Find billige flybilletter til Chennai

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Chennai

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Chennai

Bedste pris på enkeltbillet

4.584 kr.

Bedste pris på returbillet

6.121 kr.

Hurtigste flyvetid

13t. 20min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Chennai fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.584 kr. (København Kastrup til Chennai).
Den bedste pris på en returbillet til Chennai fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.121 kr. (København Kastrup til Chennai).
Det hurtigste fly til Chennai fra Danmark tager 13t. 20min. (København Kastrup til Chennai).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Chennai, herunder Lufthansa, Air France og Oman Air.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Chennai

Find de billigste fly til disse Chennai-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Chennai

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Chennai

København (CPH) til Chennai (MAA)

Fly til Chennai ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Chennai, hvor den gennemsnitlige pris er 6.343 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CHENNAI FRA KØBENHAVNmaj11% billigereAt flyve fra København til Chennai ​​koster i gennemsnit blot 5.658 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CHENNAI FRA KØBENHAVNdecember21% dyrereDet koster cirka 7.694 kr. at flyve til Chennai ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CHENNAI FRA KØBENHAVNdecember347% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Chennai fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Chennai?

Mange rejser på ferie med fly til Chennai i perioden fra sidst i november til februar, hvor vejret er mildt og tørt. Monsunregnen falder i perioden fra september til november. Der er som regel mulighed for at finde billige flybilletter til Chennai fra september til november og fra januar til maj.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Chennai, lå på 406 kr./pr. person fra Madurai, hvilket er 94% billigere end gennemsnitsflyprisen til Chennai. Hvis du vil finde de billigste priser til Chennai fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Den billigste måned at flyve til Chennai fra Danmark er i maj. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 5.658 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Chennai i maj, så rejs fra Danmark i september, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 5.751 kr..

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Chennai er 41 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 6.343 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Chennai udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Chennai for 6.121 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Chennai er på en torsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 6.195 kr.. Hvis du rejser ud på en søndag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Chennai for omkring 6.889 kr..

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Chennai, hvor du kan finde priser helt ned til 5.233 kr.. Hvis du flyver fra Chennai om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 7.212 kr. i gennemsnit. Fly til Chennai fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Chennai. Hvis du har planer om at flyve til Chennai, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Tirupati (100 km fra Chennai centrum) eller Lufthavn: Pondicherry (134 km fra Chennai centrum).

Den billigste lufthavn i nærheden af Chennai er normalt Lufthavn: Tirupati med en gennemsnitspris på 2.699 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Chennai

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Chennai fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Chennai?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Chennai

Hvilke flyselskaber flyver til Chennai?

Air India er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Chennai. Qatar Airways, Emirates og Lufthansa er også populære valg på flyrejser til Chennai fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Chennai, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Emirates-fly til Chennai

Emirates er et populært valg for brugere, der rejser til Chennai. Selskabet flyver 21 fly om ugen til Chennai, og de flyver oftest fra Dubai Intl. Billetpriserne hos Emirates afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 5.437 kr. (fra København Kastrup). I 122 anmeldelser har momondo-brugere givet Emirates en gennemsnitlig bedømmelse på 8,6/10.

Turkish Airlines-fly til Chennai

Turkish Airlines-fly til Chennai kan fås fra helt ned til 3.894 kr. (returrejse fra Billund fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 21 fly, som Turkish Airlines flyver til Chennai på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Turkish Airlines til Chennai er fra New Delhi Indira Gandhi Intl. Turkish Airlines er blevet bedømt med 8,3/10 af momondo-brugere i 128 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Chennai

Neden for finder du alle lufthavne i Chennai samt deres afstand til centrum

Chennai International Airport er en stor og travl lufthavn med ca. 22 mio. rejsende om året. Det betyder ofte en del ventetid i forbindelse med paskontrol og udlevering af bagage. Når du er ankommet med fly til Chennai, kan du komme med bus, taxi eller rickshaw fra lufthavnen til centrum af Chennai. Busser afgår ca. hver halve time, eller når de er fyldt op. Køreturen tager ca. 45 min, og en billet koster ca. 35 INR (ca. 3.5 DKK).


Populære fly til Chennai

Find dine flybilletter til Chennai blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Chennai
Hurtigste flyvetid30t. 45min.
Laveste pris6.121 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Chennai

Der er gode muligheder for billig transport i Chennai, der er en tæt trafikeret by. Der kører lokaltog og busser i byen. Busserne er ofte fyldt op og sikkerheden kan være svingende. Planlægger du at skulle omkring, kan det anbefales at leje en bil med chauffør til en dagspris, der aftales på forhånd.


Visumkrav for Chennai

Danske statsborgere, der rejser med fly til Chennai, skal søge visum inden. Ansøgningsskemaet udfyldes online og medbringes på den indiske ambassade i København sammen med alle relevante dokumenter. Et turistvisum koster ca. 400 DKK. Dit pas skal være gyldigt i minimum seks måneder efter indrejsedatoen og skal indeholde minimum to blanke sider.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Chennai


De bedste oplevelser og seværdigheder i Chennai

Chennai er en alsidig og livlig kystby med mange seværdigheder. Besøg blandt andet byens elegante templer såsom Sri Parthasarathy eller det farverige Kapaleeshwar Temple. Læg vejen forbi storslåede bygninger som Thousand Lights-moskéen, San Thome-kirken, Connemara-biblioteket, Madras High Court, Vellankanni Shrine og kryds den rustne Nettukuppam-bro med sin forrygende havudsigt. Gå ikke glip af byens mange grønne parker og zoologiske haver, hvor du kan møde alt fra tigre til sommerfugle.

Du er ikke dækket af dit blå sygesikringskort i Indien. Du bør derfor tegne en rejseforsikring, der dækker i tilfælde af ulykke, tyveri og sygdom samt sørge for at få relevante vacciner inden afrejse.

Vand fra hanen er ikke egnet til at drikke i Chennai. Køb i stedet vand på flaske.

Det er kutyme at give ca. 10 % i drikkepenge på restauranter i Chennai. Hotelpersonale og taxichauffører får sædvanligvis også drikkepenge for deres services.

Der er gode muligheder for at handle alt fra silke til elektronik i Chennai. Eksklusive butikker finder du i Nungambakkam, mens George Town er et godt sted at finde markeder, boder og småbutikker af enhver slags.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Chennai, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Chennai, så du sparer tid og penge.

Fly til Chennai med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Chennai.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Chennai og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.