Find billige flybilletter til Bremen

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Bremen. De nuværende restriktioner til Bremen er baseret på Tyskland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyskland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bremen

Find de billigste fly til disse Bremen-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bremen

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bremen

København (CPH) til Hamborg (HAM)

Fly til Bremen ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Hamborg, hvor den gennemsnitlige pris er 1.047 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BREMEN FRA KØBENHAVNaugust14% billigereAt flyve fra København til Bremen ​​koster i gennemsnit blot 1.189 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BREMEN FRA KØBENHAVNfebruar40% dyrereDet koster cirka 1.932 kr. at flyve til Bremen ​​fra København i februar
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BREMEN FRA KØBENHAVNdecember399% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bremen fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bremen?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Bremen?

  Den bedste pris, der er fundet på momondo til Bremen, lå på 279 kr./pr. person fra Wien, hvilket er 87% billigere end gennemsnitsflyprisen til Bremen. Hvis du vil finde de billigste priser til Bremen fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Bremen?

  Den billigste måned at flyve til Bremen fra Danmark er i august. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 1.189 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Bremen i august, så rejs fra Danmark i januar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 1.196 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Bremen?

  Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Bremen er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 1.382 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 1.296 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bremen på?

  Den billigste afrejsedag for dit fly til Bremen er på en mandag hvor priserne kan findes helt ned til 1.446 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis du rejser ud på en lørdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Bremen for omkring 1.815 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bremen?

  Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Bremen, hvor du kan finde priser helt ned til 1.443 kr.. Hvis du flyver fra Bremen om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 1.952 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bremen?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Bremen. Hvis du har planer om at flyve til Bremen, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Hannover (91 km fra Bremen centrum), Lufthavn: Hamborg (100 km fra Bremen centrum), Lufthavn: Muenster (129 km fra Bremen centrum), Lufthavn: Braunschweig Braunschweig (145 km fra Bremen centrum) eller Lufthavn: Hamborg Lübeck (150 km fra Bremen centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Bremen på?

  Med en gennemsnitspris på 1.451 kr. pr. person er Lufthavn: Braunschweig Braunschweig den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Bremen. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Bremen?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyskland rejserestriktioner rejser til Bremen. Indrejserestriktioner

Tyskland har begrænset indrejse for rejsende, der ankommer fra lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, undtagen for tyske statsborgere, bosiddende med opholdstilladelse og indehavere af D-visa samt visse undtagelser (se nedenfor). Tyskland har begrænset alle passagerflyvninger fra Storbritannien. For at rejse til Tyskland med fritaget transport skal britiske statsborgere, der er bosiddende i Tyskland, fremlægge bevis for ophold. Hvis de endnu ikke har et opholdskort, skal de fremlægge troværdige beviser for, at de er bosiddende i Tyskland. Dette kan omfatte et adresseregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), en lejeaftale, en regning i deres navn eller et ansøgningscertifikat (Fiktionsbescheinigung).. Fra den 25. juni kan rejsende, der ankommer fra Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige og Schweiz, rejse ind. Tyskland har også ophævet adgangsbegrænsningerne for rejsende fra følgende lande: Australien, New Zealand, Singapore, Thailand og Uruguay. Rejsende skal have tilbragt mindst 2 uger i ovennævnte lande, før de flyver til Tyskland. Restriktionerne for adgang fra Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong og Macao vil også blive ophævet, hvis der kan opnås gensidighed. Listen vil blive revideret hver anden uge. Rejsende fra et hvilket som helst tredjeland kan rejse ind, hvis de kan påvise en vigtig årsag til deres rejse. Listen over vigtige grunde omfatter tyske statsborgere og EU-borgere og alle tredjelandsstatsborgere med opholdsret i Tyskland. Det omfatter også personale inden for sundheds- og socialpolitik og sundhedsforskere, faglærte arbejdere, hvis økonomiske aktivitet er nødvendig og ikke kan udsættes eller udføres fra udlandet, fragt- og transportpersonale, sæsonarbejdere, studerende, som ikke kan fortsætte deres studier fra udlandet, rejsende, der rejser af presserende familiemæssige årsager, diplomater og personale i internationale organisationer og personer, der rejser gennem Tyskland. Rejsende, der rejser ind i Tyskland efter at have opholdt sig i et udpeget risikoområde i udlandet inden for de sidste 14 dage, skal underkastes obligatorisk COVID-19-test. Den tyske regering ajourfører regelmæssigt sin liste over udpegede risikoområder. Se det engelske arkiv nederst i Robert Koch Institute side for den seneste opdaterede liste.

