Find billige fly til St. John's

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til St. John's

Få indsigter om din flyrejse til St. John's, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til St. John's?

Generelt er oktober den billigste måned at flyve fra Danmark til St. John's på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.619 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til St. John's i oktober, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 5.619 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til St. John's på?

Ifølge vores data er onsdag den billigste dag at flyve til St. John's fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en onsdag var 5.848 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til St. John's på en søndag på 7.759 kr..


De billigste fly til lufthavne i nærheden af St. John's

Find de billigste fly til disse St. John's-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
St. John's

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL St. John's

København (CPH) til St. John's (YYT)

Fly til St. John's ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til St John's, hvor den gennemsnitlige pris er 6.489 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ST. JOHN'S FRA KØBENHAVNoktober13% billigereAt flyve fra København til St. John's ​​koster i gennemsnit blot 5.619 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ST. JOHN'S FRA KØBENHAVNseptember22% dyrereDet koster cirka 7.916 kr. at flyve til St. John's ​​fra København i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ST. JOHN'S FRA KØBENHAVNjuni753% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til St. John's fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til St. John's

At komme til St Johns via St. Johns Internationale Lufthavn (YTT) er en lidt længere og mere omstændig tur. Den gennemsnitlige tur har typisk to til tre mellemlandinger, og de hurtigste flyvninger til St Johns fra Københavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup tager mellem 16 og 20 timer. Fra Billund Lufthavn (BLL) skal du forvente, at turen har en ekstra mellemlanding, hvilket forlænger rejsens længde. Det samme gør sig gældende, hvis du flyver fra Aalborg (AAL) eller Aarhus (AAR). Når du flyver fra København, er din første mellemlanding normalt i en europæisk lufthavn som Frankfurt (FRA), hvorfra turen går videre til Canada og Toronto Pearson Intl. (YYZ). Fra Toronto skal du med et direkte fly til St Johns.

Desværre er der ingen direkte flyvninger med rutefly til St Johns i Canada fra hverken danske eller svenske lufthavne. De fleste ruter går via europæiske lufthavne, hvorfra du din flyvning til St Johns tager dig videre til Canada og en sidste flyvning, inden du ankommer i St Johns. Fordi turen har ekstra stop i spændende byer, er det værd at undersøge om du kan tage et forlænget stop på vejen. Her hos momondo kan du nemt planlægge din rejse til St Johns, samt finde muligheder for overnatninger undervejs.


Andre kabineklasser på fly til St. John's

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til St. John's

Hvilke flyselskaber flyver til St. John's?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til St. John's

Hvilke flyselskaber flyver til St. John's?

Air Canada og Lufthansa er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til St. John's regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til St. John's med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.


Lufthavne i nærheden af St. John's

Neden for finder du alle lufthavne i St. John's samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af St Johns fra lufthavnen?

Når du har købt flybilletter til St Johns fra København, har du ved ankomsten været på en længere rejse. Derfor er det rart at kunne hoppe direkte ind i en lufthavnsbus eller shuttle, der tager dig direkte videre til din destination. Flere store hoteller tilbyder transport til- og fra lufthavnen, dette skal dog bookes direkte med dem. St. Johns Metrobus tilbyder transit til flere centrale lokationer i byen. Bus 14 holder ved ankomsthallen og World Parkway, hvorfra den tager dig direkte til centrum. Busserne har afgang flere gange i timen i lufthavnens åbningstid. Har du lejet en bil, afhentes denne ved ankomsthallen i Car Rental Center. Det er også muligt at praje en taxa foran alle terminaler i hele lufthavnens åbningstid. Rejser du med en stor gruppe, eller ankommer du med ekstra bagage, er det smart at booke større transport på forhånd, da der ikke altid er plads i taxaerne eller de offentlige busser.


Visumkrav for St. John's

St. Johns er underlagt amerikansk lovgivning, hvorfor din flyrejse til øen er underlagt samme pas- og visumkrav som resten af USA. For at besøge øen skal du inden afrejsen søge om ESTA, såfremt din rejse er under 90 dage. Dit pas skal være gyldigt seks måneder efter rejsens ophold. Når du ankommer, skal du kunne fremvise en gyldig returbillet eller en billet til et land uden for Caribien og Nordamerika. Hvis du har opholdt ding i Iran, Irak, Sudan, Syrien, Lybien, Somalia, Yemen eller Nordkorea efter 2011, skal du ansøge om visum, selvom din rejse er under 90 dage.


Kom i gang med at planlægge din rejse til St. John's


De bedste oplevelser og seværdigheder i St. John's

St. Johns er en smuk ø placeret tæt ved St. Croix og St. Thomas. Øen er kendt for sine storslåede udsigtspunkter, krystalblå vand og lange hvide sandstrande. En af de mest populære attraktioner på øen er Virgin Islands National Park. Her kan hele familien bruge mange timer på at opleve parkens historiske steder, samt gå på opdagelse i dens rige dyreliv. Når dagen kalder på afslapning ved vandet, er Trunk Bay et populært valg blandt både besøgende og lokale. Stranden er placeret på den nordligste del af øen. I Reef Bay Valley finder du nogle af øens mest sjældne naturområder, ældgamle petroglyffer og nærmest uberørt natur.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til St. John's. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til St. John's med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til St. John's ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til St. John's. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.