0
Indsigter
FAQ
Flights to St. John's

Find billige fly til St. John's

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tis 27.2
tis 5.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Indsigter og trends for flyrejser til St. John's

Få indsigter om din flyrejse til St. John's, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til St. John's?

Generelt er juni den billigste måned at flyve fra Danmark til St. John's på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 3.922 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til St. John's i juni, så er det også billigt at flyve i september. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 4.411 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til St. John's på?

Ifølge vores data er fredag den billigste dag at flyve til St. John's fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en fredag var 4.864 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en torsdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til St. John's på en torsdag på 6.675 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til St. John's?

Det billigste tidspunkt at flyve til St. John's på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 5.985 kr.. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 6.885 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af St. John's

Find de billigste fly til disse St. John's-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
St. John's

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL St. John's

København (CPH) til St. John's (YYT)

Fly til St. John's ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til St John's, hvor den gennemsnitlige pris er 5.476 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ST. JOHN'S FRA KØBENHAVNjuni29% billigereAt flyve fra København til St. John's ​​koster i gennemsnit blot 3.922 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ST. JOHN'S FRA KØBENHAVNaugust37% dyrereDet koster cirka 7.555 kr. at flyve til St. John's ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ST. JOHN'S FRA KØBENHAVNjuli800% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til St. John's fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til St. John's

Hvor lang tid tager det at flyve til St Johns?

At komme til St Johns via St. Johns Internationale Lufthavn (YTT) er en lidt længere og mere omstændig tur. Den gennemsnitlige tur har typisk to til tre mellemlandinger, og de hurtigste flyvninger til St Johns fra Københavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup tager mellem 16 og 20 timer. Fra Billund Lufthavn (BLL) skal du forvente, at turen har en ekstra mellemlanding, hvilket forlænger rejsens længde. Det samme gør sig gældende, hvis du flyver fra Aalborg (AAL) eller Aarhus (AAR). Når du flyver fra København, er din første mellemlanding normalt i en europæisk lufthavn som Frankfurt (FRA), hvorfra turen går videre til Canada og Toronto Pearson Intl. (YYZ). Fra Toronto skal du med et direkte fly til St Johns.

Hvor kan du flyve direkte til St Johns fra?

Desværre er der ingen direkte flyvninger med rutefly til St Johns i Canada fra hverken danske eller svenske lufthavne. De fleste ruter går via europæiske lufthavne, hvorfra du din flyvning til St Johns tager dig videre til Canada og en sidste flyvning, inden du ankommer i St Johns. Fordi turen har ekstra stop i spændende byer, er det værd at undersøge om du kan tage et forlænget stop på vejen. Her hos momondo kan du nemt planlægge din rejse til St Johns, samt finde muligheder for overnatninger undervejs.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til St John's Lufthavn?

Priser for fly til St John's Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til St John's Lufthavn?

Fra februar 2024 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til St John's Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til St John's Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til St John's Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til St John's Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til St John's Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til St John's Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Andre kabineklasser på fly til St. John's

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til St. John's

Visumkrav for St. John's

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge St Johns?

St. Johns er underlagt amerikansk lovgivning, hvorfor din flyrejse til øen er underlagt samme pas- og visumkrav som resten af USA. For at besøge øen skal du inden afrejsen søge om ESTA, såfremt din rejse er under 90 dage. Dit pas skal være gyldigt seks måneder efter rejsens ophold. Når du ankommer, skal du kunne fremvise en gyldig returbillet eller en billet til et land uden for Caribien og Nordamerika. Hvis du har opholdt ding i Iran, Irak, Sudan, Syrien, Lybien, Somalia, Yemen eller Nordkorea efter 2011, skal du ansøge om visum, selvom din rejse er under 90 dage.


De bedste oplevelser og seværdigheder i St. John's

Hvad kan man se og lave i St Johns?

St. Johns er en smuk ø placeret tæt ved St. Croix og St. Thomas. Øen er kendt for sine storslåede udsigtspunkter, krystalblå vand og lange hvide sandstrande. En af de mest populære attraktioner på øen er Virgin Islands National Park. Her kan hele familien bruge mange timer på at opleve parkens historiske steder, samt gå på opdagelse i dens rige dyreliv. Når dagen kalder på afslapning ved vandet, er Trunk Bay et populært valg blandt både besøgende og lokale. Stranden er placeret på den nordligste del af øen. I Reef Bay Valley finder du nogle af øens mest sjældne naturområder, ældgamle petroglyffer og nærmest uberørt natur.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til St. John's?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til St. John's. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til St. John's med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til St. John's med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til St. John's?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til St. John's ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til St. John's lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til St. John's. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til St. John's på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i St. John's

Fly med dit yndlingsflyselskab til St. John's
Flyselskaber bliver sorteret og vist efter antal klik inden for de seneste 7 dage på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til St. John's
1 voksen
tis 27.2
tis 5.3
Send mig favorittilbud fra momondo