Find billige fly til Mykonos

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Mykonos

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Mykonos

Bedste pris på enkeltbillet

399 kr.

Bedste pris på returbillet

833 kr.

Hurtigste flyvetid

10t. 15min.

Betjenes af

7 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Mykonos fra Danmark i de seneste 72 timer er 399 kr. (København Kastrup til Mikonos).
Den bedste pris på en returbillet til Mykonos fra Danmark i de seneste 72 timer er 833 kr. (København Kastrup til Mikonos).
Det hurtigste fly til Mykonos fra Danmark tager 10t. 15min. (København Kastrup til Mikonos).
Der er 7 flyselskaber, som flyver til Mykonos, herunder Lufthansa, SWISS og Austrian Airlines.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Mykonos

Find de billigste fly til disse Mykonos-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Mykonos

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Mykonos

København (CPH) til Athen (ATH)

Fly til Mykonos ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Athen Intle, hvor den gennemsnitlige pris er 2.091 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MYKONOS FRA KØBENHAVNjanuar24% billigereAt flyve fra København til Mykonos ​​koster i gennemsnit blot 2.095 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MYKONOS FRA KØBENHAVNdecember35% dyrereDet koster cirka 3.696 kr. at flyve til Mykonos ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MYKONOS FRA KØBENHAVNjuli636% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Mykonos fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Mykonos?

Den græske ø Mykonos siges at være det græske svar på Ibiza, og folk flyver hertil for at nyde en ferie med solbadning, fest natten lang og ultimativ afslapning. Højsæsonen for turismen på Mykonos er i sommerperioden, hvor priser på flybilletter såvel som hoteller også stiger. Hele sommeren igennem er der flere festlige begivenheder du kan deltage i – heriblandt Mykonos Sommerfestival, som byder på flotte udstillinger og gode koncerter under den blå himmel i august. Der er også fest og farver i gaden i forbindelse med XLSIOR, en af de mest eksklusive festivaler for homoseksuelle, som plejer at finde sted i slutningen af august.

Brugere, der booker rejser til Mykonos fra Athen, har fundet fly, der er 97% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Mykonos. Hvis du vil finde den billigste pris til Mykonos fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Mykonos på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 2.095 kr.. juni måned er endnu en god mulighed for at rejse til Mykonos med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 2.355 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 33 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Mykonos. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 2.738 kr.. Folk har dog, de seneste 72 timer, fundet priser på fly fra Danmark helt ned til 833 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Mykonos fra Danmark på en tirsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en tirsdag helt ned til 2.193 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Mykonos på en søndag på 3.022 kr..

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Mykonos på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Mykonos om aftenen helt ned til 2.082 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Mykonos koster mest om formiddagen, med en gennemsnitlig pris på 3.007 kr.. Afgang om formiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Rejsende, som flyver til Mykonos, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Ermoupoli Syros Island (33 km fra Mykonos centrum), Lufthavn: Naxos (41 km fra Mykonos centrum), Lufthavn: Parikia Paros (51 km fra Mykonos centrum), Lufthavn: Thera Santorini (117 km fra Mykonos centrum) eller Lufthavn: Athen Intle (133 km fra Mykonos centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Thera Santorini har en gennemsnitspris på 1.773 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Mykonos. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Mykonos

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Mykonos fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
16. sep.
CPH18:10København Kastrup
14t. 45min.
1 stop
JMK08:55Mikonos
21. sep.
JMK16:45Mikonos
17t. 35min.
1 stop
CPH10:20København Kastrup
Flere flyselskaber
17. sep.
CPH19:05København Kastrup
7t. 50min.
1 stop
JMK02:55Mikonos
21. sep.
JMK16:45Mikonos
17t. 35min.
1 stop
CPH10:20København Kastrup
Flere flyselskaber
17. okt.
CPH16:55København Kastrup
12t. 10min.
1 stop
JMK05:05Mikonos
24. okt.
JMK18:35Mikonos
10t. 35min.
1 stop
CPH05:10København Kastrup
Ryanair
16. sep.
CPH18:10København Kastrup
14t. 45min.
1 stop
JMK08:55Mikonos
20. sep.
JMK07:00Mikonos
10t. 45min.
1 stop
CPH17:45København Kastrup
Flere flyselskaber
16. sep.
CPH04:55København Kastrup
11t. 05min.
2 stop
JMK16:00Mikonos
21. sep.
JMK16:45Mikonos
17t. 35min.
1 stop
CPH10:20København Kastrup
1.015 kr.
Find lignende
Austrian Airlines
24. aug.
CPH05:50København Kastrup
10t. 30min.
1 stop
JMK16:20Mikonos
31. aug.
JMK18:05Mikonos
12t. 00min.
1 stop
CPH06:05København Kastrup
1.022 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Mykonos

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Mykonos, så se nogle af vores tilbud herunder fra Austrian Airlines, Ryanair og Wizz Air
Wizz Air
20. aug.
CPH06:40København Kastrup
10t. 15min.
1 stop
JMK16:55Mikonos
Wizz Air
20. aug.
CPH06:40København Kastrup
10t. 15min.
1 stop
JMK16:55Mikonos
Ryanair
22. aug.
CPH16:40København Kastrup
12t. 55min.
1 stop
JMK05:35Mikonos

Hvilke flyselskaber flyver til Mykonos?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Mykonos

Hvilke flyselskaber flyver til Mykonos?

