Find billige flybilletter til Kanariske Øer

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Kanariske Øer. De nuværende restriktioner til Kanariske Øer er baseret på Spanien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Spanien

De billigste fly til byer i Kanariske Øer

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Kanariske Øer fra Danmark
Las Palmas de Gran Canaria
Las Palmas de Gran Canaria

Brugbar information om dit fly til Kanariske Øer

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Kanariske Øer
  • Hvad er det billigste fly, jeg kan finde til Kanariske Øer?

    For priser helt ned til 137 kr./pr. person, kan du finde fly til Kanariske Øer afhængig af hvor du rejser fra. I gennemsnit koster fly til Kanariske Øer 1.718 kr./pr. person.

  • Hvilken lufthavn er bedst for besøg til Las Palmas de Gran Canaria?

    300% af momondos brugere besøger Las Palmas de Gran Canaria oftere end andre byer i Kanariske Øer. På rejser til Las Palmas de Gran Canaria er Lufthavn: Las Palmas de Gran Canaria typisk den praktiske lufthavn at flyve til.

  • Hvordan er vejret i Kanariske Øer?

    Temperaturene i Kanariske Øer ligger mellem 18 °C og 24 °C alt afhængig af årstiden. Den varmeste måned i Kanariske Øer er juli, og den koldeste måned i Kanariske Øer er januar. Hvis man gerne vil rejse i en mere tør måned, kan man med fordel overveje juni, juni, eller juni, hvor der falder mindre regn sammenlignet med resten af året.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Kanariske Øer?

På nuværende tidspunkt inkluderer Spanien rejserestriktioner rejser til Kanariske Øer. Indrejserestriktioner

Spanien har genåbnet sine grænser for rejsende fra de fleste EU- og Schengenområder, men indrejsen er fortsat begrænset for rejsende, der ankommer fra andre områder, undtagen spanske statsborgere og indbyggere, ledsagere og deres nærmeste familiemedlemmer. Spanien tillader ikke indrejse for rejsende, der har været i Storbritannien, Brasilien og Sydafrika indtil tidligst den 16. marts, med undtagelse af spanske statsborgere og personer, der lovligt opholder sig i Spanien. Fra den 22. juli har rejsende fra Serbien ikke længere adgang til Spanien. Rejsende, der ankommer uden for EU, kan kun få adgang til følgende kategorier af rejsende: •Personer med bopæl i EU, Schengen-associerede stater, Andorra, Monaco, Vatikanet eller San Marino. •Indehavere af et visum til længerevarende ophold udstedt af et Schengen-medlem af en associeret stat, som rejser til dette land. •Sundhedspersonale, der kommer til Spanien for at arbejde. •Varer og transportpersonale i udøvelsen af deres hverv. •Diplomater, konsulater, internationale tjenestemænd, militært personel, civilbeskyttelse og medlemmer af humanitære organisationer i udøvelsen af deres hverv. •Studerende, der studerer i et af EU/Schengen-medlemsstaterne og har et passende visum eller en tilsvarende tilladelse og sygeforsikring. De kan rejse ind i landet 15 dage før deres studier påbegyndes. •Højt kvalificerede arbejdstagere, herunder deltagere i sportsbegivenheder på højt niveau, der finder sted i Spanien. •Rejser med familie af behørigt godkendte årsager. •Personer, der rejser af behørigt godkendte humanitære årsager og af alvorlige årsager. •Indbyggere i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien eller Uruguay, forudsat at de kommer direkte fra disse lande eller kun foretager internationale transit i lufthavne uden for disse lande.

Indrejsekrav

Fra den 23. november har alle rejsende (herunder børn) fra Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Fransk Polynesien, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Irland, Italien, Jordan, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova , Monaco, Marokko, Holland, Nordmakedonien, Norges, palæstinensisk territorium, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, St.Martin, Sverige, Schweiz, Tunesien, UAE, Storbritannien, Ukraine og USA pligt til at fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 TMA, LAMP eller PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst, med undtagelse af rejsende, der ankommer fra Azorerne i Portugal Rogaland, More og Romsdal, Nordland, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder, Vestland, Trondelag eller Troms og Finnmarkin i Norge; Kitri, Ionia Nisia, Dytiki Ellada eller Sterea Ellada i Grækenland; Færøerne eller Grønland. Ved ankomsten kan der foretages stikprøvekontrol for at bekræfte, at rejsende har gennemgået en COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test og har reageret negativt. Der kan udstedes en minimumsbøde på 3.000 EUR til enhver, der ikke overholder reglerne. Rejsende skal også gennemgå en temperaturkontrol og en visuel helbredsundersøgelse. Fra den 14. november skal rejsende, der besøger De Kanariske Øer og er booket på et reguleret overnatningssted, fremvise en negativ COVID-19-test, som er taget senest 72 timer tidligere, når de tjekker ind på deres overnatningssted, downloade og aktivere Radar COVID-anmeldelses appen for ophold på alle dage på øerne. Børn under 7 år er fritaget for disse krav. De regionale myndigheder på Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har indført tre kontrolfaser for indenlandske ankommende til øerne med skib eller fly ud over dem, der gælder for internationale ankommende til Spanien. Alle turister, der ankommer fra eller via regioner i Spanien med en kumulativ forekomst af virusset på 150 tilfælde pr. 100.000 indbyggere eller derover, skal fremvise en negativ PCR eller TMA udført inden for 72 timer før ankomst. Der opkræves en bøde på op til 3.000 EUR for alle, der ankommer uden en gyldig test. Personer med begrundet rejseårsag skal udfylde en erklæring og foretage en antigentest ved ankomsten til lufthavnen eller havnen eller skal underkastes en 10-dages karantæne. Personer, der bor på Balearerne, skal have en PCR inden for 72 timer før deres ankomst, eller blive testet ved ankomsten eller gennemgå en 10-dages karantæne.

