Find billige flybilletter til Malaga

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør 7.8
lør 14.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Malaga. De nuværende restriktioner til Malaga er baseret på Spanien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Spanien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Malaga

Find de billigste fly til disse Malaga-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Malaga

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Malaga

København (CPH) til Malaga (AGP)

Fly til Malaga ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Malaga, hvor den gennemsnitlige pris er 1.333 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MALAGA FRA KØBENHAVNjanuar48% billigereAt flyve fra København til Malaga ​​koster i gennemsnit blot 696 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MALAGA FRA KØBENHAVNjuli60% dyrereDet koster cirka 2.131 kr. at flyve til Malaga ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MALAGA FRA KØBENHAVNjuli406% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Malaga fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Malaga?

Med sit milde klima er Malaga stort set rejsevenlig hele året rundt. Langt de rejsende vælger dog at tage hertil i sommeren og det tidlige efterår, når sommerferien skal afholdes. Malagas lavsæsonen starter omkring slutningen af november, inden juletrafikken sætter ind, samt midten af januar, hvor folk er kommet hjem fra nytårsrejsen. Derudover er slut april samt start maj også stille måneder – lige inden det går løs med højsæsonen.

En rejse til Malaga er lig med badeferie, byferie, lokal vin og smagfuld tapas.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Malaga?

  Brugere, der bestiller rejser til Malaga fra Edinburgh, har fundet fly, der er 92% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Malaga. Hvis du vil finde den billigste pris til Malaga fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Malaga?

  Hvis du ikke kan rejse til Malaga i januar, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 902 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Malaga?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Malaga fra Danmark, når du bestiller 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Malaga for omkring 1.333 kr., når du søger 60 dage forud. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 263 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Malaga på?

  I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Malaga fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 1.262 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Malaga på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 1.469 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Malaga?

  Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Malaga på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Malaga om morgenen helt ned til 1.340 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Malaga koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 1.427 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Malaga?

  Rejsende, som flyver til Malaga, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Granada (77 km fra Malaga centrum), Lufthavn: Jerez de la Frontera La Parra (146 km fra Malaga centrum) eller Lufthavn: Sevilla (152 km fra Malaga centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Malaga på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Malaga Lufthavn: Sevilla, hvor gennemsnitsprisen er 1.515 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Malaga?

På nuværende tidspunkt inkluderer Spanien rejserestriktioner rejser til Malaga. Indrejserestriktioner

Spanien har genåbnet sine grænser for rejsende fra de fleste EU- og Schengenområder, men indrejsen er fortsat begrænset for rejsende, der ankommer fra andre områder, undtagen spanske statsborgere og indbyggere, ledsagere og deres nærmeste familiemedlemmer. Spanien tillader ikke indrejse for rejsende, der har været i Storbritannien, Brasilien og Sydafrika indtil tidligst den 16. marts, med undtagelse af spanske statsborgere og personer, der lovligt opholder sig i Spanien. Fra den 22. juli har rejsende fra Serbien ikke længere adgang til Spanien. Rejsende, der ankommer uden for EU, kan kun få adgang til følgende kategorier af rejsende: •Personer med bopæl i EU, Schengen-associerede stater, Andorra, Monaco, Vatikanet eller San Marino. •Indehavere af et visum til længerevarende ophold udstedt af et Schengen-medlem af en associeret stat, som rejser til dette land. •Sundhedspersonale, der kommer til Spanien for at arbejde. •Varer og transportpersonale i udøvelsen af deres hverv. •Diplomater, konsulater, internationale tjenestemænd, militært personel, civilbeskyttelse og medlemmer af humanitære organisationer i udøvelsen af deres hverv. •Studerende, der studerer i et af EU/Schengen-medlemsstaterne og har et passende visum eller en tilsvarende tilladelse og sygeforsikring. De kan rejse ind i landet 15 dage før deres studier påbegyndes. •Højt kvalificerede arbejdstagere, herunder deltagere i sportsbegivenheder på højt niveau, der finder sted i Spanien. •Rejser med familie af behørigt godkendte årsager. •Personer, der rejser af behørigt godkendte humanitære årsager og af alvorlige årsager. •Indbyggere i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien eller Uruguay, forudsat at de kommer direkte fra disse lande eller kun foretager internationale transit i lufthavne uden for disse lande.

