Find billige flybilletter til Al-Najaf

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 30.10
lør. 6.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Al-Najaf.
Se nuværende rejserestriktioner for Irak

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Al-Najaf

Find de billigste fly til disse Al-Najaf-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Al-Najaf

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Al-Najaf

København (CPH) til Bagdad (BGW)

Fly til Al-Najaf ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bagdad Al Muthana, hvor den gennemsnitlige pris er 3.028 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL AL-NAJAF FRA KØBENHAVNjanuar18% billigereAt flyve fra København til Al-Najaf ​​koster i gennemsnit blot 4.030 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL AL-NAJAF FRA KØBENHAVNaugust21% dyrereDet koster cirka 5.991 kr. at flyve til Al-Najaf ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL AL-NAJAF FRA KØBENHAVNoktober703% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Al-Najaf fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Al-Najaf?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Al-Najaf?

  989 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Al-Najaf. Dette fly er fra Beirut og er 72% billigere end de fleste andre flyrejser til Al-Najaf. Hvis du vil finde den billigste pris til Al-Najaf fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Al-Najaf?

  januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Al-Najaf fra Danmark, med flest priser fundet omkring 4.030 kr.. april måned er endnu en god mulighed for at rejse til Al-Najaf med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 4.222 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Al-Najaf?

  Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Al-Najaf på, er omkring 56 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 4.939 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Al-Najaf på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Al-Najaf er på en søndag, hvor der kan findes priser helt ned til 4.916 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en onsdag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Al-Najaf på en onsdag på 5.260 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Al-Najaf?

  Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Al-Najaf normalt er dem med afrejse om eftermiddagen. Vores brugere har fundet fly til Al-Najaf om eftermiddagen helt ned til 4.931 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 5.390 kr. i gennemsnit. Fly til Al-Najaf fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Al-Najaf?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Al-Najaf. Hvis du har planer om at flyve til Al-Najaf, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Bagdad Al Muthana (137 km fra Al-Najaf centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Al-Najaf på?

  Den billigste lufthavn i nærheden af Al-Najaf er normalt Lufthavn: Al-Najaf Intl med en gennemsnitspris på 3.565 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Al-Najaf Intl fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Al-Najaf Intl

De fleste rejsende fra Danmark vil ikke blive tilladt indrejse i Al-Najaf Intl.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) test udført 48 timer inden afrejse til Al-Najaf Intl.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Al-Najaf Intl.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Al-Najaf Intl?

Hjemrejse til Danmark fra Al-Najaf Intl

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Al-Najaf Intl skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Al-Najaf Intl er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Al-Najaf nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Hvilke flyselskaber flyver til Al-Najaf?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Al-Najaf
 • Hvilke flyselskaber flyver til Al-Najaf?

  Der kan være andre flyselskaber der flyver til Al-Najaf fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Qatar Airways, Turkish Airlines, Emirates og British Airways. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Al-Najaf, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Al-Najaf


Find billige flybilletter til andre byer i Irak

Irak er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?