Find billige flybilletter til Münster

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
man 2.8
man 9.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Münster. De nuværende restriktioner til Münster er baseret på Tyskland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Tyskland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Münster

Find de billigste fly til disse Münster-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Münster

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Münster

København (CPH) til Köln (CGN)

Fly til Münster ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Köln/Bonn, hvor den gennemsnitlige pris er 465 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MÜNSTER FRA KØBENHAVNapril47% billigereAt flyve fra København til Münster ​​koster i gennemsnit blot 1.014 kr. i april
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MÜNSTER FRA KØBENHAVNjuli98% dyrereDet koster cirka 3.791 kr. at flyve til Münster ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MÜNSTER FRA KØBENHAVNnovember389% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Münster fra København i november end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Münster?

 • Hvilket er det absolut billigste fly til Münster?

  69 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Münster. Dette fly er fra Milano og er 97% billigere end de fleste andre flyrejser til Münster. Hvis du vil finde den billigste pris til Münster fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Münster?

  Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Münster på, er omkring 36 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 2.091 kr.. De sidste 72 timer har momondo brugere fundet fly fra Danmark til Münster helt ned til 875 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Münster på?

  Den billigste afrejsedag for dit fly til Münster er på en lørdag hvor priserne kan findes helt ned til 1.242 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Den dyreste dag at flyve til Münster er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 2.658 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Münster?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Münster på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 1.563 kr.. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 2.380 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Münster?

  Lufthavn: Dortmund, Lufthavn: Paderborn, Lufthavn: Duesseldorf Intl, Lufthavn: Düsseldorf Weeze eller Lufthavn: Köln/Bonn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Münster.

 • Findes der en billigere måde at flyve til Münster på?

  Den billigste lufthavn i nærheden af Münster er normalt Lufthavn: Köln/Bonn med en gennemsnitspris på 1.716 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Münster?

På nuværende tidspunkt inkluderer Tyskland rejserestriktioner rejser til Münster. Indrejserestriktioner

Tyskland har begrænset indrejse for rejsende, der ankommer fra lande uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, undtagen for tyske statsborgere, bosiddende med opholdstilladelse og indehavere af D-visa samt visse undtagelser (se nedenfor). Tyskland har begrænset alle passagerflyvninger fra Storbritannien. For at rejse til Tyskland med fritaget transport skal britiske statsborgere, der er bosiddende i Tyskland, fremlægge bevis for ophold. Hvis de endnu ikke har et opholdskort, skal de fremlægge troværdige beviser for, at de er bosiddende i Tyskland. Dette kan omfatte et adresseregistreringscertifikat (Meldebescheinigung), en lejeaftale, en regning i deres navn eller et ansøgningscertifikat (Fiktionsbescheinigung).. Fra den 25. juni kan rejsende, der ankommer fra Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederlandene, Norge, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige og Schweiz, rejse ind. Tyskland har også ophævet adgangsbegrænsningerne for rejsende fra følgende lande: Australien, New Zealand, Singapore, Thailand og Uruguay. Rejsende skal have tilbragt mindst 2 uger i ovennævnte lande, før de flyver til Tyskland. Restriktionerne for adgang fra Kina, Japan, Sydkorea, Hongkong og Macao vil også blive ophævet, hvis der kan opnås gensidighed. Listen vil blive revideret hver anden uge. Rejsende fra et hvilket som helst tredjeland kan rejse ind, hvis de kan påvise en vigtig årsag til deres rejse. Listen over vigtige grunde omfatter tyske statsborgere og EU-borgere og alle tredjelandsstatsborgere med opholdsret i Tyskland. Det omfatter også personale inden for sundheds- og socialpolitik og sundhedsforskere, faglærte arbejdere, hvis økonomiske aktivitet er nødvendig og ikke kan udsættes eller udføres fra udlandet, fragt- og transportpersonale, sæsonarbejdere, studerende, som ikke kan fortsætte deres studier fra udlandet, rejsende, der rejser af presserende familiemæssige årsager, diplomater og personale i internationale organisationer og personer, der rejser gennem Tyskland. Rejsende, der rejser ind i Tyskland efter at have opholdt sig i et udpeget risikoområde i udlandet inden for de sidste 14 dage, skal underkastes obligatorisk COVID-19-test. Den tyske regering ajourfører regelmæssigt sin liste over udpegede risikoområder. Se det engelske arkiv nederst i Robert Koch Institute side for den seneste opdaterede liste.

