Find billige flybilletter til Cincinnati

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 24.5
tir. 31.5

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Cincinnati

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Cincinnati

Bedste pris på enkeltbillet

2.868 kr.

Hurtigste flyvetid

12t. 30min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Cincinnati fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.868 kr. (København Kastrup til Cincinnati Cinci./N. Kentucky).
Det hurtigste fly til Cincinnati fra Danmark tager 12t. 30min. (København Kastrup til Cincinnati Cinci./N. Kentucky).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Cincinnati, herunder Scandinavian Airlines og Qatar Airways.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Cincinnati

Find de billigste fly til disse Cincinnati-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Cincinnati

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Cincinnati

København (CPH) til Cincinnati (CVG)

Fly til Cincinnati ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Cincinnati Cinci./N. Kentucky, hvor den gennemsnitlige pris er 5.056 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CINCINNATI FRA KØBENHAVNnovember29% billigereAt flyve fra København til Cincinnati ​​koster i gennemsnit blot 3.590 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CINCINNATI FRA KØBENHAVNjuli38% dyrereDet koster cirka 7.003 kr. at flyve til Cincinnati ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CINCINNATI FRA KØBENHAVNdecember253% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Cincinnati fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Cincinnati?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Cincinnati for 920 kr./person, hvilket er 85% billigere end gennemsnitsflyprisen til Cincinnati. Hvis du vil finde den billigste pris til Cincinnati fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Cincinnati fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.590 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. april måned er endnu en god mulighed for at rejse til Cincinnati med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 4.390 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Cincinnati fra Danmark er 55 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 5.056 kr..

Den billigste afrejsedag for dit fly til Cincinnati er på en lørdag hvor priserne kan findes helt ned til 5.273 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en søndag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Cincinnati på en søndag på 8.102 kr..

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Cincinnati på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Cincinnati om morgenen helt ned til 5.815 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Cincinnati koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 7.168 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Lufthavn: Cincinnati Cinci./N. Kentucky, Lufthavn: James Cox Dayton, Lufthavn: Lexington Blue Grass, Lufthavn: Louisville Intl eller Lufthavn: Columbus Rickenbacker kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Cincinnati.

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Columbus Rickenbacker for 4.760 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Cincinnati

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Cincinnati fundet af momondos brugere for nylig
Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
15t. 23min.
CVGCincinnati Cinci./N. Kentucky

Find de billigste enkeltbilletter til Cincinnati

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Cincinnati, så se nogle af vores tilbud herunder fra Qatar Airways og Scandinavian Airlines
Flere flyselskaber
4. aug.
CPH04:50København Kastrup
20t. 58min.
2 stop
CVG01:48Cincinnati Cinci./N. Kentucky
2.868 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
4. aug.
CPH15:30København Kastrup
34t. 13min.
3 stop
CVG01:43Cincinnati Cinci./N. Kentucky
3.002 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
4. aug.
CPH08:35København Kastrup
30t. 10min.
1 stop
CVG14:45Cincinnati Cinci./N. Kentucky
5.282 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Cincinnati?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Cincinnati

Hvilke flyselskaber flyver til Cincinnati?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Cincinnati fra Danmark, Scandinavian Airlines, KLM, Air France og Lufthansa. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

KLM-fly til Cincinnati

KLM flyver omkring 19 fly til Cincinnati om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Atlanta Hartsfield Jackson, hvor det bedste tilbud på en returrejse med KLM var på 3.789 kr. (Aalborg til Cincinnati). Brugerne har bedømt KLM med 7,8/10 i over 121 anmeldelser på momondo.

Air France-fly til Cincinnati

Air France-fly til Cincinnati kan fås fra helt ned til 4.031 kr. (returrejse fra Billund fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 14 fly, som Air France flyver til Cincinnati på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Air France til Cincinnati er fra Atlanta Hartsfield Jackson. Air France er blevet bedømt med 7,8/10 af momondo-brugere i 138 anmeldelser.


Populære fly til Cincinnati

Find dine flybilletter til Cincinnati blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Cincinnati
Hurtigste flyvetid15t. 23min.
Laveste pris5.580 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Cincinnati


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Cincinnati på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Cincinnati, der passer dig bedst.

Ja. Alle fly til Cincinnati på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Cincinnati ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Cincinnati. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.