Find billige flybilletter til Köln

Returrejse
Economy
Wichita (ICT)
Köln (CGN)
fre.. 7.5.
fre.. 14.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Köln. De nuværende restriktioner til Köln er baseret på Tyskland rejserestriktioner.

Se nuværende Tyskland rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Köln

Find de billigste fly til disse Köln-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Köln

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Köln

København (CPH) til Köln (CGN)

Fly til Köln ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Köln/Bonn, hvor den gennemsnitlige pris er 457 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KÖLN FRA KØBENHAVNjanuar43% billigereAt flyve fra København til Köln ​​koster i gennemsnit blot 260 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KÖLN FRA KØBENHAVNaugust111% dyrereDet koster cirka 966 kr. at flyve til Köln ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KÖLN FRA KØBENHAVNoktober313% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Köln fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Köln?

Hvilket er det absolut billigste fly til Köln?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Köln for 68 kr./person, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Köln. Hvis du vil finde den billigste pris til Köln fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Köln?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Köln fra Danmark, med flest priser fundet omkring 260 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Köln i januar, så rejs fra Danmark i februar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 279 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Köln?

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Köln på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 457 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Köln på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Köln er på en fredag. Rejsende, som vælger at rejse til Köln på en fredag kan finde billetter helt ned til 358 kr.. Den dyreste dag at flyve til Köln er tirsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.001 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Köln?

Om morgenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Köln, hvor du kan finde priser helt ned til 385 kr.. Hvis du flyver fra Köln om morgenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.142 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Köln?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Köln. Hvis du har planer om at flyve til Köln, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Duesseldorf Intl (40 km fra Köln centrum), Lufthavn: Dortmund (79 km fra Köln centrum), Lufthavn: Düsseldorf Weeze (92 km fra Köln centrum), Lufthavn: Frankfurt-Hahn (112 km fra Köln centrum) eller Lufthavn: Frankfurt Intl (151 km fra Köln centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Köln på?

Lufthavn: Frankfurt-Hahn har en gennemsnitspris på 1.029 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Köln. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Köln?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyskland rejserestriktioner rejser til Köln. Indrejserestriktioner

Tyskland har begrænset indrejse for rejsende, der ankommer fra lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, undtagen for tyske statsborgere, bosiddende med opholdstilladelse og indehavere af D-visa samt visse undtagelser (se nedenfor). Tyskland har begrænset alle passagerflyvninger fra Storbritannien. For at rejse til Tyskland med fritaget transport skal britiske statsborgere, der er bosiddende i Tyskland, fremlægge bevis for ophold. Hvis de endnu ikke har et opholdskort, skal de fremlægge troværdige beviser for, at de er bosiddende i Tyskland. Dette kan omfatte et adresseregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), en lejeaftale, en regning i deres navn eller et ansøgningscertifikat (Fiktionsbescheinigung).. Fra den 25. juni kan rejsende, der ankommer fra Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige og Schweiz, rejse ind. Tyskland har også ophævet adgangsbegrænsningerne for rejsende fra følgende lande: Australien, New Zealand, Singapore, Thailand og Uruguay. Rejsende skal have tilbragt mindst 2 uger i ovennævnte lande, før de flyver til Tyskland. Restriktionerne for adgang fra Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong og Macao vil også blive ophævet, hvis der kan opnås gensidighed. Listen vil blive revideret hver anden uge. Rejsende fra et hvilket som helst tredjeland kan rejse ind, hvis de kan påvise en vigtig årsag til deres rejse. Listen over vigtige grunde omfatter tyske statsborgere og EU-borgere og alle tredjelandsstatsborgere med opholdsret i Tyskland. Det omfatter også personale inden for sundheds- og socialpolitik og sundhedsforskere, faglærte arbejdere, hvis økonomiske aktivitet er nødvendig og ikke kan udsættes eller udføres fra udlandet, fragt- og transportpersonale, sæsonarbejdere, studerende, som ikke kan fortsætte deres studier fra udlandet, rejsende, der rejser af presserende familiemæssige årsager, diplomater og personale i internationale organisationer og personer, der rejser gennem Tyskland. Rejsende, der rejser ind i Tyskland efter at have opholdt sig i et udpeget risikoområde i udlandet inden for de sidste 14 dage, skal underkastes obligatorisk COVID-19-test. Den tyske regering ajourfører regelmæssigt sin liste over udpegede risikoområder. Se det engelske arkiv nederst i Robert Koch Institute side for den seneste opdaterede liste.

