Find billige flybilletter til Mykonos

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Mykonos (JMK)
ons.. 4.8.
ons.. 11.8.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Mykonos. De nuværende restriktioner til Mykonos er baseret på Grækenland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Grækenland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Mykonos

Find de billigste fly til disse Mykonos-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Mykonos

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Mykonos

København (CPH) til Athen (ATH)

Fly til Mykonos ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Athen Intle, hvor den gennemsnitlige pris er 1.457 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MYKONOS FRA KØBENHAVNmaj21% billigereAt flyve fra København til Mykonos ​​koster i gennemsnit blot 1.866 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MYKONOS FRA KØBENHAVNdecember47% dyrereDet koster cirka 3.457 kr. at flyve til Mykonos ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MYKONOS FRA KØBENHAVNjuli606% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Mykonos fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Mykonos?

Den græske ø Mykonos siges at være det græske svar på Ibiza, og folk flyver hertil for at nyde en ferie med solbadning, fest natten lang og ultimativ afslapning. Højsæsonen for turismen på Mykonos er i sommerperioden, hvor priser på flybilletter såvel som hoteller også stiger. Hele sommeren igennem er der flere festlige begivenheder du kan deltage i – heriblandt Mykonos Sommerfestival, som byder på flotte udstillinger og gode koncerter under den blå himmel i august. Der er også fest og farver i gaden i forbindelse med XLSIOR, en af de mest eksklusive festivaler for homoseksuelle, som plejer at finde sted i slutningen af august.

Hvilket er det absolut billigste fly til Mykonos?

Brugere, der bestiller rejser til Mykonos fra Luqa, har fundet fly, der er 96% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Mykonos. Hvis du vil finde den billigste pris til Mykonos fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Mykonos?

Generelt er maj den billigste måned at flyve fra Danmark til Mykonos på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 1.866 kr.. oktober måned er endnu en god mulighed for at rejse til Mykonos med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.879 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Mykonos?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 59 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Mykonos. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.355 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 739 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Mykonos på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Mykonos fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 1.997 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en søndag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Mykonos på en søndag på 2.824 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Mykonos?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Mykonos på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Mykonos om aftenen helt ned til 1.821 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Mykonos koster mest om morgenen, med en gennemsnitlig pris på 2.602 kr.. Afgang om morgenen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Mykonos?

Rejsende, som flyver til Mykonos, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Ermoupoli Syros Island (33 km fra Mykonos centrum), Lufthavn: Naxos (41 km fra Mykonos centrum), Lufthavn: Parikia Paros (51 km fra Mykonos centrum), Lufthavn: Thera Santorini (117 km fra Mykonos centrum) eller Lufthavn: Athen Intle (133 km fra Mykonos centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Mykonos på?

Lufthavn: Parikia Paros har en gennemsnitspris på 1.960 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Mykonos. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Mykonos?

På nuværende tidspunkt inkluderer Grækenland rejserestriktioner rejser til Mykonos. Indrejserestriktioner

Grækenland har begrænset indrejse for alle rejsende med undtagelse af indbyggere fra EU+-lande. EU+ består af Den Europæiske Union, Storbritannien, Schweiz, Norge, Liechtenstein og Island. Statsborgere og personer med bopæl i Australien, Israel, Sydkorea, New Zealand, og Rusland kan også rejse ind i landet. Gæster, der ankommer fra De Forenede Arabiske Emirater, skal rejse med direkte fly og skal fremvise bevis for permanent ophold i De Forenede Arabiske Emirater, returbilletter og hotelreservationer. Udenlandske rejsende må ikke ankomme fra andre områder, medmindre de er af en væsentlig kategori, såsom sundhedspersonale, studerende, regeringsmedlemmer, diplomater, militært personale, humanitært hjælpepersonale, flypersonale, sæsonarbejdere, rejsende i transit eller rejsende, der rejser ind i Grækenland af grunde, der er godkendt af den græske ambassade eller det græske konsulat. Listen over kategorier kan findes her. Flyene fra Tyrkiet er suspenderet, undtagen flyvninger til hjemsendelse af græske statsborgere og bosiddende og særlige regeringsordrerede flyvninger. Rejsende fra Albanien og Nordmakedonien skal ankomme til Athen.

