Fly Europa Spanien Malaga

Find billige flybilletter til Malaga

søn.. 18.11.
søn.. 25.11.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Malaga?

+360%
+240%
+120%
Grundpris
Pris
622 - 2.747 DKK

Flytilbud til Malaga fundet på momondo

Se nogle af de bedste priser til Malaga fundet af brugere på momondo
Ryanair
Ryanair
CPH
03 dec.
Lufthavn: København Kastrup
3t 40m
AGP
Lufthavn: Malaga
Ryanair
AGP
08 dec.
Lufthavn: Malaga
3t 50m
CPH
Lufthavn: København Kastrup
256 kr
Ryanair
Ryanair
CPH
03 dec.
Lufthavn: København Kastrup
3t 40m
AGP
Lufthavn: Malaga
Ryanair
AGP
08 dec.
Lufthavn: Malaga
3t 50m
CPH
Lufthavn: København Kastrup
256 kr
Flere flyselskaber
Flere flyselskaber
CPH
15 jan.
Lufthavn: København Kastrup
6t 25m
1 stop
AGP
Lufthavn: Malaga
Flere flyselskaber
AGP
28 feb.
Lufthavn: Malaga
21t 30m
1 stop
CPH
Lufthavn: København Kastrup
551 kr

Hvilke flyselskaber flyver til Malaga?

Vælg mellemlavprisselskaber som Ryanair, easyJet eller Norwegian, eller de klassiske selskaber som Air France, Lufthansa og KLM. Selskaber som Primera Air Scandinavia, Vueling, Iberia, SAS m.fl. tilbyder direkte fly fra København til denne sydspanske by ved Middelhavet. Fra Billund kan man blandt andet rejse direkte med Ryanair og Primera Air Scandinavia. Rejsen tager ca. 3 timer og 30 minutter fra begge lufthavne.


Hvordan kommer man fra lufthavnen i Malaga til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Malaga samt afstand til centrum
Malaga
8 km fra centrum

Malagas lufthavn tager hvert år imod mere end 16 millioner passagerer, der kommer for at nyde godt af vejret og den skønne kultur. Når du skal fra lufthavnen og ind til centrum eller dit hotel, kan du tage både Express busser, tog eller taxa (de holder ude foran terminal 3). Den hurtigste og billigste transportform er toglinje C1 tager dig til bymidten på blot 12 minutter til en pris på ca. 14 DKK (informationer tjekket 01/06/2017).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Malaga?

Malagas bykerne opleves nemmest til fods. Det er også her du har tid til at kigge op og opleve den smukke arkitektur i byen. Hopper du på en tour bus, kommer du let rundt til alle seværdighederne, da den kører i pendulfart mellem de forskellige hovedattraktioner. Skal du fra a til b på længere strækninger er en taxa hurtigst. Her skal du dog regne med en starttakst på ca. 25 DKK samt en kilometerpris på omkring 19 DKK. Det er en effektiv transportform, men ikke den mest prisvenlige.


Kan man rejse til Malaga uden pas eller visum?

Du behøver ikke tænke på visum når du ankommer til Malaga, da Spanien er medlem af Schengenaftalen. Du skal dog medbringe gyldigt pas, da det fungerer som ID på rejsen. Husk altid at tjekke op på de nyeste visa-regler hos ambassaden.


Hurtige facts om Malaga

Tid, valuta og det basale — se den lokale tid, og få en idé om, hvor mange penge du kommer til at bruge på de mest nødvendige ting i Malaga
Lokal tid
Valuta
Euro
Øl
Lokal øl (0,5 liter)
5,97 DKK
Mad
Billig restaurant
75 DKK
Offentlig transport
Enkeltbillet
9,70 DKK

Kom i gang med at planlægge din rejse til Malaga


Tips og gode råd til Malaga

Hvordan får man den billigste flybillet til Malaga?

Skal du finde det billigste tidspunkt at rejse til Malaga på, skal du kigge uden for højsæsonen der løber over sommeren. Månederne januar og maj er typisk hvor du får de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Malaga, februar 2018).

Hvad skal man se i Malaga?

Der er noget for alle sanser, når du besøger Malaga, takket være et alsidigt udbud af seværdigheder og oplevelser. Et kulturelt og historisk vingesus foregår på Picasso-musset samt ved det berømte fort Alcazabaen, hvor du bliver taget med tilbage i tiden på smukkeste kunstneriske og arkitektoniske vis. Efter en tur indendørs på museum er det skønt at kunne tage på en strandtur eller to, hvor det behagelige klima blandt andet kan nydes på strande som La Malagueta eller Baños del Carmen. Sydspansk flora og landsskabsarkitektur er også værd at lægge vejen forbi, hvor den botaniske have La Concepción Jardín Botánico et must see.

Aktiviteter for børn

De mange strande indbyder til leg og opbygning af sandslotte for små og store børn. Andre børnevenlige aktiviteter foregår blandt andet i det store akvarium kaldet Sea Life, hvor I kan opleve skildpadder, hajer og farverige fisk svømme hen over hovedet på én. Aqualand er også et godt bud på sjov og ballade for ungerne, da dette vandland byder på grin og uforglemmelige oplevelser.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring, så du er garderet, hvis uheldet er ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det anbefales at købe vand på flaske i Malaga.

Giver man drikkepenge i Malaga?

Kun ved større restaurantbesøg giver du drikkepenge. Prisen afhænger af det samlede beløb samt af betjeningen. Er du gavmild, kan man også give til stuepigen og taxachaufføren.

Hvor er der god shopping?

Byens historiske kvarter er perfekt til shopping. Der er både indkøbscentre samt specialbutikker – især omkring Calle Larios.

*Flypriser til Malaga er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.