Find billige flybilletter til Venedig

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Venedig (VCE)
fre.. 26.2.
fre.. 5.3.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Venedig. De nuværende restriktioner til Venedig er baseret på Italien rejserestriktioner.

Se nuværende Italien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i Venedig

Find de billigste fly til disse Venedig-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Rimini

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Venedig

København (CPH) til Bologna (BLQ)

Fly til Venedig ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bologna Guglielmo Marconi, hvor den gennemsnitlige pris er 1.046 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL VENEDIG FRA KØBENHAVNmarts28% billigereAt flyve fra København til Venedig ​​koster i gennemsnit blot 759 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL VENEDIG FRA KØBENHAVNjuli38% dyrereDet koster cirka 1.462 kr. at flyve til Venedig ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL VENEDIG FRA KØBENHAVNjuli528% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Venedig fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Venedig?

Venedig anses af mange for at være en af verdens mest romantiske byer, og særligt sommermånederne lokker turister til fra nær og fjern. Det drejer sig især om juni, juli og august, hvor også de fleste danskere vælger at holde ferie. I disse måneder er vejret bedst, og der sker en masse i byen. Forår og efterår er dog også fine måneder, hvis man foretrækker de lidt mildere temperaturer.

En bilfri by med gondoler, huse på pæle og en unik kulturarv. Venedig byder på eventyr hele vejen rundt.

Hvilket er det absolut billigste fly til Venedig?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Venedig for 131 kr./person, hvilket er 93% billigere end gennemsnitsflyprisen til Venedig. Hvis du vil finde den billigste pris til Venedig fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Venedig?

Hvis du ikke kan rejse til Venedig i marts, så rejs fra Danmark i januar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 844 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Venedig?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Venedig er 45 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.061 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Venedig helt ned til 734 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Venedig på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Venedig er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 1.060 kr.. Den dyreste dag at flyve til Venedig er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.451 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Venedig?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Venedig normalt er dem med afrejse om aftenen. Vores brugere har fundet fly til Venedig om aftenen helt ned til 955 kr.. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.315 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Venedig?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Venedig. Hvis du har planer om at flyve til Venedig, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Venedig Treviso (26 km fra Venedig centrum), Lufthavn: Trieste Dei Legionari (99 km fra Venedig centrum), Lufthavn: Verona (113 km fra Venedig centrum), Lufthavn: Bologna Guglielmo Marconi (129 km fra Venedig centrum) eller Lufthavn: Rimini Miramare (159 km fra Venedig centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Venedig på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Venedig er normalt Lufthavn: Venedig Treviso med en gennemsnitspris på 1.210 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Venedig?

På nuværende tidspunkt inkluderer Italien rejserestriktioner rejser til Venedig. Indrejserestriktioner

Italien har begrænset indrejse for de fleste udenlandske statsborgere indtil mindst 5. marts, med undtagelse af statsborgere og beboere i EU, Schengen-området, Andorra, Monaco, San Marino, Vatikanstaten, rejsende med en langvarig opholdstilladelse. eller et langvarigt "D" -visum udstedt af Schweiz eller en EØS-medlemsstat. Rejsende fra Australien, Japan, New Zealand, Republikken Korea, Rwanda, Singapore, Thailand kan også komme ind i landet. Fra 9. januar har Italien suspenderet alle direkte flyvninger til og fra Storbritannien. Enhver, der har været i Storbritannien i de foregående 14 dage, får ikke adgang til Italien. Indtil den 5. marts er der forbud mod lufttrafik og indrejse til Italien for alle, der rejser fra Østrig, eller som har opholdt sig i/været i transit i Østrig i mere end 12 timer.