Aegean Airlines, Lufthansa, easyJet og Austrian Airlines er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Mykonos regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Mykonos med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Aegean Airlines-fly til Mykonos

Der er 50 fly med Aegean Airlines til Mykonos på en normal uge. Det mest almindelige afrejsested er Athen Intle, og den bedste pris på en Aegean Airlines-billet, der er set på momondo, er 1.517 kr. (seneste 72 timer, fra København Kastrup til Mykonos). Aegean Airlines har en bedømmelse på 8,4 fra 63 brugeranmeldelser på momondo.

SWISS-fly til Mykonos

SWISS-fly til Mykonos kan fås fra helt ned til 2.057 kr. (returrejse fra København Kastrup fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 7 fly, som SWISS flyver til Mykonos på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med SWISS til Mykonos er fra Zürich. SWISS er blevet bedømt med 8,4/10 af momondo-brugere i 138 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Mykonos

Neden for finder du alle lufthavne i Mykonos samt deres afstand til centrum

Mykonos International Airport (JMK) ligger ca. 4 kilometer fra øens centrum, og det tager kun ca. et kvarter at komme fra lufthavnen til byen. Du kan tage med bus fra lufthavnen, og du finder busstoppet foran terminalbygningen – busbilletten købes direkte fra buschaufføren.


Populære fly til Mykonos

Find dine flybilletter til Mykonos blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Mykonos
Hurtigste flyvetid6t. 35min.
Laveste pris833 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Mykonos

Når du skal rundt på Mykonos er det nemmest at benytte enten  bus eller taxa. KTEL Mykonos står for busserne, og de centrale busstationer er henholdsvis i den gamle og den nye havn (New Port & Old Port). Billetterne koster mellem 7,5 og 15 kr., alt efter hvor langt du skal med bussen. Det er en god ide at få hjælp af hotellet til at bestille taxaen for at få den bedste pris.

Der er også mulighed at komme til øens lækre strande med en form for vandtaxa. Mykonos Cruise sejler ud fra stranden Platys Gialos og kan tage dig til strande såsom Agrari og Ornos. En returbillet med Mykonos Cruise koster mellem 40 og 60 kr. (priserne kan variere). Derudover kan du også besøge de andre øer, som ligger tæt på Mykonos. Tinos ligger blot 20-35 minutter væk med båd, mens det tager ca. en time at komme til Paros eller Syros.


Visumkrav for Mykonos

Som europæisk statsborger kan du opholde dig på Mykonos uden visum i op til 90 dage. Dit pas skal være gyldigt under hele opholdet, og du kan rejse med almindelige danske pas, danske provisoriske pas, forlænget dansk pas og EU-nødpas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Mykonos


De bedste oplevelser og seværdigheder i Mykonos

Skal du spare penge på din flybillet til Mykonos kan du overveje at rejse uden for højsæsonen, hvor november er den billigste måned. De bedste priser får du, hvis du køber din billet ca. 53 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Mykonos, marts 2018).

Du kan ikke forlade Mykonos uden at have set øens største seværdigheder, som er den berømte kirke Panagia Paraportiani og de ikoniske vindmøller Kato Mili, med den fantastiske udsigt til Little Venice. Derudover er de tre brønde Tria Pigadia blandt de mest besøgte seværdigheder på øen.

Du er dækket med det blå sygesikringskort, hvis du bliver akut syg eller kommer til skade i Grækenland. I dette tilfælde kan du få behandling på samme vilkår som de lokale, der er dækket af den offentlige sygesikring. Det anbefales dog altid at tilkøbe en rejseforsikring når du rejser udenlands, særligt hvis du overvejer at leje en bil eller vil være dækket ind i forbindelse med forsinket bagage.

Du kan bruge vandet fra hanen til at børste tænder og gå i bad, men det indeholder meget salt, og derfor anbefales det ikke at drikke det direkte fra hanen.

De lokale plejer ikke at give drikkepenge, men det gør turisterne, når de besøger Mykonos. Det er kutyme at give lidt drikkepenge til damerne ved de offentlige toiletter, som sørger for at holde dem rene. Derudover forventer taxachauffører og tjenere omkring 10% i drikkepenge.

Mykonos er et sted, hvor du kan shoppe helt til midnat. Du kan finde mange gode butikker rundt i de labyrintagtige gader i Chora eller gå på jagt efter hjemmelavede sandaler i Mykonos’ eget Little Venice.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Mykonos på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Mykonos, der passer dig bedst.

Alle flysøgninger til Mykonos på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Mykonos.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Mykonos. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Andre kabineklasser på fly til Mykonos

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Mykonos

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.