Find billige flybilletter til Almería

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Almería. De nuværende restriktioner til Almería er baseret på Spanien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Spanien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Almería

Find de billigste fly til disse Almería-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Almería

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Almería

København (CPH) til Corvera (RMU)

Fly til Almería ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Corvera Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 1.822 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL ALMERÍA FRA KØBENHAVNaugust21% billigereAt flyve fra København til Almería ​​koster i gennemsnit blot 1.749 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL ALMERÍA FRA KØBENHAVNdecember62% dyrereDet koster cirka 3.562 kr. at flyve til Almería ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL ALMERÍA FRA KØBENHAVNoktober562% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Almería fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Almería?

De fleste kender Costa del Sol, men har du hørt om Costa de Almeria? Sidstnævnte er endnu ikke så turistpræget og kommerciel, og dermed kan du nyde spansk autenticitet, når du rejser med fly til Almeria. Byen ligger øst for solkysten ud til Middelhavet, hvilket gør den til en oplagt sommerferiedestination. De fleste turister rejser med fly til Almeria i højsæsonen fra juni til august, hvor vejret er varmest. Temperaturen kommer dog sjældent under 19 °C i løbet af året, så du kan med fordel også rejse i foråret eller efteråret. Ja, selv om vinteren er vejret mildt sammenlignet med danske vejrforhold.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Almería?

  678 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Almería. Dette fly er fra Hamborg og er 54% billigere end de fleste andre flyrejser til Almería. Hvis du vil finde den billigste pris til Almería fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Almería?

  Hvis du ikke kan flyve til Almería i august, så er september den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Almería i september har en gennemsnitlig pris på omkring 1.806 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Almería?

  Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Almería fra Danmark er 58 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 2.203 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Almería udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Almería for 2.020 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Almería på?

  I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Almería fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 1.788 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Den dyreste dag at flyve til Almería er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.385 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Almería?

  Når du flyver til Almería fra Danmark er om formiddagen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.872 kr. for fly med afgang om formiddagen. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.189 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Almería?

  Lufthavn: Granada eller Lufthavn: Corvera Intl kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Almería.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Almería på?

  Den billigste lufthavn i nærheden af Almería er normalt Lufthavn: Corvera Intl med en gennemsnitspris på 1.085 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Almería?

På nuværende tidspunkt inkluderer Spanien rejserestriktioner rejser til Almería. Indrejserestriktioner

Spanien har genåbnet sine grænser for rejsende fra de fleste EU- og Schengenområder, men indrejsen er fortsat begrænset for rejsende, der ankommer fra andre områder, undtagen spanske statsborgere og indbyggere, ledsagere og deres nærmeste familiemedlemmer. Spanien tillader ikke indrejse for rejsende, der har været i Storbritannien, Brasilien og Sydafrika indtil tidligst den 16. marts, med undtagelse af spanske statsborgere og personer, der lovligt opholder sig i Spanien. Fra den 22. juli har rejsende fra Serbien ikke længere adgang til Spanien. Rejsende, der ankommer uden for EU, kan kun få adgang til følgende kategorier af rejsende: •Personer med bopæl i EU, Schengen-associerede stater, Andorra, Monaco, Vatikanet eller San Marino. •Indehavere af et visum til længerevarende ophold udstedt af et Schengen-medlem af en associeret stat, som rejser til dette land. •Sundhedspersonale, der kommer til Spanien for at arbejde. •Varer og transportpersonale i udøvelsen af deres hverv. •Diplomater, konsulater, internationale tjenestemænd, militært personel, civilbeskyttelse og medlemmer af humanitære organisationer i udøvelsen af deres hverv. •Studerende, der studerer i et af EU/Schengen-medlemsstaterne og har et passende visum eller en tilsvarende tilladelse og sygeforsikring. De kan rejse ind i landet 15 dage før deres studier påbegyndes. •Højt kvalificerede arbejdstagere, herunder deltagere i sportsbegivenheder på højt niveau, der finder sted i Spanien. •Rejser med familie af behørigt godkendte årsager. •Personer, der rejser af behørigt godkendte humanitære årsager og af alvorlige årsager. •Indbyggere i Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien eller Uruguay, forudsat at de kommer direkte fra disse lande eller kun foretager internationale transit i lufthavne uden for disse lande.

