Find billige flybilletter til Cincinnati

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Cincinnati (CVG)
tir.. 20.4.
tir.. 27.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Cincinnati. De nuværende restriktioner til Cincinnati er baseret på USA rejserestriktioner.

Se nuværende USA rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Cincinnati

Find de billigste fly til disse Cincinnati-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Cincinnati

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Cincinnati

København (CPH) til Cincinnati (CVG)

Fly til Cincinnati ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Cincinnati Cinci./N. Kentucky, hvor den gennemsnitlige pris er 4.431 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CINCINNATI FRA KØBENHAVNnovember29% billigereAt flyve fra København til Cincinnati ​​koster i gennemsnit blot 3.146 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CINCINNATI FRA KØBENHAVNjuli38% dyrereDet koster cirka 6.137 kr. at flyve til Cincinnati ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CINCINNATI FRA KØBENHAVNdecember253% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Cincinnati fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Cincinnati?

Hvilket er det absolut billigste fly til Cincinnati?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Cincinnati for 424 kr./person, hvilket er 93% billigere end gennemsnitsflyprisen til Cincinnati. Hvis du vil finde den billigste pris til Cincinnati fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Cincinnati?

Den billigste måned at flyve til Cincinnati fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.146 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. april måned er endnu en god mulighed for at rejse til Cincinnati med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 3.847 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Cincinnati?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Cincinnati fra Danmark er 55 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 4.431 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Cincinnati på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Cincinnati er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 4.310 kr.. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en fredag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 5.361 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Cincinnati.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Cincinnati?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Cincinnati normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Cincinnati om eftermiddagen helt ned til 3.148 kr.. Den dyreste tid på dagen at rejse til Cincinnati på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 5.404 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Cincinnati?

Lufthavn: Cincinnati Cinci./N. Kentucky, Lufthavn: Dayton, Lufthavn: Lexington Blue Grass, Lufthavn: Louisville Intl eller Lufthavn: Columbus Rickenbacker kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Cincinnati.

Findes der en billigere måde at flyve til Cincinnati på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Columbus Rickenbacker for 3.198 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Cincinnati?

På nuværende tidspunkt inkluderer USA rejserestriktioner rejser til Cincinnati. Indrejserestriktioner

USA har begrænset indrejsen for alle udenlandske statsborgere, der har passeret eller været i Kina, Iran, de fleste europæiske lande (Østrig, Belgien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenia, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Sydafrika og Brasilien indenfor de seneste 14 dage. Med undtagelse af visse rejsende, som omfatter visse familiemedlemmer til amerikanske statsborgere eller fastboende, herunder ægtefæller, børn (under 21 år), forældre (forudsat at hans/hendes amerikanske statsborger eller fastboende barn er ugift og under 21 år), og søskende (forudsat at både søskende og den amerikanske statsborger eller fastboende udlændinge er ugifte og under 21 år); Der er også en undtagelse for A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som ansat i TECRO eller TECO eller den ansattes nærmeste familiemedlemmer), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, NATO-1, gennem NATO-4 eller NATO-6 visum. Medlemmer af de amerikanske væbnede styrker, ægtefæller og børn af medlemmer af de amerikanske væbnede styrker; Rejsende med invitation fra USA's regering til et formål relateret til indeslutning/afbødning af coronavirus (COVID-19); Rejsende med dokumenter udstedt af US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection eller US Department of State, der indikerer, at den rejsende er undtaget fra begrænsningen; B1-besætningsmedlemmer, der beskæftiger sig med lightering, OCS-aktivitet (OCS), vindmølleparkaktivitet, privat luft-/søbesætning og andre lignende besætningsmedlemsaktiviteter. Studerende med et F-1 eller M-1 visum og deres F-2 og M-2 afhængige, hvis de ankommer fra eller har været i Irland, Storbritannien eller Schengen-området de sidste 14 dage.

Indrejsekrav

Alle rejsende over 2 år (inklusive amerikanske statsborgere og transitpassagerer) skal fremvise et negativt COVID-19 viral- eller antigen testresultat udstedt 72 timer før afgang, eller have bevis på at have kommet sig over COVID-19 inden for de seneste 90 dage inden ombordstigning på flyet. Undtagelser eller afkald på testkravene kan gives af CDC på en ekstremt begrænset basis, når nødrejser (som en akut medicinsk evakuering) skal forekomme for at bevare en persons liv, helbred mod en alvorlig fare, eller fysisk sikkerhed og test kan ikke udføres og afsluttes inden rejsen. Amerikanske statsborgere og permanente beboere, der ankommer fra Storbritannien, skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR eller antigen-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende, der ankommer til staten New York, skal udfylde Traveler Health Form . Rejsende, der ankommer til Massachusetts, skal udfylde Massachusetts Health Form .

Karantænekrav

Rejsende rådes til at blive testet 3-5 dage efter rejsen og forblive hjemme og gå i selvkarantæne i 7 dage efter rejsen. Selv hvis de tester negativt, skal de stadig være hjemme og være i karantæne i de fulde 7 dage. Hvis testen er positiv, skal de isoleres for at beskytte andre mod at blive smittet. Rejsende, der ikke blev testet, rådes til at blive hjemme og gå i selvkarantæne i 10 dage efter rejsen.

Alle andre oplysninger

Rejsende er underlagt COVID-19-foranstaltninger, der er fastsat af den stat/det område, hvor de endeligt skal bestemmes. Du kan læse mere på CDC-website.

Hvis du planlægger rejser til Cincinnati nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Cincinnati Cinci./N. Kentucky

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Cincinnati Cinci./N. Kentucky fundet af momondos brugere for nylig
American Airlines
København Kastrup
44t. 40min.
Cincinnati Cinci./N. Kentucky
Cincinnati Cinci./N. Kentucky
København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Cincinnati Cinci./N. Kentucky

American Airlines
København Kastrup
44t. 40min.
Cincinnati Cinci./N. Kentucky

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class