Find billige fly til Köln

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Köln

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Köln

Bedste pris på enkeltbillet

108 kr.

Bedste pris på returbillet

202 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 30min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en enkeltbillet til Köln fra Danmark i de seneste 72 timer er 108 kr. (København Kastrup til Köln/Bonn).
Den bedste pris på en returbillet til Köln fra Danmark i de seneste 72 timer er 202 kr. (København Kastrup til Köln/Bonn).
Det hurtigste fly til Köln fra Danmark tager 1t. 30min. (København Kastrup til Köln/Bonn).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Köln, herunder Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Köln

Find de billigste fly til disse Köln-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Köln

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Köln

København (CPH) til Köln (CGN)

Fly til Köln ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Köln/Bonn, hvor den gennemsnitlige pris er 882 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KÖLN FRA KØBENHAVNfebruar54% billigereAt flyve fra København til Köln ​​koster i gennemsnit blot 404 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KÖLN FRA KØBENHAVNoktober63% dyrereDet koster cirka 1.435 kr. at flyve til Köln ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KÖLN FRA KØBENHAVNjuli282% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Köln fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Köln?

Flyver du fra Danmarks København Lufthavn (CPH) til Köln Bonn Lufthavn (CGN) i Tyskland, der ligger midt imellem Köln og Bonn, vil det tage mellem fem og syv timer med en enkelt mellemlanding undervejs. Kommer du fra Billund Lufthavn (BLL), kan du også med en enkelt mellemlanding nå frem til dit rejsemål. Flyver du fra Aalborg eller Aarhus, kan det ofte betale sig at flyve til enten Billund eller København, og det tilføjer så lidt tid til turen, men hvis det passer optimalt sammen, vil det typisk kun forlænge flyvningen med en til halvanden time.

I Danmark er der ingen lufthavne, der tilbyder direkte flyrejser til Köln Bonn Lufthavn, så her skal du som nævnt have en enkelt mellemlanding undervejs. Det kan for eksempel være fra Billund Lufthavn, hvor du med en landing i London Stansted kan være fremme i Köln Bonn Lufthavn i løbet af lidt mere end seks timer. Flyver du i stedet fra København med Ryanair over London Stansted til Köln Bonn Lufthavn, tager det en lille time mere, men du er stadig fremme på under syv timer. Fra København kan du også få flybilletter til Lufthansa, der via en landing i München sender dig til Köln Bonn Lufthavn på lidt mere end fem og en halv time.

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Köln for 46 kr./person, hvilket er 98% billigere end gennemsnitsflyprisen til Köln. Hvis du vil finde den billigste pris til Köln fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Köln fra Danmark, med flest priser fundet omkring 404 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Köln i februar, så rejs fra Danmark i marts, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 598 kr..

Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at booke et fly til Köln på, er omkring 31 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitligt koster 882 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Köln helt ned til 202 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Köln er på en søndag. Rejsende, som vælger at rejse til Köln på en søndag kan finde billetter helt ned til 440 kr.. Den dyreste dag at flyve til Köln er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.684 kr..

Om eftermiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Köln, hvor du kan finde priser helt ned til 492 kr.. Hvis du flyver fra Köln om eftermiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.130 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Köln. Hvis du har planer om at flyve til Köln, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Duesseldorf Intl (40 km fra Köln centrum), Lufthavn: Dortmund (79 km fra Köln centrum), Lufthavn: Düsseldorf Weeze (92 km fra Köln centrum), Lufthavn: Frankfurt-Hahn (112 km fra Köln centrum) eller Lufthavn: Frankfurt Intl (151 km fra Köln centrum).

Lufthavn: Dortmund har en gennemsnitspris på 993 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Köln. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.Gode tilbud på fly til Köln

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Köln fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
30. sep.
CPH05:25København Kastrup
1t. 30min.
CGN06:55Köln/Bonn
7. okt.
CGN03:30Köln/Bonn
1t. 30min.
CPH05:00København Kastrup
Ryanair
25. nov.
CPH03:20København Kastrup
1t. 30min.
CGN04:50Köln/Bonn
28. nov.
CGN01:10Köln/Bonn
1t. 30min.
CPH02:40København Kastrup
Ryanair
7. nov.
CPH03:05København Kastrup
1t. 30min.
CGN04:35Köln/Bonn
14. nov.
CGN01:10Köln/Bonn
1t. 30min.
CPH02:40København Kastrup
Ryanair
11. nov.
CPH03:20København Kastrup
1t. 30min.
CGN04:50Köln/Bonn
14. nov.
CGN01:10Köln/Bonn
1t. 30min.
CPH02:40København Kastrup
Ryanair
7. nov.
CPH03:05København Kastrup
1t. 30min.
CGN04:35Köln/Bonn
11. nov.
CGN01:25Köln/Bonn
1t. 30min.
CPH02:55København Kastrup
Ryanair
23. dec.
CPH03:20København Kastrup
1t. 30min.
CGN04:50Köln/Bonn
9. jan.
CGN01:10Köln/Bonn
1t. 30min.
CPH02:40København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Köln

