Find billige flybilletter til Leeds

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 31.10
søn. 7.11

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan påvirke rejser fra Danmark til Leeds.
Se nuværende rejserestriktioner for Storbritannien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Leeds

Find de billigste fly til disse Leeds-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Leeds

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Leeds

København (CPH) til Manchester (MAN)

Fly til Leeds ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Manchester, hvor den gennemsnitlige pris er 863 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LEEDS FRA KØBENHAVNjuni49% billigereAt flyve fra København til Leeds ​​koster i gennemsnit blot 710 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LEEDS FRA KØBENHAVNjuli46% dyrereDet koster cirka 2.041 kr. at flyve til Leeds ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LEEDS FRA KØBENHAVNseptember314% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Leeds fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Leeds?

I Leeds er vejret ofte godt i juni og juli, men forårsmånederne er også milde og skønne. Der er god grund til at rejse med fly til Leeds. Der er ikke de store prisudsving i løbet af året, men i september til november samt i marts er det som regel muligt at finde billige flybilletter til Leeds.

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Leeds?

  Brugere, der booker rejser til Leeds fra Dublin, har fundet fly, der er 96% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Leeds. Hvis du vil finde den billigste pris til Leeds fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Leeds?

  juni måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Leeds fra Danmark, med flest priser fundet omkring 710 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Leeds i juni, så bør du vente til marts til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.171 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Leeds?

  Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Leeds 50 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Leeds for 1.395 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Leeds på?

  Vores data viser at onsdag er den billigste dag at flyve til Leeds på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.295 kr.. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Leeds for omkring 1.926 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Leeds?

  Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Leeds på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Leeds om formiddagen helt ned til 1.274 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om morgenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.456 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Leeds?

  I de varmere måneder synes folk omkring Leeds, at parker som Leicester Square er de bedste steder at gå lange ture med familie og/eller hunde. Dem, som gerne vil have denne oplevelse, kan passende flyve til Leeds i maj, juni eller juli.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Leeds?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Leeds. Hvis du har planer om at flyve til Leeds, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Doncaster Sheffield (50 km fra Leeds centrum), Lufthavn: Manchester (69 km fra Leeds centrum), Lufthavn: Darlington Teesside Intl (80 km fra Leeds centrum), Lufthavn: Grimsby Humberside (83 km fra Leeds centrum) eller Lufthavn: Liverpool John Lennon (100 km fra Leeds centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Leeds på?

  Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Leeds Lufthavn: Liverpool John Lennon, hvor gennemsnitsprisen er 1.836 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Kan jeg flyve til Leeds Bradford fra Danmark lige nu?

Oplysningerne er baseret på rejserestriktioner fra Danmark til Leeds Bradford

De fleste rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ COVID-19-test og/eller gå i karantæne for at indrejse i Leeds Bradford.

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Danmark skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 72 timer inden afrejse til Leeds Bradford.

Karantænekrav
Rejsende fra Danmark er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Leeds Bradford.

Kan jeg flyve tilbage til Danmark fra Leeds Bradford?

Hjemrejse til Danmark fra Leeds Bradford

COVID-19-testkrav
Rejsende fra Leeds Bradford skal fremvise en negativ RT-PCR (NAAT) eller Antigen (hurtigtest) test udført 48 timer inden afrejse til Danmark.

Karantænekrav
Rejsende fra Leeds Bradford er ikke påkrævet karantæne efter indrejse i Danmark.

Hvis du planlægger rejser til Leeds nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Leeds

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Leeds fundet af momondos brugere for nylig
British Airways
CPHKøbenhavn Kastrup
23t. 15min.
LBALeeds Bradford

Find de billigste enkeltbilletter til Leeds

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Leeds, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Flere flyselskaber
5. dec.
CPH02:55København Kastrup
15t. 00min.
3 stop
LBA17:55Leeds Bradford
1.337 kr.
Find lignende
Ryanair
5. dec.
CPH06:35København Kastrup
22t. 00min.
1 stop
LBA04:35Leeds Bradford
Ryanair
5. dec.
CPH04:10København Kastrup
24t. 25min.
2 stop
LBA04:35Leeds Bradford

Hvilke flyselskaber flyver til Leeds?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Leeds
 • Hvilke flyselskaber flyver til Leeds?

  KLM er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Leeds. British Airways, Ryanair og easyJet er også populære valg på flyrejser til Leeds fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Leeds, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.


Lufthavne i nærheden af Leeds

Neden for finder du alle lufthavne i Leeds samt deres afstand til centrum

Leeds Bradford er den centrale lufthavn i Yorkshire. Lufthavnen ligger ca. 15 km nord for Leeds. Bus 757 kører fra lufthavnen til Leeds. Turen tager ca. en time, og du skal bruge et MCard for at foretage rejsen. Kortet koster ca. 2 GBP (ca. 17 DKK) og kan fyldes op igen til andre rejser med offentlig transport i Leeds.


Populære fly til Leeds

Find dine flybilletter til Leeds blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Leeds
Hurtigste flyvetid39t. 15min.
Laveste pris1.823 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Leeds

Leeds er en moderne storby med et velfungerende bussystem. Du skal bruge et såkaldt Mcard, der er gyldigt i både busser og tog. Kortet kan købes og genopfyldes på stationer og i kiosker. Leeds er også en behagelig by at udforske til fods, da der er mange grønne områder.


Visumkrav for Leeds

England er medlem af EU. Derfor kan du som dansk statsborger rejse ind i landet uden visum. Planlægger du en rejse til Leeds i fremtiden, er det en god idé at holde øje med, om reglerne ændrer sig.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Leeds


De bedste oplevelser og seværdigheder i Leeds

Hvad skal man se i Leeds?

Leeds er en afslappet universitetsby med masser af historiske og kulturelle seværdigheder. Er du kunstinteresseret, er der adskillige museer og kunstgallerier med unikke samlinger. Du kan også besøge byens våbenmuseum, industrimuseum og kulminemuseum såvel som det medicinhistoriske museum. Leeds er et oplagt sted til en tur i teateret med fire større velrenommerede teatre at vælge imellem. Endelig er det en oplevelse at spadsere i Cicvic Quarter, der er den gamle indre by med adskillige statuer.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Det er nemt at færdes i Leeds med børn. For eksempel kan I besøge St. Aidan’s Nature Park eller Skelton Grange, hvor I kan nyde dyreliv i ro og mag. I kan også snuppe jer en klatretur på The Leeds Wall eller nyde en dag med luksus og leg i det gamle victorianske badehus Bramley Baths.

Skal man købe rejseforsikring?

Som udgangspunkt er du dækket af dit blå sygesikringskort på lige vilkår med englænderene, da England er et EU-land. Mange vælger dog at supplere med en rejseforsikring, der dækker ved ulykke og tyveri.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vandet i hanen er rent i Leeds, og du kan trygt drikke det.

Giver man drikkepenge i Leeds?

Sædvanligvis giver du 15 % i drikkepenge på restauranter i Leeds, med mindre det fremgår af regningen, at service er inkluderet.

Hvor er der gode shoppingområder?

Et anderledes og spændende sted at handle er hos Leeds Corns Exchange. Den smukke og særprægede victorianske bygning rummer i dag et stort antal butikker, kunstgallerier og caféer.