Indrejsekrav

Fra den 23. november har alle rejsende (herunder børn) fra Albanien, Andorra, Argentina, Armenien, Aruba, Østrig, Bahrain, Belgien, Belize, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kap Verde, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Frankrig, Fransk Polynesien, Georgien, Tyskland, Gibraltar, Grækenland, Guam, Ungarn, Island, Irland, Italien, Jordan, Kuwait, Letland, Libanon, Libyen, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Moldova , Monaco, Marokko, Holland, Nordmakedonien, Norges, palæstinensisk territorium, Panama, Polen, Portugal, Puerto Rico, Rumænien, Rusland, San Marino, Serbien, Slovakiet, Slovenien, St.Martin, Sverige, Schweiz, Tunesien, UAE, Storbritannien, Ukraine og USA pligt til at fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19 TMA, LAMP eller PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før ankomst, med undtagelse af rejsende, der ankommer fra Azorerne i Portugal Rogaland, More og Romsdal, Nordland, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark, Agder, Vestland, Trondelag eller Troms og Finnmarkin i Norge; Kitri, Ionia Nisia, Dytiki Ellada eller Sterea Ellada i Grækenland; Færøerne eller Grønland. Ved ankomsten kan der foretages stikprøvekontrol for at bekræfte, at rejsende har gennemgået en COVID-19 PCR-, TMA- eller LAMP-test og har reageret negativt. Der kan udstedes en minimumsbøde på 3.000 EUR til enhver, der ikke overholder reglerne. Rejsende skal også gennemgå en temperaturkontrol og en visuel helbredsundersøgelse. Fra den 14. november skal rejsende, der besøger De Kanariske Øer og er booket på et reguleret overnatningssted, fremvise en negativ COVID-19-test, som er taget senest 72 timer tidligere, når de tjekker ind på deres overnatningssted, downloade og aktivere Radar COVID-anmeldelses appen for ophold på alle dage på øerne. Børn under 7 år er fritaget for disse krav. De regionale myndigheder på Balearerne (Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera) har indført tre kontrolfaser for indenlandske ankommende til øerne med skib eller fly ud over dem, der gælder for internationale ankommende til Spanien. Alle turister, der ankommer fra eller via regioner i Spanien med en kumulativ forekomst af virusset på 150 tilfælde pr. 100.000 indbyggere eller derover, skal fremvise en negativ PCR eller TMA udført inden for 72 timer før ankomst. Der opkræves en bøde på op til 3.000 EUR for alle, der ankommer uden en gyldig test. Personer med begrundet rejseårsag skal udfylde en erklæring og foretage en antigentest ved ankomsten til lufthavnen eller havnen eller skal underkastes en 10-dages karantæne. Personer, der bor på Balearerne, skal have en PCR inden for 72 timer før deres ankomst, eller blive testet ved ankomsten eller gennemgå en 10-dages karantæne.

Karantænekrav

Rejsende er i øjeblikket ikke underlagt karantænekrav, medmindre de spanske myndigheder instruerer dem ved ankomsten til Spanien på grund af særlige omstændigheder.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Spanien via en spansk lufthavn på vej til deres endelige bestemmelsessted, gælder ikke ovennævnte krav til PCR, TMA eller LAMP-test og sundhedskontrolformular for at komme ind i landet. De bør dog være rede til at dokumentere deres videre rejse, f.eks. flybilletter til deres endelige bestemmelsessted. De restriktioner, som Spanien har indført for passagerrejser fra Storbritannien fra den 22. december til 19. januar, kan også gælde for dem der rejser gennem Spanien til andre internationale rejsemål.

Alle andre oplysninger

Opholdstilladelser og D-visa der udløb mellem d. 14. december 2019 og 21. juni 2020, accepteres som indrejse.

