Find billige fly til Malaga

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Malaga

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Malaga

Bedste pris på enkeltbillet

159 kr.

Bedste pris på returbillet

399 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 35min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Malaga fra Danmark i de seneste 72 timer er 159 kr. (Billund til Malaga).
Den bedste pris på en returbillet til Malaga fra Danmark i de seneste 72 timer er 399 kr. (København Kastrup til Malaga).
Det hurtigste fly til Malaga fra Danmark tager 3t. 35min. (Billund til Malaga).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Malaga, herunder Vueling, Norwegian og Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Malaga

Find de billigste fly til disse Malaga-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Malaga

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Malaga

Aarhus (AAR) til Malaga (AGP)

Fly til Malaga ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Malaga, hvor den gennemsnitlige pris er 1.580 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MALAGA FRA KØBENHAVNjanuar53% billigereAt flyve fra København til Malaga ​​koster i gennemsnit blot 747 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MALAGA FRA KØBENHAVNjuli86% dyrereDet koster cirka 2.964 kr. at flyve til Malaga ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MALAGA FRA KØBENHAVNjuli363% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Malaga fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Malaga?

Med sit milde klima er Malaga stort set rejsevenlig hele året rundt. Langt de rejsende vælger dog at tage hertil i sommeren og det tidlige efterår, når sommerferien skal afholdes. Malagas lavsæsonen starter omkring slutningen af november, inden juletrafikken sætter ind, samt midten af januar, hvor folk er kommet hjem fra nytårsrejsen. Derudover er slut april samt start maj også stille måneder – lige inden det går løs med højsæsonen.

En rejse til Malaga er lig med badeferie, byferie, lokal vin og smagfuld tapas.

Brugere, der booker rejser til Malaga fra Palma de Mallorca, har fundet fly, der er 98% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Malaga. Hvis du vil finde den billigste pris til Malaga fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke kan rejse til Malaga i januar, så rejs fra Danmark i august, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.036 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Malaga fra Danmark, når du booker 29 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Malaga for omkring 1.597 kr., når du søger 29 dage forud. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 399 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Malaga fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 1.471 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Malaga på en søndag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.846 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Malaga på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Malaga om aftenen helt ned til 1.666 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Malaga koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.118 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Rejsende, som flyver til Malaga, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Granada (77 km fra Malaga centrum), Lufthavn: Jerez de la Frontera La Parra (146 km fra Malaga centrum) eller Lufthavn: Sevilla (152 km fra Malaga centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Malaga Lufthavn: Jerez de la Frontera La Parra, hvor gennemsnitsprisen er 1.101 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Malaga

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Malaga fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
22. nov.
CPH12:15København Kastrup
3t. 45min.
AGP16:00Malaga
29. nov.
AGP08:00Malaga
3t. 50min.
CPH11:50København Kastrup
Flere flyselskaber
2. nov.
BLL10:50Billund
3t. 35min.
AGP14:25Malaga
9. nov.
AGP02:00Malaga
8t. 55min.
1 stop
BLL10:55Billund
Flere flyselskaber
27. nov.
CPH14:05København Kastrup
3t. 45min.
AGP17:50Malaga
4. dec.
AGP09:45Malaga
3t. 55min.
CPH13:40København Kastrup
Flere flyselskaber
26. jan.
CPH14:45København Kastrup
3t. 45min.
AGP18:30Malaga
29. jan.
AGP02:00Malaga
3t. 45min.
CPH05:45København Kastrup
Ryanair
2. nov.
BLL10:50Billund
3t. 35min.
AGP14:25Malaga
9. nov.
AGP01:40Malaga
35t. 00min.
2 stop
BLL12:40Billund
Flere flyselskaber
12. nov.
CPH15:15København Kastrup
3t. 40min.
AGP18:55Malaga
24. nov.
AGP10:30Malaga
3t. 50min.
CPH14:20København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Malaga

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Malaga, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og Vueling
Vueling
24. aug.
BLL08:45Billund
3t. 35min.
AGP12:20Malaga
Ryanair
18. aug.
BLL07:55Billund
3t. 35min.
AGP11:30Malaga
Flere flyselskaber
28. sep.
CPH18:00København Kastrup
24t. 30min.
1 stop
AGP18:30Malaga

Hvilke flyselskaber flyver til Malaga?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Malaga

Hvilke flyselskaber flyver til Malaga?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Malaga fra Danmark, Ryanair, Norwegian, Scandinavian Airlines og Vueling. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

SWISS-fly til Malaga

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Malaga på momondo er SWISS, som flyver 13 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Zürich, hvor det bedste tilbud på SWISS-fly til Malaga kostede 811 kr. (returrejse fra Billund til Malaga fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 138 anmeldelser af SWISS giver momondo-brugere bedømmelsen 8,4.

