Find billige flybilletter til Kelowna

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Kelowna (YLW)
fre.. 7.5.
fre.. 14.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Kelowna. De nuværende restriktioner til Kelowna er baseret på Canada rejserestriktioner.

Se nuværende Canada rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kelowna

Find de billigste fly til disse Kelowna-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kelowna

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kelowna

København (CPH) til Kelowna (YLW)

Fly til Kelowna ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kelowna, hvor den gennemsnitlige pris er 4.961 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KELOWNA FRA KØBENHAVNmarts12% billigereAt flyve fra København til Kelowna ​​koster i gennemsnit blot 4.372 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KELOWNA FRA KØBENHAVNjuli35% dyrereDet koster cirka 6.713 kr. at flyve til Kelowna ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KELOWNA FRA KØBENHAVNfebruar533% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kelowna fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kelowna?

Hvilket er det absolut billigste fly til Kelowna?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Kelowna, lå på 2.109 kr./pr. person fra St.John.s, Saint John, hvilket er 61% billigere end gennemsnitsflyprisen til Kelowna. Hvis du vil finde de billigste priser til Kelowna fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kelowna?

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Kelowna på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 4.372 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Kelowna med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 4.378 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Kelowna?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Kelowna er 0 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 4.961 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kelowna på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Kelowna er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 4.783 kr.. På den anden side er tirsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 6.652 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kelowna?

Lufthavn: Penticton, Lufthavn: Kamloops eller Lufthavn: Castlegar kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Kelowna.

Findes der en billigere måde at flyve til Kelowna på?

Lufthavn: Kamloops har en gennemsnitspris på 4.016 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Kelowna. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Kelowna?

På nuværende tidspunkt inkluderer Canada rejserestriktioner rejser til Kelowna. Indrejserestriktioner

Canada har begrænset alle udenlandske statsborgeres indrejse. Rejsende, der ikke er canadiske statsborgere, fastboende eller personer, der er registreret i henhold til den indiske lov, må kun rejse ind i Canada til væsentlige formål. Personer, der rejser med turisme, sightseeing, fritidsaktiviteter, underholdning, sociale besøg eller religiøse arrangementer for øje, vil ikke få adgang. Canada har suspenderet alle flyvninger til og fra Storbritannien indtil den 6. januar. Udenlandske statsborgere, der er berettiget til at rejse til Canada, er umiddelbare/udvidede familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fast bosiddende, personer, der af Canadas sundhedsmyndighed har tilladelse til at rejse til Canada af medfølelse, midlertidigt udenlandske arbejdstagere, internationale studerende, personer, der er godkendt til at blive fastboende, transitpassagerer, medlemmer af de canadiske styrker, akkrediterede diplomater og deres nærmeste familiemedlemmer til at rejse til Canada, til deres nærmeste familie, til at rejse til Canada, til flyvende fra Canada, personer, der er godkendt af viceministeren for canadisk arv til at rejse til Canada med henblik på en international sportsbegivenhed, nære familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fastboende i Canada skal rejse sammen med den canadiske statsborger eller fastboende udlænding og have til hensigt at opholde sig i Canada i 15 dage eller mere. Udvidede familiemedlemmer til en canadisk statsborger eller fast bosiddende i Canada skal rejse sammen med den canadiske statsborger eller fastboende udlænding og have til hensigt at opholde sig i Canada i 15 dage eller mere og have en skriftlig tilladelse fra immigration, flygtninge og statsborgerskab i Canada (IRCC).

