Find billige flybilletter til Île-de-France

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man 2.8
man 9.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Île-de-France. De nuværende restriktioner til Île-de-France er baseret på Frankrig rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Frankrig

De billigste fly til byer i Île-de-France

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Île-de-France fra Danmark

Brugbar information om dit fly til Île-de-France

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Île-de-France
 • Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Île-de-France?

  Den gennemsnitlige flybillet til Île-de-France koster 1.847 kr./pr. person og den billigste flybillet til Île-de-France koster 51 kr./pr. person. Prisen variere alt afhængig af mange forskellige faktorer, så som afrejselufthavn, flyselskab, bestillingstidspunkt og hvornår du planlægger at rejse. T

 • Hvad er den mest populære seværdighed i Île-de-France?

  Blandt mange seværdigheder i Île-de-France er Disneyland Paris, Eiffeltårnet og Champ de Mars bland de mest besøgte.

 • Jeg planlægger at besøge Disneyland Paris. Hvilken lufthavn er det hurtigst at køre fra?

  For den hurtigste transport fra lufthavnen til Disneyland Paris, flyv til Lufthavn: Paris-Orly eller Lufthavn: Paris Charles De Gaulle, hvilket ligger tættest på området.

 • Hvordan er vejret i Île-de-France?

  Île-de-France har typisk temperature mellem 5 °C(januar) til 21 °C(juli). Hvis man gerne vil undgå regn og/eller sne på sit besøg til Île-de-France, bør man planlægge sin rejse i februar, marts eller marts, da der i disse måneder er relativt mindre sandsynlighed for, at der er nedbør.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Île-de-France?

På nuværende tidspunkt inkluderer Frankrig rejserestriktioner rejser til Île-de-France. Indrejserestriktioner

Frankrig har begrænset alle internationale rejser fra lande uden for EU, Andorra, Vatikanstaten, Island, Liechtenstein, Monaco, Norge, San Marino og Schweiz. Rejsende fra Storbritannien/ikke-EU- og EØS-statsborgere, der er bosiddende i Storbritannien, får ikke adgang til Frankrig til ikke-væsentlige formål. Væsentlige rejser er stadig tilladt. Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Frankrig. De får lov til at komme ind i landet igen, men det kan være nødvendigt at vise bevis for opholdstilladelse. Der er undtagelser for ægtefæller og børn til franske statsborgere, fastboende udlændinge med fransk opholdstilladelse og deres ægtefæller og børn, fastboende udlændinge i EU, Andorra, Monaco, San Marino, Schweiz, Norge, Lichtenstein, Island eller Vatikanstaten og deres ægtefæller og børn på vej hjem samt sundhedspersonale. Flybesætninger, personale fra diplomatiske og konsulære missioner og internationale organisationer med kontorer i Frankrig samt deres ægtefæller og børn samt handelssøfolk kan også stadig komme ind. Masker er obligatorisk for alle rejsende over 11 år.

Indrejsekrav

Rejsende skal udfylde en erklæring (déclaration sur lhonneur) i form af selvcertificering, at de ikke lider af symptomer forbundet med COVID-19 og ikke har været i kontakt med bekræftede tilfælde i de foregående fjorten dage. Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Børn under 11 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ankommer uden for de ovennævnte lande, skal have en International Rejsecertifikat til indrejse og transit Frankrig, der viser, at deres rejse er af "væsentlig" karakter.

Karantænekrav

Rejsende uden negativt testresultat, der ankommer fra kategori 2-lande og fra lande der ikke er nævnt ovenfor, er underlagt karantæne hvis de nægter at tage en test ved ankomsten.

Transitregler

Der er særlige regler for rejsende, der rejser gennem Frankrig for at vende tilbage til deres bopælsland. Kun direkte transit til Deres bopælsland er tilladt. Rejsende må ikke forlade den internationale zone og har ikke adgang til Frankrig. Bagagen skal tjekkes helt frem til det endelige rejsemål, og rejsende vil ikke kunne forlade den internationale zone for at hente og tjekke bagage igen. Transitperioden skal være under 24 timer.

Alle andre oplysninger

Hvis du ønsker at rejse til de oversøiske franske territorier, bedes du tjekke de specifikke restriktioner for det område du er interesseret i at besøge.

Hvis du planlægger rejser til Île-de-France nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Skal du til Île-de-France? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Île-de-France.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Île-de-France

Find fly til disse populære byer i Île-de-France fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Île-de-France

Se de billigste flyrejser til Île-de-France fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
KøbenhavnParis390 kr.
BillundParis510 kr.
AalborgParis1.159 kr.
AarhusParis1.442 kr.
SønderborgParis4.497 kr.

Populære fly til Île-de-France

Find dine flybilletter til Île-de-France blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Paris
Hurtigste flyvetid1t. 55min.
Laveste pris390 kr.
Fly fra Billund til Paris
Hurtigste flyvetid5t. 15min.
Laveste pris510 kr.
Fly fra Aalborg til Paris
Hurtigste flyvetid3t. 25min.
Laveste pris1.159 kr.
Fly fra Aarhus til Paris
Hurtigste flyvetid3t. 35min.
Laveste pris1.442 kr.
Fly fra Sønderborg til Paris
Hurtigste flyvetid44t. 35min.
Laveste pris4.497 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Île-de-France