Find billige fly til Bagdad fra 890 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Sat 9.12
Sat 16.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Bagdad

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Bagdad

Bedste pris på enkeltbillet

890 kr.

Bedste pris på returbillet

2.245 kr.

Hurtigste flyvetid

8t. 30min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Bagdad fra Danmark i de seneste 72 timer er 890 kr. (København Kastrup til Bagdad Al Muthana).
Den bedste pris på en returbillet til Bagdad fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.245 kr. (København Kastrup til Bagdad Al Muthana).
Det hurtigste fly til Bagdad fra Danmark tager 8t. 30min. (København Kastrup til Bagdad Al Muthana).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Bagdad, herunder Egypt Air, AnadoluJet og Pegasus Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Bagdad

Få indsigter om din flyrejse til Bagdad, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Bagdad?

Hvis du ikke vil rejse til Bagdad i november, så bør du vente til januar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 2.827 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bagdad på?

Vores data viser at søndag er den billigste dag at flyve til Bagdad på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 3.411 kr.. Hvis du rejser ud på en onsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Bagdad for omkring 4.218 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bagdad?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Bagdad normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Bagdad om formiddagen helt ned til 3.052 kr.. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 4.015 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Bagdad?

Rejsetiden fra Danmark til Bagdad afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Bagdad Al Muthana tager det i gennemsnit 4t. 50min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Bagdad Al Muthana. Bagdad Al Muthana er den mest populære lufthavn i Bagdad.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Bagdad?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Bagdad fra Danmark, når du booker 54 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Bagdad for omkring 3.468 kr., når du søger 54 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bagdad

Find de billigste fly til disse Bagdad-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bagdad

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bagdad

København (CPH) til Bagdad (BGW)

Fly til Bagdad ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bagdad Al Muthana, hvor den gennemsnitlige pris er 3.468 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BAGDAD FRA KØBENHAVNnovember20% billigereAt flyve fra København til Bagdad ​​koster i gennemsnit blot 2.786 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BAGDAD FRA KØBENHAVNjuli37% dyrereDet koster cirka 4.778 kr. at flyve til Bagdad ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BAGDAD FRA KØBENHAVNdecember400% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bagdad fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Bagdad

Hvor lang tid tager det at flyve til Bagdad?

Når det gælder rejsetiden på en flyvning til Bagdad i Irak er der noget variation. Du skal regne med at sætte et godt stykke tid af uanset hvilken dansk lufthavn, som danner rammen for startskuddet på afgangen. Rejsens samlede omfang bliver desuden påvirket af, hvor du bor i landet. Afgangene går fra Billund Lufthavn (BLL) og Københavns Lufthavn (CPH), så man skal naturligvis mod de lufthavne i god tid. Er bopælen beliggende i det nordvestlige Danmark, så kan du passende undersøge, om afgange fra det nordlige Jylland kan spare dig tid i forhold til kørslen til Billund.

Hvorfra kan man flyve direkte til Bagdad?

Det går ingen direkte fly fra Danmark, som lander i Bagdad Lufthavn uden mellemlandinger. Lufthavnen går også under navnet Bagdad Al Muthana (BGW) i Irak. Rejser fra Billund Lufthavn (BLL) og Københavns Lufthavn (CPH) kræver minimum én mellemlanding, og øvrige danske lufthavne har som udgangspunkt ikke planlagte ruter. Befinder du dig i det nordlige Jylland, så kan en køretur til Billund altså muligvis være den bedste løsning i stedet for en indledende indenrigsflyvning. Du vil typisk se, at mellemlandingerne finder sted i Istanbul, hvor lufthavnen Istanbul Sabiha Gokcen (SAW) også er et almindeligt ophold på rejsen. De fleste flytilbud til Bagdad fra Danmark vil indebære en mellemlanding i Tyrkiet, men du kan også finde ruter med flere ophold og ventetid ved destinationer som Qatar, de Forenede Arabiske Emirater, Egypten, Rumænien og mange flere.

Hvilket er det absolut billigste fly til Bagdad?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Bagdad fra Istanbul for 849 kr.. Det er 44% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Bagdad. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Bagdad fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bagdad?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Bagdad. Hvis du har planer om at flyve til Bagdad, kan du overveje at booke flyrejse til Al-Najaf Intl Lufthavn (148 km fra Bagdad centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Bagdad på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Bagdad er normalt Al-Najaf Intl Lufthavn med en gennemsnitspris på 1.521 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Bagdad Al Muthana Lufthavn?

