Find billige fly til Nepal

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man. 4.7
man. 11.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Nepal

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Nepal

Bedste pris på enkeltbillet

2.016 kr.

Bedste pris på returbillet

5.688 kr.

Hurtigste flyvetid

11t. 35min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Nepal fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.016 kr. (København Kastrup til Katmandu Tribhuvan).
Den bedste pris på en returbillet til Nepal fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.688 kr. (København Kastrup til Katmandu Tribhuvan).
Det hurtigste fly til Nepal fra Danmark tager 11t. 35min. (København Kastrup til Katmandu Tribhuvan).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Nepal, herunder Turkish Airlines, Qatar Airways og Thai Airways.

De billigste fly til byer i Nepal

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Nepal fra Danmark
Katmandu
Katmandu

Brugbar information om dit fly til Nepal

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Nepal

Hvis du leder efter flybilletter til Nepal billigere, så søg efter flyselsskaber som Yeti, IndiGo og Air India med priser der starter på henholdsvis 849 kr., 885 kr. og 1.029 kr..

Det tager i gennemsnit 16t. 20min. at flyve fra Danmark til Nepal, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Katmandu Tribhuvan (den mest populære lufthavn i Nepal). Hvis du flyver fra Billund til Katmandu Tribhuvan, tager det omkring .

Fly til Nepal kan fås så billigt som 1.537 kr. pr. billet. Vores brugere har dog en tendens til at finde flybilletter til Nepal for omkring 9.911 kr. i gennemsnit. Hvis du leder efter et godt tilbud på dit fly til Nepal, bør du overveje at bestille, hvis du finder noget til 9.770 kr. eller mindre.

tirsdag er den bedste dag på ugen at flyve til Nepal baseret på flypriserne. onsdag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Nepal, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en lørdag, da det er den dag, hvor priserne er højest.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Nepal

Find fly til disse populære byer i Nepal fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Nepal

Se de billigste flyrejser til Nepal fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnKatmandu16t. 20min.5.688 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Nepal

Der er for tiden ingen flyselskaber, der tilbyder direkte rejser med fly til Nepal fra Danmark. Til gengæld findes der mange flyselskaber, som flyver ruten med mellemlandinger undervejs. Det er udbydere som Air India, Qatar Airways, Emirates, SAS samt mange andre, fra eksempelvis Københavns Lufthavn.

Den hurtigste rejse fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Katmandu tager ca. 13 timer med ét stop undervejs. Rejser du til sammenligning fra Billund Lufthavn til Pokhara, tager turen ca. 18 timer med tre mellemlandinger. Flybilletterne er ofte billigere, hvis du vælger en afgang med lange mellemlandinger.

Skyfri himmel, smukke udsigter samt frisk luft – det kan du primært opleve i sæsonen fra september til november. Forårsperioden fra marts til maj er også et godt tidspunkt at bestille dine flybilletter til Nepal til, da landskaberne er i fuldt flor, hvilket skaber de fineste kulisser med blomstrende rhododendron i bjergene, hvis toppe er beklædt med sne.

Der er visumpligt for danske statsborgere, der ønsker at foretage Nepal rejser. Du kan ansøge online på forhånd. Eller du kan vente indtil du ankommer i landet. Dit pas skal desuden være gyldigt i minimum seks måneder efter rejsens ophør.


Populære ruter til Nepal

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Katmandu
Hurtigste flyvetid16t. 20min.
Laveste pris5.688 kr.

Find fly til Nepal

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Nepal


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Nepal.

Alle flysøgninger til Nepal på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Nepal, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Nepal. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.