Find billige fly til Nepal fra 2.287 kr.

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Nepal

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Nepal

Bedste pris på enkeltbillet

2.287 kr.

Bedste pris på returbillet

6.351 kr.

Hurtigste flyvetid

12t. 10min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Nepal fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.287 kr. (København Kastrup til Katmandu Tribhuvan).
Den bedste pris på en returbillet til Nepal fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.351 kr. (København Kastrup til Katmandu Tribhuvan).
Det hurtigste fly til Nepal fra Danmark tager 12t. 10min. (København Kastrup til Katmandu Tribhuvan).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Nepal, herunder Qatar Airways, Emirates og IndiGo.

Indsigter og trends for flyrejser til Nepal

Få indsigter om din flyrejse til Nepal, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Nepal?

Nogle af verdens mest besøgte byer ligger i Nepal. Den mest populære by at rejse til i Nepal er Katmandu, som momondo-brugere vælger som deres rejsedestination 99% oftere end andre byer. De næstmest populære byer i Nepal er Pokhara og Bhadrapur.

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Nepal?

Det tager i gennemsnit 19t. 20min. at flyve fra Danmark til Nepal, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Katmandu Tribhuvan (den mest populære lufthavn i Nepal). Hvis du flyver fra Billund til Katmandu Tribhuvan, tager det omkring .

Hvilke flyselskaber flyver til Nepal?

Qatar Airways er det mest populære flyselskab, der flyver til Nepal, idet 62% af vores brugere vælger at flyve med dem, når de rejser til Nepal. Andre populære valg er Air India og Turkish Airlines. Der er i alt 6 forskellige flyselskaber, der flyver til Nepal.

De billigste fly til byer i Nepal

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Nepal fra Danmark
Katmandu
Katmandu

Brugbar information om dit fly til Nepal

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Nepal

Hvad er det billigste fly til Nepal?

Hvis du leder efter flybilletter til Nepal billigere, så søg efter flyselsskaber som Yeti, Air India og IndiGo med priser der starter på henholdsvis 655 kr., 867 kr. og 987 kr..

Hvad er den mest populære lufthavn i Nepal at flyve til?

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Nepal?

onsdag er den bedste dag på ugen at flyve til Nepal baseret på flypriserne. mandag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Nepal, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en tirsdag, da det er den dag, hvor priserne er højest.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Nepal?

Priser for fly til Nepal opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Nepal?

Fra september 2023 er der 10 udbydere at vælge mellem for fly til Nepal.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Nepal?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Nepal hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Nepal?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Nepal kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Nepal. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Nepal

Find fly til disse populære byer i Nepal fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Nepal

Se de billigste flyrejser til Nepal fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnKatmandu19t. 20min.5.654 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Nepal

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Nepal?

Der er for tiden ingen flyselskaber, der tilbyder direkte rejser med fly til Nepal fra Danmark. Til gengæld findes der mange flyselskaber, som flyver ruten med mellemlandinger undervejs. Det er udbydere som Air India, Qatar Airways, Emirates, SAS samt mange andre, fra eksempelvis Københavns Lufthavn.

Hvor lang tid tager det at flyve til Nepal?

Den hurtigste rejse fra eksempelvis Københavns Lufthavn til Katmandu tager ca. 13 timer med ét stop undervejs. Rejser du til sammenligning fra Billund Lufthavn til Pokhara, tager turen ca. 18 timer med tre mellemlandinger. Flybilletterne er ofte billigere, hvis du vælger en afgang med lange mellemlandinger.

Hvilken årstid skal man rejse til Nepal?

Skyfri himmel, smukke udsigter samt frisk luft – det kan du primært opleve i sæsonen fra september til november. Forårsperioden fra marts til maj er også et godt tidspunkt at bestille dine flybilletter til Nepal til, da landskaberne er i fuldt flor, hvilket skaber de fineste kulisser med blomstrende rhododendron i bjergene, hvis toppe er beklædt med sne.

Kan man rejse til Nepal uden pas eller visum?

Der er visumpligt for danske statsborgere, der ønsker at foretage Nepal rejser. Du kan ansøge online på forhånd. Eller du kan vente indtil du ankommer i landet. Dit pas skal desuden være gyldigt i minimum seks måneder efter rejsens ophør.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Nepal

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Nepal?

    Find fordelagtige priser med momondos Prisagenter ved først at søge efter fly til Nepal. Flytilbud bliver vist som de nuværende tilgængelige priser, der kan ændre sig over tid. Herfra kan du oprette en Prisagent for din rute ved at slå funktionen til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Nepal med momondo?

    Brug vores værktøj "Priskalender" til at se de rejsedage, det bedst kan betale sig at flyve tur-retur på din rejse. Vores "Prisprognose"-værktøj bruger AI-teknologi til at forudsige, om du skal købe billet nu eller vente med at booke til priserne potentielt bliver billigere. Explore viser dig alle flymuligheder fra en by eller lufthavn, så du kan skræddersy dit helt eget eventyr. Bloggen Discover giver desuden værdifulde tips til, hvordan du kan spare penge, når du skal booke din rejse. Har du søgt på et fly, kan du oprette "Prisagenter" for at spore priser for din ønskede flyrejse, så du kan booke fly på det helt rigtige tidspunkt.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi indhenter vores priser fra mere end 700 interne konkurrenter inden for flybranchen og online rejsebureauer. Vi opererer på over 30 markeder verden over for at kunne give dig flest mulige rejsemuligheder.


Populære ruter til Nepal

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Katmandu
Hurtigste flyvetid19t. 20min.
Laveste pris5.654 kr.

Find fly til Nepal

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Nepal?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Nepal.

Kan jeg finde fly til Nepal med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Nepal på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Nepal?

Når du har udført en søgning efter fly til Nepal, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Nepal lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Nepal. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Nepal på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.