Find billige flybilletter til Venedig

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 28.6
tir. 5.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Venedig

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Venedig

Bedste pris på enkeltbillet

162 kr.

Bedste pris på returbillet

254 kr.

Hurtigste flyvetid

2t. 05min.

Betjenes af

5 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Venedig fra Danmark i de seneste 72 timer er 162 kr. (København Kastrup til Venedig Marco Polo).
Den bedste pris på en returbillet til Venedig fra Danmark i de seneste 72 timer er 254 kr. (Billund til Venedig Treviso).
Det hurtigste fly til Venedig fra Danmark tager 2t. 05min. (København Kastrup til Venedig Marco Polo).
Der er 5 flyselskaber, som flyver til Venedig, herunder Scandinavian Airlines, Norwegian og Air Serbia.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Venedig

Find de billigste fly til disse Venedig-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Verona

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Venedig

København (CPH) til Lufthavn: Venedig Treviso (TSF)

Fly til Venedig ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Venedig Treviso, hvor den gennemsnitlige pris er 1.228 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL VENEDIG FRA KØBENHAVNjanuar33% billigereAt flyve fra København til Venedig ​​koster i gennemsnit blot 1.023 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL VENEDIG FRA KØBENHAVNjuli34% dyrereDet koster cirka 2.047 kr. at flyve til Venedig ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL VENEDIG FRA KØBENHAVNjuli319% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Venedig fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Venedig?

Venedig anses af mange for at være en af verdens mest romantiske byer, og særligt sommermånederne lokker turister til fra nær og fjern. Det drejer sig især om juni, juli og august, hvor også de fleste danskere vælger at holde ferie. I disse måneder er vejret bedst, og der sker en masse i byen. Forår og efterår er dog også fine måneder, hvis man foretrækker de lidt mildere temperaturer.

En bilfri by med gondoler, huse på pæle og en unik kulturarv. Venedig byder på eventyr hele vejen rundt.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Venedig for 38 kr./person, hvilket er 98% billigere end gennemsnitsflyprisen til Venedig. Hvis du vil finde den billigste pris til Venedig fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Venedig på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.023 kr.. marts måned er endnu en god mulighed for at rejse til Venedig med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.073 kr..

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Venedig på, er omkring 42 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 1.522 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 254 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Venedig. Hvis du har planer om at flyve til Venedig, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Venedig Treviso (26 km fra Venedig centrum), Lufthavn: Trieste Dei Legionari (99 km fra Venedig centrum), Lufthavn: Verona (113 km fra Venedig centrum), Lufthavn: Bologna Guglielmo Marconi (129 km fra Venedig centrum) eller Lufthavn: Bolzano (138 km fra Venedig centrum).

Den billigste lufthavn i nærheden af Venedig er normalt Lufthavn: Venedig Treviso med en gennemsnitspris på 1.193 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Venedig

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Venedig fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
29. aug.
BLL16:00Billund
2t. 00min.
TSF18:00Venedig Treviso
5. sep.
TSF13:35Venedig Treviso
2t. 00min.
BLL15:35Billund
Ryanair
29. aug.
BLL16:00Billund
2t. 00min.
TSF18:00Venedig Treviso
5. sep.
TSF13:35Venedig Treviso
2t. 00min.
BLL15:35Billund
Ryanair
19. aug.
BLL12:00Billund
2t. 00min.
TSF14:00Venedig Treviso
26. aug.
TSF14:25Venedig Treviso
2t. 00min.
BLL16:25Billund
Ryanair
21. okt.
BLL12:00Billund
2t. 00min.
TSF14:00Venedig Treviso
24. okt.
TSF13:35Venedig Treviso
2t. 00min.
BLL15:35Billund
Ryanair
11. okt.
BLL14:30Billund
18t. 15min.
1 stop
TSF08:45Venedig Treviso
16. okt.
TSF06:00Venedig Treviso
2t. 00min.
BLL08:00Billund
Ryanair
12. okt.
BLL06:35Billund
10t. 15min.
1 stop
TSF16:50Venedig Treviso
16. okt.
TSF06:00Venedig Treviso
2t. 00min.
BLL08:00Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Venedig

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Venedig, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air Serbia, Ryanair og Scandinavian Airlines
Ryanair
4. aug.
CPH14:20København Kastrup
2t. 05min.
VCE16:25Venedig Marco Polo
Ryanair
28. jul.
CPH14:20København Kastrup
2t. 05min.
VCE16:25Venedig Marco Polo
Ryanair
6. aug.
AAL04:55Aalborg
13t. 30min.
1 stop
VCE18:25Venedig Marco Polo

Hvilke flyselskaber flyver til Venedig?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Venedig

Hvilke flyselskaber flyver til Venedig?

Ryanair er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Venedig. Scandinavian Airlines, Lufthansa og Norwegian er også populære valg på flyrejser til Venedig fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Venedig, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.


