Find billige flybilletter til Manila

Returrejse
Economy
San Francisco (SFO)
Manila (MNL)
tor.. 13.5.
tor.. 20.5.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Manila. De nuværende restriktioner til Manila er baseret på Filippinerne rejserestriktioner.

Se nuværende Filippinerne rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Manila

Find de billigste fly til disse Manila-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Manila

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Manila

København (CPH) til Manila (MNL)

Fly til Manila ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Manila Ninoy Aquino Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 4.007 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MANILA FRA KØBENHAVNseptember15% billigereAt flyve fra København til Manila ​​koster i gennemsnit blot 3.420 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MANILA FRA KØBENHAVNdecember34% dyrereDet koster cirka 5.384 kr. at flyve til Manila ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MANILA FRA KØBENHAVNdecember715% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Manila fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Manila?

Fly til Manila er ofte dyre i juli og december, hvor priserne på flyafgange kan overstige 6000 DKK. Er du på udkig efter billige flybilletter til Manila, kan du som regel finde flybilletter billigt i marts, maj og september, hvor prisen kan være ned til ca. 2500 DKK. Du skal ikke bekymre dig om vejret i Manila uden for højsæsonen. Der er nemlig varmt året rundt med gennemsnitstemperaturer på ca. 26-30 °C.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Manila?

Den billigste måned at flyve til Manila fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.420 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Manila i september, så bør du vente til november til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 3.426 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Manila?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Manila fra Danmark er 52 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 4.007 kr.. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Manila fra Danmark helt ned til 2.955 kr. på momondo.

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Manila på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Manila er på en tirsdag hvor priserne kan findes helt ned til 4.200 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis dine rejseplaner er fleksible, så undgå at rejse på en lørdag, da priserne har en tendens til at ligge på omkring 4.661 kr.. Priserne kan ændre sig, så det er en god idé at oprette en prisagent for fly til Manila.

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Manila?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Manila på er om morgenen. Fly fra Danmark til Manila på dette tidspunkt kan findes helt ned til 3.986 kr.. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Manila, så priserne er ofte dyrere på omkring 4.596 kr. pr. billet.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Manila?

På nuværende tidspunkt inkluderer Filippinerne rejserestriktioner rejser til Manila. Indrejserestriktioner

Filippinernes grænser er kun åbne for hjemvendte filippinske statsborgere og deres ægtefæller og børn, indiske statsborgere med midlertidig opholdstilladelse, kinesiske statsborgere med permanent opholdstilladelse, som er ægtefæller til filippinske statsborgere og udenlandske statsborgere med visse visumkategorier. Fra den 15. januar vil rejsende fra følgende lande ikke få adgang til Filippinerne: Australien, Østrig, Brasilien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Hongkong, Island, Indien, Irland, Italien, Israel, Japan, Jordan, Libanon, Nederlandene, Norge, Portugal, Singapore, Sydafrika, Sydkorea, Spanien, Sverige, Schweiz, USA og Storbritannien. Ikke-filippinske statsborgere, der flyver via et af de lande, der er omfattet af forbuddet, mens de er på vej til Filippinerne, bør have tilladelse til at rejse ind i Filippinerne, forudsat at de kan dokumentere, at de ikke har forladt transitlufthavnen i det pågældende land, og at de ikke har fået indrejsetilladelse fra immigrationsmyndighederne i det pågældende land. Fra den 7. december kan følgende adgangsrettigheder til Filippinerne tillades i henhold til Republik-loven 6768: Udenlandske filippinske statsborgeres ægtefæller og børn, uanset alder, som rejser med den filippinske statsborger og tidligere filippinske statsborgere, herunder deres ægtefæller og børn, uanset alder, som rejser med den filippinske statsborger.

Indrejsekrav

Udenlandske statsborgere, der ønsker indrejse i Filippinerne, skal være i besiddelse af visum i følgende kategorier, ellers risikerer de at blive afvist i indrejsehavnen: -et visum udstedt af en ikke-indvandrer i henhold til § 13 i immigrationsloven (Section 13-serievisum: / a,b,c,d,e,g) - personer, der har opnået status som bosiddende i henhold til republikkens lov 7919 eller loven om social integration af udlændinge (RA 7919-visum) - personer, der har benyttet sig af bekendtgørelse 324 eller fremmedlegionaliseringsprogram (EO 324 visa) -indenlandske udenlandske statsborgere (indfødt-visa). Fra den 7. december kan udenlandske filippinske statsborgeres ægtefæller og børn, uanset alder, som rejser med den filippinske statsborger, og tidligere filippinske statsborgere, herunder deres ægtefæller og børn, uanset alder, som rejser med den filippinske statsborger, få visumfri indrejse i henhold til den administrerende ordre 408, s. 1960. De skal have en forudindstillet karantænefacilitet og COVID-19-test på et laboratorium, der opererer i lufthavnen.

karantænekrav

Alle ankommende rejsende og flypersonale skal fremvise en udfyldt Case Investigation Formular ved ankomsten. De vil blive testet for coronavirus (COVID-19) og anbragt i karantæne for egen regning, mens resultaterne af testen afventes.

Alle andre oplysninger

Rejsende, der ankommer til Davao, skal have en helbredsgodkendelse med negativ coronavirus-resultat (COVID-19), udstedt inden for 72 timer før afrejse.