Indrejsekrav

Fra den 23. november har alle rejsende (herunder børn) fra Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Fransk Polynesien, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Irland, Italien, Jordan, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova , Monaco, Marokko, Holland, Nordmakedonien, Norges, palæstinensisk territorium, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, St.Martin, Sverige, Schweiz, Tunesien, UAE, Storbritannien, Ukraine og USA pligt til at fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 TMA, LAMP eller PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst, med undtagelse af rejsende, der ankommer fra Azorerne i Portugal Rogaland, More og Romsdal, Nordland, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder, Vestland, Trondelag eller Troms og Finnmarkin i Norge; Kitri, Ionia Nisia, Dytiki Ellada eller Sterea Ellada i Grækenland; Færøerne eller Grønland. Ved ankomsten kan der foretages stikprøvekontrol for at bekræfte, at rejsende har gennemgået en COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test og har reageret negativt. Der kan udstedes en minimumsbøde på 3.000 EUR til enhver, der ikke overholder reglerne. Rejsende skal også gennemgå en temperaturkontrol og en visuel helbredsundersøgelse. Fra den 14. november skal rejsende, der besøger De Kanariske Øer og er booket på et reguleret overnatningssted, fremvise en negativ COVID-19-test, som er taget senest 72 timer tidligere, når de tjekker ind på deres overnatningssted, downloade og aktivere Radar COVID-anmeldelses appen for ophold på alle dage på øerne. Børn under 7 år er fritaget for disse krav. De regionale myndigheder på Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har indført tre kontrolfaser for indenlandske ankommende til øerne med skib eller fly ud over dem, der gælder for internationale ankommende til Spanien. Alle turister, der ankommer fra eller via regioner i Spanien med en kumulativ forekomst af virusset på 150 tilfælde pr. 100.000 indbyggere eller derover, skal fremvise en negativ PCR eller TMA udført inden for 72 timer før ankomst. Der opkræves en bøde på op til 3.000 EUR for alle, der ankommer uden en gyldig test. Personer med begrundet rejseårsag skal udfylde en erklæring og foretage en antigentest ved ankomsten til lufthavnen eller havnen eller skal underkastes en 10-dages karantæne. Personer, der bor på Balearerne, skal have en PCR inden for 72 timer før deres ankomst, eller blive testet ved ankomsten eller gennemgå en 10-dages karantæne.

Karantænekrav

Rejsende er i øjeblikket ikke underlagt karantænekrav, medmindre de spanske myndigheder instruerer dem ved ankomsten til Spanien på grund af særlige omstændigheder.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Spanien via en spansk lufthavn på vej til deres endelige bestemmelsessted, gælder ikke ovennævnte krav til PCR, TMA eller LAMP-test og sundhedskontrolformular for at komme ind i landet. De bør dog være rede til at dokumentere deres videre rejse, f.eks. flybilletter til deres endelige bestemmelsessted. De restriktioner, som Spanien har indført for passagerrejser fra Storbritannien fra den 22. december til 19. januar, kan også gælde for dem der rejser gennem Spanien til andre internationale rejsemål.

Alle andre oplysninger

Opholdstilladelser og D-visa der udløb mellem d. 14. december 2019 og 21. juni 2020, accepteres som indrejse.

Hvis du planlægger rejser til Malaga nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Malaga

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Malaga fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
18. sep.
CPH15:05København Kastrup
3t. 45min.
AGP18:50Malaga
25. sep.
AGP11:00Malaga
3t. 35min.
CPH14:35København Kastrup
Ryanair
24. aug.
CPH06:50København Kastrup
3t. 45min.
AGP10:35Malaga
31. aug.
AGP02:45Malaga
3t. 35min.
CPH06:20København Kastrup
Ryanair
25. aug.
CPH06:50København Kastrup
3t. 45min.
AGP10:35Malaga
31. aug.
AGP02:45Malaga
3t. 35min.
CPH06:20København Kastrup
Ryanair
17. aug.
CPH06:50København Kastrup
3t. 45min.
AGP10:35Malaga
31. aug.
AGP02:45Malaga
3t. 35min.
CPH06:20København Kastrup
Ryanair
13. aug.
CPH16:25København Kastrup
3t. 45min.
AGP20:10Malaga
18. aug.
AGP02:45Malaga
3t. 35min.
CPH06:20København Kastrup
Ryanair
14. aug.
CPH15:05København Kastrup
3t. 45min.
AGP18:50Malaga
18. aug.
AGP02:45Malaga
3t. 35min.
CPH06:20København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Malaga

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Malaga, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian, Ryanair og Vueling
Ryanair
28. aug.
CPH15:05København Kastrup
3t. 45min.
AGP18:50Malaga
Ryanair
21. aug.
CPH15:05København Kastrup
3t. 45min.
AGP18:50Malaga
Vueling
14. aug.
BLL15:50Billund
3t. 35min.
AGP19:25Malaga

Hvilke flyselskaber flyver til Malaga?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Malaga

Vælg mellemlavprisselskaber som Ryanair, easyJet eller Norwegian, eller de klassiske selskaber som Air France, Lufthansa og KLM. Selskaber som Primera Air Scandinavia, Vueling, Iberia, SAS m.fl. tilbyder direkte fly fra København til denne sydspanske by ved Middelhavet. Fra Billund kan man blandt andet rejse direkte med Ryanair og Primera Air Scandinavia. Rejsen tager ca. 3 timer og 30 minutter fra begge lufthavne.


