Lej en bil i Bangalore, Indien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bangalore, Indien

Bangalore, KA, Indien
14. dec. — 21. dec.
Samme aflevering
Bangalore, KA, Indien
tir. 14.12
Middag
tir. 21.12
Middag
Chaufførens alder:

Tilbud fra udlejningsfirmaer på over 70.000 forskellige steder.

Biludlejningsfirmaer i Bangalore

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Bangalore, Indien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor

Afstanden fra Bangalore, Indien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Bangalore Kempegowdas biludlejningsdisk

Biludlejning i Bangalore

1.481 brugere har søgt efter billeje i Bangalore med momondo i december.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Bangalore for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Bangalore udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. En af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Avis. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Bangalore, Indien?

Hastighedsbegrænsningen i Bangalore er 70 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Bangalore har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 80 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Bangalore, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Bangalore?

Leje af Hyundai i10 og Hyundai Accent in Bangalore er de to mest populære bilmodeller ifølge vores data. Priser på udlejning af en Hyundai i10 in Bangalore kan variere afhængigt af det selskab, du lejer fra, men vores brugere har fundet priser, der i gennemsnit ligger på 250 kr./dag og kan gå helt ned til 142 kr./dag. Priser på leje af en Hyundai Accent kan også variere, men plejer at ligge på omkring 320 kr./dag i gennemsnit og tilbud, der kan gå helt ned til 142 kr./dag.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW 5 Series in Bangalore?

Avis har en BMW 5 Series (og andre lignende køretøjer i kategorien Luksus) til udlejning in Bangalore. Dukan forvente at kunne leje en BMW 5 Series in Bangalore fra Avis for 1.171 kr./dag i gennemsnit.Avis har også andre lejebiler i kategorien Luksus in Bangalore, hvis du skifte mening omkring BMW 5 Series. Du kan f.eks. leje en Audi A4 in Bangalore fra Avis.

Hvordan er vejret i Bangalore, Indien i december?

I december måned er gennemsnitstemperaturen i Bangalore 21 °C, og den forventede nedbør er 10 mm. Det er nyttigt at vide for rejsende, der gerne vil leje bil i Bangalore.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i december?

Temperaturerne i Bangalore er normalt høje i december, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Bangalore om vejret i resten af Karnataka?

Klimaet i Karnataka i december er normalt 21 °C med en forventet nedbør på 10 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Bangalore til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Indien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Chennai, New Delhi og Mumbai i Indien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Bangalore