Find billige fly til Mykonos

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Mykonos

Få indsigter om din flyrejse til Mykonos, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Mykonos på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Mykonos fra Danmark på en onsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en onsdag helt ned til 2.547 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en torsdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Mykonos på en torsdag på 3.207 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Mykonos?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Mykonos på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Mykonos om formiddagen helt ned til 769 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Mykonos koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 3.218 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Mykonos?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Mykonos du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 25t. 05min. at flyve fra København Kastrup til Mikonos. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Mikonos. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Mykonos?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 40 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Mykonos. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.394 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Mykonos

Find de billigste fly til disse Mykonos-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Thera

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Mykonos

København (CPH) til Athen (ATH)

Fly til Mykonos ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Athen Intle, hvor den gennemsnitlige pris er 1.974 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MYKONOS FRA KØBENHAVNmarts60% billigereAt flyve fra København til Mykonos ​​koster i gennemsnit blot 804 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MYKONOS FRA KØBENHAVNjuli76% dyrereDet koster cirka 3.527 kr. at flyve til Mykonos ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MYKONOS FRA KØBENHAVNjuli594% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Mykonos fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Mykonos

Den græske ø Mykonos siges at være det græske svar på Ibiza, og folk flyver hertil for at nyde en ferie med solbadning, fest natten lang og ultimativ afslapning. Højsæsonen for turismen på Mykonos er i sommerperioden, hvor priser på flybilletter såvel som hoteller også stiger. Hele sommeren igennem er der flere festlige begivenheder du kan deltage i – heriblandt Mykonos Sommerfestival, som byder på flotte udstillinger og gode koncerter under den blå himmel i august. Der er også fest og farver i gaden i forbindelse med XLSIOR, en af de mest eksklusive festivaler for homoseksuelle, som plejer at finde sted i slutningen af august.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Mykonos?

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Mykonos på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 804 kr.. november måned er endnu en god mulighed for at rejse til Mykonos med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 1.961 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Mykonos?

Rejsende, som flyver til Mykonos, kan måske finde bedre priser til Ermoupoli Syros Island Lufthavn (33 km fra Mykonos centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Mikonos Lufthavn?

Priser for fly til Mikonos Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Mikonos Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Mikonos Lufthavn er 8 fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Mikonos Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Mikonos Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Mikonos Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Mikonos Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Mikonos Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Mykonos

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Mykonos fundet af momondos brugere for nylig
Aegean Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
25t. 05min.
JMKMikonos

Find de billigste enkeltbilletter til Mykonos

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Mykonos, så se nogle af vores tilbud herunder fra Aegean Airlines
Aegean Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
25t. 05min.
JMKMikonos

Hvordan rejser jeg rundt i Mykonos

Når du skal rundt på Mykonos er det nemmest at benytte enten  bus eller taxa. KTEL Mykonos står for busserne, og de centrale busstationer er henholdsvis i den gamle og den nye havn (New Port & Old Port). Billetterne koster mellem 7,5 og 15 kr., alt efter hvor langt du skal med bussen. Det er en god ide at få hjælp af hotellet til at bestille taxaen for at få den bedste pris.

Der er også mulighed at komme til øens lækre strande med en form for vandtaxa. Mykonos Cruise sejler ud fra stranden Platys Gialos og kan tage dig til strande såsom Agrari og Ornos. En returbillet med Mykonos Cruise koster mellem 40 og 60 kr. (priserne kan variere). Derudover kan du også besøge de andre øer, som ligger tæt på Mykonos. Tinos ligger blot 20-35 minutter væk med båd, mens det tager ca. en time at komme til Paros eller Syros.


Visumkrav for Mykonos

Som europæisk statsborger kan du opholde dig på Mykonos uden visum i op til 90 dage. Dit pas skal være gyldigt under hele opholdet, og du kan rejse med almindelige danske pas, danske provisoriske pas, forlænget dansk pas og EU-nødpas.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Mykonos

Hvordan får man den billigste flybillet til Mykonos?

Skal du spare penge på din flybillet til Mykonos kan du overveje at rejse uden for højsæsonen, hvor november er den billigste måned. De bedste priser får du, hvis du køber din billet ca. 53 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Mykonos, marts 2018).

Hvad skal man se i Mykonos?

Du kan ikke forlade Mykonos uden at have set øens største seværdigheder, som er den berømte kirke Panagia Paraportiani og de ikoniske vindmøller Kato Mili, med den fantastiske udsigt til Little Venice. Derudover er de tre brønde Tria Pigadia blandt de mest besøgte seværdigheder på øen.

Skal man købe rejseforsikring?

Du er dækket med det blå sygesikringskort, hvis du bliver akut syg eller kommer til skade i Grækenland. I dette tilfælde kan du få behandling på samme vilkår som de lokale, der er dækket af den offentlige sygesikring. Det anbefales dog altid at tilkøbe en rejseforsikring når du rejser udenlands, særligt hvis du overvejer at leje en bil eller vil være dækket ind i forbindelse med forsinket bagage.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan bruge vandet fra hanen til at børste tænder og gå i bad, men det indeholder meget salt, og derfor anbefales det ikke at drikke det direkte fra hanen.

Giver man drikkepenge i Mykonos?

De lokale plejer ikke at give drikkepenge, men det gør turisterne, når de besøger Mykonos. Det er kutyme at give lidt drikkepenge til damerne ved de offentlige toiletter, som sørger for at holde dem rene. Derudover forventer taxachauffører og tjenere omkring 10% i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Mykonos er et sted, hvor du kan shoppe helt til midnat. Du kan finde mange gode butikker rundt i de labyrintagtige gader i Chora eller gå på jagt efter hjemmelavede sandaler i Mykonos’ eget Little Venice.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Mykonos?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Mykonos på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Mykonos, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Mykonos med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Mykonos på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Mykonos?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Mykonos.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Mykonos lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Mykonos. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Mykonos på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.