Indsigter
FAQ
De seneste tilbud
Flights to Leeds

Find billige fly til Leeds fra 2.003 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Mon 4.3
Mon 11.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Om fly til Leeds

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Leeds

Bedste pris på enkeltbillet

2.003 kr.

Bedste pris på returbillet

2.092 kr.

Hurtigste flyvetid

4t. 25min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Leeds fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.003 kr. (København Kastrup til Leeds Bradford).
Den bedste pris på en returbillet til Leeds fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.092 kr. (København Kastrup til Leeds Bradford).
Det hurtigste fly til Leeds fra Danmark tager 4t. 25min. (København Kastrup til Leeds Bradford).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Leeds, herunder British Airways og KLM.

Indsigter og trends for flyrejser til Leeds

Få indsigter om din flyrejse til Leeds, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Leeds?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Leeds fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.184 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Leeds i januar, så bør du vente til juni til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.356 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Leeds på?

Vores data viser at torsdag er den billigste dag at flyve til Leeds på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.009 kr.. Hvis du rejser ud på en mandag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Leeds for omkring 2.923 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Leeds?

Ifølge vores data er om eftermiddagen den billigste dag at flyve til Leeds på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Leeds om eftermiddagen helt ned til 1.981 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.625 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Leeds?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Leeds afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Leeds Bradford (den mest populære lufthavn i Leeds), så tager det 5t. 05min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Leeds Bradford, er den gennemsnitlige rejsetid .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Leeds?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Leeds 50 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Leeds for 2.155 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Leeds

Find de billigste fly til disse Leeds-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Leeds

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Leeds

København (CPH) til Manchester (MAN)

Fly til Leeds ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Manchester, hvor den gennemsnitlige pris er 803 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LEEDS FRA KØBENHAVNjanuar46% billigereAt flyve fra København til Leeds ​​koster i gennemsnit blot 1.184 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LEEDS FRA KØBENHAVNapril27% dyrereDet koster cirka 2.753 kr. at flyve til Leeds ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LEEDS FRA KØBENHAVNseptember233% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Leeds fra København i september end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Leeds

I Leeds er vejret ofte godt i juni og juli, men forårsmånederne er også milde og skønne. Der er god grund til at rejse med fly til Leeds. Der er ikke de store prisudsving i løbet af året, men i september til november samt i marts er det som regel muligt at finde billige flybilletter til Leeds.

Hvilket er det absolut billigste fly til Leeds?

Brugere, der booker rejser til Leeds fra København, har fundet fly, der er 64% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Leeds. Hvis du vil finde den billigste pris til Leeds fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Leeds?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Leeds. Hvis du har planer om at flyve til Leeds, kan du overveje at booke flyrejse til Doncaster Sheffield Lufthavn (50 km fra Leeds centrum), Manchester Lufthavn (69 km fra Leeds centrum), Darlington Teesside Intl Lufthavn (80 km fra Leeds centrum), Grimsby Humberside Lufthavn (83 km fra Leeds centrum) eller Liverpool John Lennon Lufthavn (100 km fra Leeds centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Leeds på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Leeds Manchester Lufthavn, hvor gennemsnitsprisen er 1.459 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Leeds Bradford Lufthavn?

Priser for fly til Leeds Bradford Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Leeds Bradford Lufthavn?

Fra februar 2024 er der 3 udbydere at vælge mellem for fly til Leeds Bradford Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Leeds Bradford Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Leeds Bradford Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Leeds Bradford Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Leeds Bradford Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Leeds Bradford Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til Leeds

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Leeds fundet af momondos brugere for nylig
KLM
9. aug.
CPH06:00København Kastrup
4t. 35min.
1 stop
LBA09:35Leeds Bradford
12. aug.
LBA06:20Leeds Bradford
8t. 25min.
1 stop
CPH15:45København Kastrup
2.092 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. aug.
CPH16:20København Kastrup
16t. 40min.
2 stop
LBA08:00Leeds Bradford
12. aug.
LBA10:05Leeds Bradford
4t. 40min.
1 stop
CPH15:45København Kastrup
3.668 kr.
Find lignende
British Airways
9. aug.
CPH16:20København Kastrup
16t. 40min.
2 stop
LBA08:00Leeds Bradford
12. aug.
LBA08:30Leeds Bradford
13t. 25min.
2 stop
CPH22:55København Kastrup
3.937 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
8. aug.
CPH01:20København Kastrup
15t. 40min.
1 stop
LBA16:00Leeds Bradford
12. aug.
LBA10:05Leeds Bradford
4t. 40min.
1 stop
CPH15:45København Kastrup
4.714 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Leeds

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Leeds, så se nogle af vores tilbud herunder fra KLM
KLM
10. aug.
CPH19:10København Kastrup
4t. 25min.
1 stop
LBA22:35Leeds Bradford
2.003 kr.
Find lignende

Hvordan rejser jeg rundt i Leeds

Leeds er en moderne storby med et velfungerende bussystem. Du skal bruge et såkaldt Mcard, der er gyldigt i både busser og tog. Kortet kan købes og genopfyldes på stationer og i kiosker. Leeds er også en behagelig by at udforske til fods, da der er mange grønne områder.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Leeds

Hvad skal man se i Leeds?

Leeds er en afslappet universitetsby med masser af historiske og kulturelle seværdigheder. Er du kunstinteresseret, er der adskillige museer og kunstgallerier med unikke samlinger. Du kan også besøge byens våbenmuseum, industrimuseum og kulminemuseum såvel som det medicinhistoriske museum. Leeds er et oplagt sted til en tur i teateret med fire større velrenommerede teatre at vælge imellem. Endelig er det en oplevelse at spadsere i Cicvic Quarter, der er den gamle indre by med adskillige statuer.

Skal man købe rejseforsikring?

Som udgangspunkt er du dækket af dit blå sygesikringskort på lige vilkår med englænderene, da England er et EU-land. Mange vælger dog at supplere med en rejseforsikring, der dækker ved ulykke og tyveri.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vandet i hanen er rent i Leeds, og du kan trygt drikke det.

Giver man drikkepenge i Leeds?

Sædvanligvis giver du 15 % i drikkepenge på restauranter i Leeds, med mindre det fremgår af regningen, at service er inkluderet.

Hvor er der gode shoppingområder?

Et anderledes og spændende sted at handle er hos Leeds Corns Exchange. Den smukke og særprægede victorianske bygning rummer i dag et stort antal butikker, kunstgallerier og caféer.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Leeds?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Leeds med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Leeds på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Leeds?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Leeds. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Leeds lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Leeds og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Leeds på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Leeds

Populære flyrejser til Leeds
Populære ruter ifølge antal søgninger inden for det sidste døgn på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Leeds
1 voksen
Mon 4.3
Mon 11.3
Send mig favorittilbud fra momondo