Find billige fly til Leeds

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Leeds

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Leeds

Bedste pris på enkeltbillet

229 kr.

Bedste pris på returbillet

2.333 kr.

Hurtigste flyvetid

4t. 25min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Leeds fra Danmark i de seneste 72 timer er 229 kr. (København Kastrup til Leeds Bradford).
Den bedste pris på en returbillet til Leeds fra Danmark i de seneste 72 timer er 2.333 kr. (København Kastrup til Leeds Bradford).
Det hurtigste fly til Leeds fra Danmark tager 4t. 25min. (København Kastrup til Leeds Bradford).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Leeds, herunder KLM, Ryanair og easyJet.

Indsigter og trends for flyrejser til Leeds

Få indsigter om din flyrejse til Leeds, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Leeds?

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Leeds fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.446 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Leeds i februar, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 1.582 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Leeds?

Brugere, der booker rejser til Leeds fra Faro, har fundet fly, der er 94% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Leeds. Hvis du vil finde den billigste pris til Leeds fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Leeds på?

Vores data viser at mandag er den billigste dag at flyve til Leeds på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 1.357 kr.. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Leeds for omkring 2.438 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Leeds?

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Leeds på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Leeds om morgenen helt ned til 1.679 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 2.234 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Leeds?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Leeds afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Leeds Bradford (den mest populære lufthavn i Leeds), så tager det 9t. 35min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Leeds Bradford, er den gennemsnitlige rejsetid .

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Leeds?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Leeds 34 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Leeds for 1.969 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Leeds

Find de billigste fly til disse Leeds-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Leeds

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Leeds

København (CPH) til Manchester (MAN)

Fly til Leeds ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Manchester, hvor den gennemsnitlige pris er 1.002 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LEEDS FRA KØBENHAVNfebruar27% billigereAt flyve fra København til Leeds ​​koster i gennemsnit blot 1.446 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LEEDS FRA KØBENHAVNjuli42% dyrereDet koster cirka 2.806 kr. at flyve til Leeds ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LEEDS FRA KØBENHAVNoktober274% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Leeds fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Leeds

I Leeds er vejret ofte godt i juni og juli, men forårsmånederne er også milde og skønne. Der er god grund til at rejse med fly til Leeds. Der er ikke de store prisudsving i løbet af året, men i september til november samt i marts er det som regel muligt at finde billige flybilletter til Leeds.

I de varmere måneder synes folk omkring Leeds, at parker som Hyde Park er de bedste steder at gå lange ture med familie og/eller hunde. Dem, som gerne vil have denne oplevelse, kan passende flyve til Leeds i maj, juni eller juli.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Leeds. Hvis du har planer om at flyve til Leeds, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Doncaster Sheffield (50 km fra Leeds centrum), Lufthavn: Manchester (69 km fra Leeds centrum), Lufthavn: Darlington Teesside Intl (80 km fra Leeds centrum), Lufthavn: Grimsby Humberside (83 km fra Leeds centrum) eller Lufthavn: Liverpool John Lennon (100 km fra Leeds centrum).

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Leeds Lufthavn: Doncaster Sheffield, hvor gennemsnitsprisen er 1.204 kr.. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Leeds

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Leeds fundet af momondos brugere for nylig
KLM
15. mar.
CPH08:05København Kastrup
10t. 50min.
1 stop
LBA18:55Leeds Bradford
31. mar.
LBA13:20Leeds Bradford
16t. 45min.
1 stop
CPH06:05København Kastrup
2.333 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. mar.
CPH11:40København Kastrup
8t. 35min.
2 stop
LBA20:15Leeds Bradford
31. mar.
LBA13:20Leeds Bradford
16t. 45min.
1 stop
CPH06:05København Kastrup
2.491 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. mar.
CPH03:15København Kastrup
17t. 00min.
3 stop
LBA20:15Leeds Bradford
31. mar.
LBA13:20Leeds Bradford
16t. 45min.
1 stop
CPH06:05København Kastrup
2.913 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. apr.
CPH04:10København Kastrup
11t. 55min.
2 stop
LBA16:05Leeds Bradford
13. apr.
LBA17:40Leeds Bradford
10t. 55min.
2 stop
CPH04:35København Kastrup
9.641 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. apr.
CPH04:10København Kastrup
11t. 55min.
2 stop
LBA16:05Leeds Bradford
13. apr.
LBA04:05Leeds Bradford
6t. 50min.
1 stop
CPH10:55København Kastrup
9.799 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. apr.
CPH10:15København Kastrup
5t. 50min.
1 stop
LBA16:05Leeds Bradford
13. apr.
LBA04:35Leeds Bradford
6t. 20min.
1 stop
CPH10:55København Kastrup
13.764 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Leeds