Lufthavne i nærheden af Malaga

Neden for finder du alle lufthavne i Malaga samt deres afstand til centrum

Malagas lufthavn tager hvert år imod mere end 16 millioner passagerer, der kommer for at nyde godt af vejret og den skønne kultur. Når du skal fra lufthavnen og ind til centrum eller dit hotel, kan du tage både Express busser, tog eller taxa (de holder ude foran terminal 3). Den hurtigste og billigste transportform er toglinje C1 tager dig til bymidten på blot 12 minutter til en pris på ca. 14 DKK (informationer tjekket 01/06/2017).


Populære fly til Malaga

Find dine flybilletter til Malaga blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Malaga
Hurtigste flyvetid3t. 40min.
Laveste pris263 kr.
Fly fra Billund til Malaga
Hurtigste flyvetid3t. 35min.
Laveste pris489 kr.
Fly fra Aalborg til Malaga
Hurtigste flyvetid3t. 40min.
Laveste pris696 kr.
Fly fra Aarhus til Malaga
Hurtigste flyvetid6t. 30min.
Laveste pris1.166 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Malaga?

Malagas bykerne opleves nemmest til fods. Det er også her du har tid til at kigge op og opleve den smukke arkitektur i byen. Hopper du på en tour bus, kommer du let rundt til alle seværdighederne, da den kører i pendulfart mellem de forskellige hovedattraktioner. Skal du fra a til b på længere strækninger er en taxa hurtigst. Her skal du dog regne med en starttakst på ca. 25 DKK samt en kilometerpris på omkring 19 DKK. Det er en effektiv transportform, men ikke den mest prisvenlige.


Kan man rejse til Malaga uden pas eller visum?

Du behøver ikke tænke på visum når du ankommer til Malaga, da Spanien er medlem af Schengenaftalen. Du skal dog medbringe gyldigt pas, da det fungerer som ID på rejsen. Husk altid at tjekke op på de nyeste visa-regler hos ambassaden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Malaga


Tips og gode råd til Malaga

Hvordan får man den billigste flybillet til Malaga?

Skal du finde det billigste tidspunkt at rejse til Malaga på, skal du kigge uden for højsæsonen der løber over sommeren. Månederne januar og maj er typisk hvor du får de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Malaga, februar 2018).

Hvad skal man se i Malaga?

Der er noget for alle sanser, når du besøger Malaga, takket være et alsidigt udbud af seværdigheder og oplevelser. Et kulturelt og historisk vingesus foregår på Picasso-musset samt ved det berømte fort Alcazabaen, hvor du bliver taget med tilbage i tiden på smukkeste kunstneriske og arkitektoniske vis. Efter en tur indendørs på museum er det skønt at kunne tage på en strandtur eller to, hvor det behagelige klima blandt andet kan nydes på strande som La Malagueta eller Baños del Carmen. Sydspansk flora og landsskabsarkitektur er også værd at lægge vejen forbi, hvor den botaniske have La Concepción Jardín Botánico et must see.

Aktiviteter for børn

De mange strande indbyder til leg og opbygning af sandslotte for små og store børn. Andre børnevenlige aktiviteter foregår blandt andet i det store akvarium kaldet Sea Life, hvor I kan opleve skildpadder, hajer og farverige fisk svømme hen over hovedet på én. Aqualand er også et godt bud på sjov og ballade for ungerne, da dette vandland byder på grin og uforglemmelige oplevelser.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring, så du er garderet, hvis uheldet er ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det anbefales at købe vand på flaske i Malaga.

Giver man drikkepenge i Malaga?

Kun ved større restaurantbesøg giver du drikkepenge. Prisen afhænger af det samlede beløb samt af betjeningen. Er du gavmild, kan man også give til stuepigen og taxachaufføren.

Hvor er der god shopping?

Byens historiske kvarter er perfekt til shopping. Der er både indkøbscentre samt specialbutikker – især omkring Calle Larios.