Find billige fly til Almería

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 13.8
lør. 20.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Almería

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Almería

Bedste pris på enkeltbillet

351 kr.

Bedste pris på returbillet

1.410 kr.

Hurtigste flyvetid

10t. 15min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Almería fra Danmark i de seneste 72 timer er 351 kr. (København Kastrup til Almeria).
Den bedste pris på en returbillet til Almería fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.410 kr. (København Kastrup til Almeria).
Det hurtigste fly til Almería fra Danmark tager 10t. 15min. (København Kastrup til Almeria).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Almería, herunder Ryanair og easyJet.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Almería

Find de billigste fly til disse Almería-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Almería

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Almería

København (CPH) til Corvera (RMU)

Fly til Almería ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Corvera Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 2.277 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ALMERÍA FRA KØBENHAVNseptember43% billigereAt flyve fra København til Almería ​​koster i gennemsnit blot 1.622 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ALMERÍA FRA KØBENHAVNjuli40% dyrereDet koster cirka 3.961 kr. at flyve til Almería ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ALMERÍA FRA KØBENHAVNjuli390% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Almería fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Almería?

De fleste kender Costa del Sol, men har du hørt om Costa de Almeria? Sidstnævnte er endnu ikke så turistpræget og kommerciel, og dermed kan du nyde spansk autenticitet, når du rejser med fly til Almeria. Byen ligger øst for solkysten ud til Middelhavet, hvilket gør den til en oplagt sommerferiedestination. De fleste turister rejser med fly til Almeria i højsæsonen fra juni til august, hvor vejret er varmest. Temperaturen kommer dog sjældent under 19 °C i løbet af året, så du kan med fordel også rejse i foråret eller efteråret. Ja, selv om vinteren er vejret mildt sammenlignet med danske vejrforhold.

355 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Almería. Dette fly er fra London og er 80% billigere end de fleste andre flyrejser til Almería. Hvis du vil finde den billigste pris til Almería fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke kan flyve til Almería i september, så er august den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Almería i august har en gennemsnitlig pris på omkring 2.141 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Almería fra Danmark er 17 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.830 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Almería udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Almería for 1.410 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Almería fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 2.130 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Den dyreste dag at flyve til Almería er onsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 4.383 kr..

Når du flyver til Almería fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 2.090 kr. for fly med afgang om aftenen. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 3.946 kr..

Lufthavn: Granada eller Lufthavn: Corvera Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Almería.

Den billigste lufthavn i nærheden af Almería er normalt Lufthavn: Corvera Intl med en gennemsnitspris på 1.757 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Almería

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Almería fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
30. sep.
CPH17:10København Kastrup
11t. 35min.
1 stop
LEI04:45Almeria
3. okt.
LEI16:50Almeria
24t. 55min.
1 stop
CPH17:45København Kastrup
1.410 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
30. sep.
CPH17:10København Kastrup
11t. 35min.
1 stop
LEI04:45Almeria
3. okt.
LEI14:20Almeria
15t. 00min.
2 stop
CPH05:20København Kastrup
1.513 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
30. sep.
CPH15:35København Kastrup
13t. 10min.
1 stop
LEI04:45Almeria
3. okt.
LEI05:55Almeria
21t. 35min.
3 stop
CPH03:30København Kastrup
1.871 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
30. sep.
CPH11:55København Kastrup
16t. 50min.
2 stop
LEI04:45Almeria
3. okt.
LEI05:55Almeria
21t. 35min.
3 stop
CPH03:30København Kastrup
2.967 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Almería

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Almería, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair og easyJet
Ryanair
24. sep.
CPH03:20København Kastrup
12t. 35min.
1 stop
LEI15:55Almeria
Ryanair
22. sep.
CPH17:30København Kastrup
17t. 55min.
2 stop
LEI11:25Almeria
Flere flyselskaber
22. sep.
CPH18:20København Kastrup
11t. 35min.
1 stop
LEI05:55Almeria

Hvilke flyselskaber flyver til Almería?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Almería

Hvilke flyselskaber flyver til Almería?

Iberia, Ryanair, Vueling og Brussels Airlines er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Almería regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Almería med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Vueling-fly til Almería

6 Vueling-fly flyver til Almería i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Barcelona til Almería, der er den mest populære rute, som Vueling har til Almería. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Vueling-fly til Almería, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.777 kr. og afgik fra København Kastrup. Vueling er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 8,0/10 af 125 af vores brugere.

Ryanair-fly til Almería

754 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med Ryanair til Almería, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Billund. Ryanair har 4 fly til Almería de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 815 momondo-brugere har anmeldt Ryanair, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,0/10.


Lufthavne i nærheden af Almería

Neden for finder du alle lufthavne i Almería samt deres afstand til centrum

Du kan tage bus nummer 30 fra Almeria Lufthavn direkte til centrum. Rejsetiden er ca. 35 min, og billetprisen er ca. 1 EUR (ca. 8 DKK). Du kan også tage en taxi for ca. 15 EUR (ca. 112 DKK).


Populære fly til Almería

Find dine flybilletter til Almería blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Almería
Hurtigste flyvetid7t. 20min.
Laveste pris2.514 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Almería

Du kommer nemmest rundt i Almeria til fods kombineret med byens busser. Vil du opleve mere af kysten, er det oplagt at leje en bil. Det er især buslinje L1, der er nyttig for turister, da den kører i centrum og langs strandpromenaden. En enkeltbillet koster ca. 1 EUR (ca. 8 DKK).


Visumkrav for Almería

Da Spanien er medlem af EU og samtidigt deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet, skal du ikke ansøge om visum for at holde ferie i landet. Medbring alligevel dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Almería


De bedste oplevelser og seværdigheder i Almería

Smukke og spændende seværdigheder venter så snart, du er landet med fly til Almeria. Middelalderfortet La Alcazaba er byens topattraktion, hvorfra du opnår en flot udsigt. Santa Maria-katedralen er også et godt bud på en spændende seværdighed. Her får du indblik i fortidens arkitektur.

Som EU-borger er du dækket på lige fod med de lokale. I Spanien betyder det ofte delvis egenbetaling, hvilket du kan undgå ved at investere i en rejseforsikring med fuld dækning. Det er også muligt at tegne tillægsforsikringer, som eksempelvis bagagedækning og tyveriforsikring.

Vand fra hanen i Spanien kan drikkes.

I Spanien giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Indkøbscenteret Grand Plaza byder på mange butikker. Byens store madmarked Mercado Central er også værd at besøge.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Almería. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. Alle fly til Almería på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Almería vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Almería. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Andre kabineklasser på fly til Almería

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Almería

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.