Find billige fly til Bagdad

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Bagdad

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Bagdad

Bedste pris på enkeltbillet

1.141 kr.

Bedste pris på returbillet

2.174 kr.

Hurtigste flyvetid

8t. 20min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Bagdad fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.141 kr. (København Kastrup til Bagdad Al Muthana).
Den bedste pris på en returbillet til Bagdad fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.174 kr. (København Kastrup til Bagdad Al Muthana).
Det hurtigste fly til Bagdad fra Danmark tager 8t. 20min. (København Kastrup til Bagdad Al Muthana).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Bagdad, herunder AnadoluJet og Pegasus Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Bagdad

Få indsigter om din flyrejse til Bagdad, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Bagdad?

Hvis du ikke vil rejse til Bagdad i maj, så bør du vente til marts til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 3.222 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Bagdad?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Bagdad fra Ankara for 614 kr.. Det er 91% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Bagdad. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Bagdad fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bagdad på?

Vores data viser at mandag er den billigste dag at flyve til Bagdad på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 3.221 kr.. Hvis du rejser ud på en fredag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Bagdad for omkring 3.473 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bagdad?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Bagdad normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Bagdad om formiddagen helt ned til 3.035 kr.. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 3.457 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Bagdad?

Rejsetiden fra Danmark til Bagdad afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Bagdad Al Muthana tager det i gennemsnit 8t. 20min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Bagdad Al Muthana. Bagdad Al Muthana er den mest populære lufthavn i Bagdad.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Bagdad?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Bagdad fra Danmark, når du booker 51 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Bagdad for omkring 3.636 kr., når du søger 51 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bagdad

Find de billigste fly til disse Bagdad-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bagdad

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bagdad

København (CPH) til Bagdad (BGW)

Fly til Bagdad ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bagdad Al Muthana, hvor den gennemsnitlige pris er 3.636 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BAGDAD FRA KØBENHAVNmaj15% billigereAt flyve fra København til Bagdad ​​koster i gennemsnit blot 3.093 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BAGDAD FRA KØBENHAVNjuli46% dyrereDet koster cirka 5.296 kr. at flyve til Bagdad ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BAGDAD FRA KØBENHAVNdecember497% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bagdad fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Bagdad

Når det gælder rejsetiden på en flyvning til Bagdad i Irak er der noget variation. Du skal regne med at sætte et godt stykke tid af uanset hvilken dansk lufthavn, som danner rammen for startskuddet på afgangen. Rejsens samlede omfang bliver desuden påvirket af, hvor du bor i landet. Afgangene går fra Billund Lufthavn (BLL) og Københavns Lufthavn (CPH), så man skal naturligvis mod de lufthavne i god tid. Er bopælen beliggende i det nordvestlige Danmark, så kan du passende undersøge, om afgange fra det nordlige Jylland kan spare dig tid i forhold til kørslen til Billund.

Det går ingen direkte fly fra Danmark, som lander i Bagdad Lufthavn uden mellemlandinger. Lufthavnen går også under navnet Bagdad Al Muthana (BGW) i Irak. Rejser fra Billund Lufthavn (BLL) og Københavns Lufthavn (CPH) kræver minimum én mellemlanding, og øvrige danske lufthavne har som udgangspunkt ikke planlagte ruter. Befinder du dig i det nordlige Jylland, så kan en køretur til Billund altså muligvis være den bedste løsning i stedet for en indledende indenrigsflyvning. Du vil typisk se, at mellemlandingerne finder sted i Istanbul, hvor lufthavnen Istanbul Sabiha Gokcen (SAW) også er et almindeligt ophold på rejsen. De fleste flytilbud til Bagdad fra Danmark vil indebære en mellemlanding i Tyrkiet, men du kan også finde ruter med flere ophold og ventetid ved destinationer som Qatar, de Forenede Arabiske Emirater, Egypten, Rumænien og mange flere.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Bagdad. Hvis du har planer om at flyve til Bagdad, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Al-Najaf Intl (148 km fra Bagdad centrum).

Den billigste lufthavn i nærheden af Bagdad er normalt Lufthavn: Al-Najaf Intl med en gennemsnitspris på 6.608 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Bagdad

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bagdad fundet af momondos brugere for nylig
Pegasus Airlines
17. apr.
CPH11:55København Kastrup
9t. 25min.
1 stop
BGW21:20Bagdad Al Muthana
10. maj
BGW23:25Bagdad Al Muthana
9t. 30min.
1 stop
CPH08:55København Kastrup
2.174 kr.
Find lignende
AnadoluJet
2. mar.
CPH09:25København Kastrup
10t. 40min.
1 stop
BGW20:05Bagdad Al Muthana
25. mar.
BGW01:10Bagdad Al Muthana
10t. 45min.
1 stop
CPH11:55København Kastrup
2.261 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
21. jan.
CPH09:50København Kastrup
10t. 15min.
1 stop
BGW20:05Bagdad Al Muthana
19. feb.
BGW22:30Bagdad Al Muthana
8t. 30min.
1 stop
CPH07:00København Kastrup
2.304 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
20. jan.
CPH09:50København Kastrup
10t. 15min.
1 stop
BGW20:05Bagdad Al Muthana
16. feb.
BGW22:30Bagdad Al Muthana
8t. 30min.
1 stop
CPH07:00København Kastrup
2.311 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
16. feb.
CPH09:25København Kastrup
10t. 40min.
1 stop
BGW20:05Bagdad Al Muthana
22. mar.
BGW23:30Bagdad Al Muthana
12t. 45min.
1 stop
CPH12:15København Kastrup
2.318 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
26. jan.
CPH09:25København Kastrup
10t. 40min.
1 stop
BGW20:05Bagdad Al Muthana
22. feb.
BGW22:30Bagdad Al Muthana
8t. 30min.
1 stop
CPH07:00København Kastrup
2.325 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Bagdad