Indrejsekrav

Rejsende, der kommer ind fra Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjekkiet, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Letland, Libanon, Litauen, Mexico, Montenegro, Nordmakedonien, det Palæstinensiske territorium, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, UAE, Storbritannien eller USA skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der kommer ind i Tyskland fra et andet land og har besøgt et højrisikoområde inden for de sidste 10 dage skal gennemføre en digital registrering inden rejsen.

Karantænekrav

Kravene til karantæne i Tyskland varierer alt efter den tyske stat. Alle rejsende, der ankommer fra højrisikoområder (over 50 tilfælde pr. 100.000 indbyggere), skal være i karantæne i 10 dage ved ankomsten til Tyskland. Efter 5 dage er det muligt at sikre frigivelse fra karantæne med en negativ test.Yderligere oplysninger kan findes her. I de fleste delstater betyder negative tests tidligst efter fem dage, at der ikke længere er behov for karantæne i hjemmet. I nogle delstatsbestemmelser kræves der desuden, at der skal fremlægges et negativt testresultat, hvis der er undtagelser fra karantæneforpligtelsen.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Tyskland fra Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien, skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Certifikatet skal være på engelsk, fransk eller tysk. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat.

Hvis du planlægger rejser til Köln nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Köln/Bonn

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Köln/Bonn fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
7. jun.
BLL02:50Billund
5t. 25min.
2 stop
CGN08:15Köln/Bonn
11. jun.
CGN05:00Köln/Bonn
5t. 15min.
2 stop
BLL10:15Billund
1.486 kr.
Find lignende
Austrian Airlines
10. jun.
CPH05:50København Kastrup
9t. 15min.
1 stop
CGN15:05Köln/Bonn
13. jun.
CGN15:45Köln/Bonn
13t. 20min.
1 stop
CPH05:05København Kastrup
1.220 kr.
Find lignende
Ryanair
30. aug.
BLL06:15Billund
5t. 45min.
1 stop
CGN12:00Köln/Bonn
3. sep.
CGN02:50Köln/Bonn
26t. 40min.
1 stop
BLL05:30Billund
Ryanair
24. jun.
CPH10:00København Kastrup
28t. 10min.
1 stop
CGN14:10Köln/Bonn
26. jun.
CGN08:25Köln/Bonn
4t. 30min.
1 stop
CPH12:55København Kastrup
AnadoluJet
10. jun.
CPH08:40København Kastrup
25t. 35min.
1 stop
CGN10:15Köln/Bonn
12. jun.
CGN21:55Köln/Bonn
9t. 50min.
1 stop
CPH07:45København Kastrup
2.427 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
24. jun.
CPH10:00København Kastrup
28t. 10min.
1 stop
CGN14:10Köln/Bonn
26. jun.
CGN21:55Köln/Bonn
9t. 50min.
1 stop
CPH07:45København Kastrup
1.561 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Köln/Bonn

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Köln, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Wizz Air
15. maj
CPH17:20København Kastrup
10t. 45min.
1 stop
CGN04:05Köln/Bonn
1.232 kr.
Find lignende
AnadoluJet
13. maj
CPH08:40København Kastrup
11t. 00min.
1 stop
CGN19:40Köln/Bonn
AnadoluJet
16. maj
CPH08:40København Kastrup
11t. 10min.
1 stop
CGN19:50Köln/Bonn
1.047 kr.
Find lignende

Populære fly til Köln

Find dine flybilletter til Köln blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Köln
Korteste rejsetid
9t. 15min.
Laveste pris
583 kr.
Fly fra Billund til Köln
Korteste rejsetid
5t. 25min.
Laveste pris
973 kr.

 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class