Indrejsekrav

Rejsende, der kommer ind fra Albanien, Andorra, Bolivia, Bosnien-Hercegovina, Brasilien, Colombia, Tjekkiet, Egypten, Estland, Iran, Irland, Israel, Kosovo, Letland, Libanon, Litauen, Mexico, Montenegro, Nordmakedonien, det Palæstinensiske territorium, Panama, Portugal , Serbien, Slovenien, Sydafrika, Spanien, UAE, Storbritannien eller USA skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat. Rejsende, der kommer ind i Tyskland fra et andet land og har besøgt et højrisikoområde inden for de sidste 10 dage skal gennemføre en digital registrering inden rejsen.

Karantænekrav

Kravene til karantæne i Tyskland varierer alt efter den tyske stat. Alle rejsende, der ankommer fra højrisikoområder (over 50 tilfælde pr. 100.000 indbyggere), skal være i karantæne i 10 dage ved ankomsten til Tyskland. Efter 5 dage er det muligt at sikre frigivelse fra karantæne med en negativ test.Yderligere oplysninger kan findes her. I de fleste delstater betyder negative tests tidligst efter fem dage, at der ikke længere er behov for karantæne i hjemmet. I nogle delstatsbestemmelser kræves der desuden, at der skal fremlægges et negativt testresultat, hvis der er undtagelser fra karantæneforpligtelsen.

Transitregler

Rejsende, der rejser gennem Tyskland fra Brasilien, Irland, Portugal, Sydafrika eller Storbritannien, skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 testresultat udstedt inden for 48 timer før ankomst. Disse tests accepteres: Antigen-, PCR-, RT-LAMP- og TMA-test. Certifikatet skal være på engelsk, fransk eller tysk. Børn under 6 år er undtaget fra at præsentere et COVID-19 testresultat.

Hvis du planlægger rejser til Münster nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Münster

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Münster fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
10. nov.
CPH05:00København Kastrup
4t. 00min.
1 stop
FMO09:00Muenster
24. nov.
FMO03:40Muenster
3t. 55min.
1 stop
CPH07:35København Kastrup
1.304 kr.
Find lignende
Lufthansa
20. aug.
CPH03:30København Kastrup
6t. 00min.
1 stop
FMO09:30Muenster
23. aug.
FMO10:15Muenster
4t. 45min.
1 stop
CPH15:00København Kastrup
1.782 kr.
Find lignende
Lufthansa
24. aug.
CPH03:30København Kastrup
5t. 50min.
1 stop
FMO09:20Muenster
26. aug.
FMO10:15Muenster
8t. 35min.
2 stop
CPH18:50København Kastrup
4.875 kr.
Find lignende
Lufthansa
24. aug.
CPH03:30København Kastrup
11t. 00min.
1 stop
FMO14:30Muenster
26. aug.
FMO03:00Muenster
5t. 25min.
1 stop
CPH08:25København Kastrup
4.377 kr.
Find lignende
Lufthansa
4. aug.
CPH03:30København Kastrup
11t. 00min.
1 stop
FMO14:30Muenster
8. aug.
FMO08:15Muenster
6t. 45min.
1 stop
CPH15:00København Kastrup
4.383 kr.
Find lignende
Lufthansa
4. aug.
CPH02:40København Kastrup
11t. 50min.
2 stop
FMO14:30Muenster
8. aug.
FMO08:15Muenster
6t. 45min.
1 stop
CPH15:00København Kastrup
4.931 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Münster

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Münster, så se nogle af vores tilbud herunder fra Lufthansa
Lufthansa
22. aug.
CPH03:30København Kastrup
4t. 05min.
1 stop
FMO07:35Muenster
1.241 kr.
Find lignende
Lufthansa
5. aug.
CPH03:30København Kastrup
6t. 10min.
1 stop
FMO09:40Muenster
2.292 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
26. aug.
CPH15:35København Kastrup
14t. 50min.
1 stop
FMO06:25Muenster

Populære fly til Münster

Find dine flybilletter til Münster blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Münster
Hurtigste flyvetid10t. 25min.
Laveste pris875 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Münster