Find billige fly til Münster

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 28.11
man. 5.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Münster

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Münster

Bedste pris på returbillet

1.469 kr.

Hurtigste flyvetid

4t. 35min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til Münster fra Danmark i de seneste 72 timer er 1.469 kr. (København Kastrup til Muenster).
Det hurtigste fly til Münster fra Danmark tager 4t. 35min. (København Kastrup til Muenster).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Münster, herunder Lufthansa.

Indsigter og trends for flyrejser til Münster

Få indsigter om din flyrejse til Münster, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilket er det absolut billigste fly til Münster?

97 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Münster. Dette fly er fra Dublin og er 94% billigere end de fleste andre flyrejser til Münster. Hvis du vil finde den billigste pris til Münster fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.
Se priser fra:

Hvor lang tid tager det at flyve til Münster?

Det tager i gennemsnit 1t. 15min. at flyve fra Danmark til Münster, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Duesseldorf Intl (den mest populære lufthavn i Münster). Hvis du flyver fra Billund til Duesseldorf Intl, tager det omkring 3t. 30min..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Münster

Find de billigste fly til disse Münster-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Münster

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Münster

København (CPH) til Köln (CGN)

Fly til Münster ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Köln/Bonn, hvor den gennemsnitlige pris er 784 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MÜNSTER FRA KØBENHAVNaugust21% billigereAt flyve fra København til Münster ​​koster i gennemsnit blot 1.918 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MÜNSTER FRA KØBENHAVNjuni50% dyrereDet koster cirka 3.655 kr. at flyve til Münster ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MÜNSTER FRA KØBENHAVNnovember334% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Münster fra København i november end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Münster

Det er nemt og hurtigt at komme til Münster fra Københavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup. Turen har normalt en enkelt mellemlanding i München Lufthavn (MUC) eller Frankfurt Intl. (FRA), hvorefter du flyver direkte videre til Münster. Den gennemsnitlige tur tager omkring fire timer. Det er dog muligt at finde både kortere og længere flyrejser til Münster, da turens længde i store dele afhænger af mellemlandingernes varighed. Vælger du flyrejser til Münster fra Aarhus Lufthavn (AAR), har tuen typisk to mellemlandinger, hvoraf den første er i Københavns Lufthavn. Herefter går turen videre til lufthavne som Frankfurt Intl. og direkte videre til Münster. Når du rejser fra Aarhus eller Aalborg, skal du medregne to til tre timer ekstra oveni din rejsetid sammenlignet med afgange fra København.

Det er desværre ikke muligt at finde flybilletter til Münster med direkte rutefly fra danske lufthavne. Det samme gør sig gældende, hvis du rejser fra Malmö. Hvis du ønsker kun at tage et enkelt fly til Münster, skal du først med tog fra Danmark til München eller Frankfurt i Tyskland, hvorfra du kan finde direkte flyvninger til Münster. Hvis du vælger at tage første del af rejsen med tog, skal du medregne små 10 timer ekstra transporttid.

august måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Münster fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.918 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Münster i august, så er september den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Münster i september har en gennemsnitlig pris på omkring 1.933 kr..

Lufthavn: Dortmund, Lufthavn: Paderborn, Lufthavn: Duesseldorf Intl, Lufthavn: Düsseldorf Weeze eller Lufthavn: Köln/Bonn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Münster.

Den billigste lufthavn i nærheden af Münster er normalt Lufthavn: Düsseldorf Weeze med en gennemsnitspris på 279 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Gode tilbud på fly til Münster

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Münster fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
15. dec.
CPH08:25København Kastrup
4t. 35min.
1 stop
FMO13:00Muenster
17. dec.
FMO07:45Muenster
4t. 55min.
1 stop
CPH12:40København Kastrup
1.469 kr.
Find lignende
Lufthansa
15. dec.
CPH13:25København Kastrup
5t. 05min.
1 stop
FMO18:30Muenster
16. dec.
FMO04:10Muenster
3t. 35min.
1 stop
CPH07:45København Kastrup
4.574 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Münster

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Münster, så se nogle af vores tilbud herunder fra Sepehran Airlines
Sepehran Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
4t. 35min.
FMOMuenster

Andre kabineklasser på fly til Münster

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Münster

Hvilke flyselskaber flyver til Münster?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Münster

Hvilke flyselskaber flyver til Münster?

For fly fra Danmark til Münster, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Scandinavian Airlines, Eurowings, Ryanair og Lufthansa. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.


Lufthavne i nærheden af Münster

Neden for finder du alle lufthavne i Münster samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Münster fra lufthavnen?

Münster Lufthavn er placeret i tæt afstand til centrum. Hvis du ønsker at benytte den offentlige transport, har du tre muligheder for dette: Du kan tage busserne SchnellBus S50, RegioBus R51 og DirektBus D50. Bus S50 and R51 har afgange i løbet af dagen, og bus D50 kører de helt tidlige og sene afgange. Alle busserne kører dig til stop A ved Münster Hauptbahnhof. Enkelte store hoteller i Münster tilbyder shuttlebusser til og fra lufthavnen. Dette skal dog aftales direkte med dem inden ankomst. Hvis du har lejet en bil, finder du udlejningsfirmaerne i ankomsthallen ved Car Rental Center. Har du booket en bil på forhånd, kan du afhente den på markerede parkeringspladser i gåafstand til lufthavnen. Det er selvfølgeligt også muligt at praje en taxa foran ankomsthallen hele døgnet.


Populære fly til Münster

Find dine flybilletter til Münster blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Münster
Hurtigste flyvetid4t. 35min.
Laveste pris1.469 kr.

Visumkrav for Münster

Når du har købt det helt rigtige flytilbud til Münster, er det bare at tage afsted. Du kan nemlig rejse visumfrit i hele Tyskland, så længe du er i besiddelse af et gyldigt dansk pas. Dit pas skal være gyldigt under hele rejsen, og både forlængede pas, EU-nødpas og danske provisoriske pas (nødpas) anerkendes til ind- og udrejse. Hvis du rejser med mindreårige, skal de også være i besiddelse af et gyldigt pas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Münster


De bedste oplevelser og seværdigheder i Münster

Münster er en meget gå-venlig by, og du kan komme til de fleste attraktioner i centrum til fods eller med bycykel. Efter ankomsten i Münster er det godt at starte din sightseeing på Prinzipalmarkt. Denne lange gade løber gennem byens historiske hjerte, og der er masser at se. I forbindelse med gaden vil du finde Münster Rathaus, der er en af byens mest prominente bygninger, og som stadig står lige så majestætisk, som den gjorde, da den blev bygget tilbage i 1400-tallet. Historienørderne bør også tage et smut forbi St. Pauls-Dom, Münster Domkirke. Det er gratis at gå inden for, og der er åbent for besøgende udover messer og gudstjenester. Hvis du ikke har fået nok af den historiske by, eller bare gerne vil lære mere, så kan du tage et smut forbi bymuseet, City Museum of Münster. Dette lille museum guider dig gennem historien, og det er muligt at booke guides eller gå rundt guidet af museets audiotour.


Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Münster.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Münster med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Münster ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Münster. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.