Find billige fly til Carcassonne

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 16.8
tir. 23.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Carcassonne

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Carcassonne

Bedste pris på enkeltbillet

790 kr.

Hurtigste flyvetid

14t. 45min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Carcassonne fra Danmark i de seneste 72 timer er 790 kr. (København Kastrup til Carcassonne).
Det hurtigste fly til Carcassonne fra Danmark tager 14t. 45min. (København Kastrup til Carcassonne).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Carcassonne, herunder Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Carcassonne

Find de billigste fly til disse Carcassonne-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Montpellier

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Carcassonne

København (CPH) til Béziers (BZR)

Fly til Carcassonne ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Beziers Vias, hvor den gennemsnitlige pris er 1.510 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CARCASSONNE FRA KØBENHAVNfebruar25% billigereAt flyve fra København til Carcassonne ​​koster i gennemsnit blot 906 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CARCASSONNE FRA KØBENHAVNapril95% dyrereDet koster cirka 2.370 kr. at flyve til Carcassonne ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CARCASSONNE FRA KØBENHAVNjuli329% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Carcassonne fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Carcassonne?

Flyrejser mellem Danmark og Carcassonne i Frankrig vil som udgangspunkt vare knap syv timer. Fra Københavns Lufthavn (CPH) til Carcassonne Lufthavn (CCF) kan du gøre rejsen på godt seks timer. Flyver du fra Billund Lufthavn (BLL), tager turen fra otte timer og op, mens du fra Aalborg Lufthavn (AAL) også skal regne med cirka otte timer til rejsen. Har du udgangspunkt i Aarhus Lufthavn (AAR), skal du sætte omkring 22 timer af til turen fra A til B. Flyvningen inkluderer minimum én og i nogle tilfælde også flere mellemlandinger.

Der er desværre ingen direkte flyvninger mellem Danmark og Carcassonne Lufthavn i Frankrig. Men du kan sætte din rejse sammen, så du med en mellemlanding eller to kommer flyvende frem til din destination. Flyver du fra Københavns Lufthavn, har du mulighed for at flyve med Easyjet til Manchester, hvor Ryanair tager over og flyver dig videre til Carcassonne. Kommer du fra Aalborg Lufthavn, kan du flyve med KLM via Amsterdam i Holland og videre til portugisiske Porto, hvor Ryanair tager over og får dig frem til Carcassonne. Sætter du fra i Billund Lufthavn, vil Air France kunne tage dig via Charles de Gaulle i Paris til Manchester i England, hvor Ryanair så tager over og flyver dig til Carcassonne derfra.

Brugere, der booker rejser til Carcassonne fra Basel, har fundet fly, der er 84% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Carcassonne. Hvis du vil finde den billigste pris til Carcassonne fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er februar den billigste måned at flyve fra Danmark til Carcassonne på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 906 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Carcassonne i februar, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.007 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Carcassonne er på en torsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Carcassonne på en torsdag kan finde billetter helt ned til 1.475 kr.. Fly fra Danmark til Carcassonne på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.674 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Rejsende, som flyver til Carcassonne, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Castres Mazamet (38 km fra Carcassonne centrum), Lufthavn: Perpignan Rivesaltes (67 km fra Carcassonne centrum), Lufthavn: Beziers Vias (82 km fra Carcassonne centrum), Lufthavn: Toulouse Blagnac (92 km fra Carcassonne centrum) eller Lufthavn: Montpellier Méditerranée (136 km fra Carcassonne centrumr), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Den billigste lufthavn i nærheden af Carcassonne er normalt Lufthavn: Carcassonne med en gennemsnitspris på 1.452 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Carcassonne

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Carcassonne fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
CPHKøbenhavn Kastrup
17t. 35min.
CCFCarcassonne

Find de billigste enkeltbilletter til Carcassonne

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Carcassonne, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
26. aug.
CPH13:20København Kastrup
16t. 35min.
1 stop
CCF05:55Carcassonne
Flere flyselskaber
26. aug.
CPH15:10København Kastrup
14t. 45min.
2 stop
CCF05:55Carcassonne
1.681 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Carcassonne?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Carcassonne

Hvilke flyselskaber flyver til Carcassonne?

For fly fra Danmark til Carcassonne, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Ryanair, Lufthansa og Brussels Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Lufthavne i nærheden af Carcassonne

Neden for finder du alle lufthavne i Carcassonne samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Carcassonne Lufthavn?

Når du lander i Carcassonne Lufthavn, kan du hoppe ombord på en af de shuttlebusser, der kører mellem lufthavnen og bymidten. Deres køreplan er tilpasset ankommende fly, hvilket så også betyder, at de ikke kører efter en fast timeplan. En anden mulighed er at hoppe ind i en taxa og køre den korte tur ind til bymidten. Ifølge lufthavnen er der taxier klar hele døgnet. Yderligere et alternativ er at leje en bil hos et af de udlejningsfirmaer, der opererer i lufthavnen, og så bestemmer du selv både farten og retningen frem mod dit rejsemål i Carcassonne.


Populære fly til Carcassonne

Find dine flybilletter til Carcassonne blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Carcassonne
Hurtigste flyvetid17t. 35min.
Laveste pris3.102 kr.

Visumkrav for Carcassonne

Står du som dansk statsborger med et par flybilletter til Carcassonne og undrer dig over, hvad du skal have med af rejsedokumenter, kan du glæde dig over, at du ikke behøver visum. Dit pas skal være gyldigt under hele opholdet, og selv danske pas, der er forlængede, eller nødpas fra enten Danmark eller EU er gangbare i Frankrig.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Carcassonne


De bedste oplevelser og seværdigheder i Carcassonne

Har du fundet et flytilbud til Carcassonne og er vel ankommet til det sydvestlige hjørne af Frankrig, så er der en masse at se. Begynd med La Cité de Carcassonne, som er et virvar af brosten og smuk, ældre arkitektur. Det er som en bydel uden plan, og det er meget charmerende. Allerbedst kommer du tidligt om morgenen, så der endnu ikke er fyldt med turister og andet liv. Det tog mange hundrede år at bygge Sankt Nazarius og Celsus-basilikaen, så her fungerer flere forskellige stilarter gnidningsløst sammen i et imponerende bygningsværk. På Musee de Beaux Arts kan du komme på en rejse gennem fransk kunst over en periode på flere hundrede år. Samlingen er stor og byder blandt andet på genstande fra Napoleon Bonaparte. To af byens andre museer er henholdsvis skolemuseet og inkvisitionsmuseet. Det sidste har fokus på de torturmetoder, der er anvendt gennem tiden, og på den måde kommer det jo til at spille fint sammen med et museum for livet i skolen i slutningen af det 19. og begyndelsen af det 20. århundrede. Endelig må det nævnes, at det lokale køkken er himmerige for kødspisere, ligesom Carcassonne jo er placeret midt i verdens største vinregion. Velbekomme.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Carcassonne. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Carcassonne, som overholder denne regel.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Carcassonne.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Carcassonne. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Carcassonne

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Carcassonne

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.