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Bagdad, så se nogle af vores tilbud herunder fra AnadoluJet og Pegasus Airlines
AnadoluJet
30. jan.
CPH09:50København Kastrup
10t. 15min.
1 stop
BGW20:05Bagdad Al Muthana
1.141 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. jan.
CPH03:35København Kastrup
15t. 05min.
2 stop
BGW18:40Bagdad Al Muthana
1.191 kr.
Find lignende
AnadoluJet
27. mar.
CPH09:00København Kastrup
12t. 55min.
1 stop
BGW21:55Bagdad Al Muthana
1.198 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Bagdad?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Bagdad

Hvilke flyselskaber flyver til Bagdad?

For fly fra Danmark til Bagdad, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Qatar Airways, Turkish Airlines, Pegasus Airlines og Egypt Air. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Emirates-fly til Bagdad

Emirates er et populært valg for brugere, der rejser til Bagdad. Selskabet flyver 10 fly om ugen til Bagdad, og de flyver oftest fra Dubai Intl. Billetpriserne hos Emirates afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 3.106 kr. (fra København Kastrup). I 134 anmeldelser har momondo-brugere givet Emirates en gennemsnitlig bedømmelse på 8,4/10.

Turkish Airlines-fly til Bagdad

2.864 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med Turkish Airlines til Bagdad, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Aalborg. Turkish Airlines har 8 fly til Bagdad de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 158 momondo-brugere har anmeldt Turkish Airlines, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 8,0/10.


Lufthavne i nærheden af Bagdad

Neden for finder du alle lufthavne i Bagdad samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til centrum fra Bagdad Lufthavn?

Bagdad Al Muthana ligger en mindre køretur vest for den centrale del af byen. Der er store planer for den fremtidige infrastruktur. Men indtil da er din mest oplagte og fornuftige mulighed for transport fra lufthavnen en forudbestilt taxa. Har du ikke booket, inden du lander i lufthavnen, så vil det dog også være muligt at finde en, når du kommer ud derfra. Det er fornuftigt at forhøre sig om cirkaprisen, inden du starter køreturen mod centrum eller dit opholdssted.


Populære fly til Bagdad

Find dine flybilletter til Bagdad blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Bagdad
Hurtigste flyvetid8t. 20min.
Laveste pris2.411 kr.

Visumkrav for Bagdad

Både pas og visum er påkrævet ved indrejse til landet. Før du starter din rejse, så bør du igangsætte ansøgningsprocessen i god tid. Adskillige måneder forud for afgangen er en god idé, såfremt tidshorisonterne og planerne tillader det. Du gør ydermere klogt i at dobbelttjekke dit pas og dets udløbsdato. Det vil blive tjekket ved ombordstigninger, så gennemgå det gerne allerede i dag, hvis du ikke rejser så ofte og er usikker. Det kan let glemmes, og det kræver ikke den store indsats at anskaffe et nyt, hvis det er tilfældet.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bagdad


Populære momondo-destinationer

Udforsk populære destinationer, som andre brugere elsker at flyve til året rundt

De bedste oplevelser og seværdigheder i Bagdad

Som hovedstaden i Irak er Bagdad en by med en gennemgribende historie, og det er muligt at fordybe sig i den på nærmeste hold. Mange særlige, ikoniske vartegn er velbevarede, og under gåture gennem stræderne bliver du mødt af storslåede monumenter. Byen huser naturligvis et utal af spektakulære moskéer, og du kan finde fortræffelige museer, hvor det er muligt at udforske og gå i dybden med hovedstadens mange fortællinger fra fortiden. Bagdad er særligt kendt for den lokale kulturhistories store kapitel omhandlende bøger og litteratur. Mange internationale forlag deltager i byens bogmesse, hvor kunstneriske og kulturelle begivenheder som eksempelvis seminarer finder sted. Bagdad har gennem tiden ageret knudepunkt for den akademiske verden, videnskab, medicin, filosofi og uddannelse, og der er store planer om at udvikle disse områder i den varme by hen over de kommende år. Flybilletter til Bagdad og Irak starter en rejse mod et land, der har mange fortællinger at dele. For fanatikeren af den lokale kulturhistorie vil der være rigeligt med fascinerende artefakter, vartegn og beretninger at analysere, eksaminere og opleve.


Find billige flybilletter til andre byer i Irak

Irak er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Bagdad. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Bagdad, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Bagdad.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Bagdad lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Bagdad og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.