Lej en bil i Hyderabad, Indien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Hyderabad, Indien

Hyderabad, TG, Indien
23. maj — 30. maj
Samme aflevering
Hyderabad, TG, Indien
søn 23.5
Middag
søn 30.5
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Hyderabad

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Hyderabad, Indien
2,6
Middel
3 anmeldelser1 kontor
Oversigt

Renlighed

3,3

Comfort

2,6

Samlet

3,3

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
3 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
2 kontorer
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor
0,0
Forfærdelig
1 kontor

Afstanden fra Hyderabad, Indien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Hyderabad Rajiv Gandhi Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Hyderabad

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Hyderabad for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Hyderabad udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Europcar og Avis.. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Er der et afbestillingsgebyr på min Hyderabad, Indien biludlejning?

Hvert udlejningsfirma i Hyderabad har forskellige afbestillingspolitikker. Hos momondo viser vi altid hvorvidt et udlejningsfirma opkræver afbestillingsgebyr i søgeresultaterne. Europcar, 1First Car Rental og Avis er bland de bedst vurderede biludlejningsfirmaer i Hyderabad, så det er værd at tjekke om de tilbyder gratis afbestilling.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Hyderabad, Indien?

Hyderabads hastighedsbegrænsning er 70 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Hyderabad er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvordan er vejret i Hyderabad, Indien i maj?

Normalt er vejret i Hyderabad i maj måned 33 °C og den forventede nedbør er 20 mm. Det er vigtigt at vide, når du sal leje bil, så du sikrer dig, at du lejer den perfekte bil til vejret.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i maj?

Temperaturerne i Hyderabad er normalt høje i maj, så momondo anbefaler dig at leje en cabriolet, så du kan nyde det gode vejr.

Minder vejret i Hyderabad om vejret i resten af Telangana?

Hvis du leder efter udlejningsbil i Hyderabad til et roadtrip til de omkringliggende områder i maj måned, er det vigtigt at vide, at resten af Telangana normalt har en temperatur på 33 °C, og at du kan forvente 20 mm nedbør.


Leje af bil i andre byer i Indien

Se vores biludlejningstilbud i byer som Chennai, New Delhi og Mumbai i Indien

Kom i gang med at planlægge din rejse til Hyderabad