Find billige fly til Carcassonne

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 12.12
tir. 19.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Carcassonne

Få indsigter om din flyrejse til Carcassonne, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Carcassonne på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Carcassonne er på en tirsdag. Rejsende, som vælger at rejse til Carcassonne på en tirsdag kan finde billetter helt ned til 1.478 kr.. Fly fra Danmark til Carcassonne på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 2.291 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Carcassonne?

Når du flyver til Carcassonne fra Danmark er om morgenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 1.624 kr. for fly med afgang om morgenen. Den dyreste tid på dagen at rejse til Carcassonne på, er derimod om eftermiddagen, hvor priserne ligger på omkring 2.186 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Carcassonne?

Det tager i gennemsnit 4t. 30min. at flyve fra Danmark til Carcassonne, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Toulouse Blagnac (den mest populære lufthavn i Carcassonne). Hvis du flyver fra Billund til Toulouse Blagnac, tager det omkring .

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Carcassonne

Find de billigste fly til disse Carcassonne-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Carcassonne

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Carcassonne

København (CPH) til Montpellier (MPL)

Fly til Carcassonne ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Montpellier Méditerranée, hvor den gennemsnitlige pris er 1.801 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CARCASSONNE FRA KØBENHAVNnovember62% billigereAt flyve fra København til Carcassonne ​​koster i gennemsnit blot 671 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CARCASSONNE FRA KØBENHAVNaugust130% dyrereDet koster cirka 3.961 kr. at flyve til Carcassonne ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CARCASSONNE FRA KØBENHAVNjuli633% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Carcassonne fra København i juli end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Carcassonne

Hvor lang tid tager det at flyve til Carcassonne?

Flyrejser mellem Danmark og Carcassonne i Frankrig vil som udgangspunkt vare knap syv timer. Fra Københavns Lufthavn (CPH) til Carcassonne Lufthavn (CCF) kan du gøre rejsen på godt seks timer. Flyver du fra Billund Lufthavn (BLL), tager turen fra otte timer og op, mens du fra Aalborg Lufthavn (AAL) også skal regne med cirka otte timer til rejsen. Har du udgangspunkt i Aarhus Lufthavn (AAR), skal du sætte omkring 22 timer af til turen fra A til B. Flyvningen inkluderer minimum én og i nogle tilfælde også flere mellemlandinger.

Hvorfra flyver man direkte til Carcassonne?

Der er desværre ingen direkte flyvninger mellem Danmark og Carcassonne Lufthavn i Frankrig. Men du kan sætte din rejse sammen, så du med en mellemlanding eller to kommer flyvende frem til din destination. Flyver du fra Københavns Lufthavn, har du mulighed for at flyve med Easyjet til Manchester, hvor Ryanair tager over og flyver dig videre til Carcassonne. Kommer du fra Aalborg Lufthavn, kan du flyve med KLM via Amsterdam i Holland og videre til portugisiske Porto, hvor Ryanair tager over og får dig frem til Carcassonne. Sætter du fra i Billund Lufthavn, vil Air France kunne tage dig via Charles de Gaulle i Paris til Manchester i England, hvor Ryanair så tager over og flyver dig til Carcassonne derfra.

Hvilket er det absolut billigste fly til Carcassonne?

Brugere, der booker rejser til Carcassonne fra København, har fundet fly, der er 17% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Carcassonne. Hvis du vil finde den billigste pris til Carcassonne fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Carcassonne?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Carcassonne på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 671 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Carcassonne i november, så rejs fra Danmark i september, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 968 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Carcassonne?

Rejsende, som flyver til Carcassonne, kan måske finde bedre priser til Castres Mazamet Lufthavn (38 km fra Carcassonne centrum), Perpignan Rivesaltes Lufthavn (67 km fra Carcassonne centrum), Beziers Vias Lufthavn (82 km fra Carcassonne centrum), Toulouse Blagnac Lufthavn (92 km fra Carcassonne centrum) eller Montpellier Méditerranée Lufthavn (136 km fra Carcassonne centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Findes der en billigere måde at flyve til Carcassonne på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Carcassonne er normalt Montpellier Méditerranée Lufthavn med en gennemsnitspris på 1.232 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Carcassonne Lufthavn?

Priser for fly til Carcassonne Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Carcassonne Lufthavn?

Fradecember 2023 er der 1 udbyder at vælge mellem for fly til Carcassonne Lufthavn..

Hvor gammel skal du være for at flyve til Carcassonne Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Carcassonne Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Carcassonne Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Carcassonne Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Gode tilbud på fly til Carcassonne

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Carcassonne fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
CPHKøbenhavn Kastrup
9t. 15min.
CCFCarcassonne

Find de billigste enkeltbilletter til Carcassonne

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Carcassonne, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
CPHKøbenhavn Kastrup
9t. 15min.
CCFCarcassonne

Visumkrav for Carcassonne

Er der krav til pas og visum for at komme til Carcassonne?

Står du som dansk statsborger med et par flybilletter til Carcassonne og undrer dig over, hvad du skal have med af rejsedokumenter, kan du glæde dig over, at du ikke behøver visum. Dit pas skal være gyldigt under hele opholdet, og selv danske pas, der er forlængede, eller nødpas fra enten Danmark eller EU er gangbare i Frankrig.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Carcassonne

Hvad kan man se i Carcassonne?

Har du fundet et flytilbud til Carcassonne og er vel ankommet til det sydvestlige hjørne af Frankrig, så er der en masse at se. Begynd med La Cité de Carcassonne, som er et virvar af brosten og smuk, ældre arkitektur. Det er som en bydel uden plan, og det er meget charmerende. Allerbedst kommer du tidligt om morgenen, så der endnu ikke er fyldt med turister og andet liv. Det tog mange hundrede år at bygge Sankt Nazarius og Celsus-basilikaen, så her fungerer flere forskellige stilarter gnidningsløst sammen i et imponerende bygningsværk. På Musee de Beaux Arts kan du komme på en rejse gennem fransk kunst over en periode på flere hundrede år. Samlingen er stor og byder blandt andet på genstande fra Napoleon Bonaparte. To af byens andre museer er henholdsvis skolemuseet og inkvisitionsmuseet. Det sidste har fokus på de torturmetoder, der er anvendt gennem tiden, og på den måde kommer det jo til at spille fint sammen med et museum for livet i skolen i slutningen af det 19. og begyndelsen af det 20. århundrede. Endelig må det nævnes, at det lokale køkken er himmerige for kødspisere, ligesom Carcassonne jo er placeret midt i verdens største vinregion. Velbekomme.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Carcassonne?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Carcassonne. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Carcassonne med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Carcassonne, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Carcassonne?

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Carcassonne.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Carcassonne lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Carcassonne. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Carcassonne på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.