Find billige fly til Calvi

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.12
man. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Calvi

Få indsigter om din flyrejse til Calvi, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Calvi på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Calvi fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 2.588 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 5.224 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Calvi?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Calvi på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Calvi om aftenen helt ned til 1.899 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Calvi, så priserne er ofte dyrere på omkring 3.558 kr. pr. billet.

Hvor lang tid tager det at flyve til Calvi?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Calvi afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Bastia Poretta (den mest populære lufthavn i Calvi), så tager det 5t. 20min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Bastia Poretta, er den gennemsnitlige rejsetid 10t. 15min..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Calvi

Find de billigste fly til disse Calvi-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bastia

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Calvi

København (CPH) til Bastia (BIA)

Fly til Calvi ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bastia Poretta, hvor den gennemsnitlige pris er 2.437 kr.


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Calvi

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Calvi?

Rejsende, som flyver til Calvi, kan måske finde bedre priser til Bastia Poretta Lufthavn (59 km fra Calvi centrum), Ajaccio Campo Dell Oro Lufthavn (71 km fra Calvi centrum) eller Figari-Sud Corse Lufthavn (122 km fra Calvi centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Calvi Ste Catherine Lufthavn?

Priser for fly til Calvi Ste Catherine Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Calvi Ste Catherine Lufthavn?

Fra november 2023 er der 2 udbydere at vælge mellem for fly til Calvi Ste Catherine Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Calvi Ste Catherine Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Calvi Ste Catherine Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Calvi Ste Catherine Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Calvi Ste Catherine Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Calvi Ste Catherine Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Calvi?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Calvi. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Calvi med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Calvi, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Calvi?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Calvi. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Calvi lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Calvi lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Calvi og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Calvi på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.