Fly Asien Nepal

Find billige fly til Nepal

tor.. 2.4.
tor.. 9.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til byer i Nepal

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Nepal

Populære byer og seværdigheder

Overvejer du at besøge Nepal? Tjek disse byer og deres spændende seværdigheder
Katmandu
Pashupatinath Temple
Kopan Monastery
Narayanhity Palace
Jagannath Temple
Taleju Temple
Pokhara
Barahi Temple
Bindhyabasini Temple
Davis Falls
Mahendra Cave
Pokhara International Mountain Museum
Bharatpur
Harihar Temple
Birātnagar
Aqua Park
Bagalamukhi Mandir
Lukla
Makalu-Barun National Park
Tumling Tar
Manakamana of Tumlingtar
Janakpur
Janaki Mandir

Billige flybilletter til Nepal

Se de billigste flyrejser til Nepal fundet af momondos brugere
Afgang Destination Bedste pris
København Katmandu 4.302 kr

Fly til Nepal

Asien huser mange spændende lande, som er populære blandt turister. I Sydasien ligger Nepal mellem Indien og Kina. Selvom landet arealmæssigt er ret lille, så er landskabet omfangsrigt og imponerende. På flyrejser til Nepal kan du opleve otte af verdens ti højeste bjerge – ikke mindst med Mt. Everest som prikken over i’et. En rejse til Nepal kan byde på trekking, klatring og ture i junglen. De fleste turister forbinder rejser med fly til Nepal med landets hovedstad Katmandu, hvilket også er den primære lufthavn. Men det er også muligt at flyve indenrigs i landet, hvad enten det er til turistmagneten Pokhara, eller Lukla, der ligger i over 2800 meters højde, samt flere andre byer. Nepal ligger som en trapez-form i en ret smal bræmme, hvor den sydlige del er præget af fladere landskaber, mens den midterste del er højere i kraft af kuperet terræn. I den nordlige del peaker omgivelserne i form af Himalaya-bjergene. Højsæsonen fra september til november er den mest oplagte periode at rejse til Nepal i, da du her oplever de bedste og mest klare udsigter. Vintermånederne er til gengæld lavsæson, hvor de mest hårdføre og rutinerede bjergbestigere besøger landet. Men der ses også turister i lavlandet, hvor temperaturerne er mere udholdelige.

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Nepal?

Der er for tiden ingen flyselskaber, der tilbyder direkte rejser med fly til Nepal fra Danmark. Til gengæld findes der mange flyselskaber, som flyver ruten med mellemlandinger undervejs. Det er udbydere som Air India, Qatar Airways, Emirates, SAS samt mange andre, fra eksempelvis Københavns Lufthavn.

Hvor lang tid tager det at flyve til Nepal?

Den hurtigste rejse fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Katmandu tager ca. 13 timer med ét stop undervejs. Rejser du til sammenligning fra Billund Lufthavn til Pokhara, tager turen ca. 18 timer med tre mellemlandinger. Flybilletterne er ofte billigere, hvis du vælger en afgang med lange mellemlandinger.

Hvilken årstid skal man rejse til Nepal?

Skyfri himmel, smukke udsigter samt frisk luft – det kan du primært opleve i sæsonen fra september til november. Forårsperioden fra marts til maj er også et godt tidspunkt at bestille dine flybilletter til Nepal til, da landskaberne er i fuldt flor, hvilket skaber de fineste kulisser med blomstrende rhododendron i bjergene, hvis toppe er beklædt med sne.

Kan man rejse til Nepal uden pas eller visum?

Der er visumpligt for danske statsborgere, der ønsker at foretage Nepal rejser. Du kan ansøge online på forhånd. Eller du kan vente indtil du ankommer i landet. Dit pas skal desuden være gyldigt i minimum seks måneder efter rejsens ophør.


Populære rejsemål i Nepal

Udforsk byer, som momondos brugere elsker, i Nepal

Populære ruter til Nepal

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste priser og mest passende afgangstider
Fly fra Copenhagen til Kathmandu
Korteste rejsetid
33t. 50min.
Laveste pris
4.302 kr
Fly Asien Nepal