Find billige flybilletter til Calvi

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Calvi

Find de billigste fly til disse Calvi-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Calvi

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Calvi

København (CPH) til Bastia (BIA)

Fly til Calvi ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bastia Poretta, hvor den gennemsnitlige pris er 2.866 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CALVI FRA KØBENHAVNjanuar54% billigereAt flyve fra København til Calvi ​​koster i gennemsnit blot 1.617 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CALVI FRA KØBENHAVNmarts84% dyrereDet koster cirka 6.412 kr. at flyve til Calvi ​​fra København i marts
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CALVI FRA KØBENHAVNjuli853% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Calvi fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Calvi?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Calvi, lå på 574 kr./pr. person fra Marseille, hvilket er 75% billigere end gennemsnitsflyprisen til Calvi. Hvis du vil finde de billigste priser til Calvi fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Calvi i januar, så er det også billigt at flyve i november. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.631 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Calvi fra Danmark på en søndag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en søndag helt ned til 2.388 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. På den anden side er lørdag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 4.370 kr..

Rejsende, som flyver til Calvi, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Bastia Poretta (59 km fra Calvi centrum), Lufthavn: Ajaccio Campo Dell Oro (71 km fra Calvi centrum) eller Lufthavn: Figari-Sud Corse (122 km fra Calvi centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Ajaccio Campo Dell Oro har en gennemsnitspris på 2.141 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Calvi. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Hvilke flyselskaber flyver til Calvi?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Calvi

Hvilke flyselskaber flyver til Calvi?

Air France, Brussels Airlines, SWISS og Norwegian Air International er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Calvi regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Calvi med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Air France-fly til Calvi

Air France flyver til Calvi ca. 12 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Air France, men der er fundet priser på helt ned til 1.566 kr. fra Billund til Calvi. Air France er blevet bedømt med 7,8/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Calvi


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Calvi. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Calvi, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Calvi. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Calvi lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Calvi og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.