Indrejsekrav

Alle udenlandske rejsende skal udfylde en egenerklæringsformular og fremlægge den for myndighederne ved ankomsten. Rejsende skal præsentere et negativt molekylært eller antigent testresultat, der er udstedt inden for 48 timer før de kommer ind i Italien. Rejsende, der ankommer fra Vatikanstaten og San Marino og er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der ønsker at besøge regionerne i Sardinien, Sicilien, Apulia, Calabria skal registrere sig på deres websteder før ankomsten og følge deres rejseregler. Regionale regeringer i Italien kan også pålægge rejsende fra visse udenlandske lande restriktioner, og rejsende der har til hensigt at rejse eller vende tilbage til Italien, rådes til at kontrollere om der er indført nye bestemmelser af deres bestemmelsesregion.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra EU-lande uden et negativt molekylært eller antigent testresultat udstedt inden for 48 timer før de rejser ind i Italien, er underlagt midlertidig isolering og sundhedsovervågning. Rejsende, der ankommer fra Australien, Japan, New Zealand, Korea, Rwanda, Singapore og Thailand er underlagt en 14-dages selvisolering. Rejsende fra lande, der ikke er nævnt ovenfor, har kun lov til at komme ind af specifikke grunde (såsom arbejde, sundhed eller studier eller absolutte hastesager, hvis de vender tilbage til deres hjem eller bolig) og ikke for turisme. Rejsende, der ankommer fra denne gruppe lande, skal udfylde en egenerklæringsformular, der angiver årsagen til indrejse/hjemkomst til Italien, og er underlagt en 14-dages selvisolering.

Alle andre oplysninger

Italien har udvidet forbuddet mod ikke-væsentlige rejser mellem sine regioner indtil den 27. marts.

Hvis du planlægger rejser til Venedig nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Venedig

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Venedig fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
29. jun.
04:45
København Kastrup
2t. 05min.
06:50
Venedig Marco Polo
6. jul.
04:40
Venedig Marco Polo
2t. 00min.
06:40
København Kastrup
1.028 kr.
Find lignende
Lufthansa
2. maj
15:30
København Kastrup
3t. 25min.
1 stop
18:55
Venedig Marco Polo
16. maj
06:40
Venedig Marco Polo
3t. 35min.
1 stop
10:15
København Kastrup
1.095 kr.
Find lignende
SWISS
1. jun.
10:50
København Kastrup
4t. 00min.
1 stop
14:50
Venedig Marco Polo
4. jun.
10:55
Venedig Marco Polo
4t. 15min.
1 stop
15:10
København Kastrup
1.346 kr.
Find lignende
Brussels Airlines
1. jun.
14:10
København Kastrup
4t. 40min.
1 stop
18:50
Venedig Marco Polo
4. jun.
08:30
Venedig Marco Polo
4t. 55min.
1 stop
13:25
København Kastrup
1.291 kr.
Find lignende
Lufthansa
1. jun.
02:10
København Kastrup
6t. 35min.
1 stop
08:45
Venedig Marco Polo
4. jun.
12:55
Venedig Marco Polo
4t. 40min.
1 stop
17:35
København Kastrup
1.279 kr.
Find lignende
Air France
29. apr.
02:25
København Kastrup
5t. 25min.
1 stop
07:50
Venedig Marco Polo
4. maj
08:40
Venedig Marco Polo
10t. 10min.
1 stop
18:50
København Kastrup
1.010 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Venedig

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Venedig, så se nogle af vores tilbud herunder fra Air France
KLM
2. mar.
07:05
København Kastrup
10t. 10min.
1 stop
17:15
Venedig Marco Polo
2.080 kr.
Find lignende
Air France
8. mar.
01:25
København Kastrup
10t. 50min.
1 stop
12:15
Venedig Marco Polo
1.891 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. mar.
13:10
København Kastrup
20t. 05min.
2 stop
09:15
Venedig Marco Polo
3.763 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Venedig?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Venedig

Når rejsen går til Venedig med fly står valget mellem flyselskaber som Norwegian, Ryanair, SAS, KLM og Lufthansa. En tur med direkte fly til Venedig fra København tager ca. 2 timer og 15 minutter.


Hvordan kommer man fra lufthavnen i Venedig til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Venedig samt afstand til centrum

Både Marco Polo og Treviso Lufthavn ligger på fastlandet, men med hele to lufthavne tæt på Venedig er det nemt at komme over på øerne. Marco Polo er den største med over 10 millioner passagerer om året, mens Treviso især bliver brugt af de forskellige lavprisselskaber. Fra begge lufthavne kører der express-busser der tager dig til centrum.

