Find billige fly til Leipzig

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Leipzig

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Leipzig

Bedste pris på enkeltbillet

2.642 kr.

Hurtigste flyvetid

21t. 45min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Leipzig fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.642 kr. (København Kastrup til Leipzig/Halle).
Det hurtigste fly til Leipzig fra Danmark tager 21t. 45min. (København Kastrup til Leipzig/Halle).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Leipzig, herunder Austrian Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Leipzig

Få indsigter om din flyrejse til Leipzig, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Leipzig?

november måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Leipzig fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.385 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Leipzig i november, så er det også billigt at flyve i juni. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.634 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Leipzig?

44 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Leipzig. Dette fly er fra Riga og er 99% billigere end de fleste andre flyrejser til Leipzig. Hvis du vil finde den billigste pris til Leipzig fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Leipzig på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Leipzig fra Danmark på en lørdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en lørdag helt ned til 1.368 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis du rejser ud på en tirsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Leipzig for omkring 2.642 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Leipzig?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Leipzig på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Leipzig om formiddagen helt ned til 1.539 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Leipzig koster mest om aftenen, med en gennemsnitlig pris på 3.477 kr.. Afgang om aftenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Leipzig?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Leipzig du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 6t at flyve fra København Kastrup til Leipzig/Halle. På den anden side tager det i gennemsnit 8t. 25min. at flyve fra Billund til Leipzig/Halle. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Leipzig?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Leipzig fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.134 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Leipzig

Find de billigste fly til disse Leipzig-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Leipzig

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Leipzig

København (CPH) til Berlin (BER)

Fly til Leipzig ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Berlin Brandenburg, hvor den gennemsnitlige pris er 823 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LEIPZIG FRA KØBENHAVNnovember35% billigereAt flyve fra København til Leipzig ​​koster i gennemsnit blot 1.385 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LEIPZIG FRA KØBENHAVNjuli63% dyrereDet koster cirka 3.474 kr. at flyve til Leipzig ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LEIPZIG FRA KØBENHAVNoktober220% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Leipzig fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Leipzig

Vejrforholdene i Leipzig minder om de danske med mildt sommervejr og kølige vintre. Du kan som regel finde en billig flybillet til Leipzig i januar og februar. Omvendt er det sværere at finde billige flybilletter til Leipzig fra juni til september. Flybilletter til Leipzig varierer i pris og ligger ofte i omegnen af ca. 1.000-5.000 DKK.

Lufthavn: Dresden Arpt, Lufthavn: Erfurt eller Lufthavn: Berlin Brandenburg kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Leipzig.

Med en gennemsnitspris på 2.633 kr. pr. person er Lufthavn: Dresden Arpt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Leipzig. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Gode tilbud på fly til Leipzig

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Leipzig fundet af momondos brugere for nylig
0

Andre kabineklasser på fly til Leipzig

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Leipzig

Hvilke flyselskaber flyver til Leipzig?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Leipzig

Hvilke flyselskaber flyver til Leipzig?

easyJet, Norwegian, Scandinavian Airlines og Lufthansa er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Leipzig regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Leipzig med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Lufthansa-fly til Leipzig

Lufthansa er et populært valg for brugere, der rejser til Leipzig. Selskabet flyver 17 fly om ugen til Leipzig, og de flyver oftest fra Frankfurt Intl. Billetpriserne hos Lufthansa afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 954 kr. (fra Billund). I 445 anmeldelser har momondo-brugere givet Lufthansa en gennemsnitlig bedømmelse på 7,1/10.


Lufthavne i nærheden af Leipzig

Neden for finder du alle lufthavne i Leipzig samt deres afstand til centrum

Lufthavnen i Leipzig ligger ca. 13 km fra centrum. Den korte afstand gør det nemt og hurtigt at komme til og fra lufthavnen. Der afgår både tog og busser fra lufthavnen til centrum.


Populære fly til Leipzig

Find dine flybilletter til Leipzig blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Leipzig
Hurtigste flyvetid6t. 00min.
Laveste pris1.648 kr.
Fly fra Billund til Leipzig
Hurtigste flyvetid8t. 25min.
Laveste pris1.478 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Leipzig

Der findes et hav af buslinjer, sporvogne og såkaldte S-Bahns, som kan transportere dig rundt i Leipzig. Der bruges samme billetsystem til al offentlig transport. En almindelig billet koster ca. 2,6 EUR (ca. 19.5 DKK).


Visumkrav for Leipzig

Da Tyskland er en del af Schengen-samarbejdet, er det ikke nødvendigt at anskaffe et visum, når du rejser til Leipzig. Du skal blot medbringe dit pas, som skal være gyldigt under opholdet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Leipzig


De bedste oplevelser og seværdigheder i Leipzig

Kom op i toppen af det 91 m høje Völkerschlachtdenkmal, der er det største monument i Europa. Monumentet markerer slaget ved Leipzig i Napoleonskrigene, hvor Napoleon blev besejret af Preussen, Østrig og Rusland. Vil du opleve mere tysk historie, kan du besøge Runde Ecke, der var Stasis hovedkvarter. Her kan du blandt andet besøge en hemmelig atombunker. Leipzig byder på en række museer. Kunstmuseet i Katharinenstrasse udstiller moderne kunst. Johannisplatz blander kunst og håndværk på tre museer. På Augustplatz ligger Panorama Tower, hvorfra du kan opleve byen fra den 120 m høje bygning. I centrum kan du nyde en spadseretur i en af verdens ældste botaniske haver. Er du sportsinteresseret, kan du opleve tysk fodboldkultur på Red Bull Arena, hvor RB Leipzig til dagligt spiller i den tyske Bundesliga.

Det er altid en god idé at have en privat rejseforsikring, så du er sikret, hvis uheldet er ude på din ferie i Leipzig.

I Leipzig kan du sagtens drikke vand fra hanen uden problemer.

I Leipzig er det kutyme at give ca. 10 % drikkepenge.

De populære indkøbsområder er blandt andet Brimmaische Straße og Neumarkt. Her kan du også opleve det flere hundrede år gamle værtshus, Auerbachs Keller. Der er ligeledes gode indkøbsmuligheder i Städtisches Kaufhaus og i Messehofpassage. Shoppeturen kan rundes af på Restaurant Falco, der har to Michelinstjerner.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Leipzig.

Fly til Leipzig med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Leipzig. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Prisagenter på fly til Leipzig er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.