Find billige flybilletter til Pescara

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Pescara (PSR)
ons.. 21.4.
ons.. 28.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Pescara. De nuværende restriktioner til Pescara er baseret på Italien rejserestriktioner.

Se nuværende Italien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Pescara

Find de billigste fly til disse Pescara-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Pescara

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Pescara

København (CPH) til Lufthavn: Rom Rom-Ciampino (CIA)

Fly til Pescara ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Rom Rom-Ciampino, hvor den gennemsnitlige pris er 759 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PESCARA FRA KØBENHAVNmarts21% billigereAt flyve fra København til Pescara ​​koster i gennemsnit blot 984 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PESCARA FRA KØBENHAVNjuni50% dyrereDet koster cirka 1.876 kr. at flyve til Pescara ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PESCARA FRA KØBENHAVNfebruar1.100% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Pescara fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Pescara?

Fly til Pescara er meget populære i sommermånederne, hvor vejret er godt, og temperaturerne i gennemsnit ligger på ca. 21-24 °C. Omvendt er det muligt at finde en flybillet billigt fra september til november. Flybilletter til Pescara kan variere i pris og koste alt fra 350-3000 DKK, alt efter hvornår du bestiller.

Hvilket er det absolut billigste fly til Pescara?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Pescara, lå på 158 kr./pr. person fra Stranraer, hvilket er 91% billigere end gennemsnitsflyprisen til Pescara. Hvis du vil finde de billigste priser til Pescara fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Pescara på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Pescara fra Danmark på en onsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en onsdag helt ned til 1.082 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis du rejser ud på en fredag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Pescara for omkring 1.923 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Pescara?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Pescara på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Pescara om aftenen helt ned til 1.313 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Pescara koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.343 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Pescara?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Pescara. Hvis du har planer om at flyve til Pescara, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Ancona Falconara (146 km fra Pescara centrum), Lufthavn: Rom Rom-Ciampino (153 km fra Pescara centrum), Lufthavn: Perugia Sant Egidio (156 km fra Pescara centrum), Lufthavn: Foggia Gino Lisa (158 km fra Pescara centrum) eller Lufthavn: Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino (178 km fra Pescara centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Pescara på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Rom Rom-Ciampino for 1.009 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Pescara?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Pescara. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Indtil den 6. april har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Med undtagelse af statsborgere, beboere eller personer med væsentlige årsager, herunder presserende arbejde, sundhedsbehov eller studiekrav. Årsagen til rejsen skal erklæres skriftligt (af passageren ved hjælp af egenerklæringen). Et forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien gælder for alle, der rejser fra Brasilien, eller som har opholdt sig i/været i transit gennem Brasilien i de 14 dage forud for indrejsen til Italien. Der er i øjeblikket ingen undtagelser. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Pescara nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Hvilke flyselskaber flyver til Pescara?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Pescara

Med fly til Pescara fra København skal du mellemlande i en anden europæisk lufthavn, inden rejsen går til Pescara. Det kan eksempelvis betyde stop i Milano, Prag eller Krakow. Fra disse lufthavne tilbyder Lufthansa billige flybilletter til Pescara.

Hvem flyver direkte til Pescara?

Der afgår ingen direkte fly til Pescara fra Danmark. Dog kan du undgå mellemlandinger ved at flyve direkte til Rom fra København. Disse flyafgange koster oftest 300-400 DKK. Herfra er der blot 210 km til Pescara, hvilket kan klares i bil eller tog på ca. tre timer. En returbillet med tog fra Pescara til Rom koster ca. 15-20 EUR (ca. 110-150 DKK).

Hvor lang tid tager det at flyve til Pescara?

Inklusiv en mellemlanding tager det ca. 5-6 t med fly til Pescara fra København. Flyver du fra København til Rom, tager det ca. 2 t og 30 min. Herfra har du ca. 2-3 t til Pescara. Det betyder, at den totale transporttid er stort set den samme, som havde du valgt at flyve.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Pescara samt afstand til centrum

Lufthavnen er lokaliseret blot tre km fra centrum af Pescara. Det er derfor nemt og hurtigt at komme til og fra lufthavnen. Bus 38 går fra lufthavnen til centrum hvert 15. minut. Billetter kan købes ved terminalerne i lufthavnen og koster 1,2 EUR (ca. 9 DKK) pr. person. Turen tager ca. 10-15 min.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Pescara?

Mange seværdigheder er placeret side om side i Pescara. Det er derfor nemt at opleve byen til fods. Pescara har ligeledes et fint busnetværk, så du let kan komme rundt i byen. Dog skal du bemærke, at der afholdes siesta, hvorfor det kan være svært at komme rundt med offentlig transport i timerne midt på dagen. Ud over den lokale transport, er byen godt forbundet med andre italienske storbyer såsom Milano og Rom via blandt andet toge.


Kan man rejse til Pescara uden pas eller visum?

Der er visumfri indrejse i Italien i op til 90 dage. Det er som regel nok for de fleste, der planlægger en ferie i Pescara, men vil du blive længere, skal du kontakte den italienske ambassade. Derudover skal du medbringe dit pas, som skal være gyldigt under hele opholdet i landet.


Tips og gode råd til Pescara

Hvad skal man se i Pescara?

Pescara er inddelt i to bydele, der skilles med en flod i midten. I sydbyen ligger det historiske centrum. Her finder du blandt andet Piazzaforte, der er en gammel militær bastion fra Kongeriget Begge Sicilier, som var blandt de største stater i Italien, inden landet blev samlet til ét. I samme område finder du det gamle Bagno Borbonico-fængsel, der er fra samme tid. I dag huser fængslet Abruzzi-museet, der er dedikeret til at vise det italienske folks historie gennem de sidste 4000 år. I den nordlige bydel ligger Italy Square, rådhuset og regeringsbygningerne, som blev bygget af fascister før Anden Verdenskrig. Rejser du til Pescara med børn, har I rig mulighed for at opleve de mange flotte strande, der omkranser kystbyen.

Skal man købe rejseforsikring?

Til trods for, at du i Italien er dækket via det blå sygesikringskort, er det en god idé at investere i en privat rejseforsikring, hvis nu uheldet skulle være ude. Så er du ofte også forsikret, hvis der går noget galt med din bagage, eller du oplever andre omstændigheder, hvor sygesikringen ikke dækker.

Kan man drikke vand fra hanen?

De fleste steder kan du drikke vand direkte fra hanen. Alligevel foretrækker mange at købe vand på flaske under besøget i Italien, da smagen kan opleves anderledes.

Hvor er der gode shoppingområder?

På Corso Vittorio Emanuele II og Via Nicola Fabrizi finder du nogle af de bedste butikker i byen, herunder flere fornemme butikker. Corso Umberto er endnu et populært indkøbsområde, hvor du blandt andet finder karakteristiske, italienske caféer. (Priser checket: 09/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class