Priser for fly til Bagdad Al Muthana Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Bagdad Al Muthana Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Bagdad Al Muthana Lufthavn er 9 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Bagdad Al Muthana Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Bagdad Al Muthana Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Bagdad Al Muthana Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Bagdad Al Muthana Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Bagdad Al Muthana Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Bagdad

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bagdad fundet af momondos brugere for nylig
Pegasus Airlines
25. apr.
CPH13:00København Kastrup
12t. 20min.
1 stop
BGW02:20Bagdad Al Muthana
12. maj
BGW03:25Bagdad Al Muthana
12t. 30min.
1 stop
CPH14:55København Kastrup
2.245 kr.
Find lignende
AnadoluJet
11. jan.
CPH14:40København Kastrup
10t. 30min.
1 stop
BGW03:10Bagdad Al Muthana
24. jan.
BGW05:05Bagdad Al Muthana
9t. 55min.
1 stop
CPH13:00København Kastrup
2.382 kr.
Find lignende
AnadoluJet
15. jan.
CPH14:45København Kastrup
10t. 25min.
1 stop
BGW03:10Bagdad Al Muthana
6. feb.
BGW05:05Bagdad Al Muthana
10t. 35min.
1 stop
CPH13:40København Kastrup
2.416 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. jan.
CPH14:45København Kastrup
10t. 25min.
1 stop
BGW03:10Bagdad Al Muthana
18. jan.
BGW03:35Bagdad Al Muthana
12t. 40min.
1 stop
CPH14:15København Kastrup
2.553 kr.
Find lignende
AnadoluJet
15. jan.
CPH14:45København Kastrup
10t. 25min.
1 stop
BGW03:10Bagdad Al Muthana
19. jan.
BGW05:05Bagdad Al Muthana
10t. 40min.
1 stop
CPH13:45København Kastrup
2.656 kr.
Find lignende
AnadoluJet
23. feb.
CPH14:40København Kastrup
10t. 30min.
1 stop
BGW03:10Bagdad Al Muthana
3. mar.
BGW05:05Bagdad Al Muthana
10t. 40min.
1 stop
CPH13:45København Kastrup
2.683 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Bagdad

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Bagdad, så se nogle af vores tilbud herunder fra AnadoluJet og Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
15. jan.
CPH15:15København Kastrup
8t. 30min.
1 stop
BGW01:45Bagdad Al Muthana
Pegasus Airlines
31. dec.
CPH15:15København Kastrup
8t. 30min.
1 stop
BGW01:45Bagdad Al Muthana
1.075 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. jan.
CPH16:55København Kastrup
30t. 50min.
2 stop
BGW01:45Bagdad Al Muthana
1.109 kr.
Find lignende

Visumkrav for Bagdad

Hvilke pas- og visumregler gælder ved rejse til Bagdad?

Både pas og visum er påkrævet ved indrejse til landet. Før du starter din rejse, så bør du igangsætte ansøgningsprocessen i god tid. Adskillige måneder forud for afgangen er en god idé, såfremt tidshorisonterne og planerne tillader det. Du gør ydermere klogt i at dobbelttjekke dit pas og dets udløbsdato. Det vil blive tjekket ved ombordstigninger, så gennemgå det gerne allerede i dag, hvis du ikke rejser så ofte og er usikker. Det kan let glemmes, og det kræver ikke den store indsats at anskaffe et nyt, hvis det er tilfældet.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Bagdad

Hvad kan du se i Bagdad?

Som hovedstaden i Irak er Bagdad en by med en gennemgribende historie, og det er muligt at fordybe sig i den på nærmeste hold. Mange særlige, ikoniske vartegn er velbevarede, og under gåture gennem stræderne bliver du mødt af storslåede monumenter. Byen huser naturligvis et utal af spektakulære moskéer, og du kan finde fortræffelige museer, hvor det er muligt at udforske og gå i dybden med hovedstadens mange fortællinger fra fortiden. Bagdad er særligt kendt for den lokale kulturhistories store kapitel omhandlende bøger og litteratur. Mange internationale forlag deltager i byens bogmesse, hvor kunstneriske og kulturelle begivenheder som eksempelvis seminarer finder sted. Bagdad har gennem tiden ageret knudepunkt for den akademiske verden, videnskab, medicin, filosofi og uddannelse, og der er store planer om at udvikle disse områder i den varme by hen over de kommende år. Flybilletter til Bagdad og Irak starter en rejse mod et land, der har mange fortællinger at dele. For fanatikeren af den lokale kulturhistorie vil der være rigeligt med fascinerende artefakter, vartegn og beretninger at analysere, eksaminere og opleve.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Bagdad?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Bagdad. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Kan jeg finde fly til Bagdad med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Bagdad, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Bagdad?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Bagdad.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Bagdad lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Bagdad lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Bagdad og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bagdad på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.