Find billige fly til Köln fra 240 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
周六 9.12
周六 16.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Köln

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Köln

Bedste pris på enkeltbillet

240 kr.

Bedste pris på returbillet

685 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 25min.

Betjenes af

7 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Köln fra Danmark i de seneste 72 timer er 240 kr. (København Kastrup til Köln/Bonn).
Den bedste pris på en returbillet til Köln fra Danmark i de seneste 72 timer er 685 kr. (København Kastrup til Köln/Bonn).
Det hurtigste fly til Köln fra Danmark tager 1t. 25min. (København Kastrup til Köln/Bonn).
Der er 7 flyselskaber, som flyver til Köln, herunder Lufthansa, Austrian Airlines og AnadoluJet.

Indsigter og trends for flyrejser til Köln

Få indsigter om din flyrejse til Köln, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Köln?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Köln fra Danmark, med flest priser fundet omkring 418 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Köln i januar, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 520 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Köln?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Köln for 175 kr./person, hvilket er 87% billigere end gennemsnitsflyprisen til Köln. Hvis du vil finde den billigste pris til Köln fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Köln på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Köln er på en lørdag. Rejsende, som vælger at rejse til Köln på en lørdag kan finde billetter helt ned til 574 kr.. Den dyreste dag at flyve til Köln er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.188 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Köln?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Köln, hvor du kan finde priser helt ned til 680 kr.. Hvis du flyver fra Köln om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.711 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Köln?

Rejsetiden fra Danmark til Köln afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Köln/Bonn tager det i gennemsnit 1t. 25min., imens det i gennemsnit tager 4t. 15min., hvis du flyver fra Billund til Köln/Bonn. Köln/Bonn er den mest populære lufthavn i Köln.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Köln?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Köln på, er omkring 49 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 730 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Köln

Find de billigste fly til disse Köln-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Köln

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Köln

København (CPH) til Köln (CGN)

Fly til Köln ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Köln/Bonn, hvor den gennemsnitlige pris er 730 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KÖLN FRA KØBENHAVNjanuar43% billigereAt flyve fra København til Köln ​​koster i gennemsnit blot 418 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KÖLN FRA KØBENHAVNseptember40% dyrereDet koster cirka 1.027 kr. at flyve til Köln ​​fra København i september
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KÖLN FRA KØBENHAVNjanuar1.105% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Köln fra København i januar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Köln

Hvor lang tid tager det at flyve til Köln?

Flyver du fra Danmarks København Lufthavn (CPH) til Köln Bonn Lufthavn (CGN) i Tyskland, der ligger midt imellem Köln og Bonn, vil det tage mellem fem og syv timer med en enkelt mellemlanding undervejs. Kommer du fra Billund Lufthavn (BLL), kan du også med en enkelt mellemlanding nå frem til dit rejsemål. Flyver du fra Aalborg eller Aarhus, kan det ofte betale sig at flyve til enten Billund eller København, og det tilføjer så lidt tid til turen, men hvis det passer optimalt sammen, vil det typisk kun forlænge flyvningen med en til halvanden time.

Hvorfra flyver man direkte til Köln?

I Danmark er der ingen lufthavne, der tilbyder direkte flyrejser til Köln Bonn Lufthavn, så her skal du som nævnt have en enkelt mellemlanding undervejs. Det kan for eksempel være fra Billund Lufthavn, hvor du med en landing i London Stansted kan være fremme i Köln Bonn Lufthavn i løbet af lidt mere end seks timer. Flyver du i stedet fra København med Ryanair over London Stansted til Köln Bonn Lufthavn, tager det en lille time mere, men du er stadig fremme på under syv timer. Fra København kan du også få flybilletter til Lufthansa, der via en landing i München sender dig til Köln Bonn Lufthavn på lidt mere end fem og en halv time.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Köln?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Köln. Hvis du har planer om at flyve til Köln, kan du overveje at booke flyrejse til Duesseldorf Intl Lufthavn (40 km fra Köln centrum), Dortmund Lufthavn (79 km fra Köln centrum), Düsseldorf Weeze Lufthavn (92 km fra Köln centrum), Frankfurt-Hahn Lufthavn (112 km fra Köln centrum) eller Frankfurt Intl Lufthavn (151 km fra Köln centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Köln på?

