Find billige flybilletter til Leeds

Returrejse
Economy
San Francisco (SFO)
Leeds (LBA)
søn.. 18.4.
søn.. 25.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Leeds. De nuværende restriktioner til Leeds er baseret på Storbritannien rejserestriktioner.

Se nuværende Storbritannien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Leeds

Find de billigste fly til disse Leeds-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Leeds

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Leeds

København (CPH) til Manchester (MAN)

Fly til Leeds ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Manchester, hvor den gennemsnitlige pris er 838 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LEEDS FRA KØBENHAVNjuni49% billigereAt flyve fra København til Leeds ​​koster i gennemsnit blot 689 kr. i juni
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LEEDS FRA KØBENHAVNjuli46% dyrereDet koster cirka 1.981 kr. at flyve til Leeds ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LEEDS FRA KØBENHAVNseptember314% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Leeds fra København i september end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Leeds?

I Leeds er vejret ofte godt i juni og juli, men forårsmånederne er også milde og skønne. Der er god grund til at rejse med fly til Leeds. Der er ikke de store prisudsving i løbet af året, men i september til november samt i marts er det som regel muligt at finde billige flybilletter til Leeds.

Hvilket er det absolut billigste fly til Leeds?

Brugere, der bestiller rejser til Leeds fra Dublin, har fundet fly, der er 96% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Leeds. Hvis du vil finde den billigste pris til Leeds fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Leeds?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Leeds i juni, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 1.136 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Leeds?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Leeds fra Danmark, når du bestiller 50 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Leeds for omkring 1.354 kr., når du søger 50 dage forud.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Leeds på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Leeds fra Danmark på en onsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en onsdag helt ned til 1.257 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en søndag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Leeds på en søndag på 1.869 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Leeds?

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Leeds på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Leeds om formiddagen helt ned til 1.237 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om morgenen, hvor priserne ligger på 1.413 kr. i gennemsnit. Fly til Leeds fra Danmark om morgenen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der et godt sted at vandre i nærheden af Leeds?

Hvis du godt kunne tænke dig at vandre i lidt varmere vejr, kan du overveje at flyve til Leeds i maj, juni og juli. Parker som f.eks. Leicester Square er populære samlingssteder i disse måneder.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Leeds?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Leeds. Hvis du har planer om at flyve til Leeds, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Doncaster Sheffield (50 km fra Leeds centrum), Lufthavn: Manchester (69 km fra Leeds centrum), Lufthavn: Darlington Teesside Intl (80 km fra Leeds centrum), Lufthavn: Grimsby Humberside (83 km fra Leeds centrum) eller Lufthavn: Liverpool John Lennon (100 km fra Leeds centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Leeds på?

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Leeds Lufthavn: Liverpool John Lennon, hvor gennemsnitsprisen er 1.782 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Leeds?

På nuværende tidspunkt inkluderer Storbritannien rejserestriktioner rejser til Leeds. Indrejserestriktioner

Storbritannien har genindført landsdækkende lockdown. Fra den 4. januar er en landsdækkende lockdown trådt i kraft. Udgående rejser, herunder internationale, er begrænset fra England, undtagen under begrænsede omstændigheder, f.eks. i forbindelse med arbejde eller uddannelse. Udenlandske statsborgere er underlagt Stay At Home regler. De bør ikke rejse til udlandet, medmindre det er tilladt. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, og kun væsentlige rejser — herunder af sundhedsmæssige årsager, arbejde og studier — vil få lov til at rejse ind og ud af Skotland. Personer, der bor i nedlukningsområder på niveau 3 eller 4 i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og må ikke rejse udenlands, selv om folk på niveau 0-2 ikke har tilladelse til det. Rejsende, der har besøgt eller været i transit i et rødlisteland inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Der gælder forskellige regler i Skotland, Wales og Nordirland. Rejsende skal følge alle de regler, der gælder for dem. Fra den 20. november begrænsede Skotland rejser inden for Storbritannien, kun væsentlige rejser - som inkluderer sundhedsmæssige årsager, arbejde og til undersøgelse - får adgang til og kan forlade Skotland. Mennesker, der bor i niveau 3 eller niveau 4-lockdown-områder i Skotland, har heller ikke tilladelse til at forlade deres område og har forbud mod at rejse til udlandet, selvom folk i niveau 0-2 ikke er det. Rejsende, der har været i eller transit gennem Sydafrika inden for de sidste 10 dage, har ikke adgang til Storbritannien med undtagelse af britiske statsborgere, statsborgere i Irland, indbyggere i Storbritannien. Visse områder i Storbritannien og Crown Dependencies kan have særlige rejseregler. Se den relevante side for oplysninger om rejser til Jersey, href="https://www.visitguernsey.com/coronavirus-covid-19-update/">Guernsey, Isle of Man, Shetland og Orkney.

Indrejsekrav

Alle rejsende der rejser ind i Storbritannien skal fremvise et udfyldt "Public Health Passenger Locator Form" til immigration ved ankomsten. Fra den 18. januar skal alle rejsende til England, Skotland, Wales eller Nordirland, inklusive indbyggere i Storbritannien på vej hjem, fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19-testresultat taget inden for 3 dage før afgang. Rejsende fra Common Travel Area (Storbritannien, Irland, Isle of Man, Jersey, Guernsey, Ascension, Falklandsøerne, St. Helena) er ikke omfattet af reglerne. Børn under 11 år er heller ikke forpligtet til at gennemføre test før afrejse. Indtil den 21. januar er rejsende fra Antigua og Barbuda, St. Lucia eller Barbados heller ikke omfattet af reglerne.

