Find billige fly til Davao City

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 30.9
lør. 7.10

Indsigter og trends for flyrejser til Davao City

Få indsigter om din flyrejse til Davao City, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Davao City?

Den billigste måned at flyve til Davao City fra Danmark er i marts. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 7.241 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du booke flyrejser til Davao City fra Danmark i oktober i stedet. Fly til Davao City i oktober, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 7.646 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Davao City på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Davao City er på en torsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 6.144 kr.. Fly fra Danmark til Davao City på en fredag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 8.518 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Davao City?

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Davao City på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Davao City om morgenen helt ned til 7.241 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Om eftermiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Davao City, så priserne er ofte dyrere på omkring 8.285 kr. pr. billet.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Davao City?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 60 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Davao City. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 8.608 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Davao City

Find de billigste fly til disse Davao City-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Davao City

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Davao City

København (CPH) til Davao City (DVO)

Fly til Davao City ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Davao City Francisco Bangoy, hvor den gennemsnitlige pris er 8.608 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DAVAO CITY FRA KØBENHAVNmarts16% billigereAt flyve fra København til Davao City ​​koster i gennemsnit blot 7.241 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DAVAO CITY FRA KØBENHAVNdecember42% dyrereDet koster cirka 12.292 kr. at flyve til Davao City ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DAVAO CITY FRA KØBENHAVNjuni674% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Davao City fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Davao City

Hvor lang tid tager det at flyve til Davao City?

Flyrejser mellem danske lufthavne og Davao City Lufthavn (DVO) i Davao City på Filippinerne tager fra 30 timer og op. Fra Københavns Lufthavn (CPH) kan du komme frem på lige omkring 30 timer med et par mellemlandinger undervejs. Skal du rejse fra en af de øvrige danske lufthavne som Aalborg Lufthavn (AAL), Aarhus Lufthavn (AAR) eller Billund Lufthavn (BLL), skal du enten tage et indenrigsfly til København først, og det tager i alle tre tilfælde omkring en times tid, eller også skal du se, om der er en forbindelse til ruten fra for eksempel Hamborg Lufthavn (HAM).

Hvorfra flyver man direkte til Davao City?

Der er ingen flytilbud til Davao City, som kan tage dig direkte fra Danmark til Filippinerne. Flyvningen inkluderer mellemlandinger, og rejsen kan for eksempel byde på afgang fra København med Turkish Airlines, som flyver dig til Istanbul og derfra videre til Manilla på Filippinerne, hvor det lokale Philippines Airlines tager over og får dig helt frem til Davao City Lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Davao City Francisco Bangoy Lufthavn?

Priser for fly til Davao City Francisco Bangoy Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Davao City Francisco Bangoy Lufthavn?

Fra september 2023 er der 4 udbydere at vælge mellem for fly til Davao City Francisco Bangoy Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Davao City Francisco Bangoy Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Davao City Francisco Bangoy Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Davao City Francisco Bangoy Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Davao City Francisco Bangoy Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Davao City Francisco Bangoy Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvilke flyselskaber flyver til Davao City?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Davao City

Hvilke flyselskaber flyver til Davao City?

Singapore Airlines-fly til Davao City

Singapore Airlines flyver omkring 10 fly til Davao City om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Singapore Changi, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Singapore Airlines var på 5.581 kr. (Aalborg til Davao City). Brugerne har bedømt Singapore Airlines med 7,9/10 i over 353 anmeldelser på momondo.


Visumkrav for Davao City

Er der krav til pas og visum for at komme til Davao City?

Som dansk statsborger kan du rejse ind i Filippinerne i op til 30 dage uden visum. Dit pas skal have en gyldighed på seks måneder fra din hjemrejsedato, og når du rejser ind i landet, skal du vise din returbillet. Når du først er kommet ind i Filippinerne, kan du søge om at forlænge dit ophold hos deres immigrationsmyndigheder. Skal du være længere i landet, skal du registreres og sætte et fingeraftryk. Hvis du er i landet i mere end seks måneder, skal du ansøge om et emigrationscertifikat, før du kan rejse ud. Har du et midlertidigt dansk pas, er det gangbart både ved ind- og udrejse. Der er ikke oplyst, om det også gælder for EU-nødpas.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Davao City


De bedste oplevelser og seværdigheder i Davao City

Hvad kan man se i Davao City?

Davao City er berømt for sin natur i form af de smukke hvide sandstrande ved Samal Island eller naturparken ved foden af Mount Apo, som er Filippinernes højeste punkt. Du skal også smage den temmeligt unikke tropiske durian-frugt, som kaldes frugtens konge og indeholder flere næringsstoffer end nogen anden frugt. Så må man bære over med den stærke duft. Den filippinske ørn er en enorm fugl, og det er da også landets nationalfugl, som du kan møde på det Filippinske ørnecenter. Det er et prægtigt syn. Lige ved ørnecenteret ligger Malago Garden Resort, og ud over at her er mulighed for at fodre fugle og møde sommerfugle, er der også et chokolademuseum. Dem skal man værne om! For mere natur kan du besøge Eden Naturpark, men der skal også være tid til at opleve flagermuskolonien i Samal. En af de helt store attraktioner i Davao er byens krokodillepark, hvor du kan møde tusindvis af dette forunderlige dyr. Du kan også se San Pedro-katedralen og slentre på gaden af samme navn, som rummer byens rådhus og flere forskellige parker.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Davao City?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Davao City, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Davao City, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Davao City med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Davao City på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Davao City?

Når du har udført en søgning efter fly til Davao City, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Davao City lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Davao City lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Davao City og giver dig besked, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Davao City på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.