Indrejsekrav

Alle rejsende skal fremvise en helbredsattest med negative COVID-19 PCR-resultater 72 timer før ankomst. Alle rejsende undtagen dem der kun rejser gennem en lufthavn i Grækenland skal udfylde et "Passenger Locator Form (PLF)" 24 timer før indtjekning. En QR-kode genereret fra den udfyldte formular skal fremvises ved ankomst.

Karantænekrav

Passagerer er underlagt Coronavirus (COVID-19) test ved ankomsten. Oplysninger kan findes på her. Ud over de obligatoriske krav til testning forud for rejsen, der er anført ovenfor, skal rejsende, der ankommer fra Storbritannien, gennemgå en hurtig COVID-19-test ved ankomsten og skal isolere sig i 10 dage på den adresse, de registrerer på deres PLF, hvis testresultatet er negativt. Hvis de opholder sig i kortere tid, skal de selv isolere sig indtil deres afrejsedag. Efter 10 dages selvisolation skal de rejsende gennemgå en ny PCR-test for at kunne komme ud af karantænen. Hvis resultatet af deres hurtige COVID-19-test ved indførsel til Grækenland er positivt, vil de græske myndigheder anmode dem om at sætte dem i karantæne, indtil andet er blevet anbefalet.

Alle andre oplysninger

Fra den 9. november skal alle afgående flypassagerer også indsende en PLF inden afrejse.

Hvis du planlægger rejser til Mykonos nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Mikonos

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Mikonos fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
28. aug.
CPH04:45København Kastrup
6t. 40min.
1 stop
JMK11:25Mikonos
4. sep.
JMK11:15Mikonos
7t. 00min.
1 stop
CPH18:15København Kastrup
Flere flyselskaber
29. sep.
CPH05:20København Kastrup
5t. 55min.
1 stop
JMK11:15Mikonos
1. okt.
JMK03:30Mikonos
10t. 20min.
3 stop
CPH13:50København Kastrup
Flere flyselskaber
29. sep.
CPH05:20København Kastrup
5t. 55min.
1 stop
JMK11:15Mikonos
1. okt.
JMK06:15Mikonos
12t. 40min.
1 stop
CPH18:55København Kastrup
1.002 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
29. sep.
CPH05:20København Kastrup
5t. 55min.
1 stop
JMK11:15Mikonos
1. okt.
JMK03:30Mikonos
15t. 15min.
2 stop
CPH18:45København Kastrup
Flere flyselskaber
21. aug.
CPH04:45København Kastrup
6t. 40min.
1 stop
JMK11:25Mikonos
28. aug.
JMK19:25Mikonos
16t. 05min.
2 stop
CPH11:30København Kastrup
1.209 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
21. aug.
CPH04:45København Kastrup
6t. 40min.
1 stop
JMK11:25Mikonos
28. aug.
JMK13:00Mikonos
16t. 25min.
1 stop
CPH05:25København Kastrup
1.115 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Mikonos

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Mykonos, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Vueling
14. aug.
CPH06:55København Kastrup
9t. 30min.
1 stop
JMK16:25Mikonos
1.466 kr.
Find lignende
Vueling
21. aug.
CPH06:55København Kastrup
9t. 30min.
1 stop
JMK16:25Mikonos
1.509 kr.
Find lignende
Vueling
23. aug.
CPH06:55København Kastrup
9t. 55min.
1 stop
JMK16:50Mikonos
1.127 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Mykonos?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Mykonos

Når du rejser til Mykonos står valget mellem flyselskaber som Norwegian, Air Serbia, SAS, easyJet m.fl. Det er vigtigt at bide mærke i, at der ikke er direkte fly til Mykonos fra de danske lufthavne, medmindre du rejser med charter, og derfor skal du altid mellemlande for at komme frem til den græske ø.


