Find billige fly til Münster

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 5.12
tir. 12.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Münster

Få indsigter om din flyrejse til Münster, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Münster?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Münster fra Danmark, med flest priser fundet omkring 1.432 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Münster i januar, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Münster i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 1.588 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Münster på?

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Münster?

Hvor lang tid tager det at flyve til Münster?

Det tager i gennemsnit 1t. 15min. at flyve fra Danmark til Münster, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Duesseldorf Intl (den mest populære lufthavn i Münster). Hvis du flyver fra Billund til Duesseldorf Intl, tager det omkring 3t. 20min..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Münster

Find de billigste fly til disse Münster-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Münster

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Münster

København (CPH) til Köln (CGN)

Fly til Münster ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Köln/Bonn, hvor den gennemsnitlige pris er 723 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MÜNSTER FRA KØBENHAVNjanuar32% billigereAt flyve fra København til Münster ​​koster i gennemsnit blot 1.432 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MÜNSTER FRA KØBENHAVNjuli63% dyrereDet koster cirka 3.434 kr. at flyve til Münster ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MÜNSTER FRA KØBENHAVNdecember550% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Münster fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Münster

Hvor lang tid tager det at flyve til Münster?

Det er nemt og hurtigt at komme til Münster fra Københavns Lufthavn (CPH) ved Kastrup. Turen har normalt en enkelt mellemlanding i München Lufthavn (MUC) eller Frankfurt Intl. (FRA), hvorefter du flyver direkte videre til Münster. Den gennemsnitlige tur tager omkring fire timer. Det er dog muligt at finde både kortere og længere flyrejser til Münster, da turens længde i store dele afhænger af mellemlandingernes varighed. Vælger du flyrejser til Münster fra Aarhus Lufthavn (AAR), har tuen typisk to mellemlandinger, hvoraf den første er i Københavns Lufthavn. Herefter går turen videre til lufthavne som Frankfurt Intl. og direkte videre til Münster. Når du rejser fra Aarhus eller Aalborg, skal du medregne to til tre timer ekstra oveni din rejsetid sammenlignet med afgange fra København.

Hvor kan du flyve direkte til Münster fra?

Det er desværre ikke muligt at finde flybilletter til Münster med direkte rutefly fra danske lufthavne. Det samme gør sig gældende, hvis du rejser fra Malmö. Hvis du ønsker kun at tage et enkelt fly til Münster, skal du først med tog fra Danmark til München eller Frankfurt i Tyskland, hvorfra du kan finde direkte flyvninger til Münster. Hvis du vælger at tage første del af rejsen med tog, skal du medregne små 10 timer ekstra transporttid.

Hvilket er det absolut billigste fly til Münster?

174 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Münster. Dette fly er fra København og er 80% billigere end de fleste andre flyrejser til Münster. Hvis du vil finde den billigste pris til Münster fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Münster?

Dortmund Lufthavn, Paderborn Lufthavn, Duesseldorf Intl Lufthavn, Düsseldorf Weeze Lufthavn eller Köln/Bonn Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Münster.

Findes der en billigere måde at flyve til Münster på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Münster er normalt Dortmund Lufthavn med en gennemsnitspris på 539 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Muenster Lufthavn?

Priser for fly til Muenster Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Muenster Lufthavn?

Franovember 2023 er der 1 udbyder at vælge mellem for fly til Muenster Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Muenster Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Muenster Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Muenster Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Muenster Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Muenster Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Münster

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Münster fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
CPHKøbenhavn Kastrup
3t. 05min.
FMOMuenster

Find de billigste enkeltbilletter til Münster

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Münster, så se nogle af vores tilbud herunder fra Lufthansa
Lufthansa
CPHKøbenhavn Kastrup
3t. 05min.
FMOMuenster

Visumkrav for Münster

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Münster?

Når du har købt det helt rigtige flytilbud til Münster, er det bare at tage afsted. Du kan nemlig rejse visumfrit i hele Tyskland, så længe du er i besiddelse af et gyldigt dansk pas. Dit pas skal være gyldigt under hele rejsen, og både forlængede pas, EU-nødpas og danske provisoriske pas (nødpas) anerkendes til ind- og udrejse. Hvis du rejser med mindreårige, skal de også være i besiddelse af et gyldigt pas.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Münster

Hvad kan man se og lave i Münster?

Münster er en meget gå-venlig by, og du kan komme til de fleste attraktioner i centrum til fods eller med bycykel. Efter ankomsten i Münster er det godt at starte din sightseeing på Prinzipalmarkt. Denne lange gade løber gennem byens historiske hjerte, og der er masser at se. I forbindelse med gaden vil du finde Münster Rathaus, der er en af byens mest prominente bygninger, og som stadig står lige så majestætisk, som den gjorde, da den blev bygget tilbage i 1400-tallet. Historienørderne bør også tage et smut forbi St. Pauls-Dom, Münster Domkirke. Det er gratis at gå inden for, og der er åbent for besøgende udover messer og gudstjenester. Hvis du ikke har fået nok af den historiske by, eller bare gerne vil lære mere, så kan du tage et smut forbi bymuseet, City Museum of Münster. Dette lille museum guider dig gennem historien, og det er muligt at booke guides eller gå rundt guidet af museets audiotour.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Münster?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Münster.

Kan jeg finde fly til Münster med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Münster med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Münster?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Münster ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Münster lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Münster. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Münster på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.