Find billige flybilletter til Bangalore

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Bangalore. De nuværende restriktioner til Bangalore er baseret på Indien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Indien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Bangalore

Find de billigste fly til disse Bangalore-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Bangalore

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Bangalore

København (CPH) til Bangalore (BLR)

Fly til Bangalore ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Bangalore Kempegowda, hvor den gennemsnitlige pris er 3.556 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BANGALORE FRA KØBENHAVNaugust12% billigereAt flyve fra København til Bangalore ​​koster i gennemsnit blot 3.131 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BANGALORE FRA KØBENHAVNdecember30% dyrereDet koster cirka 4.609 kr. at flyve til Bangalore ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BANGALORE FRA KØBENHAVNdecember753% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Bangalore fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bangalore?

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Bangalore?

  Den billigste måned at flyve til Bangalore fra Danmark er i august. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.131 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. maj måned er endnu en god mulighed for at rejse til Bangalore med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 3.384 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Bangalore?

  Generelt oplever de fleste rejsende, at det billigste tidspunkt, at bestille et fly til Bangalore på, er omkring 60 dage før deres afgangtidspunkt, hvor biletterne gennemsnitlig koster 3.556 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Bangalore på?

  Ifølge vores data er tirsdag den billigste dag at flyve til Bangalore fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en tirsdag var 3.291 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Fly fra Danmark til Bangalore på en lørdag vil generelt være dyrere og ligger i gennemsnit på omkring 4.505 kr.. Hver opmærksom på at priserne begge dage kan variere afhængig af sæson og forespørgsel.

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Bangalore?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Bangalore på er om aftenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 3.691 kr.. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Bangalore, så priserne er ofte dyrere på omkring 5.109 kr. pr. billet.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Bangalore?

  Lufthavn: Salem kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Bangalore.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Bangalore?

På nuværende tidspunkt inkluderer Indien rejserestriktioner rejser til Bangalore. Indrejserestriktioner

Indien har begrænset adgang til de fleste udenlandske rejsende indtil mindst den 28. februar. Visse berettigede udenlandske statsborgere kan dog rejse til Indien via Vande Bharat-flyvninger eller flyvninger fra tredjelande. Indtil den 28. februar skal rejsende, der ankommer fra eller har været i transit gennem Storbritannien, rejse med en direkte flyvning fra Storbritannien til Indien. Visse kategorier af indiske statsborgere og bosiddende kan rejse ind i landet på hjemrejse, der arrangeres af ministeriet for civil luftfart. Statsborgere fra Nepal og Bhutan kan også få indrejsetilladelse i landet. Der findes andre undtagelser for luftfragtflyvninger, der transporterer varer til handel eller væsentlige varer og forsyninger, og deres besætningsmedlemmer, hjælpere, rengøringsfolk osv. Rejsende med OCI-kort eller -hæfte (OCI) har ret til indrejse i landet, og det samme gælder deres mindreårige børn og ægtefæller, eller studerende, der går på en indisk institution, hvis en af forældrene er indisk statsborger eller indehaver af et OCI-kort. Rejsende kan rejse gennem Indien fra et naboland, hvis de rejser via Indien til deres bopælsland. Det indiske indenrigsministerium har udstedt nye retningslinjer, der giver visse kategorier af udenlandske statsborgere mulighed for at rejse til Indien i forretningsøjemed. Det vil dog kræve, at de først får et nyt erhvervs- eller arbejdsvisum. For oplysninger om kategorier og behandling kan du besøge det indiske immigrationskontor website.

Indrejsekrav

Rejsende skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 RT-PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Alle rejsende skal besøge New Delhi Lufthavns websted og indsende en egenerklæringsformular mindst 72 timer før afgang. Rejsende, der har været i Afghanistan, Bahrain, Brasilien, Frankrig, Tyskland, Irak, Kuwait, Holland, Oman, Qatar, Rusland, Sydafrika, Storbritannien, Ukraine eller FAE de sidste 14 dage skal indsende og betale for en bekræftende molekylær test ved ankomst.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra Afghanistan, Bahrain, Frankrig, Tyskland, Irak, Kuwait, Holland, Oman, Qatar, Rusland, Ukraine eller De Forenede Arabiske Emirater underkastes en COVID-19 molekylærtest ved ankomsten for deres egen regning. Rejsende, der ankommer fra Brasilien, Sydafrika eller Storbritannien, underkastes en COVID-19 molekylærtest ved ankomsten og en anden test på dag 7 for egen regning. Rejsende, der kommer fra eller rejser gennem Storbritannien, Brasilien og Sydafrika, skal i karantæne mindst 7 dage og fremvise en negativ test ved ankomsten. Rejsende, der tester negativt for COVID, men sad i samme række som tre rækker før eller tre rækker bag en rejsende, der ankom fra Storbritannien, Sydafrika eller Brasilien, der testede positivt for COVID ved ankomsten, placeres også i institutionel karantæne i mindst 7 dage i afventning af yderligere test. Nogle stater kræver karantæne for alle personer, der ankommer uden for deres grænser uden undtagelser. I løbet af 14-dages karantæneperioden har rejsende ikke tilladelse til at bruge nogen form for offentlig transport eller befinde sig på et offentligt sted. Det kan være nødvendigt, at de giver kontaktoplysninger, og de bliver bedt om at downloade Arogya Setu-appen.

Hvis du planlægger rejser til Bangalore nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Bangalore

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Bangalore fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
7. jan.
CPH05:00København Kastrup
11t. 25min.
1 stop
BLR16:25Bangalore Kempegowda
5. mar.
BLR22:35Bangalore Kempegowda
13t. 15min.
1 stop
CPH11:50København Kastrup
4.747 kr.
Find lignende
Lufthansa
27. dec.
CPH05:00København Kastrup
11t. 25min.
1 stop
BLR16:25Bangalore Kempegowda
6. feb.
BLR22:35Bangalore Kempegowda
14t. 40min.
1 stop
CPH13:15København Kastrup
4.735 kr.
Find lignende
Qatar Airways
29. dec.
CPH03:05København Kastrup
13t. 45min.
1 stop
BLR16:50Bangalore Kempegowda
3. feb.
BLR22:45Bangalore Kempegowda
13t. 20min.
1 stop
CPH12:05København Kastrup
4.779 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
7. jan.
CPH05:00København Kastrup
11t. 25min.
1 stop
BLR16:25Bangalore Kempegowda
6. mar.
BLR16:40Bangalore Kempegowda
15t. 50min.
2 stop
CPH08:30København Kastrup
4.987 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
27. dec.
CPH05:00København Kastrup
11t. 25min.
1 stop
BLR16:25Bangalore Kempegowda
7. feb.
BLR16:40Bangalore Kempegowda
15t. 50min.
2 stop
CPH08:30København Kastrup
5.063 kr.
Find lignende
British Airways
27. dec.
CPH05:30København Kastrup
14t. 00min.
1 stop
BLR19:30Bangalore Kempegowda
7. feb.
BLR02:10Bangalore Kempegowda
14t. 30min.
1 stop
CPH16:40København Kastrup
5.095 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Bangalore

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Bangalore, så se nogle af vores tilbud herunder fra Jet Airways
Jet Airways
CPHKøbenhavn Kastrup
13t. 45min.
BLRBangalore Kempegowda

Populære fly til Bangalore

Find dine flybilletter til Bangalore blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Bangalore
Hurtigste flyvetid13t. 45min.
Laveste pris4.444 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bangalore