Find billige fly til Malaga fra 204 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
fre. 1.12
fre. 8.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Malaga

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Malaga

Bedste pris på enkeltbillet

204 kr.

Bedste pris på returbillet

388 kr.

Hurtigste flyvetid

3t. 40min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Malaga fra Danmark i de seneste 72 timer er 204 kr. (København Kastrup til Malaga).
Den bedste pris på en returbillet til Malaga fra Danmark i de seneste 72 timer er 388 kr. (København Kastrup til Malaga).
Det hurtigste fly til Malaga fra Danmark tager 3t. 40min. (Aarhus til Malaga).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Malaga, herunder Vueling, Norwegian og Ryanair.

Indsigter og trends for flyrejser til Malaga

Få indsigter om din flyrejse til Malaga, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Malaga?

Hvis du ikke kan rejse til Malaga i januar, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.205 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Malaga?

Brugere, der booker rejser til Malaga fra Palma de Mallorca, har fundet fly, der er 85% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Malaga. Hvis du vil finde den billigste pris til Malaga fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Malaga på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Malaga fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 1.745 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Fly fra Danmark til Malaga på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.255 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Malaga?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Malaga på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Malaga om aftenen helt ned til 1.618 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Malaga koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 2.286 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Malaga?

Hvis du flyver fra en populær lufthavn i Danmark, f.eks. København Kastrup eller Billund, og flyver til den mest populære lufthavn i Malaga (Malaga), kan du forvente, at flyveturen i gennemsnit tager henholdsvis 3t. 40min. og 3t. 30min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Malaga?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Malaga fra Danmark, når du booker 36 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Malaga for omkring 1.665 kr., når du søger 36 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Malaga

Find de billigste fly til disse Malaga-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Malaga

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Malaga

Aarhus (AAR) til Malaga (AGP)

Fly til Malaga ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Malaga, hvor den gennemsnitlige pris er 1.128 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MALAGA FRA KØBENHAVNjanuar58% billigereAt flyve fra København til Malaga ​​koster i gennemsnit blot 708 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MALAGA FRA KØBENHAVNjuli73% dyrereDet koster cirka 2.894 kr. at flyve til Malaga ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MALAGA FRA KØBENHAVNjuli325% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Malaga fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Malaga

Med sit milde klima er Malaga stort set rejsevenlig hele året rundt. Langt de rejsende vælger dog at tage hertil i sommeren og det tidlige efterår, når sommerferien skal afholdes. Malagas lavsæsonen starter omkring slutningen af november, inden juletrafikken sætter ind, samt midten af januar, hvor folk er kommet hjem fra nytårsrejsen. Derudover er slut april samt start maj også stille måneder – lige inden det går løs med højsæsonen.

En rejse til Malaga er lig med badeferie, byferie, lokal vin og smagfuld tapas.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Malaga?

Rejsende, som flyver til Malaga, kan måske finde bedre priser til Granada Lufthavn (77 km fra Malaga centrum), Jerez de la Frontera La Parra Lufthavn (146 km fra Malaga centrum) eller Sevilla Lufthavn (152 km fra Malaga centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Malaga på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Malaga Granada Lufthavn, hvor gennemsnitsprisen er 559 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Malaga Lufthavn?

Priser for fly til Malaga Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Malaga Lufthavn?

Fra november 2023 er der 27 udbydere at vælge mellem for fly til Malaga Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Malaga Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Malaga Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Malaga Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Malaga Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Malaga Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Malaga

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Malaga fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
12. jan.
CPH10:05København Kastrup
3t. 45min.
AGP13:50Malaga
19. jan.
AGP05:55Malaga
3t. 45min.
CPH09:40København Kastrup
Ryanair
12. jan.
CPH10:05København Kastrup
3t. 45min.
AGP13:50Malaga
19. jan.
AGP05:55Malaga
3t. 45min.
CPH09:40København Kastrup
Ryanair
7. dec.
CPH10:55København Kastrup
3t. 45min.
AGP14:40Malaga
14. dec.
AGP06:45Malaga
3t. 45min.
CPH10:30København Kastrup
Ryanair
13. dec.
CPH06:10København Kastrup
3t. 45min.
AGP09:55Malaga
20. dec.
AGP10:40Malaga
3t. 45min.
CPH14:25København Kastrup
Ryanair
29. jan.
CPH14:25København Kastrup
3t. 45min.
AGP18:10Malaga
12. feb.
AGP18:45Malaga
3t. 45min.
CPH22:30København Kastrup
Ryanair
10. jan.
CPH06:10København Kastrup
3t. 45min.
AGP09:55Malaga
13. jan.
AGP20:55Malaga
13t. 50min.
1 stop
CPH10:45København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Malaga

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Malaga, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian, Ryanair og Vueling
Ryanair
3. jan.
CPH06:10København Kastrup
3t. 45min.
AGP09:55Malaga
Ryanair
13. dec.
CPH06:10København Kastrup
3t. 45min.
AGP09:55Malaga
Vueling
2. dec.
CPH19:15København Kastrup
3t. 45min.
AGP23:00Malaga

Hvordan rejser jeg rundt i Malaga

Malagas bykerne opleves nemmest til fods. Det er også her du har tid til at kigge op og opleve den smukke arkitektur i byen. Hopper du på en tour bus, kommer du let rundt til alle seværdighederne, da den kører i pendulfart mellem de forskellige hovedattraktioner. Skal du fra a til b på længere strækninger er en taxa hurtigst. Her skal du dog regne med en starttakst på ca. 25 DKK samt en kilometerpris på omkring 19 DKK. Det er en effektiv transportform, men ikke den mest prisvenlige.


Visumkrav for Malaga

Du behøver ikke tænke på visum når du ankommer til Malaga, da Spanien er medlem af Schengenaftalen. Du skal dog medbringe gyldigt pas, da det fungerer som ID på rejsen. Husk altid at tjekke op på de nyeste visa-regler hos ambassaden.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Malaga

Hvordan får man den billigste flybillet til Malaga?

Skal du finde det billigste tidspunkt at rejse til Malaga på, skal du kigge uden for højsæsonen der løber over sommeren. Månederne januar og maj er typisk hvor du får de bedste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Malaga, februar 2018).

Hvad skal man se i Malaga?

Der er noget for alle sanser, når du besøger Malaga, takket være et alsidigt udbud af seværdigheder og oplevelser. Et kulturelt og historisk vingesus foregår på Picasso-musset samt ved det berømte fort Alcazabaen, hvor du bliver taget med tilbage i tiden på smukkeste kunstneriske og arkitektoniske vis. Efter en tur indendørs på museum er det skønt at kunne tage på en strandtur eller to, hvor det behagelige klima blandt andet kan nydes på strande som La Malagueta eller Baños del Carmen. Sydspansk flora og landsskabsarkitektur er også værd at lægge vejen forbi, hvor den botaniske have La Concepción Jardín Botánico et must see.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at købe en rejseforsikring, så du er garderet, hvis uheldet er ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det anbefales at købe vand på flaske i Malaga.

Giver man drikkepenge i Malaga?

Kun ved større restaurantbesøg giver du drikkepenge. Prisen afhænger af det samlede beløb samt af betjeningen. Er du gavmild, kan man også give til stuepigen og taxachaufføren.

Hvor er der god shopping?

Byens historiske kvarter er perfekt til shopping. Der er både indkøbscentre samt specialbutikker – især omkring Calle Larios.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Malaga?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Malaga på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Malaga, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Malaga med fleksibel booking på momondo?

Fly til Malaga med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Malaga?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Malaga ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Malaga lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Malaga, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Malaga spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Malaga på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.