Find billige fly til Île-de-France

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Île-de-France

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Île-de-France

Bedste pris på enkeltbillet

144 kr.

Bedste pris på returbillet

303 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 45min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Île-de-France fra Danmark i de seneste 72 timer er 144 kr. (Billund til Paris-Orly).
Den bedste pris på en returbillet til Île-de-France fra Danmark i de seneste 72 timer er 303 kr. (Billund til Paris-Orly).
Det hurtigste fly til Île-de-France fra Danmark tager 1t. 45min. (Billund til Paris-Orly).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Île-de-France, herunder Vueling, Norwegian og Transavia France.

De billigste fly til byer i Île-de-France

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Île-de-France fra Danmark

Brugbar information om dit fly til Île-de-France

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Île-de-France

Fly til Île-de-France varierer afhængigt af måned, flyselsskab, hvornår du booker, hvor du rejser fra og mange andre faktorer, men i gennemsnit kan momondo-brugere forvente at bruge omkring 2.915 kr./pr. person. Den absolut billigste flyrejse til Île-de-France er 95 kr./pr. person.

Eiffeltårnet er tættest på Lufthavn: Paris Charles De Gaulle. Hvis man leder efter alternative muligheder nær Eiffeltårnet kan man flyve til Lufthavn: Paris-Orly.

Temperature i Île-de-France variere mellem 5 °C og 21 °C alt afhængig af årstiden. Typisk er januar den koldeste måned i Île-de-France, og den varmeste måned er juli. Det er også værd at bemærke, at hvis man gerne vil undgå nedbør, bør man overveje at rejse til Île-de-France i februar, marts og marts, hvor nedbør er mindst sandsynlig.

Rejsetiden fra Danmark til Île-de-France afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Paris Charles De Gaulle tager det i gennemsnit 1t. 55min., imens det i gennemsnit tager 1t. 50min., hvis du flyver fra Billund til Paris Charles De Gaulle. Paris Charles De Gaulle er den mest populære lufthavn i Île-de-France.

Det billigste fly til Île-de-France, fundet for nylig på momondo, var 151 kr.. Hvis du ikke kan finde et så billigt flytilbud, skal du huske på, at alt under 9.559 kr. anses for at være en god pris for fly til Île-de-France. 9.825 kr. er den gennemsnitlige pris for at flyve til Île-de-France, mens 120.341 kr. er den dyreste.

Overvej at bestille fly til Île-de-France på en fredag, som er den billigste dag i ugen. Du vil også opdage, at det er billigt at flyve på en mandag. Prøv at undgå at bestille fly til Île-de-France på en søndag, som har tendens til at være den dyreste dag i ugen.Populære byer og seværdigheder

Skal du til Île-de-France? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Île-de-France.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Île-de-France

Find fly til disse populære byer i Île-de-France fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Île-de-France

Se de billigste flyrejser til Île-de-France fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
BillundParis1t. 45min.324 kr.
KøbenhavnParis1t. 50min.411 kr.
AarhusParis8t. 05min.829 kr.
AalborgParis3t. 45min.973 kr.
SønderborgParis23t. 25min.4.117 kr.

Populære fly til Île-de-France

Find dine flybilletter til Île-de-France blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Paris
Hurtigste flyvetid1t. 50min.
Laveste pris411 kr.
Fly fra Billund til Paris
Hurtigste flyvetid1t. 45min.
Laveste pris324 kr.
Fly fra Aarhus til Paris
Hurtigste flyvetid8t. 05min.
Laveste pris829 kr.
Fly fra Aalborg til Paris
Hurtigste flyvetid3t. 45min.
Laveste pris973 kr.
Fly fra Sønderborg til Paris
Hurtigste flyvetid23t. 25min.
Laveste pris4.117 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Île-de-France


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Île-de-France. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. Alle fly til Île-de-France på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Île-de-France vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Île-de-France, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Île-de-France spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.