Find billige flybilletter til Edmonton

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 10.7
søn. 17.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Edmonton

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Edmonton

Bedste pris på returbillet

6.573 kr.

Hurtigste flyvetid

14t. 16min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til Edmonton fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.573 kr. (København Kastrup til Edmonton Intl).
Det hurtigste fly til Edmonton fra Danmark tager 14t. 16min. (København Kastrup til Edmonton Intl).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Edmonton, herunder Air Canada.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Edmonton

Find de billigste fly til disse Edmonton-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Edmonton

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Edmonton

København (CPH) til Edmonton (YEG)

Fly til Edmonton ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Edmonton Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 6.188 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL EDMONTON FRA KØBENHAVNoktober14% billigereAt flyve fra København til Edmonton ​​koster i gennemsnit blot 5.283 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL EDMONTON FRA KØBENHAVNdecember21% dyrereDet koster cirka 7.450 kr. at flyve til Edmonton ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL EDMONTON FRA KØBENHAVNdecember440% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Edmonton fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Edmonton?

Som med mange andre destinationer er fly til Edmonton ofte dyre i sommermånederne fra slutningen af juni til slutningen af august. Omvendt kan du i februar, marts og oktober finde billige flybilletter til Edmonton. Flybilletter til Edmonton koster som regel ca. 3.500-7.500 DKK.

Generelt er oktober den billigste måned at flyve fra Danmark til Edmonton på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.283 kr.. marts måned er endnu en god mulighed for at rejse til Edmonton med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 5.297 kr..

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Edmonton 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Edmonton for 6.178 kr..Gode tilbud på fly til Edmonton

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Edmonton fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Edmonton?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Edmonton

Hvilke flyselskaber flyver til Edmonton?

KLM, Air Canada, Icelandair og Lufthansa er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Edmonton regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Edmonton med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

KLM-fly til Edmonton

Der er 9 fly med KLM til Edmonton på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Calgary Intl, og den bedste pris på en KLM-billet, der er set på momondo, er 5.470 kr. (seneste 72 timer, fra Billund til Edmonton). KLM har en bedømmelse på 7,7 fra 133 brugeranmeldelser på momondo.

Air Canada-fly til Edmonton

Air Canada (7,4/10, 158 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Edmonton med tilbud fra helt ned til 4.842 kr. retur fra Billund. Med 45 Air Canada-fly til Edmonton om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Edmonton

Neden for finder du alle lufthavne i Edmonton samt deres afstand til centrum

Edmonton International Airport, der ligger ca. 26 km fra centrum, er godt forbundet til bymidten via offentlig transport. Edmonton Skyshuttle forbinder lufthavnen med populære hoteller og andre destinationer i byen. Bus 747 er en expressbus, der kører hver halve time mellem lufthavnen, Century Park og LRT Station.


Populære fly til Edmonton

Find dine flybilletter til Edmonton blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Edmonton
Hurtigste flyvetid22t. 29min.
Laveste pris6.573 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Edmonton

Bybusser og LRT-togsystemet forbinder det meste af byen. Busserne kører i hverdagene fra 5:30-1:30 med 30 minutters mellemrum. Prisen for en enkeltbillet er ca. 3,2 CAD (ca. 16 DKK). Edmonton er desuden en cykelvenlig by, hvor der findes mange cykelstier, der gør turen på en tohjulede komfortabel.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Edmonton


De bedste oplevelser og seværdigheder i Edmonton

I Edmonton kan du blandt andet opleve Fort Edmonton Park, der er en rekreation af, hvordan Edmonton har set ud gennem byens historie. Det er det største levende historiske museum i Canada. Et andet museum du kan opleve, er Royal Alberta Museum, der viser lokal kulturhistorie. Er du kunstinteresseret, kan du opleve Art Gallery of Alberta, der er kendt for sin flotte arkitektur. Godt 15 minutters kørsel fra centrum af Edmonton finder du Devonian Botanic Garden, hvis grønne område udgør næsten 1000 hektar. Den botaniske have byder på alt fra eksotiske sommerfugle til japanske haver.

Dit danske sygesikringskort er ikke gældende i Canada, og hospitalsudgifterne er ofte store i landet. Det er derfor en god idé at investere i en rejseforsikring, inden du rejser til Edmonton. Der kræves ingen vaccinationer, når du rejser til Canada.

Vandet i Canada er af nogenlunde samme standard som i Danmark, så du kan sagtens drikke vand fra hanen i Edmonton.

I Canada er det normalt at give drikkepenge. På restauranter bør du give tjeneren 15 % for en god service. Det samme gælder taxachaufføren. På hotellerne giver du oftest stuepigerne 1 CAD (ca. 5 DKK).

I Nordamerikas største indkøbscenter West Edmonton Mall er der et hav af muligheder. Her finder du mere end 800 butikker og over 100 restauranter. Det er også her, du finder verdens største indendørs forlystelsespark samt menneskeskabte sø og indendørs badeland. Herudover huser stedet hele 26 biografer og en stor skøjtebane.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Edmonton.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Edmonton med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Edmonton ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Edmonton. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.