Fra Marco Polo er det Venezia Express-bus nummer 5 der er den billigste transportform til en pris på ca. 38 DKK og en rejsetid på omkring en halv time. Fra Treviso er det bus 6 der er den billigste og hurtigste offentlige transport, hvor du kører fra lufthavnen og hen til Treviso Station, hvor du skal videre med et Trenitalia-tog til Venedig. Den samlede rejsetid er ca. 1 time til en pris på omkring 60 DKK (Information tjekket 08/06/2017).


Populære fly til Venedig

Find dine flybilletter til Venedig blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Venedig
Korteste rejsetid
2t. 05min.
Laveste pris
735 kr.
Fly fra Aarhus til Venedig
Korteste rejsetid
9t. 30min.
Laveste pris
986 kr.
Fly fra Billund til Venedig
Korteste rejsetid
2t. 00min.
Laveste pris
1.090 kr.
Fly fra Aalborg til Venedig
Korteste rejsetid
15t. 50min.
Laveste pris
1.524 kr.
Vis flere

Hvordan kommer man nemmest rundt i Venedig?

Når biler og busser er kommet over dæmningen, må de ikke køre videre end til Piazzale Roma, hvilket betyder, at Venedig er en bilfri by. Så når du ankommer med fly til Venedig, skal du forberede dig på at gå rundt i byen til fods, hvilket er perfekt til at opleve de små hyggelige gader.

Efter lange gåture og motion i de italienske gader, så kan du få brug for at blive fragtet lidt rundt, hvilket foregår i båd. Det er en anderledes og gnidningsfri måde at komme rundt på samtidig med, at man også kan nyde omgivelserne fra en vandbus eller gondol.


Kan man rejse til Venedig uden pas eller visum?

Så snart rejsen til Venedig er bestilt, skal du ikke bekymre sig om visum, da Italien er medlem af Schengenaftalen. Det betyder visumfrit ophold i op til 90 dage. Husk at medbringe et gyldigt pas.


Tips og gode råd til Venedig

Hvordan får man den billigste flybillet til Venedig?

Skal du finde de billigste flybilletter til Venedig, er det de sene sommer og tidlige efterårsmåneder du skal kigge nærmere på. Prøv at købe billetterne ca. 59 dage før afrejse, hvor du typisk får de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Venedig, februar 2018).

Hvad skal man se i Venedig?

Venedig ligger ved en lagune, og der er masser af arkitektoniske perler at opleve. Den tidligere regeringsbygning, Dogepaladset, fra omkring det 11. århundrede får til sammenligning andre landes statsministerboliger til at blegne. Den gamle domkirke, Markuskirken, kan du besøge i samme ombæring, hvor især de mange mosaikker samt med udsigten fra klokketårnet imponerer. Trænger du til en smule afslapning kan en tur til sandbanken Lido anbefales. En gondoltur med linje 1 på Canal Grande er også et must, når du er i Venedig, da den samtidig forbinder Markuspladsen og Piazzale Roma, der er nogle af de mest kendte områder i byen.

Aktiviteter for børn

Tag ungerne med på maskejagt i San Polo kvarteret og på gaderne Calle Nomboli og Calle del Cristo, hvor de kan se ægte maskeværksteder og få lov at prøve de mange forskellige masketyper. En tur til øen Murano er også et hit, da I her kan se på glaspusteri og nyde figurer af klovne og andre sjove karakterer.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at have en rejseforsikring, så du er dækket i tilfælde af uheldet er ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan sagtens drikke vand fra hanerne i Venedig.

Giver man drikkepenge i Venedig?

Det er standard at betale 5-10% af den samlede regning i drikkepenge.

Hvor er der god shopping?

Omkring Merceria samt i kvartererne Riva degli Schiavoni og Santa Croce er der gode shoppingmuligheder af forskellig art.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class