Find billige flybilletter til Köln

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Köln. De nuværende restriktioner til Köln er baseret på Tyskland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyskland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Köln

Find de billigste fly til disse Köln-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Köln

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Köln

København (CPH) til Köln (CGN)

Fly til Köln ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Köln/Bonn, hvor den gennemsnitlige pris er 466 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL KÖLN FRA KØBENHAVNjanuar43% billigereAt flyve fra København til Köln ​​koster i gennemsnit blot 265 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL KÖLN FRA KØBENHAVNaugust111% dyrereDet koster cirka 985 kr. at flyve til Köln ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL KÖLN FRA KØBENHAVNoktober313% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Köln fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Köln?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Köln?

  I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til Köln for 69 kr./person, hvilket er 97% billigere end gennemsnitsflyprisen til Köln. Hvis du vil finde den billigste pris til Köln fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Köln?

  januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Köln fra Danmark, med flest priser fundet omkring 265 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Köln i januar, så rejs fra Danmark i februar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 284 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Köln?

  Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Köln på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 466 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Köln helt ned til 455 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Köln på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Köln er på en fredag. Rejsende, som vælger at rejse til Köln på en fredag kan finde billetter helt ned til 364 kr.. Den dyreste dag at flyve til Köln er tirsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.020 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Köln?

  Om morgenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Köln, hvor du kan finde priser helt ned til 392 kr.. Hvis du flyver fra Köln om morgenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Fly om aftenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.165 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Köln?

  Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Köln. Hvis du har planer om at flyve til Köln, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Duesseldorf Intl (40 km fra Köln centrum), Lufthavn: Dortmund (79 km fra Köln centrum), Lufthavn: Düsseldorf Weeze (92 km fra Köln centrum), Lufthavn: Frankfurt-Hahn (112 km fra Köln centrum) eller Lufthavn: Frankfurt Intl (151 km fra Köln centrum).

 • Findes der en billigere måde at flyve til Köln på?

  Lufthavn: Frankfurt-Hahn har en gennemsnitspris på 1.049 kr. pr. person og er normalt den billigste lufthavn at flyve til, hvis du vil besøge Köln. Denne gennemsnitspris varierer afhængigt af afrejseby. Prøv momondos pristips fra lufthavn til lufthavn for at finde den billigste flyrejse.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Köln?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyskland rejserestriktioner rejser til Köln. Indrejserestriktioner

Tyskland har begrænset indrejse for rejsende, der ankommer fra lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, undtagen for tyske statsborgere, bosiddende med opholdstilladelse og indehavere af D-visa samt visse undtagelser (se nedenfor). Tyskland har begrænset alle passagerflyvninger fra Storbritannien. For at rejse til Tyskland med fritaget transport skal britiske statsborgere, der er bosiddende i Tyskland, fremlægge bevis for ophold. Hvis de endnu ikke har et opholdskort, skal de fremlægge troværdige beviser for, at de er bosiddende i Tyskland. Dette kan omfatte et adresseregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), en lejeaftale, en regning i deres navn eller et ansøgningscertifikat (Fiktionsbescheinigung).. Fra den 25. juni kan rejsende, der ankommer fra Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige og Schweiz, rejse ind. Tyskland har også ophævet adgangsbegrænsningerne for rejsende fra følgende lande: Australien, New Zealand, Singapore, Thailand og Uruguay. Rejsende skal have tilbragt mindst 2 uger i ovennævnte lande, før de flyver til Tyskland. Restriktionerne for adgang fra Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong og Macao vil også blive ophævet, hvis der kan opnås gensidighed. Listen vil blive revideret hver anden uge. Rejsende fra et hvilket som helst tredjeland kan rejse ind, hvis de kan påvise en vigtig årsag til deres rejse. Listen over vigtige grunde omfatter tyske statsborgere og EU-borgere og alle tredjelandsstatsborgere med opholdsret i Tyskland. Det omfatter også personale inden for sundheds- og socialpolitik og sundhedsforskere, faglærte arbejdere, hvis økonomiske aktivitet er nødvendig og ikke kan udsættes eller udføres fra udlandet, fragt- og transportpersonale, sæsonarbejdere, studerende, som ikke kan fortsætte deres studier fra udlandet, rejsende, der rejser af presserende familiemæssige årsager, diplomater og personale i internationale organisationer og personer, der rejser gennem Tyskland. Rejsende, der rejser ind i Tyskland efter at have opholdt sig i et udpeget risikoområde i udlandet inden for de sidste 14 dage, skal underkastes obligatorisk COVID-19-test. Den tyske regering ajourfører regelmæssigt sin liste over udpegede risikoområder. Se det engelske arkiv nederst i Robert Koch Institute side for den seneste opdaterede liste.