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Leeds, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
12. jan.
CPH12:25København Kastrup
24t. 15min.
1 stop
LBA12:40Leeds Bradford
Flere flyselskaber
8. apr.
CPH08:35København Kastrup
10t. 35min.
1 stop
LBA19:10Leeds Bradford
Ryanair
4. jan.
CPH04:45København Kastrup
14t. 30min.
1 stop
LBA19:15Leeds Bradford

Andre kabineklasser på fly til Leeds

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Leeds

Hvilke flyselskaber flyver til Leeds?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Leeds

Hvilke flyselskaber flyver til Leeds?

Ryanair er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Leeds. easyJet, Scandinavian Airlines og KLM er også populære valg på flyrejser til Leeds fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Leeds, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

KLM-fly til Leeds

13 KLM-fly flyver til Leeds i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Amsterdam Schiphol til Leeds, der er den mest populære rute, som KLM har til Leeds. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste KLM-fly til Leeds, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 1.204 kr. og afgik fra Aalborg. KLM er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,5/10 af 175 af vores brugere.

Ryanair-fly til Leeds

Flytilbud med Ryanair til Leeds begynder fra 392 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra Billund. I en normal uge er flypriserne med Ryanair oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Dublin er det mest populære afgangssted med Ryanair til Leeds, så generelt er der større tilgængelighed. Ryanair har fået en bedømmelse på 7,0/10 i 997 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Leeds

Neden for finder du alle lufthavne i Leeds samt deres afstand til centrum

Leeds Bradford er den centrale lufthavn i Yorkshire. Lufthavnen ligger ca. 15 km nord for Leeds. Bus 757 kører fra lufthavnen til Leeds. Turen tager ca. en time, og du skal bruge et MCard for at foretage rejsen. Kortet koster ca. 2 GBP (ca. 17 DKK) og kan fyldes op igen til andre rejser med offentlig transport i Leeds.


Populære fly til Leeds

Find dine flybilletter til Leeds blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Leeds
Hurtigste flyvetid9t. 35min.
Laveste pris1.410 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Leeds

Leeds er en moderne storby med et velfungerende bussystem. Du skal bruge et såkaldt Mcard, der er gyldigt i både busser og tog. Kortet kan købes og genopfyldes på stationer og i kiosker. Leeds er også en behagelig by at udforske til fods, da der er mange grønne områder.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Leeds


De bedste oplevelser og seværdigheder i Leeds

Leeds er en afslappet universitetsby med masser af historiske og kulturelle seværdigheder. Er du kunstinteresseret, er der adskillige museer og kunstgallerier med unikke samlinger. Du kan også besøge byens våbenmuseum, industrimuseum og kulminemuseum såvel som det medicinhistoriske museum. Leeds er et oplagt sted til en tur i teateret med fire større velrenommerede teatre at vælge imellem. Endelig er det en oplevelse at spadsere i Cicvic Quarter, der er den gamle indre by med adskillige statuer.

Som udgangspunkt er du dækket af dit blå sygesikringskort på lige vilkår med englænderene, da England er et EU-land. Mange vælger dog at supplere med en rejseforsikring, der dækker ved ulykke og tyveri.

Vandet i hanen er rent i Leeds, og du kan trygt drikke det.

Sædvanligvis giver du 15 % i drikkepenge på restauranter i Leeds, med mindre det fremgår af regningen, at service er inkluderet.

Et anderledes og spændende sted at handle er hos Leeds Corns Exchange. Den smukke og særprægede victorianske bygning rummer i dag et stort antal butikker, kunstgallerier og caféer.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Alle flysøgninger til Leeds på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Leeds. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Leeds og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.