Find billige fly til Al-Najaf

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Al-Najaf

Få indsigter om din flyrejse til Al-Najaf, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Al-Najaf?

maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Al-Najaf fra Danmark, med flest priser fundet omkring 4.629 kr.. marts måned er endnu en god mulighed for at rejse til Al-Najaf med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 4.837 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Al-Najaf?

614 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Al-Najaf. Dette fly er fra Ankara og er 91% billigere end de fleste andre flyrejser til Al-Najaf. Hvis du vil finde den billigste pris til Al-Najaf fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Al-Najaf på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Al-Najaf er på en mandag, hvor der kan findes priser helt ned til 4.869 kr.. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en fredag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Al-Najaf på en fredag på 5.737 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Al-Najaf?

Vores data viser at de billigste fly fra Danmark til Al-Najaf normalt er dem med afrejse om formiddagen. Vores brugere har fundet fly til Al-Najaf om formiddagen helt ned til 4.996 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om aftenen, hvor priserne ligger på 6.124 kr. i gennemsnit. Fly til Al-Najaf fra Danmark om aftenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Hvor lang tid tager det at flyve til Al-Najaf?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Al-Najaf afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Bagdad Al Muthana (den mest populære lufthavn i Al-Najaf), så tager det 8t. 20min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Bagdad Al Muthana, er den gennemsnitlige rejsetid .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Al-Najaf?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Al-Najaf på, er omkring 54 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 5.378 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Al-Najaf

Find de billigste fly til disse Al-Najaf-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Al-Najaf

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Al-Najaf

København (CPH) til Bagdad (BGW)

Fly til Al-Najaf ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bagdad Al Muthana, hvor den gennemsnitlige pris er 3.636 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL AL-NAJAF FRA KØBENHAVNmaj14% billigereAt flyve fra København til Al-Najaf ​​koster i gennemsnit blot 4.629 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL AL-NAJAF FRA KØBENHAVNjuli23% dyrereDet koster cirka 6.595 kr. at flyve til Al-Najaf ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL AL-NAJAF FRA KØBENHAVNseptember424% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Al-Najaf fra København i september end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Al-Najaf

Du skal fra alle de danske lufthavne regne med at sætte en god dag af ved flyrejser til Al-Najaf i Irak. Her vil langt de fleste rejseplaner starte fra Københavns Lufthavn (CPH). Også Billund Lufthavn (BLL) har muligheder for afgange, men du vil typisk opleve, at de kræver mellemlandinger, som afgange fra Københavns Lufthavn ikke gør. Hvis den ideelle afgang er fra Aalborg Lufthavn (AAL), så kræver det, at du tager ind over København. Turen kan altså være en smule længere, hvis afgangen tager udgangspunkt fra uden for den danske hovedstad.

Der findes desværre ingen direkte fly fra Danmark, som lander i Al-Najaf Internationale Lufthavn (NJF) i Irak uden stop på rejsen. Mindst én mellemlanding er nødvendig, og mens den kan ligge mange steder, så sker stoppet som regel i Qatar. Flere af de hyppige flyrejser har også kortere ophold ved Beirut i Libanon og Istanbul i Tyrkiet. Ønsker du at have så få stop som muligt, og skal de være af kortest mulig varighed, så anbefaler vi, at du vælge rejser, hvor afgangen sker fra Københavns Lufthavn med et efterfølgende kort ophold i Qatar.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Al-Najaf. Hvis du har planer om at flyve til Al-Najaf, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Bagdad Al Muthana (137 km fra Al-Najaf centrum).

Den billigste lufthavn i nærheden af Al-Najaf er normalt Lufthavn: Al-Najaf Intl med en gennemsnitspris på 6.608 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Al-Najaf

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Al-Najaf

Hvilke flyselskaber flyver til Al-Najaf?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Al-Najaf

Hvilke flyselskaber flyver til Al-Najaf?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Al-Najaf fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Qatar Airways, Turkish Airlines, Pegasus Airlines og Egypt Air. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Al-Najaf, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Emirates-fly til Al-Najaf

Emirates flyver omkring 2 fly til Al-Najaf om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Dubai Intl, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Emirates var på 3.511 kr. (København Kastrup til Al-Najaf). Brugerne har bedømt Emirates med 8,4/10 i over 134 anmeldelser på momondo.

Qatar Airways-fly til Al-Najaf

Et andet populært valg for fly til Al-Najaf er Qatar Airways (7,9/10, 336 anmeldelser). De fleste Qatar Airways-fly, der lander i Al-Najaf, kommer fra Doha Hamad Intl, men der er 5 Qatar Airways-fly til Al-Najaf fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Qatar Airways, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 4.135 kr. (København Kastrup til Al-Najaf, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Al-Najaf

Neden for finder du alle lufthavne i Al-Najaf samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du mod centrum fra Al-Najaf Internationale Lufthavn?

Lufthavnen er beliggende i en beskeden afstand til bymidten. Når du er landet og kommer ud fra lufthavnen, så vil du finde muligheder for at fange en taxa. Du gør dog klogt i at booke en professionel taxa forud for ankomsten. Det vil med sikkerhed være den mest pålidelige plan for transporten fra lufthavnen. Når du booker flytilbud og flyrejser til Al-Najaf, så kan der være fordele ved vælge et hotel, som tilbyder lufthavnstransport. For udvalgte hoteller har shuttlebusser, der går direkte til hotellets adresse fra lufthavnen af. Turen vil ikke være lang, og priserne er jordnære.


Visumkrav for Al-Najaf

Når rejsen starter, og du drager mod Al-Najaf i Irak, så skal du sørge for at følge de lokale myndigheders krav til pas og visum. På denne flyrejse er der krav om begge. Du gør klogt i at ansøge om visum mange måneder forud for rejsens begyndelse. Tilmeld dig Danskerlisten, og husk, at Al-Najaf er en by af en vis størrelse. Allerede inden ankomsten skal du planlægge, hvor dit ophold og dine overnatninger finder sted. Med henblik herpå skal du have styr på relevante, omkringliggende konsulater og europæiske ambassader.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Al-Najaf


De bedste oplevelser og seværdigheder i Al-Najaf

Al-Najaf er en by, som har stor betydning for landets kulturhistorie. Her er der rejst mange monumenter, som alle har sine helt egne fortællinger. Hvert år er der rigtigt mange pilgrimsrejsende, som søger mod byen. Særligt Imam Ali-moskeen er velbesøgt og har et enormt kapitel i landets historiebøger. Uanset hvad du skal i Al-Najaf, så undervurdér ikke det varme ørkenklima. Pak godt med let, fornuftigt tøj, der kan gøre den lange sommer mere behagelig, når du rejser til byen hen over denne periode. Bliver solens stråler for meget, så giver byen plads til mange museer, hvor man kan få detaljeret indblik i den lokale og nationale historie, se artefakter på nært hold, og få indblik i de mange lokale beretninger. De store vartegn byder på ekstraordinær arkitektur, som er fascinerende at betragte på ture rundt i byen. Op til Al-Najaf ligger en sø, som for mange, mange år siden rent faktisk ikke eksisterede på baggrund af, at landet blev mødt at lange tørkeramte perioder. I dag er der igen vand i søen, som over de senere år har forårsaget, at nyt liv søger mod den centrale by i ørkenen. Mange plantearter har tilpasset sig klimaet, og massevis af dyrearter er ankommet til søen de seneste år.


Find billige flybilletter til andre byer i Irak

Irak er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Al-Najaf. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Al-Najaf, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Al-Najaf.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Al-Najaf og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.