Find billige fly til Kap Verde fra 1.785 kr.

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Kap Verde

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Kap Verde

Bedste pris på enkeltbillet

1.785 kr.

Hurtigste flyvetid

11t. 10min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Kap Verde fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.785 kr. (København Kastrup til Espargos Amilcar Cabral Intl).
Det hurtigste fly til Kap Verde fra Danmark tager 11t. 10min. (København Kastrup til Espargos Amilcar Cabral Intl).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Kap Verde, herunder TAP AIR PORTUGAL og Vueling.

Indsigter og trends for flyrejser til Kap Verde

Få indsigter om din flyrejse til Kap Verde, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilke byer er det mest populært at rejse til i Kap Verde?

Kap Verde er fuld af interessante byer, du kan besøge, hvis du har lyst til at tage på en tur rundt i landet. For størstedelen af ​​vores brugere (53%) er Espargos den by, de helst vil besøge, og de næstmest populære byer i Kap Verde er Praia og São Pedro, Sao Vicente (Kap Verde).

Hvor lang er flyveturen fra Danmark til Kap Verde?

Det tager i gennemsnit 10t. 30min. at flyve fra Danmark til Kap Verde, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Praia Nelson Mandela (den mest populære lufthavn i Kap Verde). Hvis du flyver fra Billund til Praia Nelson Mandela, tager det omkring .

Hvilke flyselskaber flyver til Kap Verde?

TAP AIR PORTUGAL, SWISS og Azores Airlines er de tre mest populære flyselskaber, der flyver til Kap Verde, ifølge vores data. TAP AIR PORTUGAL er vores brugeres foretrukne valg, idet 90% vælger at flyve med dette flyselskab, når de rejser til Kap Verde. Vær opmærksom på, at der er 3 forskellige flyselskaber, der flyver til Kap Verde regelmæssigt, så du har et par ekstra muligheder at vælge imellem.

De billigste fly til byer i Kap Verde

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Kap Verde fra Danmark
Espargos
Espargos

Brugbar information om dit fly til Kap Verde

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Kap Verde

Hvad er det billigste fly til Kap Verde?

Hvis du leder efter flybilletter til Kap Verde billigere, så søg efter flyselsskaber som TAP AIR PORTUGAL, SWISS og Azores Airlines med priser der starter på henholdsvis 1.990 kr., 2.888 kr. og 4.100 kr..

Hvad er den mest populære lufthavn i Kap Verde at flyve til?

Hvilken ugedag er den bedste at flyve til Kap Verde?

fredag er den bedste dag på ugen at flyve til Kap Verde baseret på flypriserne. mandag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Kap Verde, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en lørdag, da det er den dag, hvor priserne er højest.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Kap Verde?

Priser for fly til Kap Verde opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Kap Verde?

Fra september 2023 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Kap Verde.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Kap Verde?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Kap Verde hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Kap Verde?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Kap Verde rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Kap Verde. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


De seneste flyrejser fundet til populære byer i Kap Verde

Find fly til disse populære byer i Kap Verde fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Kap Verde

Se de billigste flyrejser til Kap Verde fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnEspargos13t. 25min.2.691 kr.
KøbenhavnRabil45t. 45min.4.274 kr.
KøbenhavnPraia10t. 30min.5.403 kr.
KøbenhavnSão Pedro28t. 40min.5.466 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Kap Verde

Hvilke flyselskaber flyver direkte til Kap Verde?

Der er for tiden ingen direkte afgange fra danske lufthavne til Kap Verde. Dermed kommer der minimum en mellemlanding på, når du booker fly til Kap Verde. Stoppet foregår oftest i Lissabon, da øgruppen har været en portugisisk koloni indtil 1975. TAP Air Portugal, SAS, Norwegian og Brussels Airlines er blot nogle af de selskaber, der flyver til øerne.

Hvor lang tid tager det at flyve til Kap Verde?

Når du har fundet flybilletter til Kap Verde online til de rette priser, så venter en flyrejse på ca. ti timer fra Københavns Lufthavn og ca. 12 timer fra Billund Lufthavn. Rejsetiden skyldes, at der netop kommer et optankningsstop med ind over, på vejen til de paradisiske øer.

Hvilken årstid skal man rejse til Kap Verde?

Det er attraktivt at rejse med fly til Kap Verde hele året, da regnsæsonen kun giver hurtige byger. Mange turister foretrækker dog perioden fra november til maj, hvor der både er varmt og lækkert, mens juni og juli er rigtig hede med et godt stykke over 30 grader. Nærheden til Sahara sikrer varme hele året, med en skøn brise ved kysterne, mens der midt på øerne kan være mere fugtigt grundet vegetationen.

Kan man rejse til Kap Verde uden pas eller visum?

Pas skal medbringes på rejser fra Danmark til Kap Verde, og det skal være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens sluttidspunkt. Ved ankomst til øgruppens internationale lufthavn i Praia skal du også ansøge om visum via en formular samt et gebyr på ca. 300 DKK.


Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Kap Verde

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Kap Verde?

    Prisagenter giver dig besked på e-mail, når priserne for fly til Kap Verde falder. For at aktivere funktionen skal du først vælge dine ønskede rejsedage og starte en søgning. Når du gennemser dine resultater, vil du kunne se Prisagent-funktionen og klikke på den for at slå notifikationer til.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Kap Verde med momondo?

    Med "Prisprognose" kan du finde ud af i hvor god tid, du skal booke dit fly. Uanset om du vil spare penge på din rejse ved at booke på en særlig ugedag eller et specifikt tidspunkt, giver vi dig nyttig information om det ideelle tidspunkt at booke på. Vores "Priskalender" viser dig et hurtigt overblik over, hvornår du skal booke din rejse for at få en lavere pris. Ved at oprette "Prisagenter" kan du holde dig opdateret om prisændringer og booke dit fly på det rette tidspunkt. Søg ud fra dit budget og din ønskede rejsedestination med funktionen "Explore". Uanset om du leder efter idéer til dit næste rejseeventyr eller sparetips, er vores blog "Discover" et genialt sted at starte.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    momondo viser dig tilbud fra mere end 700 konkurrenter på ét sted. momondo er aktiv på 30 markeder verden over for at kunne give dig flest valgmuligheder inden for flyselskaber og online rejsebureauer.


Populære ruter til Kap Verde

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Praia
Hurtigste flyvetid10t. 30min.
Laveste pris5.403 kr.
Fly fra København til São Pedro, Sao Vicente (Kap Verde)
Hurtigste flyvetid28t. 40min.
Laveste pris5.466 kr.
Fly fra København til Espargos
Hurtigste flyvetid13t. 25min.
Laveste pris2.691 kr.
Fly fra København til Rabil
Hurtigste flyvetid45t. 45min.
Laveste pris4.274 kr.

Find fly til Kap Verde

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Fly til regioner i Kap Verde

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Kap Verde?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Kap Verde. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Kap Verde med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Kap Verde på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Kap Verde?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Kap Verde ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Kap Verde lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Kap Verde. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kap Verde på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.