Bedste fly på første klasse til Venedig

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber med premium klasse, der flyver til Venedig
FlyselskabVurderingFørste klassePris
RyanairPrisFra 199 kr.Første klasseVurdering
7,1
7,1

Boarding

6,9

Comfort

7,7

Besætning

6,2

Underholdning

6,6

Mad

Anmeldelser

Terrible flight

1 / 10
Søg efter fly fra Ryanair
  • Generelt starter flyrejser på Business til Venedig omkring 4.844 kr., afhængigt af afrejsedatoer og -sted. Den billigste billet på Business for et fly til Venedig, der er fundet for nyligt, kostede 4.844 kr., og det var med afgang fra København 19. jun..

  • Rejsende vælger ofte følgende flyselskab når de køber flybillet på Business til Venedig: Ryanair. Uanset hvilket flyselskab du beslutter dig for, så sørg for at se flyselskabets website igennem for at se alle de Premium-tjenester, der tilbydes med dit sædevalg.

  • Flyrejser på Premium economy til Venedig koster i gennemsnit 4.955 kr. og sparer dig 0% sammenlignet med at vælge en billet på Business. Mange rejsende synes, at det stadig er meget komfortabelt og praktisk at flyve på Premium economy, og prisen er meget bedre.

  • Ryanair, det mest populære flyselskab for fly til Venedig, har andre kabinealternativer end Economy-sæder: Business, Premium economy. Flyrejsende, som ønsker flere rejsealternativer, kan se på andre flyselskaber eller afrejsesteder.


Lufthavne i nærheden af Venedig

Neden for finder du alle lufthavne i Venedig samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer jeg til centrum af Venedig fra lufthavnen

Både Marco Polo og Treviso Lufthavn ligger på fastlandet, men med hele to lufthavne tæt på Venedig er det nemt at komme over på øerne. Marco Polo er den største med over 10 millioner passagerer om året, mens Treviso især bliver brugt af de forskellige lavprisselskaber. Fra begge lufthavne kører der express-busser der tager dig til centrum.

Fra Marco Polo er det Venezia Express-bus nummer 5 der er den billigste transportform til en pris på ca. 38 DKK og en rejsetid på omkring en halv time. Fra Treviso er det bus 6 der er den billigste og hurtigste offentlige transport, hvor du kører fra lufthavnen og hen til Treviso Station, hvor du skal videre med et Trenitalia-tog til Venedig. Den samlede rejsetid er ca. 1 time til en pris på omkring 60 DKK.


Populære fly til Venedig

Find dine flybilletter til Venedig blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Venedig
Hurtigste flyvetid2t. 00min.
Laveste pris494 kr.
Fly fra Billund til Venedig
Hurtigste flyvetid2t. 00min.
Laveste pris113 kr.
Fly fra Aarhus til Venedig
Hurtigste flyvetid8t. 55min.
Laveste pris1.172 kr.
Fly fra Aalborg til Venedig
Hurtigste flyvetid24t. 20min.
Laveste pris1.609 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Venedig

Når biler og busser er kommet over dæmningen, må de ikke køre videre end til Piazzale Roma, hvilket betyder, at Venedig er en bilfri by. Så når du ankommer med fly til Venedig, skal du forberede dig på at gå rundt i byen til fods, hvilket er perfekt til at opleve de små hyggelige gader.

Efter lange gåture og motion i de italienske gader, så kan du få brug for at blive fragtet lidt rundt, hvilket foregår i båd. Det er en anderledes og gnidningsfri måde at komme rundt på samtidig med, at man også kan nyde omgivelserne fra en vandbus eller gondol.


Visumkrav for Venedig

Så snart rejsen til Venedig er bestilt, skal du ikke bekymre sig om visum, da Italien er medlem af Schengenaftalen. Det betyder visumfrit ophold i op til 90 dage. Husk at medbringe et gyldigt pas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Venedig


De bedste oplevelser og seværdigheder i Venedig

Skal du finde de billigste flybilletter til Venedig, er det de sene sommer og tidlige efterårsmåneder du skal kigge nærmere på. Prøv at købe billetterne ca. 59 dage før afrejse, hvor du typisk får de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Venedig, februar 2018).

Venedig ligger ved en lagune, og der er masser af arkitektoniske perler at opleve. Den tidligere regeringsbygning, Dogepaladset, fra omkring det 11. århundrede får til sammenligning andre landes statsministerboliger til at blegne. Den gamle domkirke, Markuskirken, kan du besøge i samme ombæring, hvor især de mange mosaikker samt med udsigten fra klokketårnet imponerer. Trænger du til en smule afslapning kan en tur til sandbanken Lido anbefales. En gondoltur med linje 1 på Canal Grande er også et must, når du er i Venedig, da den samtidig forbinder Markuspladsen og Piazzale Roma, der er nogle af de mest kendte områder i byen.

Det anbefales altid at have en rejseforsikring, så du er dækket i tilfælde af uheldet er ude.

Du kan sagtens drikke vand fra hanerne i Venedig.

Det er standard at betale 5-10% af den samlede regning i drikkepenge.

Omkring Merceria samt i kvartererne Riva degli Schiavoni og Santa Croce er der gode shoppingmuligheder af forskellig art.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Venedig.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Venedig, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Venedig. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Venedig og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.