Find billige fly til Pescara

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Pescara

Find de billigste fly til disse Pescara-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Pescara

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Pescara

København (CPH) til Lufthavn: Rom-Ciampino (CIA)

Fly til Pescara ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rom-Ciampino, hvor den gennemsnitlige pris er 1.142 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PESCARA FRA KØBENHAVNfebruar59% billigereAt flyve fra København til Pescara ​​koster i gennemsnit blot 584 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PESCARA FRA KØBENHAVNmarts54% dyrereDet koster cirka 2.185 kr. at flyve til Pescara ​​fra København i marts
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PESCARA FRA KØBENHAVNjuli540% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Pescara fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Pescara?

Fly til Pescara er meget populære i sommermånederne, hvor vejret er godt, og temperaturerne i gennemsnit ligger på ca. 21-24 °C. Omvendt er det muligt at finde en flybillet billigt fra september til november. Flybilletter til Pescara kan variere i pris og koste alt fra 350-3000 DKK, alt efter hvornår du bestiller.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Pescara, lå på 133 kr./pr. person fra Memmingen, hvilket er 92% billigere end gennemsnitsflyprisen til Pescara. Hvis du vil finde de billigste priser til Pescara fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke har mulighed for at rejse i februar, kan du booke flyrejser til Pescara fra Danmark i januar i stedet. Fly til Pescara i januar, selvom de ikke er helt så billige som dem i februar, har stadig kun et gennemsnit på omkring 771 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Pescara fra Danmark, når du booker 21 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Pescara for omkring 1.418 kr., når du søger 21 dage forud.

Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Pescara på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.465 kr.. Fly fra Danmark til Pescara på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.269 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Pescara normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Pescara om aftenen helt ned til 1.255 kr.. Om morgenen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Pescara, så priserne er ofte dyrere på omkring 1.933 kr. pr. billet.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Pescara. Hvis du har planer om at flyve til Pescara, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Ancona Falconara (146 km fra Pescara centrum), Lufthavn: Rom-Ciampino (153 km fra Pescara centrum), Lufthavn: Perugia Sant Egidio (156 km fra Pescara centrum), Lufthavn: Foggia Gino Lisa (158 km fra Pescara centrum) eller Lufthavn: Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino (178 km fra Pescara centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Foggia Gino Lisa for 985 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Hvilke flyselskaber flyver til Pescara?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Pescara

Hvilke flyselskaber flyver til Pescara?

Ryanair er det mest populære flyselskab der flyver fra Danmark til Pescara regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Pescara med dette flyselskab og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Ryanair-fly til Pescara

Ryanair er et populært valg for brugere, der rejser til Pescara. Selskabet flyver 12 fly om ugen til Pescara, og de flyver oftest fra Bergamo. Billetpriserne hos Ryanair afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 314 kr. (fra Billund). I 824 anmeldelser har momondo-brugere givet Ryanair en gennemsnitlig bedømmelse på 7,0/10.


Lufthavne i nærheden af Pescara

Neden for finder du alle lufthavne i Pescara samt deres afstand til centrum

Lufthavnen er lokaliseret blot tre km fra centrum af Pescara. Det er derfor nemt og hurtigt at komme til og fra lufthavnen. Bus 38 går fra lufthavnen til centrum hvert 15. minut. Billetter kan købes ved terminalerne i lufthavnen og koster 1,2 EUR (ca. 9 DKK) pr. person. Turen tager ca. 10-15 min.


Hvordan rejser jeg rundt i Pescara

Mange seværdigheder er placeret side om side i Pescara. Det er derfor nemt at opleve byen til fods. Pescara har ligeledes et fint busnetværk, så du let kan komme rundt i byen. Dog skal du bemærke, at der afholdes siesta, hvorfor det kan være svært at komme rundt med offentlig transport i timerne midt på dagen. Ud over den lokale transport, er byen godt forbundet med andre italienske storbyer såsom Milano og Rom via blandt andet toge.


Visumkrav for Pescara

Der er visumfri indrejse i Italien i op til 90 dage. Det er som regel nok for de fleste, der planlægger en ferie i Pescara, men vil du blive længere, skal du kontakte den italienske ambassade. Derudover skal du medbringe dit pas, som skal være gyldigt under hele opholdet i landet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Pescara


De bedste oplevelser og seværdigheder i Pescara

Pescara er inddelt i to bydele, der skilles med en flod i midten. I sydbyen ligger det historiske centrum. Her finder du blandt andet Piazzaforte, der er en gammel militær bastion fra Kongeriget Begge Sicilier, som var blandt de største stater i Italien, inden landet blev samlet til ét. I samme område finder du det gamle Bagno Borbonico-fængsel, der er fra samme tid. I dag huser fængslet Abruzzi-museet, der er dedikeret til at vise det italienske folks historie gennem de sidste 4000 år. I den nordlige bydel ligger Italy Square, rådhuset og regeringsbygningerne, som blev bygget af fascister før Anden Verdenskrig. Rejser du til Pescara med børn, har I rig mulighed for at opleve de mange flotte strande, der omkranser kystbyen.

Til trods for, at du i Italien er dækket via det blå sygesikringskort, er det en god idé at investere i en privat rejseforsikring, hvis nu uheldet skulle være ude. Så er du ofte også forsikret, hvis der går noget galt med din bagage, eller du oplever andre omstændigheder, hvor sygesikringen ikke dækker.

De fleste steder kan du drikke vand direkte fra hanen. Alligevel foretrækker mange at købe vand på flaske under besøget i Italien, da smagen kan opleves anderledes.

På Corso Vittorio Emanuele II og Via Nicola Fabrizi finder du nogle af de bedste butikker i byen, herunder flere fornemme butikker. Corso Umberto er endnu et populært indkøbsområde, hvor du blandt andet finder karakteristiske, italienske caféer.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Pescara.

Fly til Pescara med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Pescara ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Pescara og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Andre kabineklasser på fly til Pescara

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Pescara

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.