Indrejsekrav

Rejsende, der kommer ind fra Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjekkiet, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Letland, Libanon, Litauen, Mexico, Montenegro, Nordmakedonien, det Palæstinensiske territorium, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, UAE, Storbritannien eller USA skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der kommer ind i Tyskland fra et andet land og har besøgt et højrisikoområde inden for de sidste 10 dage skal gennemføre en digital registrering inden rejsen.

Karantænekrav

Kravene til karantæne i Tyskland varierer alt efter den tyske stat. Alle rejsende, der ankommer fra højrisikoområder (over 50 tilfælde pr. 100.000 indbyggere), skal være i karantæne i 10 dage ved ankomsten til Tyskland. Efter 5 dage er det muligt at sikre frigivelse fra karantæne med en negativ test.Yderligere oplysninger kan findes her. I de fleste delstater betyder negative tests tidligst efter fem dage, at der ikke længere er behov for karantæne i hjemmet. I nogle delstatsbestemmelser kræves der desuden, at der skal fremlægges et negativt testresultat, hvis der er undtagelser fra karantæneforpligtelsen.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Tyskland fra Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien, skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Certifikatet skal være på engelsk, fransk eller tysk. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat.

Hvis du planlægger rejser til Bremen nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Bremen

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bremen fundet af momondos brugere for nylig
KLM
18. sep.
BLL14:35Billund
2t. 55min.
1 stop
BRE17:30Bremen
21. sep.
BRE06:55Bremen
6t. 55min.
1 stop
BLL13:50Billund
1.296 kr.
Find lignende
KLM
18. sep.
BLL14:35Billund
2t. 55min.
1 stop
BRE17:30Bremen
21. sep.
BRE06:55Bremen
24t. 25min.
1 stop
BLL07:20Billund
1.416 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. aug.
BLL14:35Billund
2t. 55min.
1 stop
BRE17:30Bremen
8. aug.
BRE16:45Bremen
25t. 15min.
2 stop
BLL18:00Billund
1.617 kr.
Find lignende
Lufthansa
7. aug.
BLL02:20Billund
4t. 10min.
1 stop
BRE06:30Bremen
8. aug.
BRE02:15Bremen
7t. 40min.
1 stop
BLL09:55Billund
1.724 kr.
Find lignende
KLM
26. sep.
CPH02:00København Kastrup
4t. 25min.
1 stop
BRE06:25Bremen
29. sep.
BRE06:55Bremen
11t. 35min.
1 stop
CPH18:30København Kastrup
1.756 kr.
Find lignende
KLM
8. sep.
CPH07:50København Kastrup
22t. 35min.
1 stop
BRE06:25Bremen
10. sep.
BRE02:20Bremen
4t. 45min.
1 stop
CPH07:05København Kastrup
1.781 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Bremen

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Bremen, så se nogle af vores tilbud herunder fra KLM, Ryanair og Turkish Airlines
Ryanair
8. aug.
CPH03:20København Kastrup
38t. 10min.
2 stop
BRE17:30Bremen
Ryanair
25. aug.
CPH03:20København Kastrup
26t. 35min.
2 stop
BRE05:55Bremen
Ryanair
8. sep.
CPH12:40København Kastrup
17t. 15min.
2 stop
BRE05:55Bremen

Populære fly til Bremen

Find dine flybilletter til Bremen blandt disse populære flyafgange
Fly fra Billund til Bremen
Hurtigste flyvetid2t. 55min.
Laveste pris1.416 kr.
Fly fra København til Bremen
Hurtigste flyvetid4t. 25min.
Laveste pris1.762 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bremen