Turkish Airlines-fly til Malaga

1.751 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med Turkish Airlines til Malaga, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Billund. Turkish Airlines har 13 fly til Malaga de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 135 momondo-brugere har anmeldt Turkish Airlines, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 8,1/10.


Lufthavne i nærheden af Malaga

Neden for finder du alle lufthavne i Malaga samt deres afstand til centrum

Malagas lufthavn tager hvert år imod mere end 16 millioner passagerer, der kommer for at nyde godt af vejret og den skønne kultur. Når du skal fra lufthavnen og ind til centrum eller dit hotel, kan du tage både Express busser, tog eller taxa (de holder ude foran terminal 3). Den hurtigste og billigste transportform er toglinje C1 tager dig til bymidten på blot 12 minutter til en pris på ca. 14 DKK.


Populære fly til Malaga

Find dine flybilletter til Malaga blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Malaga
Hurtigste flyvetid3t. 40min.
Laveste pris348 kr.
Fly fra Billund til Malaga
Hurtigste flyvetid3t. 35min.
Laveste pris399 kr.
Fly fra Aalborg til Malaga
Hurtigste flyvetid3t. 40min.
Laveste pris819 kr.
Fly fra Aarhus til Malaga
Hurtigste flyvetid3t. 40min.
Laveste pris732 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Malaga

Malagas bykerne opleves nemmest til fods. Det er også her du har tid til at kigge op og opleve den smukke arkitektur i byen. Hopper du på en tour bus, kommer du let rundt til alle seværdighederne, da den kører i pendulfart mellem de forskellige hovedattraktioner. Skal du fra a til b på længere strækninger er en taxa hurtigst. Her skal du dog regne med en starttakst på ca. 25 DKK samt en kilometerpris på omkring 19 DKK. Det er en effektiv transportform, men ikke den mest prisvenlige.


Visumkrav for Malaga

Du behøver ikke tænke på visum når du ankommer til Malaga, da Spanien er medlem af Schengenaftalen. Du skal dog medbringe gyldigt pas, da det fungerer som ID på rejsen. Husk altid at tjekke op på de nyeste visa-regler hos ambassaden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Malaga


De bedste oplevelser og seværdigheder i Malaga

Skal du finde det billigste tidspunkt at rejse til Malaga på, skal du kigge uden for højsæsonen der løber over sommeren. Månederne januar og maj er typisk hvor du får de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Malaga, februar 2018).

Der er noget for alle sanser, når du besøger Malaga, takket være et alsidigt udbud af seværdigheder og oplevelser. Et kulturelt og historisk vingesus foregår på Picasso-musset samt ved det berømte fort Alcazabaen, hvor du bliver taget med tilbage i tiden på smukkeste kunstneriske og arkitektoniske vis. Efter en tur indendørs på museum er det skønt at kunne tage på en strandtur eller to, hvor det behagelige klima blandt andet kan nydes på strande som La Malagueta eller Baños del Carmen. Sydspansk flora og landsskabsarkitektur er også værd at lægge vejen forbi, hvor den botaniske have La Concepción Jardín Botánico et must see.

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring, så du er garderet, hvis uheldet er ude.

Det anbefales at købe vand på flaske i Malaga.

Kun ved større restaurantbesøg giver du drikkepenge. Prisen afhænger af det samlede beløb samt af betjeningen. Er du gavmild, kan man også give til stuepigen og taxachaufføren.

Byens historiske kvarter er perfekt til shopping. Der er både indkøbscentre samt specialbutikker – især omkring Calle Larios.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Malaga på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Malaga, der passer dig bedst.

Fly til Malaga med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Malaga ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Malaga, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Malaga spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Malaga

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Malaga

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.