Karantænekrav

Rejsende er i øjeblikket ikke underlagt karantænekrav, medmindre de spanske myndigheder instruerer dem ved ankomsten til Spanien på grund af særlige omstændigheder.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Spanien via en spansk lufthavn på vej til deres endelige bestemmelsessted, gælder ikke ovennævnte krav til PCR, TMA eller LAMP-test og sundhedskontrolformular for at komme ind i landet. De bør dog være rede til at dokumentere deres videre rejse, f.eks. flybilletter til deres endelige bestemmelsessted. De restriktioner, som Spanien har indført for passagerrejser fra Storbritannien fra den 22. december til 19. januar, kan også gælde for dem der rejser gennem Spanien til andre internationale rejsemål.

Alle andre oplysninger

Opholdstilladelser og D-visa der udløb mellem d. 14. december 2019 og 21. juni 2020, accepteres som indrejse.

Hvis du planlægger rejser til Kanariske Øer nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Populære byer og seværdigheder

Skal du til Kanariske Øer? Brug et øjeblik på at undersøge disse byer og se de mest populære seværdigheder i Kanariske Øer.

De seneste flyrejser fundet til populære byer i Kanariske Øer

Find fly til disse populære byer i Kanariske Øer fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Kanariske Øer

Se de billigste flyrejser til Kanariske Øer fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste pris
BillundArrecife713 kr.
KøbenhavnSanta Cruz de Tenerife745 kr.
KøbenhavnGranadilla764 kr.
KøbenhavnLas Palmas de Gran Canaria783 kr.
BillundGranadilla865 kr.
KøbenhavnArrecife878 kr.
KøbenhavnPuerto del Rosario903 kr.
BillundLas Palmas de Gran Canaria903 kr.
BillundPuerto del Rosario1.092 kr.
AalborgGranadilla1.319 kr.

Populære fly til Kanariske Øer

Find dine flybilletter til Kanariske Øer blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Arrecife
Hurtigste flyvetid12t. 50min.
Laveste pris713 kr.
Fly fra København til Santa Cruz de Tenerife
Hurtigste flyvetid5t. 30min.
Laveste pris745 kr.
Fly fra København til Granadilla
Hurtigste flyvetid5t. 30min.
Laveste pris764 kr.
Fly fra København til Las Palmas de Gran Canaria
Hurtigste flyvetid5t. 25min.
Laveste pris783 kr.
Fly fra Billund til Granadilla
Hurtigste flyvetid7t. 45min.
Laveste pris865 kr.
Fly fra København til Arrecife
Hurtigste flyvetid12t. 45min.
Laveste pris878 kr.
Fly fra Billund til Las Palmas de Gran Canaria
Hurtigste flyvetid5t. 05min.
Laveste pris903 kr.
Fly fra København til Puerto del Rosario
Hurtigste flyvetid12t. 55min.
Laveste pris903 kr.
Fly fra Billund til Puerto del Rosario
Hurtigste flyvetid13t. 55min.
Laveste pris1.092 kr.
Fly fra Aalborg til Granadilla
Hurtigste flyvetid12t. 40min.
Laveste pris1.319 kr.
Fly fra Billund til Santa Cruz de Tenerife
Hurtigste flyvetid14t. 40min.
Laveste pris1.351 kr.
Fly fra Aalborg til Las Palmas de Gran Canaria
Hurtigste flyvetid16t. 35min.
Laveste pris2.033 kr.
Fly fra København til Santa Cruz de la Palma
Hurtigste flyvetid17t. 40min.
Laveste pris2.595 kr.
Fly fra København til San Sebastián de La Gomera
Hurtigste flyvetid27t. 05min.
Laveste pris6.654 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kanariske Øer