Indrejsekrav

Alle passagerer på fem år eller derover skal fremvise en helbredsgodkendelse med et negativt COVID-19 PCR-testresultat, der er udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende uden negativ test vil ikke få lov til at gå ombord på deres fly. Rejsende fra et land, hvor PCR-test ikke er tilgængelige, skal rapportere til et udpeget folkesundhedsagentur i Canadas karantænefacilitet i den periode, hvor de har obligatorisk 14-dages karantæne. Forsinkelser i opnåelsen af prøvningsresultater finder ikke anvendelse. De, der er fritaget fra dette krav, omfatter børn, der ikke er fem år eller ældre, andre undtagelser omfatter et besætningsmedlem eller en person, der kun ønsker at rejse ind i Canada for at blive et sådant besætningsmedlem, udbydere af beredskabstjenester, tekniske stop — påfyldning af flybrændstof. Fra den 1. februar skal alle internationale passagerer, der flyver til Toronto Pearson lufthavn, udover den obligatoriske test før rejsende for rejsende, der ankommer til Canada med fly, tage en yderligere COVID-19-test ved ankomsten. Rejsende skal gennemgå en helbredsundersøgelse. Rejsende med symptomer på COVID-19 kan ikke komme om bord på deres fly. Der kræves ikke-medicinske ansigtsmasker eller ansigtsbeklædning ved alle flyvninger til og fra canadiske lufthavne og i lufthavnsterminaler. Enhver, der af helbredsmæssige årsager ikke kan bære ansigtsmaske, skal være i besiddelse af en lægeattest. Rejsende skal indsende deres oplysninger digitalt via Canadas CAN app før de går om bord på deres fly. Dette omfatter rejse- og kontaktoplysninger, karantæneplan og selvvurdering af COVID-19-symptomer. De skal have dokumentation for, at de har indsendt deres oplysninger digitalt. Rejsende skal have en karantæneplan i 14 dage, når de ankommer til Canada (herunder et passende karantænested, hvordan de kommer til deres bestemmelsessted, få dagligvarer og få adgang til de nødvendige ydelser og lægehjælp). Se Den canadiske regerings website for yderligere information. Udenlandske statsborgere, der rejser til Canada af en medfølende grund, skal have tilladelse fra det canadiske sundhedsagentur. Udenlandske statsborgere der rejser uden forudgående skriftlig godkendelse for en undtagelse fra en grænsebegrænsning, kan nægtes adgang til Canada.

Karantænekrav

Rejsende er underlagt en 14-dages obligatorisk karantæne, dette inkluderer en obligatorisk forudbetalt 3 nat-reservation på et autoriseret hotel på egen regning (ca. 2.000 CAD) og tager en COVID-19-molekylær test ved ankomsten på egen regning. Mod slutningen af karantæneperioden skal rejsende tage en ny COVID-19 test. De bliver bedt om at blive i deres karantæne, indtil de får et negativt testresultat. Visse personer er fritaget for det obligatoriske karantænekrav, når de rejser ind i Canada med henblik på at udføre et væsentligt job eller en væsentlig funktion som fastsat i bekendtgørelsen i henhold til karantæneloven. Fritagelsen vil blive godkendt for hver indgang til Canada.

Transitregler

Før passagerer rejser, skal de i god tid i forvejen foretage deres rejsearrangementer til transit gennem Canada, foretage flyvninger og forbindelser så direkte som muligt for at begrænse deres kontakt i Canada. Flere indenrigsforbindelser kan ikke anses for hensigtsmæssige, de skal foretage forbindelser, der er så korte som muligt. Hvis deres forbindelsesflyvning er mere end 24 timer fra hinanden, skal de i karantæne (selvisolation) indtil deres næste flyvning. Passagerer i transit skal forblive i et sikkert transitområde i en canadisk lufthavn for at fuldføre deres forbindelse. Hvis de har brug for at forlade lufthavnen eller det sikre transitområde på grund af aflysning eller forsinkelse, bliver de underlagt obligatorisk karantæne indtil deres fly afgår, de skal overholde eventuelle retningslinjer fra lufthavnsmyndigheden og følge alle disse rejserestriktioner, og følge provinsielle og territoriale begrænsninger, afhængigt af hvor de passerer igennem.

Alle andre oplysninger

Kun Toronto Pearson (YYYZ), Montreal Pierre Elliott Trudeau (YUL), Calgary Internationale Lufthavn (YYC) og Vancouver Internationale Lufthavn (YVR) flyver med internationale fly. Indenrigsflyvninger samt flyvninger fra Saint-Pierre-et-Miquelon og kun fragtflyvninger forbliver fritaget.

Hvis du planlægger rejser til Kelowna nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class