Find billige flybilletter til Kelowna

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 30.10
lør. 6.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Kelowna.
Se nuværende rejserestriktioner for Canada

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kelowna

Find de billigste fly til disse Kelowna-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kelowna

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kelowna

København (CPH) til Kelowna (YLW)

Fly til Kelowna ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kelowna, hvor den gennemsnitlige pris er 5.117 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KELOWNA FRA KØBENHAVNmarts12% billigereAt flyve fra København til Kelowna ​​koster i gennemsnit blot 4.509 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KELOWNA FRA KØBENHAVNjuli35% dyrereDet koster cirka 6.923 kr. at flyve til Kelowna ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KELOWNA FRA KØBENHAVNfebruar533% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kelowna fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Kelowna?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Kelowna?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Kelowna, lå på 2.175 kr./pr. person fra St.John.s, Saint John, hvilket er 61% billigere end gennemsnitsflyprisen til Kelowna. Hvis du vil finde de billigste priser til Kelowna fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Kelowna?

  Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Kelowna på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 4.509 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Kelowna med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 4.516 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Kelowna?

  Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Kelowna er 0 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 5.117 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kelowna på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Kelowna er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 4.933 kr.. På den anden side er tirsdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 6.860 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Kelowna?

  Lufthavn: Penticton, Lufthavn: Kamloops eller Lufthavn: Castlegar kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Kelowna.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Kelowna på?

  Lufthavn: Kamloops har en gennemsnitspris på 4.142 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Kelowna. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Kan jeg flyve til Kelowna fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Kelowna

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Kelowna.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 72 timer inden afrejse til Kelowna.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Kelowna.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Kelowna?

Hjemrejse til Danmark fra Kelowna

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Kelowna skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Kelowna er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Kelowna nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Kelowna?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kelowna
 • Hvilke flyselskaber flyver til Kelowna?

  Air Canada er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Kelowna. KLM og Lufthansa er også populære valg på flyrejser til Kelowna fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Kelowna, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kelowna