Find billige fly til Bremen fra 410 kr.

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Bremen

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Bremen

Bedste pris på enkeltbillet

410 kr.

Hurtigste flyvetid

4t. 05min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Bremen fra Danmark i de seneste 72 timer er 410 kr. (København Kastrup til Bremen).
Det hurtigste fly til Bremen fra Danmark tager 4t. 05min. (København Kastrup til Bremen).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Bremen, herunder Lufthansa, SWISS og Turkish Airlines.

Indsigter og trends for flyrejser til Bremen

Få indsigter om din flyrejse til Bremen, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Bremen?

Den billigste måned at flyve til Bremen fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.274 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Bremen i november, så rejs fra Danmark i april, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.564 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bremen på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Bremen er på en torsdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.413 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis du rejser ud på en mandag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Bremen for omkring 2.614 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bremen?

Om morgenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Bremen, hvor du kan finde priser helt ned til 1.813 kr.. Hvis du flyver fra Bremen om morgenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.939 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Bremen?

Rejsetiden fra Danmark til Bremen varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Bremen (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 4t. 05min.. En anden populær rute fra Danmark til Bremen er at flyve fra Billund til Bremen, hvilket tager ca. 23t. 10min.. Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Bremen?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Bremen er 44 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.863 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bremen

Find de billigste fly til disse Bremen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bremen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bremen

København (CPH) til Hamborg (LBC)

Fly til Bremen ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Hamborg Lübeck, hvor den gennemsnitlige pris er 981 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BREMEN FRA KØBENHAVNnovember32% billigereAt flyve fra København til Bremen ​​koster i gennemsnit blot 1.274 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BREMEN FRA KØBENHAVNjuli37% dyrereDet koster cirka 2.562 kr. at flyve til Bremen ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BREMEN FRA KØBENHAVNdecember505% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bremen fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Bremen

Hvor lang tid tager det at flyve til Bremen i Tyskland?

Står der Københavns Lufthavn (CPH) på dine flybilletter, vil turen til Flughafen Bremen (BRE) oftest tage fire til syv timer med en mellemlanding undervejs. Fra Billund (BLL) tager turen til Bremen tre til fem timer. Fra Aalborg kan turen klares på fire timer. Endelig kan du flyve fra Aarhus (AAR), men her er mulighederne lidt begrænsede. Du skal regne med mindst fem timers rejsetid, hvis du har en enkelt mellemlanding, og ni timer, hvis du har to mellemlandinger. Din rejsetid afhænger altså meget af, hvor i Danmark du rejser fra, og hvor du skal mellemlande.

Kan man flyve direkte fra Danmark til Bremen?

På nuværende tidspunkt er der desværre ingen direkte flyvninger fra Danmark til Bremen i Tyskland. Har du fundet et flytilbud med afgang fra København eller Aalborg, vil du typisk skulle mellemlande i Schiphol Amsterdam (AMS). Alternativt kan du flyve direkte fra København til Hamburg (HAM) og herfra tage toget videre til Bremen. Her tager flyveturen til Hamborg en times tid, og togturen fra Hamborg Lufthavn til hovedbanegården i Bremen tager under to timer. Fra Billund vil du typisk have en kort mellemlanding i enten Amsterdam eller Frankfurt (FRA). Fra Aarhus tager turen dig via Flughafen München (MUC) til Bremen, eller med to mellemlandinger i først København efterfulgt af Frankfurt eller München. Du bør altså være opmærksom på, hvorfra du har din afrejse.

Hvilket er det absolut billigste fly til Bremen?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Bremen, lå på 371 kr./pr. person fra Heraklion, hvilket er 69% billigere end gennemsnitsflyprisen til Bremen. Hvis du vil finde de billigste priser til Bremen fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bremen?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Bremen. Hvis du har planer om at flyve til Bremen, kan du overveje at booke flyrejse til Hannover Lufthavn (91 km fra Bremen centrum), Hamburg Lufthavn (100 km fra Bremen centrum), Itzehoe EDHF Lufthavn (114 km fra Bremen centrum), Muenster Lufthavn (129 km fra Bremen centrum) eller Braunschweig Lufthavn (145 km fra Bremen centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Bremen på?

