Find billige fly til Kap Verde

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Kap Verde

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Kap Verde

Bedste pris på enkeltbillet

2.503 kr.

Bedste pris på returbillet

4.517 kr.

Hurtigste flyvetid

13t. 10min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Kap Verde fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.503 kr. (København Kastrup til Praia Nelson Mandela).
Den bedste pris på en returbillet til Kap Verde fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.517 kr. (København Kastrup til Espargos Amilcar Cabral Intl).
Det hurtigste fly til Kap Verde fra Danmark tager 13t. 10min. (København Kastrup til Praia Nelson Mandela).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Kap Verde, herunder TAP AIR PORTUGAL, Azores Airlines og Stort flyselskab.

De billigste fly til byer i Kap Verde

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Kap Verde fra Danmark
Espargos
Espargos

Brugbar information om dit fly til Kap Verde

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Kap Verde

Hvis du leder efter flybilletter til Kap Verde billigere, så søg efter flyselsskaber som Binder Cabo Verde, Cabo Verde Airlines og Binter Canarias med priser der starter på henholdsvis 1.003 kr., 1.431 kr. og 1.860 kr..

Det tager i gennemsnit 20t. 15min. at flyve fra Danmark til Kap Verde, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Praia Nelson Mandela (den mest populære lufthavn i Kap Verde). Hvis du flyver fra Billund til Praia Nelson Mandela, tager det omkring .

Prisen for at flyve til Kap Verde varierer på grund af forskellige faktorer, men du kan forvente at finde priser så lave som 1.736 kr. eller så høje som 15.949 kr.. Baseret på de seneste data om flypriser har vi fundet ud af, at en billet til Kap Verde for 6.144 kr. eller mindre er et godt tilbud, mens 6.742 kr. er den gennemsnitlige pris.

onsdag er den bedste dag på ugen at flyve til Kap Verde baseret på flypriserne. tirsdag er en anden overkommelig mulighed. Hvis du ønsker at spare penge på fly til Kap Verde, skal du forsøge at undgå at flyve ud på en søndag, da det er den dag, hvor priserne er højest.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Kap Verde

Find fly til disse populære byer i Kap Verde fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Kap Verde

Se de billigste flyrejser til Kap Verde fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnRabil16t. 45min.3.262 kr.
KøbenhavnPraia20t. 15min.5.035 kr.
KøbenhavnEspargos13t. 30min.5.042 kr.
KøbenhavnSão Pedro20t. 20min.6.531 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Kap Verde

Der er for tiden ingen direkte afgange fra danske lufthavne til Kap Verde. Dermed kommer der minimum en mellemlanding på, når du booker fly til Kap Verde. Stoppet foregår oftest i Lissabon, da øgruppen har været en portugisisk koloni indtil 1975. TAP Air Portugal, SAS, Norwegian og Brussels Airlines er blot nogle af de selskaber, der flyver til øerne.

Når du har fundet flybilletter til Kap Verde online til de rette priser, så venter en flyrejse på ca. ti timer fra Københavns Lufthavn og ca. 12 timer fra Billund Lufthavn. Rejsetiden skyldes, at der netop kommer et optankningsstop med ind over, på vejen til de paradisiske øer.

Det er attraktivt at rejse med fly til Kap Verde hele året, da regnsæsonen kun giver hurtige byger. Mange turister foretrækker dog perioden fra november til maj, hvor der både er varmt og lækkert, mens juni og juli er rigtig hede med et godt stykke over 30 grader. Nærheden til Sahara sikrer varme hele året, med en skøn brise ved kysterne, mens der midt på øerne kan være mere fugtigt grundet vegetationen.

Pas skal medbringes på rejser fra Danmark til Kap Verde, og det skal være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens sluttidspunkt. Ved ankomst til øgruppens internationale lufthavn i Praia skal du også ansøge om visum via en formular samt et gebyr på ca. 300 DKK.


Populære ruter til Kap Verde

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Rabil
Hurtigste flyvetid16t. 45min.
Laveste pris3.262 kr.
Fly fra København til São Pedro, Sao Vicente (Kap Verde)
Hurtigste flyvetid20t. 20min.
Laveste pris6.531 kr.
Fly fra København til Praia
Hurtigste flyvetid20t. 15min.
Laveste pris5.035 kr.
Fly fra København til Espargos
Hurtigste flyvetid13t. 30min.
Laveste pris5.042 kr.

Find fly til Kap Verde

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Fly til regioner i Kap Verde

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Kap Verde


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Kap Verde. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. Alle fly til Kap Verde på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Kap Verde ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Kap Verde. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.