske haver. Er du sportsinteresseret, kan du opleve tysk fodboldkultur på Red Bull Arena, hvor RB Leipzig til dagligt spiller i den tyske Bundesliga.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn, bør I lægge vejen forbi Leipzig Zoo, der er en af Tysklands største zoologiske haver. Her kan I blandt andet opleve elefanterne bade i deres store pool.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er altid en god idé at have en privat rejseforsikring, så du er sikret, hvis uheldet er ude på din ferie i Leipzig.

Kan man drikke vand fra hanen?

I Leipzig kan du sagtens drikke vand fra hanen uden problemer.

Giver man drikkepenge i Leipzig?

I Leipzig er det kutyme at give ca. 10 % drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

De populære indkøbsområder er blandt andet Brimmaische Straße og Neumarkt. Her kan du også opleve det flere hundrede år gamle værtshus, Auerbachs Keller. Der er ligeledes gode indkøbsmuligheder i Städtisches Kaufhaus og i Messehofpassage. Shoppeturen kan rundes af på Restaurant Falco, der har to Michelinstjerner.