Med en gennemsnitspris på 1.118 kr. pr. person er Hamburg Lufthavn den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Bremen. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Bremen Lufthavn?

Priser for fly til Bremen Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Bremen Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Bremen Lufthavn er 2 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Bremen Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Bremen Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Bremen Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Bremen Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Gode tilbud på fly til Bremen

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bremen fundet af momondos brugere for nylig
KLM
CPHKøbenhavn Kastrup
4t. 05min.
BREBremen
Lufthansa
BLLBillund
23t. 10min.
BREBremen

Find de billigste enkeltbilletter til Bremen

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Bremen, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair, SWISS og Turkish Airlines
Ryanair
11. okt.
CPH18:05København Kastrup
15t. 40min.
1 stop
BRE15:45Bremen
Flere flyselskaber
10. okt.
CPH18:20København Kastrup
15t. 50min.
2 stop
BRE16:10Bremen
Ryanair
11. okt.
CPH19:10København Kastrup
14t. 35min.
2 stop
BRE15:45Bremen

Hvilke flyselskaber flyver til Bremen?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Bremen

Hvilke flyselskaber flyver til Bremen?

KLM-fly til Bremen

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Bremen på momondo er KLM, som flyver 17 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra Amsterdam Schiphol, hvor det bedste tilbud på KLM-fly til Bremen kostede 1.296 kr. (returrejse fra Aalborg til Bremen fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 355 anmeldelser af KLM giver momondo-brugere bedømmelsen 7,5.

Lufthansa-fly til Bremen

892 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med Lufthansa til Bremen, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Billund. Lufthansa har 21 fly til Bremen de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 1.055 momondo-brugere har anmeldt Lufthansa, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 6,7/10.


Populære fly til Bremen

Find dine flybilletter til Bremen blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Bremen
Hurtigste flyvetid4t. 05min.
Laveste pris1.132 kr.
Fly fra Billund til Bremen
Hurtigste flyvetid23t. 10min.
Laveste pris3.573 kr.

Visumkrav for Bremen

Skal du have visum for at rejse til Bremen?

Tyskland er en del af Schengen-samarbejdet, og det er derfor visumfrit at indrejse. Skal du opholde dig længere end 90 dage i Tyskland, bør du dog registrere dig hos de lokale myndigheder. Tyskland anerkender provisoriske (nødpas) og forlængede pas til både ind- og udrejse. Husk at dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bremen


De bedste oplevelser og seværdigheder i Bremen

Hvad skal man se i Bremen?

Bremen i det nordvestlige Tyskland har mere end 1.200 år på bagen og var en af de vigtigste hansestæder i Hanseforbundet, der i store perioder fra 1200-tallet til 1669 styrede østersøhandlen. Mange er byens seværdigheder er at finde i Altstadt, den gamle bydel, der starter ved Marktplatz og slutter ved Schnoor-kvarteret. På Marktplatz finder du byens rådhus, der blev opført i gotisk stil i omkring år 1400. Sammen med Roland-statuen på pladsen foran er den optaget på UNESCOs verdensnaturarvsliste. Böttcherstrße og Schnoor-kvarteret har mange smalle stræder og hyggelige butikker med håndværk. Universum Bremen er et museum, der er tilegnet videnskaben og har mere end 300 udstillinger med fokus på teknologi, mennesker og natur. Du finder Universum på Wiener Straße. I Bremen kan du også komme en tur i Rummet uden at forlade jordens overflade. Hos Airbus har de en 1:1 kopi af Europas bidrag til den international rumstationen, ISS, der kredser omkring 400 kilometer over jordens overflade. Der går en direkte bus fra koncerthuset Die Glocke til Airbus-fabrikken. Når sulten melder sig, så søg mod Paulaners an der Schlachte i Altstadt, tæt på floden Weser. Her får du i en hyggelig atmosfære en smag af Bayern. Den solide kost bliver serveret med et smil, og der er naturligvis kolde Paulaner-øl til.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Bremen?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Bremen, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Bremen, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Bremen med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Bremen, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Bremen?

Når du har udført en søgning efter fly til Bremen, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Bremen lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Bremen lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Bremen og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Bremen på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.