Find billige flybilletter til Lubbock

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
søn. 22.5
søn. 29.5

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Lubbock?

Vores data viser at lørdag er den billigste dag at flyve til Lubbock på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 4.975 kr.. På den anden side er fredag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 6.207 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Lubbock. Hvis du har planer om at flyve til Lubbock, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Clovis (147 km fra Lubbock centrum) eller Lufthavn: Hobbs Lea County (161 km fra Lubbock centrum).Hvilke flyselskaber flyver til Lubbock?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Lubbock

Hvilke flyselskaber flyver til Lubbock?

På rejser til Lubbock fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: British Airways eller Lufthansa. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Lufthansa-fly til Lubbock

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Lubbock på momondo er Lufthansa, som flyver 7 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Denver Intl, hvor det bedste tilbud på Lufthansa-fly til Lubbock kostede 4.774 kr. (returrejse fra København Kastrup til Lubbock fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 299 anmeldelser af Lufthansa giver momondo-brugere bedømmelsen 7,3.

British Airways-fly til Lubbock

Et andet populært valg for fly til Lubbock er British Airways (6,7/10, 264 anmeldelser). De fleste British Airways-fly, der lander i Lubbock, kommer fra Dallas/Fort Worth, men der er 21 British Airways-fly til Lubbock fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med British Airways, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 4.934 kr. (København Kastrup til Lubbock, returrejse).


Kom i gang med at planlægge din rejse til Lubbock


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Lubbock.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Lubbock med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Lubbock.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Lubbock lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Lubbock og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.