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Köln, så se nogle af vores tilbud herunder fra Ryanair
Ryanair
26. okt.
CPH14:35København Kastrup
1t. 30min.
CGN16:05Köln/Bonn
Ryanair
5. okt.
CPH14:35København Kastrup
1t. 30min.
CGN16:05Köln/Bonn
Ryanair
28. okt.
CPH05:25København Kastrup
1t. 30min.
CGN06:55Köln/Bonn

Hvilke flyselskaber flyver til Köln?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Köln

Hvilke flyselskaber flyver til Köln?

Ifølge vores data, er de mest populære flyselskaber der flyver til Köln fra Danmark, Ryanair, Lufthansa, Eurowings og Scandinavian Airlines. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.

Lufthansa-fly til Köln

Det mest populære flyselskab med flyvninger til Köln på momondo er Lufthansa, som flyver 16 fly i denne retning hver uge. De fleste afgår fra München, hvor det bedste tilbud på Lufthansa-fly til Köln kostede 1.049 kr. (returrejse fra Aalborg til Köln fundet via momondo-søgninger i de seneste 72 timer). I 347 anmeldelser af Lufthansa giver momondo-brugere bedømmelsen 7,2.

Ryanair-fly til Köln

Ryanair-fly til Köln kan fås fra helt ned til 62 kr. (returrejse fra Aalborg fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 31 fly, som Ryanair flyver til Köln på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Ryanair til Köln er fra Palma de Mallorca. Ryanair er blevet bedømt med 7,0/10 af momondo-brugere i 823 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Köln

Neden for finder du alle lufthavne i Köln samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Köln Bonn Lufthavn?

Har du fundet et tilbud på fly til Köln og er ankommet i Köln Bonn Lufthavn, åbner der sig muligheder for at komme videre til Kölns centrum. Bilrute A59 kører lige forbi lufthavnen, og med den er du i Köln-Innenstadt i løbet af cirka 15-25 minutter. Vil du hellere med tog, er der en station midt i lufthavnen, som du kan benytte, hvorfra der kører tog direkte til Köln. Togene afgår flere gange i timen, og turen varer omkring en halv time. Der kører også busser til og fra lufthavnen, hvor rute 161 tager dig til en S-togsstation og direkte til centrum. Overvej at købe et Köln Card, hvis du vil bruge offentlig transport. Det gælder til al transport i byen og giver desuden rabat på en stribe lokale seværdigheder.


Populære fly til Köln

Find dine flybilletter til Köln blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Köln
Hurtigste flyvetid1t. 30min.
Laveste pris209 kr.
Fly fra Billund til Köln
Hurtigste flyvetid6t. 35min.
Laveste pris1.730 kr.

Visumkrav for Köln

Tyskland er en del af Schengen-aftalen, og derfor er der ingen krav om visum, når du rejser til vores nabo i syd. Du skal selvfølgelig sørge for, dit pas er gyldigt, for selv om tyskerne ikke er helt så pertentlige, som vi gør dem til, så skal der alligevel være orden i sagerne. Det betyder, du skal sørge for, at dit pas er gyldigt under hele dit planlagte ophold.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Köln


De bedste oplevelser og seværdigheder i Köln

Köln er en fortryllende by med noget for enhver. Den enorme og meget smukke Kölner Dom i Altstadt Nord er et besøg værd. Domkirkens dobbelttårne er et særsyn, og den har siden 1996 været på UNESCOs verdenskulturarvsliste. Fra Kölner Dom kan du gå ned til Rhinen og promenere langs floden, mens du betragter de mange flotte og moderne bygninger, der skyder op. Er du til besynderlige oplevelser, bør du være ude ved nattetide og se de fantastiske ‘uri-lifts’, som skyder op af jorden om natten og er urinaler til nattens trængende. Det skal forhindre, at der bliver urineret på bygninger over hele byen. Det fungerer forrygende, og kölnerne har – ligesom alle andre – brug for steder at komme af med væsken, for der er omkring 3.000 pubs, restauranter og barer i byen. Der er også mange mikrobryggerier, men de er mest til for turisternes skyld, for kölnerne holder sig til deres egen lokale Kölsch-øl, som bliver serveret i små glas, for så holder øllet sig koldt.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Köln på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Köln, der passer dig bedst.

Fly til Köln med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Köln ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Prisagenter på fly til Köln er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Andre kabineklasser på fly til Köln

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Köln

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.