Find billige fly til Edmonton

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Edmonton

Få indsigter om din flyrejse til Edmonton, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Edmonton?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Edmonton på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 4.451 kr.. februar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Edmonton med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 5.477 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Edmonton på?

Hvor lang tid tager det at flyve til Edmonton?

Det tager i gennemsnit 17t. 30min. at flyve fra Danmark til Edmonton, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Edmonton Intl (den mest populære lufthavn i Edmonton). Hvis du flyver fra Billund til Edmonton Intl, tager det omkring .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Edmonton?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Edmonton 45 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Edmonton for 6.412 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Edmonton

Find de billigste fly til disse Edmonton-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Edmonton

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Edmonton

København (CPH) til Edmonton (YEA)

Fly til Edmonton ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Edmonton, hvor den gennemsnitlige pris er 6.136 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Edmonton

Som med mange andre destinationer er fly til Edmonton ofte dyre i sommermånederne fra slutningen af juni til slutningen af august. Omvendt kan du i februar, marts og oktober finde billige flybilletter til Edmonton. Flybilletter til Edmonton koster som regel ca. 3.500-7.500 DKK.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Edmonton Intl Lufthavn?

Priser for fly til Edmonton Intl Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Edmonton Intl Lufthavn?

Fra september 2023 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Edmonton Intl Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Edmonton Intl Lufthavn?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Edmonton Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Edmonton Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Edmonton Intl Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Edmonton Intl Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Edmonton

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Edmonton fundet af momondos brugere for nylig
Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
17t. 30min.
YEGEdmonton Intl

Find de billigste enkeltbilletter til Edmonton

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Edmonton, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Canada
Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
17t. 30min.
YEGEdmonton Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Edmonton?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Edmonton

Hvilke flyselskaber flyver til Edmonton?

KLM-fly til Edmonton

Der er 10 fly med KLM til Edmonton på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Calgary Intl, og den bedste pris på en KLM-billet, der er set på momondo, er 4.328 kr. (seneste 72 timer, fra Aalborg til Edmonton). KLM har en bedømmelse på 7,5 fra 355 brugeranmeldelser på momondo.

Air Canada-fly til Edmonton

Air Canada (7,3/10, 570 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Edmonton med tilbud fra helt ned til 4.119 kr. retur fra Billund. Med 40 Air Canada-fly til Edmonton om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Populære fly til Edmonton

Find dine flybilletter til Edmonton blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Edmonton
Hurtigste flyvetid17t. 30min.
Laveste pris6.291 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Edmonton

Bybusser og LRT-togsystemet forbinder det meste af byen. Busserne kører i hverdagene fra 5:30-1:30 med 30 minutters mellemrum. Prisen for en enkeltbillet er ca. 3,2 CAD (ca. 16 DKK). Edmonton er desuden en cykelvenlig by, hvor der findes mange cykelstier, der gør turen på en tohjulede komfortabel.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Edmonton


De bedste oplevelser og seværdigheder i Edmonton

Hvad skal man se i Edmonton?

I Edmonton kan du blandt andet opleve Fort Edmonton Park, der er en rekreation af, hvordan Edmonton har set ud gennem byens historie. Det er det største levende historiske museum i Canada. Et andet museum du kan opleve, er Royal Alberta Museum, der viser lokal kulturhistorie. Er du kunstinteresseret, kan du opleve Art Gallery of Alberta, der er kendt for sin flotte arkitektur. Godt 15 minutters kørsel fra centrum af Edmonton finder du Devonian Botanic Garden, hvis grønne område udgør næsten 1000 hektar. Den botaniske have byder på alt fra eksotiske sommerfugle til japanske haver.

Skal man købe rejseforsikring?

Dit danske sygesikringskort er ikke gældende i Canada, og hospitalsudgifterne er ofte store i landet. Det er derfor en god idé at investere i en rejseforsikring, inden du rejser til Edmonton. Der kræves ingen vaccinationer, når du rejser til Canada.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vandet i Canada er af nogenlunde samme standard som i Danmark, så du kan sagtens drikke vand fra hanen i Edmonton.

Giver man drikkepenge i Edmonton?

I Canada er det normalt at give drikkepenge. På restauranter bør du give tjeneren 15 % for en god service. Det samme gælder taxachaufføren. På hotellerne giver du oftest stuepigerne 1 CAD (ca. 5 DKK).

Hvor er der gode shoppingområder?

I Nordamerikas største indkøbscenter West Edmonton Mall er der et hav af muligheder. Her finder du mere end 800 butikker og over 100 restauranter. Det er også her, du finder verdens største indendørs forlystelsespark samt menneskeskabte sø og indendørs badeland. Herudover huser stedet hele 26 biografer og en stor skøjtebane.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Edmonton?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Edmonton.

Kan jeg finde fly til Edmonton med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Edmonton med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Edmonton?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Edmonton ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Edmonton lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Edmonton. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Edmonton på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.