Find billige flybilletter til Ajaccio

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 26.10
tir. 2.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Ajaccio.
Se nuværende rejserestriktioner for Frankrig

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Ajaccio

Find de billigste fly til disse Ajaccio-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Ajaccio

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Ajaccio

København (CPH) til Bastia (BIA)

Fly til Ajaccio ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bastia Poretta, hvor den gennemsnitlige pris er 2.392 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL AJACCIO FRA KØBENHAVNoktober27% billigereAt flyve fra København til Ajaccio ​​koster i gennemsnit blot 2.020 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL AJACCIO FRA KØBENHAVNdecember59% dyrereDet koster cirka 4.403 kr. at flyve til Ajaccio ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL AJACCIO FRA KØBENHAVNjuli609% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Ajaccio fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Ajaccio?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Ajaccio?

  Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Ajaccio fra Paris for 555 kr.. Det er 71% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Ajaccio. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Ajaccio fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Ajaccio?

  Den billigste måned at flyve til Ajaccio fra Danmark er i oktober. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 2.020 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Ajaccio i oktober, så er det også billigt at flyve i april. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 2.173 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Ajaccio?

  Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Ajaccio 56 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Ajaccio for 2.773 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Ajaccio på?

  I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Ajaccio fra Danmark på en onsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en onsdag helt ned til 2.029 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 2.858 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Ajaccio.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Ajaccio?

  Når du flyver til Ajaccio fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.496 kr. for fly med afgang om aftenen. Fly til Ajaccio koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.822 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Ajaccio?

  Lufthavn: Figari Figari-Sud Corse, Lufthavn: Calvi Ste Catherine eller Lufthavn: Bastia Poretta kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Ajaccio.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Ajaccio på?

  Du kan finde tilbud til Lufthavn: Bastia Poretta for 1.555 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Ajaccio Campo Dell Oro fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Ajaccio Campo Dell Oro

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Ajaccio Campo Dell Oro.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført less than 72 timer inden afrejse til Ajaccio Campo Dell Oro.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Ajaccio Campo Dell Oro.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Ajaccio Campo Dell Oro?

Hjemrejse til Danmark fra Ajaccio Campo Dell Oro

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Ajaccio Campo Dell Oro skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Ajaccio Campo Dell Oro er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Ajaccio nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Ajaccio

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Ajaccio fundet af momondos brugere for nylig
Air France
BLLBillund
24t. 25min.
AJAAjaccio Campo Dell Oro

Find de billigste enkeltbilletter til Ajaccio

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Ajaccio, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France
Air France
BLLBillund
24t. 25min.
AJAAjaccio Campo Dell Oro

Hvilke flyselskaber flyver til Ajaccio?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Ajaccio
 • Hvilke flyselskaber flyver til Ajaccio?

  Der kan være andre flyselskaber der flyver til Ajaccio fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Air France, Brussels Airlines, easyJet og Norwegian Air International. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Ajaccio, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Populære fly til Ajaccio

Find dine flybilletter til Ajaccio blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Ajaccio
Hurtigste flyvetid24t. 25min.
Laveste pris3.879 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Ajaccio