Find billige flybilletter til Davao City

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Davao City

Find de billigste fly til disse Davao City-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Davao City

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Davao City

København (CPH) til Davao City (DVO)

Fly til Davao City ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Davao City Francisco Bangoy, hvor den gennemsnitlige pris er 8.677 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DAVAO CITY FRA KØBENHAVNjuli16% billigereAt flyve fra København til Davao City ​​koster i gennemsnit blot 7.245 kr. i juli
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DAVAO CITY FRA KØBENHAVNdecember15% dyrereDet koster cirka 9.936 kr. at flyve til Davao City ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DAVAO CITY FRA KØBENHAVNdecember248% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Davao City fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Davao City?

Flyrejser mellem danske lufthavne og Davao City Lufthavn (DVO) i Davao City på Filippinerne tager fra 30 timer og op. Fra Københavns Lufthavn (CPH) kan du komme frem på lige omkring 30 timer med et par mellemlandinger undervejs. Skal du rejse fra en af de øvrige danske lufthavne som Aalborg Lufthavn (AAL), Aarhus Lufthavn (AAR) eller Billund Lufthavn (BLL), skal du enten tage et indenrigsfly til København først, og det tager i alle tre tilfælde omkring en times tid, eller også skal du se, om der er en forbindelse til ruten fra for eksempel Hamborg Lufthavn (HAM).

Der er ingen flytilbud til Davao City, som kan tage dig direkte fra Danmark til Filippinerne. Flyvningen inkluderer mellemlandinger, og rejsen kan for eksempel byde på afgang fra København med Turkish Airlines, som flyver dig til Istanbul og derfra videre til Manilla på Filippinerne, hvor det lokale Philippines Airlines tager over og får dig helt frem til Davao City Lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Davao City fra Danmark er i juli. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 7.245 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i juli, kan du booke flyrejser til Davao City fra Danmark i september i stedet. Fly til Davao City i september, selvom de ikke er helt så billige som dem i juli, har stadig kun et gennemsnit på omkring 7.658 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 59 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Davao City. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 8.677 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Davao City er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 7.759 kr.. Fly fra Danmark til Davao City på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 8.862 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Davao City på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Davao City om aftenen helt ned til 7.008 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Davao City, så priserne er ofte dyrere på omkring 8.864 kr. pr. billet.Gode tilbud på fly til Davao City

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Davao City fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Davao City?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Davao City

Hvilke flyselskaber flyver til Davao City?

For fly fra Danmark til Davao City, bestiller de fleste af momondos brugere med flyselskaber som Singapore Airlines, Cathay Pacific, Qatar Airways og Turkish Airlines. Afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra, kan du have andre lufthavne at vælge mellem.

Singapore Airlines-fly til Davao City

Singapore Airlines flyver omkring 10 fly til Davao City om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Singapore Changi, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Singapore Airlines var på 5.176 kr. (Aalborg til Davao City). Brugerne har bedømt Singapore Airlines med 8,0/10 i over 66 anmeldelser på momondo.


Lufthavne i nærheden af Davao City

Neden for finder du alle lufthavne i Davao City samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Davao City Lufthavn?

Når dine flybilletter har fået dig til lufthavnen i Davao City, er der to måder at transportere dig fra Davao City Lufthavn og ind til centrum. Den ene er at tage en taxi direkte fra lufthavnen. Så er du i centrum på kort tid, og det er let og bekvemt at have din bagage med. Den anden mulighed er at benytte en jeepney. Det er en hybrid mellem en jeep og en almindelig minibus, og det er en billig og meget benyttet transportform på Filippinerne. Der kører ingen jeepneys helt frem til lufthavnen, så du skal slæbe din bagage ud til den nærliggende vej for at køre med disse ind til centrum. Men det er en oplevelse at køre i de ofte meget fyldte jeeps/busser, som typisk er pyntet i meget farverige mønstre.


Visumkrav for Davao City

Som dansk statsborger kan du rejse ind i Filippinerne i op til 30 dage uden visum. Dit pas skal have en gyldighed på seks måneder fra din hjemrejsedato, og når du rejser ind i landet, skal du vise din returbillet. Når du først er kommet ind i Filippinerne, kan du søge om at forlænge dit ophold hos deres immigrationsmyndigheder. Skal du være længere i landet, skal du registreres og sætte et fingeraftryk. Hvis du er i landet i mere end seks måneder, skal du ansøge om et emigrationscertifikat, før du kan rejse ud. Har du et midlertidigt dansk pas, er det gangbart både ved ind- og udrejse. Der er ikke oplyst, om det også gælder for EU-nødpas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Davao City


De bedste oplevelser og seværdigheder i Davao City

Davao City er berømt for sin natur i form af de smukke hvide sandstrande ved Samal Island eller naturparken ved foden af Mount Apo, som er Filippinernes højeste punkt. Du skal også smage den temmeligt unikke tropiske durian-frugt, som kaldes frugtens konge og indeholder flere næringsstoffer end nogen anden frugt. Så må man bære over med den stærke duft. Den filippinske ørn er en enorm fugl, og det er da også landets nationalfugl, som du kan møde på det Filippinske ørnecenter. Det er et prægtigt syn. Lige ved ørnecenteret ligger Malago Garden Resort, og ud over at her er mulighed for at fodre fugle og møde sommerfugle, er der også et chokolademuseum. Dem skal man værne om! For mere natur kan du besøge Eden Naturpark, men der skal også være tid til at opleve flagermuskolonien i Samal. En af de helt store attraktioner i Davao er byens krokodillepark, hvor du kan møde tusindvis af dette forunderlige dyr. Du kan også se San Pedro-katedralen og slentre på gaden af samme navn, som rummer byens rådhus og flere forskellige parker.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Davao City, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Davao City, så du sparer tid og penge.

Ja. Alle fly til Davao City på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Davao City, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Davao City lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Davao City og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.