Indrejsekrav

Rejsende, der kommer ind fra Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjekkiet, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Letland, Libanon, Litauen, Mexico, Montenegro, Nordmakedonien, det Palæstinensiske territorium, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, UAE, Storbritannien eller USA skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der kommer ind i Tyskland fra et andet land og har besøgt et højrisikoområde inden for de sidste 10 dage skal gennemføre en digital registrering inden rejsen.

Karantænekrav

Kravene til karantæne i Tyskland varierer alt efter den tyske stat. Alle rejsende, der ankommer fra højrisikoområder (over 50 tilfælde pr. 100.000 indbyggere), skal være i karantæne i 10 dage ved ankomsten til Tyskland. Efter 5 dage er det muligt at sikre frigivelse fra karantæne med en negativ test.Yderligere oplysninger kan findes her. I de fleste delstater betyder negative tests tidligst efter fem dage, at der ikke længere er behov for karantæne i hjemmet. I nogle delstatsbestemmelser kræves der desuden, at der skal fremlægges et negativt testresultat, hvis der er undtagelser fra karantæneforpligtelsen.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Tyskland fra Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien, skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Certifikatet skal være på engelsk, fransk eller tysk. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat.

Hvis du planlægger rejser til Köln nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Köln

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Köln fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
22. aug.
CPH03:20København Kastrup
6t. 30min.
1 stop
CGN09:50Köln/Bonn
24. aug.
CGN09:35Köln/Bonn
21t. 45min.
1 stop
CPH07:20København Kastrup
Ryanair
27. aug.
CPH05:45København Kastrup
6t. 15min.
1 stop
CGN12:00Köln/Bonn
8. sep.
CGN11:45Köln/Bonn
5t. 55min.
1 stop
CPH17:40København Kastrup
Ryanair
13. aug.
CPH05:45København Kastrup
24t. 00min.
1 stop
CGN05:45Köln/Bonn
16. aug.
CGN09:00Köln/Bonn
20t. 10min.
1 stop
CPH05:10København Kastrup
Ryanair
4. sep.
CPH04:40København Kastrup
11t. 10min.
1 stop
CGN15:50Köln/Bonn
5. sep.
CGN17:45Köln/Bonn
15t. 15min.
1 stop
CPH09:00København Kastrup
Ryanair
3. aug.
CPH05:35København Kastrup
6t. 50min.
1 stop
CGN12:25Köln/Bonn
17. aug.
CGN09:35Köln/Bonn
21t. 45min.
1 stop
CPH07:20København Kastrup
Ryanair
3. aug.
CPH05:35København Kastrup
6t. 50min.
1 stop
CGN12:25Köln/Bonn
17. aug.
CGN09:35Köln/Bonn
21t. 45min.
1 stop
CPH07:20København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Köln

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Köln, så se nogle af vores tilbud herunder fra Lufthansa og Ryanair
Ryanair
19. sep.
CPH07:50København Kastrup
26t. 05min.
1 stop
CGN09:55Köln/Bonn
Ryanair
22. aug.
CPH03:20København Kastrup
26t. 25min.
1 stop
CGN05:45Köln/Bonn
Ryanair
28. jul.
CPH03:20København Kastrup
11t. 25min.
1 stop
CGN14:45Köln/Bonn

Populære fly til Köln

Find dine flybilletter til Köln blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Köln
Hurtigste flyvetid3t. 35min.
Laveste pris505 kr.
Fly fra Billund til Köln
Hurtigste flyvetid23t. 45min.
Laveste pris707 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Köln