Find billige flybilletter til Leeds

Returrejse
Economy
Orlando (ORL)
Leeds (LBA)
lør.. 16.1.
lør.. 23.1.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Leeds

Find de billigste fly til disse Leeds-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Leeds?

I Leeds er vejret ofte godt i juni og juli, men forårsmånederne er også milde og skønne. Der er god grund til at rejse med fly til Leeds. Der er ikke de store prisudsving i løbet af året, men i september til november samt i marts er det som regel muligt at finde billige flybilletter til Leeds.

Hvilket er det absolut billigste fly til Leeds?

Brugere, der bestiller rejser til Leeds fra Dublin, har fundet fly, der er 95% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Leeds. Hvis du vil finde den billigste pris til Leeds fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Leeds?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Leeds i juni, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.120 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Leeds?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Leeds fra Danmark, når du bestiller 50 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Leeds for omkring 1.334 kr., når du søger 50 dage forud.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Leeds på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Leeds fra Danmark på en onsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en onsdag helt ned til 1.213 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en søndag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Leeds på en søndag på 1.843 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Leeds?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Leeds på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Leeds om aftenen helt ned til 1.255 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om morgenen, hvor priserne ligger på 1.430 kr. i gennemsnit. Fly til Leeds fra Danmark om morgenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Leeds?

Hvis du godt kunne tænke dig at vandre i lidt varmere vejr, kan du overveje at flyve til Leeds i maj, juni og juli. Parker som f.eks. Leicester Square er populære samlingssteder i disse måneder.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Leeds?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Leeds. Hvis du har planer om at flyve til Leeds, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Doncaster Sheffield (50 km fra Leeds centrum), Lufthavn: Manchester (69 km fra Leeds centrum), Lufthavn: Darlington Teesside Intl (80 km fra Leeds centrum), Lufthavn: Grimsby Humberside (83 km fra Leeds centrum) eller Lufthavn: Birmingham (150 km fra Leeds centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Leeds på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Leeds Lufthavn: Birmingham, hvor gennemsnitsprisen er 1.340 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Leeds Bradford

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Leeds Bradford fundet af momondos brugere for nylig
Billigst
Bedst
Hurtigst
KLM
5. maj
CPH
København Kastrup
4t. 25min.
1 stop
LBA
Leeds Bradford
9. maj
LBA
Leeds Bradford
4t. 10min.
1 stop
CPH
København Kastrup
1.469 kr.
Find lignende
KLM
12. feb.
CPH
København Kastrup
6t. 35min.
1 stop
LBA
Leeds Bradford
14. feb.
LBA
Leeds Bradford
15t. 20min.
1 stop
CPH
København Kastrup
1.518 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Leeds?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Leeds

Der er mange muligheder for at rejse med fly til Leeds. SAS, Ryanair, easyJet, KLM og British Airways er nogle af de populære selskaber, der dagligt har flyafgange til Leeds fra København.

Hvem flyver direkte til Leeds?

Der afgår ikke direkte fly mellem København og Leeds. Afhængig af hvor køber dine flybilletter til Leeds, skal du mellemlande i for eksempel Amsterdam, London, Dublin eller Düsseldorf.

Hvor lang tid tager det at flyve til Leeds?

Det er hurtigt at komme med fly til Leeds. På mindre end 5 t kan du rejse på ferie i England. Flyvetiden kan dog variere. Vælger du at flyve billigt med for eksempel Ryanair, kan der været inkluderet en mellemlanding på ca. 7 t i Dublin. Dermed er den samlede rejsetid ca. 11 t.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Leeds samt afstand til centrum

Leeds Bradford er den centrale lufthavn i Yorkshire. Lufthavnen ligger ca. 15 km nord for Leeds. Bus 757 kører fra lufthavnen til Leeds. Turen tager ca. en time, og du skal bruge et MCard for at foretage rejsen. Kortet koster ca. 2 GBP (ca. 17 DKK) og kan fyldes op igen til andre rejser med offentlig transport i Leeds.


Populære fly til Leeds

Find dine flybilletter til Leeds blandt disse populære flyafgange
Fly fra Copenhagen til Leeds
Korteste rejsetid
6t. 35min.
Laveste pris
1.470 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Leeds?

Leeds er en moderne storby med et velfungerende bussystem. Du skal bruge et såkaldt Mcard, der er gyldigt i både busser og tog. Kortet kan købes og genopfyldes på stationer og i kiosker. Leeds er også en behagelig by at udforske til fods, da der er mange grønne områder.


Kan man rejse til Leeds uden pas eller visum?

England er medlem af EU. Derfor kan du som dansk statsborger rejse ind i landet uden visum. Planlægger du en rejse til Leeds i fremtiden, er det en god idé at holde øje med, om reglerne ændrer sig.


Tips og gode råd til Leeds

Hvad skal man se i Leeds?

Leeds er en afslappet universitetsby med masser af historiske og kulturelle seværdigheder. Er du kunstinteresseret, er der adskillige museer og kunstgallerier med unikke samlinger. Du kan også besøge byens våbenmuseum, industrimuseum og kulminemuseum såvel som det medicinhistoriske museum. Leeds er et oplagt sted til en tur i teateret med fire større velrenommerede teatre at vælge imellem. Endelig er det en oplevelse at spadsere i Cicvic Quarter, der er den gamle indre by med adskillige statuer.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Det er nemt at færdes i Leeds med børn. For eksempel kan I besøge St. Aidan’s Nature Park eller Skelton Grange, hvor I kan nyde dyreliv i ro og mag. I kan også snuppe jer en klatretur på The Leeds Wall eller nyde en dag med luksus og leg i det gamle victorianske badehus Bramley Baths.

Skal man købe rejseforsikring?

Som udgangspunkt er du dækket af dit blå sygesikringskort på lige vilkår med englænderene, da England er et EU-land. Mange vælger dog at supplere med en rejseforsikring, der dækker ved ulykke og tyveri.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vandet i hanen er rent i Leeds, og du kan trygt drikke det.

Giver man drikkepenge i Leeds?

Sædvanligvis giver du 15 % i drikkepenge på restauranter i Leeds, med mindre det fremgår af regningen, at service er inkluderet.

Hvor er der gode shoppingområder?

Et anderledes og spændende sted at handle er hos Leeds Corns Exchange. Den smukke og særprægede victorianske bygning rummer i dag et stort antal butikker, kunstgallerier og caféer. (Priser checket: 20/05/2019).

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class