Find billige fly til Plymouth

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 1.10
søn. 8.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Plymouth

Få indsigter om din flyrejse til Plymouth, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Plymouth på?

Hvor lang tid tager det at flyve til Plymouth?

Det tager i gennemsnit 15t. 20min. at flyve fra Danmark til Plymouth, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Cardiff Wales (den mest populære lufthavn i Plymouth). Hvis du flyver fra Billund til Cardiff Wales, tager det omkring .

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Plymouth

Find de billigste fly til disse Plymouth-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Newquay

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Plymouth

København (CPH) til Bristol (BRS)

Fly til Plymouth ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bristol, hvor den gennemsnitlige pris er 1.623 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PLYMOUTH FRA KØBENHAVNjuni64% billigereAt flyve fra København til Plymouth ​​koster i gennemsnit blot 1.187 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PLYMOUTH FRA KØBENHAVNseptember463% dyrereDet koster cirka 18.479 kr. at flyve til Plymouth ​​fra København i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PLYMOUTH FRA KØBENHAVNapril940% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Plymouth fra København i april end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Plymouth

Hvor lang tid tager det at flyve til Plymouth?

Rejsetiden ved flyrejser til Plymouth i England kan veksle lidt. Du bør dog regne med at skulle sætte en kort dag af til flyveturene ved både ind- og udrejse. Din rejse og efterfølgende transport mod byen vil for det meste ligge i omegnen af otte timer, hvis du bor i nogenlunde afstand til CPH Københavns Lufthavn. Bor du i den vestlige del af Danmark, kan det tage en smule længere. Det bør dog ikke tilføje mere end et par timer. Forskellen skyldes Københavns direkte ruter til LHR London Heathrow Airport, hvorfra du nemt kan komme mod det sydvestlige Plymouth. Bor du eksempelvis i Aalborg eller tættere på BLL Billund Lufthavn end hovedstaden, så kan din rejse altså nærme sig en varighed på omkring et halvt døgns tid.

Hvor kan du flyve direkte til Plymouth fra?

Du kan ikke flyve direkte til Plymouth fra vores lufthavne i Danmark. Når du drager mod byen i den sydvestlige del af Storbritannien, skal du typisk forbi en af de omkringliggende lufthavne. De to nærmeste er NQY Cornwall Airport Newquay og EXT Exeter Airport. Fra disse to lufthavne kan du komme til Plymouth med Great Western Railway-toge, som typisk tager omkring to eller tre timers tid. Fra København kan du mellemlande i MAN Manchester Airport og flyve mod de to sydvestlige lufthavne. Du kan også lande i London, hvorfra du finder hurtige fly mod Newquay og den korte togtur. Har du rejst fra Billund og lander i STN London Stansted Airport, så kan du enten skifte lufthavn og tage førnævnte fly fra Heathrow, eller du kan drage på en togrejse, såfremt det viser sig mere overkommeligt.

Hvilket er det absolut billigste fly til Plymouth?

Brugere, der booker rejser til Plymouth fra London, har fundet fly, der er 3% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Plymouth. Hvis du vil finde den billigste pris til Plymouth fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Plymouth?

juni måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Plymouth fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.187 kr.. december måned er endnu en god mulighed for at rejse til Plymouth med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.755 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Plymouth?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Plymouth. Hvis du har planer om at flyve til Plymouth, kan du overveje at booke flyrejse til Cornwall Newquay Lufthavn (61 km fra Plymouth centrum), Exeter Lufthavn (65 km fra Plymouth centrum), Penzance Lufthavn (103 km fra Plymouth centrum), Lands End Lufthavn (113 km fra Plymouth centrum) eller Cardiff Wales Lufthavn (127 km fra Plymouth centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Plymouth på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Plymouth er normalt Cornwall Newquay Lufthavn med en gennemsnitspris på 1.521 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Plymouth Lufthavn?

Priser for fly til Plymouth Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Plymouth Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Plymouth Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Plymouth Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Plymouth Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Hvilke flyselskaber flyver til Plymouth?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Plymouth

Hvilke flyselskaber flyver til Plymouth?


Visumkrav for Plymouth

Hvilke visum- og pasregler gælder ved rejse til Plymouth?

Når du rejser mod Plymouth, så skal du følge Storbritanniens regler for visum og pas. For den danske statsborger betyder det, at du som ferierejsende kan være i landet i op til seks måneder, før du skal bruge et visum. Under ophold af længere varighed skal du ansøge om et visum i god tid. Du skal desuden sørge for at medbringe dit pas, når du rejser hertil. Tjek gerne, at dit pas ikke udløber, før du er rejst tilbage mod Danmark igen ved feriens afslutning.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Plymouth


De bedste oplevelser og seværdigheder i Plymouth

Hvad kan du se og opleve i Plymouth?

Plymouth er en gylden kystby i det sydvestlige England. Det er en facetteret, farverig by, hvor nærliggende strande og storslåede promenader hviler i kontrast til et klassisk britisk byliv med genkendelig arkitektur i forekommende omgivelser. Du kan altså finde lidt af hvert, hvad end det er vandsport og skæg til alle aldre eller rolige gåture blandt historiske vartegn og monumenter. Plymouth har sin egen app med vandreruter til dig, som hjertens gerne vil se alt det essentielle. Her i byen finder du The National Marine Aquarium, som er det største akvarium i landet. Der er vinderchancer for gode indkøb i Drake Circus, og ved The Box kan du nærstudere alverdens fundmateriale, kunst og kulturhistorie. Flybilletter og flytilbud til Plymouth byder på lidt af hvert til rejsende, der ønsker en flersidig ferie med vidtfavnende oplevelser.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Plymouth?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Plymouth. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Plymouth med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Plymouth på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Plymouth?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Plymouth. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Plymouth lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Plymouth lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Plymouth og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Plymouth på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.