Lufthavne tæt på Mykonos

Herunder finder du alle lufthavne i Mykonos samt afstand til centrum

Mykonos International Airport (JMK) ligger ca. 4 kilometer fra øens centrum, og det tager kun ca. et kvarter at komme fra lufthavnen til byen. Du kan tage med bus fra lufthavnen, og du finder busstoppet foran terminalbygningen – busbilletten købes direkte fra buschaufføren.


Populære fly til Mykonos

Find dine flybilletter til Mykonos blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Mykonos
Korteste rejsetid
6t. 40min.
Laveste pris
740 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Mykonos?

Når du skal rundt på Mykonos er det nemmest at benytte enten  bus eller taxa. KTEL Mykonos står for busserne, og de centrale busstationer er henholdsvis i den gamle og den nye havn (New Port & Old Port). Billetterne koster mellem 7,5 og 15 kr., alt efter hvor langt du skal med bussen. Det er en god ide at få hjælp af hotellet til at bestille taxaen for at få den bedste pris.

Der er også mulighed at komme til øens lækre strande med en form for vandtaxa. Mykonos Cruise sejler ud fra stranden Platys Gialos og kan tage dig til strande såsom Agrari og Ornos. En returbillet med Mykonos Cruise koster mellem 40 og 60 kr. (priserne kan variere). Derudover kan du også besøge de andre øer, som ligger tæt på Mykonos. Tinos ligger blot 20-35 minutter væk med båd, mens det tager ca. en time at komme til Paros eller Syros.


Kan man rejse til Mykonos uden pas eller visum?

Som europæisk statsborger kan du opholde dig på Mykonos uden visum i op til 90 dage. Dit pas skal være gyldigt under hele opholdet, og du kan rejse med almindelige danske pas, danske provisoriske pas, forlænget dansk pas og EU-nødpas.


Tips og gode råd til Mykonos

Hvordan får man den billigste flybillet til Mykonos?

Skal du spare penge på din flybillet til Mykonos kan du overveje at rejse uden for højsæsonen, hvor november er den billigste måned. De bedste priser får du, hvis du køber din billet ca. 53 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Mykonos, marts 2018).

Hvad skal man se i Mykonos?

Du kan ikke forlade Mykonos uden at have set øens største seværdigheder, som er den berømte kirke Panagia Paraportiani og de ikoniske vindmøller Kato Mili, med den fantastiske udsigt til Little Venice. Derudover er de tre brønde Tria Pigadia blandt de mest besøgte seværdigheder på øen.

Aktiviteter for børn

Det kan anbefales at tage med båd til øen Delos, hvor de græske gudetvillinger Zeus og Leto samt Apollo og Artemis blev født. Prøv også at gå på jagt efter Pelikanen Petros, som er øens maskot – uden tvivl den mest venlige pelikan I kan møde! Børnene vil sikkert også nyde en hyggelig dag på en af øens mange strande.

Skal man købe rejseforsikring?

Du er dækket med det blå sygesikringskort, hvis du bliver akut syg eller kommer til skade i Grækenland. I dette tilfælde kan du få behandling på samme vilkår som de lokale, der er dækket af den offentlige sygesikring. Det anbefales dog altid at tilkøbe en rejseforsikring når du rejser udenlands, særligt hvis du overvejer at leje en bil eller vil være dækket ind i forbindelse med forsinket bagage.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan bruge vandet fra hanen til at børste tænder og gå i bad, men det indeholder meget salt, og derfor anbefales det ikke at drikke det direkte fra hanen.

Giver man drikkepenge i Mykonos?

De lokale plejer ikke at give drikkepenge, men det gør turisterne, når de besøger Mykonos. Det er kutyme at give lidt drikkepenge til damerne ved de offentlige toiletter, som sørger for at holde dem rene. Derudover forventer taxachauffører og tjenere omkring 10% i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Mykonos er et sted, hvor du kan shoppe helt til midnat. Du kan finde mange gode butikker rundt i de labyrintagtige gader i Chora eller gå på jagt efter hjemmelavede sandaler i Mykonos’ eget Little Venice.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class