Hvis du planlægger rejser til Almería nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Almería

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Almería fundet af momondos brugere for nylig
Iberia
27. sep.
CPH11:25København Kastrup
5t. 40min.
1 stop
LEI17:05Almería
28. sep.
LEI08:20Almería
28t. 10min.
1 stop
CPH12:30København Kastrup
2.039 kr.
Find lignende
Iberia
27. sep.
CPH07:10København Kastrup
24t. 35min.
1 stop
LEI07:45Almería
28. sep.
LEI17:35Almería
17t. 10min.
1 stop
CPH10:45København Kastrup
2.020 kr.
Find lignende
Iberia
27. sep.
CPH07:10København Kastrup
24t. 35min.
1 stop
LEI07:45Almería
28. sep.
LEI17:35Almería
17t. 10min.
1 stop
CPH10:45København Kastrup
2.026 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Almería

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Almería, så se nogle af vores tilbud herunder fra Vueling
Vueling
4. aug.
CPH06:55København Kastrup
5t. 35min.
1 stop
LEI12:30Almería
1.252 kr.
Find lignende
Vueling
15. aug.
CPH17:00København Kastrup
10t. 55min.
1 stop
LEI03:55Almería
1.045 kr.
Find lignende
Vueling
8. aug.
CPH17:00København Kastrup
10t. 55min.
1 stop
LEI03:55Almería
1.082 kr.
Find lignende

Lufthavne i nærheden af Almería

Neden for finder du alle lufthavne i Almería samt deres afstand til centrum

Du kan tage bus nummer 30 fra Almeria Lufthavn direkte til centrum. Rejsetiden er ca. 35 min, og billetprisen er ca. 1 EUR (ca. 8 DKK). Du kan også tage en taxi for ca. 15 EUR (ca. 112 DKK).


Populære fly til Almería

Find dine flybilletter til Almería blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Almería
Hurtigste flyvetid17t. 25min.
Laveste pris1.869 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Almeria?

Du kommer nemmest rundt i Almeria til fods kombineret med byens busser. Vil du opleve mere af kysten, er det oplagt at leje en bil. Det er især buslinje L1, der er nyttig for turister, da den kører i centrum og langs strandpromenaden. En enkeltbillet koster ca. 1 EUR (ca. 8 DKK).


Kan man rejse til Almeria uden pas eller visum?

Da Spanien er medlem af EU og samtidigt deltager fuldt ud i Schengen-samarbejdet, skal du ikke ansøge om visum for at holde ferie i landet. Medbring alligevel dit pas, da det fungerer som internationalt ID.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Almería


Tips og gode råd til Almeria

Hvad skal man se i Almeria?

Smukke og spændende seværdigheder venter så snart, du er landet med fly til Almeria. Middelalderfortet La Alcazaba er byens topattraktion, hvorfra du opnår en flot udsigt. Santa Maria-katedralen er også et godt bud på en spændende seværdighed. Her får du indblik i fortidens arkitektur.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Nyd en rejse med børn til Almeria, hvor et skønt klima venter. Strandene Las Salinas og La Almadraba de Monteleva byder på masser af vandsportsaktiviteter for hele familien, men der er også mulighed for at slappe af. Desuden er der optaget flere westernfilm i ørkenen nær Almeria. Derfor er et besøg til Fort Bravo værd at overveje, der er en autentisk western by.

Skal man købe rejseforsikring?

Som EU-borger er du dækket på lige fod med de lokale. I Spanien betyder det ofte delvis egenbetaling, hvilket du kan undgå ved at investere i en rejseforsikring med fuld dækning. Det er også muligt at tegne tillægsforsikringer, som eksempelvis bagagedækning og tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen i Spanien kan drikkes.

Giver man drikkepenge i Almeria?

I Spanien giver du typisk ca. 10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Indkøbscenteret Grand Plaza byder på mange butikker. Byens store madmarked Mercado Central er også værd at besøge. (Priser checket: 24/04/2019).