Find billige fly til Kelowna

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Kelowna

Få indsigter om din flyrejse til Kelowna, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Kelowna?

Generelt er juni den billigste måned at flyve fra Danmark til Kelowna på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 5.877 kr.. september måned er endnu en god mulighed for at rejse til Kelowna med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 5.956 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Kelowna?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Kelowna, lå på 889 kr./pr. person fra Portland, hvilket er 87% billigere end gennemsnitsflyprisen til Kelowna. Hvis du vil finde de billigste priser til Kelowna fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Kelowna på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Kelowna er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 6.008 kr.. På den anden side er mandag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 9.151 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Kelowna?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Kelowna er 22 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 7.016 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Kelowna

Find de billigste fly til disse Kelowna-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Kelowna

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Kelowna

København (CPH) til Kelowna (YLW)

Fly til Kelowna ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Kelowna, hvor den gennemsnitlige pris er 7.016 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KELOWNA FRA KØBENHAVNjuni16% billigereAt flyve fra København til Kelowna ​​koster i gennemsnit blot 5.877 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KELOWNA FRA KØBENHAVNapril38% dyrereDet koster cirka 9.695 kr. at flyve til Kelowna ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KELOWNA FRA KØBENHAVNjanuar1.100% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Kelowna fra København i januar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Kelowna

Lufthavn: Penticton, Lufthavn: Kamloops eller Lufthavn: Castlegar kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Kelowna.

Lufthavn: Kamloops har en gennemsnitspris på 6.148 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Kelowna. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Andre kabineklasser på fly til Kelowna

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Kelowna

Hvilke flyselskaber flyver til Kelowna?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Kelowna

Hvilke flyselskaber flyver til Kelowna?

KLM er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Kelowna. Air Canada og Lufthansa er også populære valg på flyrejser til Kelowna fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Kelowna, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Air Canada-fly til Kelowna

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Kelowna på momondo er Air Canada, som flyver 37 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Vancouver Intl, hvor det bedste tilbud på Air Canada-fly til Kelowna kostede 4.511 kr. (returrejse fra Billund til Kelowna fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 248 anmeldelser af Air Canada giver momondo-brugere bedømmelsen 7,2.

Lufthansa-fly til Kelowna

Flytilbud med Lufthansa til Kelowna begynder fra 4.157 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra Billund. I en normal uge er flypriserne med Lufthansa oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Calgary Intl er det mest populære afgangssted med Lufthansa til Kelowna, så generelt er der større tilgængelighed. Lufthansa har fået en bedømmelse på 7,1/10 i 445 anmeldelser.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Kelowna


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Kelowna. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Kelowna, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Kelowna, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Kelowna og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.