Hvis du planlægger rejser til Manila nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Manila Ninoy Aquino Intl

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Manila Ninoy Aquino Intl fundet af momondos brugere for nylig
Turkish Airlines
6. nov.
BLL13:45Billund
17t. 30min.
1 stop
MNL06:15Manila Ninoy Aquino Intl
10. nov.
MNL17:00Manila Ninoy Aquino Intl
18t. 45min.
1 stop
BLL11:45Billund
5.286 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
6. nov.
BLL13:45Billund
17t. 30min.
1 stop
MNL06:15Manila Ninoy Aquino Intl
10. nov.
MNL17:00Manila Ninoy Aquino Intl
18t. 45min.
1 stop
BLL11:45Billund
5.292 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
31. aug.
CPH14:20København Kastrup
18t. 50min.
1 stop
MNL09:10Manila Ninoy Aquino Intl
7. sep.
MNL17:30Manila Ninoy Aquino Intl
18t. 20min.
1 stop
CPH11:50København Kastrup
4.240 kr.
Find lignende
Qatar Airways
1. jun.
CPH12:25København Kastrup
24t. 20min.
1 stop
MNL12:45Manila Ninoy Aquino Intl
29. jun.
MNL14:35Manila Ninoy Aquino Intl
18t. 20min.
1 stop
CPH08:55København Kastrup
4.350 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
2. jul.
CPH11:55København Kastrup
21t. 10min.
2 stop
MNL09:05Manila Ninoy Aquino Intl
10. jul.
MNL13:40Manila Ninoy Aquino Intl
22t. 10min.
2 stop
CPH11:50København Kastrup
4.497 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
26. okt.
CPH13:25København Kastrup
22t. 00min.
2 stop
MNL11:25Manila Ninoy Aquino Intl
25. apr.
MNL16:05Manila Ninoy Aquino Intl
23t. 50min.
1 stop
CPH15:55København Kastrup
5.519 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Manila Ninoy Aquino Intl

Hvis du leder efter enkeltbilletter til Manila, så se nogle af vores tilbud herunder.
Flere flyselskaber
2. aug.
CPH15:00København Kastrup
18t. 05min.
2 stop
MNL09:05Manila Ninoy Aquino Intl
2.845 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
26. jun.
CPH03:20København Kastrup
20t. 35min.
2 stop
MNL23:55Manila Ninoy Aquino Intl
5.898 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
23. maj
CPH08:45København Kastrup
21t. 40min.
2 stop
MNL06:25Manila Ninoy Aquino Intl
9.526 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Manila?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Manila

Skal du med fly til Manila, kan du rejse med flyselskaber som Turkish Airlines, Singapore Airlines eller Qatar Airways. Det er ikke muligt at finde direkte fly til Manila fra Danmark. Det er i stedet nødvendigt med en mellemlanding i for eksempel Hong Kong eller Bangkok, hvorfra der afgår fly til Manila.

Hvor lang tid tager det at flyve til Manila?

Den samlede rejsetid fra København til Manila varierer og er ofte ca. 15-21 t alt afhængig af mellemlandinger på rejsen. Er du villig til at forlænge din rejse med et par timer, kan du ofte finde billige flybilletter til Manila. Det er også muligt at flyve fra Billund og Aarhus. Her er rejsetiden som regel ca. 25-28 t.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Manila samt afstand til centrum

Manila Ninoy Aquino International Airport ligger ca. 10 km fra centrum. Terminal et, to og tre er forbundet med centrum af Manila via bus. Busserne afgår ca. hvert 20. minut, og en enkeltbillet koster ca. 100 PHP (ca. 12.75 DKK). Det er også muligt at tage tog fra den nærliggende togstation Baclaran. Her er toglinje et direkte forbundet med midtbyen. Toget er blandt de billigste transportformer fra lufthavnen, da en almindelig billet koster ca. 20-30 PHP (ca. 2.5-4 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Manila?

Skal du rejse til Manila på ferie, kan du benytte dig af togene MRT og LRT, når du skal rundt i byen. Disse tog cirkulerer omkring de store attraktioner og seværdigheder, og det er derfor nemt at finde rundt i byen med disse tog. Når du skal rundt i Manila, er det også muligt at køre med de mange busser. Det er en billig form for offentlig transport.


Kan man rejse til Manila uden pas eller visum?

Du kan rejse til Manila uden visum i op til 30 dage. Ved indrejse skal du kunne fremvise en gyldig returbillet. Ønsker du at blive længere, kan du søge om forlængelse af opholdet hos immigrationskontoret. Herudover skal dit pas være gyldigt i minimum seks måneder ud over opholdets varighed.


Tips og gode råd til Manila

Hvad skal man se i Manila?

I den ældste del af Intramuros oplever du Manila, som byen var før det 20. århundrede. Blandt attraktionerne i området er blandt andet statuen af Kong Carlos IV på Plaza de Roma, den nyligt restaurerede Ayuntamiento-bygning samt Puerta de Isabel II-gaten, hvor du kan finde en statue af dronningen. En anden berømt seværdighed er San Agustin-kirken, som er at finde på UNESCO’s liste over verdens kulturarven. Ved siden af kirken ligger et gammelt munkekloster, som blev ødelagt under Anden Verdenskrig. Bygningen er nu et museum efter at være blevet renoveret i 1970’erne. På Manila Baywalk kan du om aftenen nyde en flot solnedgang, når solen går ned over Manila-bugten.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Manila byder på flere attraktioner, hvis du rejser med børn. Du kan blandt andet besøge Ocean Park, byens zoologiske have eller den populære forlystelsespark Star City, som byder på mere end 30 forlystelser.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er en god idé at investere i en privat rejseforsikring, så du er sikret mod eventuelle uheld under dit ophold i Manila.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det anbefales, at du ikke drikker vand fra hanen i Manila. I stedet bør du købe vand på flaske.

Giver man drikkepenge i Manila?

I Filippinerne er det normalt, at du giver ca. 10 % i drikkepenge til tjenere, taxichauffører, guider og lignende. Der kan være inkluderet 10 % i servicegebyr på regningen på restauranter. I så fald vil det være angivet. (Priser checket: 09/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class