Find billige flybilletter til Lima, Ohio

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Lima, Ohio

Find de billigste fly til disse Lima, Ohio-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Dayton

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Lima

København (CPH) til Lufthavn: Columbus (CMH)

Fly til Lima ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Columbus, hvor den gennemsnitlige pris er 6.165 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Lima, Ohio?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Lima, Ohio, lå på 2.186 kr./pr. person fra Atlanta, hvilket er 64% billigere end gennemsnitsflyprisen til Lima, Ohio. Hvis du vil finde de billigste priser til Lima, Ohio fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Rejsende, som flyver til Lima, Ohio, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: James Cox Dayton (94 km fra Lima, Ohio centrum), Lufthavn: Fort Wayne (95 km fra Lima, Ohio centrum), Lufthavn: Toledo Express (98 km fra Lima, Ohio centrum), Lufthavn: Columbus (132 km fra Lima, Ohio centrum) eller Lufthavn: Columbus Rickenbacker (143 km fra Lima, Ohio centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Lufthavn: Columbus Rickenbacker har en gennemsnitspris på 4.784 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Lima, Ohio. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Kom i gang med at planlægge din rejse til Lima, Ohio


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Lima, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Lima, så du sparer tid og penge.

Fly til Lima med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når alle potentielle fly til Lima vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Lima, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Lima spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.