Find billige flybilletter til Plymouth

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 23.5
man. 30.5

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Plymouth

Find de billigste fly til disse Plymouth-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Plymouth

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Plymouth

København (CPH) til Bristol (BRS)

Fly til Plymouth ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bristol, hvor den gennemsnitlige pris er 1.151 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PLYMOUTH FRA KØBENHAVNfebruar11% billigereAt flyve fra København til Plymouth ​​koster i gennemsnit blot 1.678 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PLYMOUTH FRA KØBENHAVNoktober33% dyrereDet koster cirka 2.500 kr. at flyve til Plymouth ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PLYMOUTH FRA KØBENHAVNseptember400% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Plymouth fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Plymouth?

Rejsetiden ved flyrejser til Plymouth i England kan veksle lidt. Du bør dog regne med at skulle sætte en kort dag af til flyveturene ved både ind- og udrejse. Din rejse og efterfølgende transport mod byen vil for det meste ligge i omegnen af otte timer, hvis du bor i nogenlunde afstand til CPH Københavns Lufthavn. Bor du i den vestlige del af Danmark, kan det tage en smule længere. Det bør dog ikke tilføje mere end et par timer. Forskellen skyldes Københavns direkte ruter til LHR London Heathrow Airport, hvorfra du nemt kan komme mod det sydvestlige Plymouth. Bor du eksempelvis i Aalborg eller tættere på BLL Billund Lufthavn end hovedstaden, så kan din rejse altså nærme sig en varighed på omkring et halvt døgns tid.

Du kan ikke flyve direkte til Plymouth fra vores lufthavne i Danmark. Når du drager mod byen i den sydvestlige del af Storbritannien, skal du typisk forbi en af de omkringliggende lufthavne. De to nærmeste er NQY Cornwall Airport Newquay og EXT Exeter Airport. Fra disse to lufthavne kan du komme til Plymouth med Great Western Railway-toge, som typisk tager omkring to eller tre timers tid. Fra København kan du mellemlande i MAN Manchester Airport og flyve mod de to sydvestlige lufthavne. Du kan også lande i London, hvorfra du finder hurtige fly mod Newquay og den korte togtur. Har du rejst fra Billund og lander i STN London Stansted Airport, så kan du enten skifte lufthavn og tage førnævnte fly fra Heathrow, eller du kan drage på en togrejse, såfremt det viser sig mere overkommeligt.

Brugere, der booker rejser til Plymouth fra London, har fundet fly, der er 63% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Plymouth. Hvis du vil finde den billigste pris til Plymouth fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Plymouth fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.678 kr.. maj måned er endnu en god mulighed for at rejse til Plymouth med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.678 kr..

I de varmere måneder synes folk omkring Plymouth, at parker som Leicester Square er de bedste steder at gå lange ture med familie og/eller hunde. Dem, som gerne vil have denne oplevelse, kan passende flyve til Plymouth i maj, juni eller juli.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Plymouth. Hvis du har planer om at flyve til Plymouth, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Cornwall Newquay (61 km fra Plymouth centrum), Lufthavn: Exeter (65 km fra Plymouth centrum), Lufthavn: Penzance (103 km fra Plymouth centrum), Lufthavn: Lands End (113 km fra Plymouth centrum) eller Lufthavn: Cardiff Wales (127 km fra Plymouth centrum).

Den billigste lufthavn i nærheden af Plymouth er normalt Lufthavn: Exeter med en gennemsnitspris på 1.772 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Lufthavne i nærheden af Plymouth

Neden for finder du alle lufthavne i Plymouth samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Plymouth fra Exeter og Newquays lufthavn?

Lander du i Exeter, kan du hoppe på buslinje 56 uden for lufthavnen. den fører dig mod St. Davids Station i den nordlige del af byen. Du kan også booke en taxa. Her finder du Great Western Railway-toge, som med jævne mellemrum kører mod Penzance med stop i Plymouth. Hvis du lander i Newquay, så er der flere valgmuligheder. To af de nemmere involverer begge bus 56. Hopper du af på stoppestedet Burger King, kan du nemt finde Great Western Railway-toge tæt ved, som kører mod Par. Denne station kan bruges som mellemlanding med et skift til tog med retning mod Plymouth. Ønsker du ikke at skifte tog, så kan du blive et par ekstra stop på bussen og hoppe af på Manor Road. Her finder du National Express 504, som tager dig direkte mod Plymouth.


Visumkrav for Plymouth

Når du rejser mod Plymouth, så skal du følge Storbritanniens regler for visum og pas. For den danske statsborger betyder det, at du som ferierejsende kan være i landet i op til seks måneder, før du skal bruge et visum. Under ophold af længere varighed skal du ansøge om et visum i god tid. Du skal desuden sørge for at medbringe dit pas, når du rejser hertil. Tjek gerne, at dit pas ikke udløber, før du er rejst tilbage mod Danmark igen ved feriens afslutning.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Plymouth


De bedste oplevelser og seværdigheder i Plymouth

Plymouth er en gylden kystby i det sydvestlige England. Det er en facetteret, farverig by, hvor nærliggende strande og storslåede promenader hviler i kontrast til et klassisk britisk byliv med genkendelig arkitektur i forekommende omgivelser. Du kan altså finde lidt af hvert, hvad end det er vandsport og skæg til alle aldre eller rolige gåture blandt historiske vartegn og monumenter. Plymouth har sin egen app med vandreruter til dig, som hjertens gerne vil se alt det essentielle. Her i byen finder du The National Marine Aquarium, som er det største akvarium i landet. Der er vinderchancer for gode indkøb i Drake Circus, og ved The Box kan du nærstudere alverdens fundmateriale, kunst og kulturhistorie. Flybilletter og flytilbud til Plymouth byder på lidt af hvert til rejsende, der ønsker en flersidig ferie med vidtfavnende oplevelser.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Plymouth. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. Alle fly til Plymouth på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Plymouth. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Plymouth lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Plymouth og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.