Karantænekrav

Den 18. januar suspenderes rejsekorridorer, alle rejsende, der ankommer til Storbritannien fra alle lande undtagen Irland, er underlagt 10-dages selvisolering. Bemærk: Den engelske, skotske, walisiske og nordirske regering anvender måske karantænekravene anderledes. Yderligere oplysninger om rejser til England, Skotland, Wales, og Nordirland.

Alle andre oplysninger

Alle rejsende på fly til Storbritannien skal bære ansigtsbeklædning på fly og på offentlig transport ved ankomsten. Passagerer, der benytter taxaer og private udlejningskøretøjer, bør også anvende et ansigtsdække under hele deres rejse. Førere kan nægte at transportere passagerer, der ikke følger vejledningen for sikker transport. Revidere den britiske regerings adgangskrav og læs mere om rejserestriktioner for Storbritannien.

Hvis du planlægger rejser til Leeds nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Leeds Bradford

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Leeds Bradford fundet af momondos brugere for nylig
KLM
24. maj
02:00København Kastrup
4t. 25min.
1 stop
06:25Leeds Bradford
27. maj
06:05Leeds Bradford
11t. 25min.
1 stop
17:30København Kastrup
1.385 kr.
Find lignende
KLM
24. maj
15:10København Kastrup
15t. 15min.
1 stop
06:25Leeds Bradford
27. maj
06:05Leeds Bradford
24t. 00min.
1 stop
06:05København Kastrup
1.379 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Leeds?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Leeds

Der er mange muligheder for at rejse med fly til Leeds. SAS, Ryanair, easyJet, KLM og British Airways er nogle af de populære selskaber, der dagligt har flyafgange til Leeds fra København.

Hvem flyver direkte til Leeds?

Der afgår ikke direkte fly mellem København og Leeds. Afhængig af hvor køber dine flybilletter til Leeds, skal du mellemlande i for eksempel Amsterdam, London, Dublin eller Düsseldorf.

Hvor lang tid tager det at flyve til Leeds?

Det er hurtigt at komme med fly til Leeds. På mindre end 5 t kan du rejse på ferie i England. Flyvetiden kan dog variere. Vælger du at flyve billigt med for eksempel Ryanair, kan der været inkluderet en mellemlanding på ca. 7 t i Dublin. Dermed er den samlede rejsetid ca. 11 t.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Leeds samt afstand til centrum

Leeds Bradford er den centrale lufthavn i Yorkshire. Lufthavnen ligger ca. 15 km nord for Leeds. Bus 757 kører fra lufthavnen til Leeds. Turen tager ca. en time, og du skal bruge et MCard for at foretage rejsen. Kortet koster ca. 2 GBP (ca. 17 DKK) og kan fyldes op igen til andre rejser med offentlig transport i Leeds.


Populære fly til Leeds

Find dine flybilletter til Leeds blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Leeds
Korteste rejsetid
22t. 35min.
Laveste pris
1.385 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Leeds?

Leeds er en moderne storby med et velfungerende bussystem. Du skal bruge et såkaldt Mcard, der er gyldigt i både busser og tog. Kortet kan købes og genopfyldes på stationer og i kiosker. Leeds er også en behagelig by at udforske til fods, da der er mange grønne områder.


Kan man rejse til Leeds uden pas eller visum?

England er medlem af EU. Derfor kan du som dansk statsborger rejse ind i landet uden visum. Planlægger du en rejse til Leeds i fremtiden, er det en god idé at holde øje med, om reglerne ændrer sig.


Tips og gode råd til Leeds

Hvad skal man se i Leeds?

Leeds er en afslappet universitetsby med masser af historiske og kulturelle seværdigheder. Er du kunstinteresseret, er der adskillige museer og kunstgallerier med unikke samlinger. Du kan også besøge byens våbenmuseum, industrimuseum og kulminemuseum såvel som det medicinhistoriske museum. Leeds er et oplagt sted til en tur i teateret med fire større velrenommerede teatre at vælge imellem. Endelig er det en oplevelse at spadsere i Cicvic Quarter, der er den gamle indre by med adskillige statuer.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Det er nemt at færdes i Leeds med børn. For eksempel kan I besøge St. Aidan’s Nature Park eller Skelton Grange, hvor I kan nyde dyreliv i ro og mag. I kan også snuppe jer en klatretur på The Leeds Wall eller nyde en dag med luksus og leg i det gamle victorianske badehus Bramley Baths.

Skal man købe rejseforsikring?

Som udgangspunkt er du dækket af dit blå sygesikringskort på lige vilkår med englænderene, da England er et EU-land. Mange vælger dog at supplere med en rejseforsikring, der dækker ved ulykke og tyveri.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vandet i hanen er rent i Leeds, og du kan trygt drikke det.

Giver man drikkepenge i Leeds?

Sædvanligvis giver du 15 % i drikkepenge på restauranter i Leeds, med mindre det fremgår af regningen, at service er inkluderet.

Hvor er der gode shoppingområder?

Et anderledes og spændende sted at handle er hos Leeds Corns Exchange. Den smukke og særprægede victorianske bygning rummer i dag et stort antal butikker, kunstgallerier og caféer. (Priser checket: 20/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class