Dortmund Lufthavn har en gennemsnitspris på 543 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Köln. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Köln/Bonn Lufthavn?

Priser for fly til Köln/Bonn Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Köln/Bonn Lufthavn?

Fra december 2023 er der 4 udbydere at vælge mellem for fly til Köln/Bonn Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Köln/Bonn Lufthavn?

Minimumsalderen for et barn, der rejser alene, er fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner. Længden på flyvningen, tidspunktet og mellemlandinger er blandt de ting, der kan gøre en forskel på aldersgrænsen. Vi anbefaler, at du dobbelttjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Köln/Bonn Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Köln/Bonn Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Köln/Bonn Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Gode tilbud på fly til Köln

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Köln fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
16. dec.
CPH22:05København Kastrup
1t. 30min.
CGN23:35Köln/Bonn
2. jan.
CGN15:45Köln/Bonn
1t. 25min.
CPH17:10København Kastrup
Ryanair
26. dec.
CPH17:35København Kastrup
1t. 30min.
CGN19:05Köln/Bonn
9. jan.
CGN15:45Köln/Bonn
1t. 25min.
CPH17:10København Kastrup
1.047 kr.
Find lignende
Ryanair
16. dec.
CPH22:05København Kastrup
1t. 30min.
CGN23:35Köln/Bonn
23. dec.
CGN20:15Köln/Bonn
1t. 25min.
CPH21:40København Kastrup
1.177 kr.
Find lignende
Ryanair
20. dec.
CPH21:25København Kastrup
1t. 30min.
CGN22:55Köln/Bonn
2. jan.
CGN15:45Köln/Bonn
1t. 25min.
CPH17:10København Kastrup
1.308 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
13. feb.
CPH09:00København Kastrup
3t. 45min.
1 stop
CGN12:45Köln/Bonn
17. feb.
CGN20:15Köln/Bonn
1t. 25min.
CPH21:40København Kastrup
1.376 kr.
Find lignende
Lufthansa
18. jan.
CPH13:25København Kastrup
3t. 45min.
1 stop
CGN17:10Köln/Bonn
25. jan.
CGN13:25Köln/Bonn
4t. 15min.
1 stop
CPH17:40København Kastrup
1.403 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Köln

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Köln, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
28. maj
CPH09:10København Kastrup
1t. 25min.
CGN10:35Köln/Bonn
Ryanair
3. jan.
CPH21:25København Kastrup
1t. 30min.
CGN22:55Köln/Bonn
Ryanair
9. dec.
CPH22:05København Kastrup
1t. 30min.
CGN23:35Köln/Bonn

Visumkrav for Köln

Er der krav til pas og visum for at komme til Köln?

Tyskland er en del af Schengen-aftalen, og derfor er der ingen krav om visum, når du rejser til vores nabo i syd. Du skal selvfølgelig sørge for, dit pas er gyldigt, for selv om tyskerne ikke er helt så pertentlige, som vi gør dem til, så skal der alligevel være orden i sagerne. Det betyder, du skal sørge for, at dit pas er gyldigt under hele dit planlagte ophold.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Köln

Hvad kan man se i Köln?

Köln er en fortryllende by med noget for enhver. Den enorme og meget smukke Kölner Dom i Altstadt Nord er et besøg værd. Domkirkens dobbelttårne er et særsyn, og den har siden 1996 været på UNESCOs verdenskulturarvsliste. Fra Kölner Dom kan du gå ned til Rhinen og promenere langs floden, mens du betragter de mange flotte og moderne bygninger, der skyder op. Er du til besynderlige oplevelser, bør du være ude ved nattetide og se de fantastiske ‘uri-lifts’, som skyder op af jorden om natten og er urinaler til nattens trængende. Det skal forhindre, at der bliver urineret på bygninger over hele byen. Det fungerer forrygende, og kölnerne har – ligesom alle andre – brug for steder at komme af med væsken, for der er omkring 3.000 pubs, restauranter og barer i byen. Der er også mange mikrobryggerier, men de er mest til for turisternes skyld, for kölnerne holder sig til deres egen lokale Kölsch-øl, som bliver serveret i små glas, for så holder øllet sig koldt.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Köln?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Köln på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Köln, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Köln med fleksibel booking på momondo?

Fly til Köln med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Köln?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Köln ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Köln lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Köln er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Köln på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.