Lej en bil i Chennai, Indien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Chennai, Indien

Chennai, TN, Indien
17. jun — 24. jun
Samme aflevering
Chennai, TN, Indien
tor 17.6
Middag
tor 24.6
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Chennai

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Chennai, Indien
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Valuta for pengerne

2,0
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Chennai, Indien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Chennais biludlejningsdisk

Biludlejning i Chennai

Indtil videre har der i juni været 7 søgninger på biludlejning i Chennai på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Chennai for at reducere spredningen af COVID-19?

Rengøring har altid været en prioritet; Dog har biludlejningsfirmaer i Chennai udvidet rengøringsforanstaltninger på plads for at sikre, at udlejningsbilerne desinficeres for øget sikkerhed. Nogle af de virksomheder, der tilbyder udvidet rengøring, er Avis, Hertz og Europcar. Lær mere om de forskellige muligheder. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Chennai har de billigste biludlejningspriser?

Den billigste udbyder i Chennai er Avis med en gennemsnitlig daglig udlejningspris på 164 kr. fra dens 2 beliggenheder i Chennai. Den absolut billigste pris momondo brugere har fundet hos Avis i Chennai er 151 kr..

Er der et afbestillingsgebyr på min Chennai, Indien biludlejning?

Når du lejer en bil, kan du forvente, at størstedelen af biludlejningsstederne i Chennai ikke tilbyder gratis afbestilling. Vær opmærksom på, at momondo ikke har indflydelse på afbestillingsreglerne, men vi kan hjælpe dig med at finde gode tilbud på lejebiler i Chennai. Tjek altid afbestillingsreglerne, når du søger efter en udlejningsbil.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Chennai har flest biludlejningssteder?

Avis har flest udlejningssteder i Chennai, Indien med 2 locations. Hos disse udlejningssteder kan momondo brugere typisk finde biludlejningspriser til omkring 164 kr./dag.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Chennai, Indien?

Rejsende, som lejer en bil i Chennai, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 70 km/t.. I forstaderne til Chennai ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 80 km/t., og på motorvejen er den 120 km/t.. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.

Hvordan er vejret i Chennai, Indien i juni?

I juni er der normalt 50 mm nedbør i Chennai og en gennemsnitstemperatur på 32 °C. Det kan være nyttigt at vide, når du er på udkig efter en lejebil i Chennai, fordi du så bedre kan træffe den rigtige beslutning.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i juni?

I betragtning af, at temperaturerne i Chennai typisk er høje i løbet af juni, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.

Minder vejret i Chennai om vejret i resten af Tamil Nadu?

Klimaet i Tamil Nadu i juni er normalt 32 °C med en forventet nedbør på 50 mm i løbet af hele måneden. Dem, der gerne vil leje bil og tage på roadtrip fra Chennai til omegnen, bør skrive sig disse oplysninger bag øret.


Leje af bil i andre byer i Indien

Se vores biludlejningstilbud i byer som New Delhi, Mumbai og Bangalore i Indien

Biludlejning i lufthavne i Chennai

Reservér en lejebil i en anden lufthavn i nærheden af Chennai

Kom i gang med at planlægge din rejse til Chennai