Find billige flybilletter til Chennai

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Chennai (MAA)
man.. 14.6.
man.. 21.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Chennai. De nuværende restriktioner til Chennai er baseret på Indien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Indien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Chennai

Find de billigste fly til disse Chennai-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Chennai

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Chennai

København (CPH) til Chennai (MAA)

Fly til Chennai ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Chennai, hvor den gennemsnitlige pris er 3.747 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL CHENNAI FRA KØBENHAVNseptember12% billigereAt flyve fra København til Chennai ​​koster i gennemsnit blot 3.279 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL CHENNAI FRA KØBENHAVNdecember35% dyrereDet koster cirka 5.047 kr. at flyve til Chennai ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL CHENNAI FRA KØBENHAVNdecember579% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Chennai fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Chennai?

Mange rejser på ferie med fly til Chennai i perioden fra sidst i november til februar, hvor vejret er mildt og tørt. Monsunregnen falder i perioden fra september til november. Der er som regel mulighed for at finde billige flybilletter til Chennai fra september til november og fra januar til maj.

Hvilket er det absolut billigste fly til Chennai?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Chennai, lå på 614 kr./pr. person fra New Delhi, hvilket er 82% billigere end gennemsnitsflyprisen til Chennai. Hvis du vil finde de billigste priser til Chennai fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Chennai?

Den billigste måned at flyve til Chennai fra Danmark er i september. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.279 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan rejse til Chennai i september, så rejs fra Danmark i maj, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 3.291 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Chennai?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Chennai er 60 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 3.747 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Chennai udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Chennai for 3.487 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Chennai på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Chennai er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 3.629 kr.. Hvis du rejser ud på en onsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Chennai for omkring 4.276 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Chennai?

Om aftenen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Chennai, hvor du kan finde priser helt ned til 3.542 kr.. Hvis du flyver fra Chennai om aftenen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 4.835 kr. i gennemsnit. Fly til Chennai fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Chennai?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Chennai. Hvis du har planer om at flyve til Chennai, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Tirupati (100 km fra Chennai centrum) eller Lufthavn: Pondicherry (134 km fra Chennai centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Chennai på?

Den billigste lufthavn i nærheden af Chennai er normalt Lufthavn: Pondicherry med en gennemsnitspris på 2.758 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Chennai?

På nuværende tidspunkt inkluderer Indien rejserestriktioner rejser til Chennai. Indrejserestriktioner

Indien har begrænset adgang til de fleste udenlandske rejsende indtil mindst den 28. februar. Visse berettigede udenlandske statsborgere kan dog rejse til Indien via Vande Bharat-flyvninger eller flyvninger fra tredjelande. Indtil den 28. februar skal rejsende, der ankommer fra eller har været i transit gennem Storbritannien, rejse med en direkte flyvning fra Storbritannien til Indien. Visse kategorier af indiske statsborgere og bosiddende kan rejse ind i landet på hjemrejse, der arrangeres af ministeriet for civil luftfart. Statsborgere fra Nepal og Bhutan kan også få indrejsetilladelse i landet. Der findes andre undtagelser for luftfragtflyvninger, der transporterer varer til handel eller væsentlige varer og forsyninger, og deres besætningsmedlemmer, hjælpere, rengøringsfolk osv. Rejsende med OCI-kort eller -hæfte (OCI) har ret til indrejse i landet, og det samme gælder deres mindreårige børn og ægtefæller, eller studerende, der går på en indisk institution, hvis en af forældrene er indisk statsborger eller indehaver af et OCI-kort. Rejsende kan rejse gennem Indien fra et naboland, hvis de rejser via Indien til deres bopælsland. Det indiske indenrigsministerium har udstedt nye retningslinjer, der giver visse kategorier af udenlandske statsborgere mulighed for at rejse til Indien i forretningsøjemed. Det vil dog kræve, at de først får et nyt erhvervs- eller arbejdsvisum. For oplysninger om kategorier og behandling kan du besøge det indiske immigrationskontor website.

Indrejsekrav

Rejsende skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 RT-PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Alle rejsende skal besøge New Delhi Lufthavns websted og indsende en egenerklæringsformular mindst 72 timer før afgang. Rejsende, der har været i Afghanistan, Bahrain, Brasilien, Frankrig, Tyskland, Irak, Kuwait, Holland, Oman, Qatar, Rusland, Sydafrika, Storbritannien, Ukraine eller FAE de sidste 14 dage skal indsende og betale for en bekræftende molekylær test ved ankomst.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra Afghanistan, Bahrain, Frankrig, Tyskland, Irak, Kuwait, Holland, Oman, Qatar, Rusland, Ukraine eller De Forenede Arabiske Emirater underkastes en COVID-19 molekylærtest ved ankomsten for deres egen regning. Rejsende, der ankommer fra Brasilien, Sydafrika eller Storbritannien, underkastes en COVID-19 molekylærtest ved ankomsten og en anden test på dag 7 for egen regning. Rejsende, der kommer fra eller rejser gennem Storbritannien, Brasilien og Sydafrika, skal i karantæne mindst 7 dage og fremvise en negativ test ved ankomsten. Rejsende, der tester negativt for COVID, men sad i samme række som tre rækker før eller tre rækker bag en rejsende, der ankom fra Storbritannien, Sydafrika eller Brasilien, der testede positivt for COVID ved ankomsten, placeres også i institutionel karantæne i mindst 7 dage i afventning af yderligere test. Nogle stater kræver karantæne for alle personer, der ankommer uden for deres grænser uden undtagelser. I løbet af 14-dages karantæneperioden har rejsende ikke tilladelse til at bruge nogen form for offentlig transport eller befinde sig på et offentligt sted. Det kan være nødvendigt, at de giver kontaktoplysninger, og de bliver bedt om at downloade Arogya Setu-appen.

Hvis du planlægger rejser til Chennai nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Chennai

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Chennai fundet af momondos brugere for nylig
SAS
29. okt.
CPH03:05København Kastrup
13t. 15min.
1 stop
MAA16:20Chennai
31. okt.
MAA21:50Chennai
13t. 35min.
1 stop
CPH11:25København Kastrup
7.386 kr.
Find lignende
Qatar Airways
29. okt.
CPH05:30København Kastrup
13t. 20min.
1 stop
MAA18:50Chennai
31. okt.
MAA23:20Chennai
13t. 45min.
1 stop
CPH13:05København Kastrup
7.484 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
27. jun.
CPH22:35København Kastrup
21t. 35min.
3 stop
MAA20:10Chennai
4. jul.
MAA23:40Chennai
14t. 00min.
1 stop
CPH13:40København Kastrup
7.558 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. jun.
CPH02:40København Kastrup
25t. 20min.
2 stop
MAA04:00Chennai
4. jul.
MAA23:40Chennai
14t. 00min.
1 stop
CPH13:40København Kastrup
6.312 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
28. jun.
CPH14:20København Kastrup
28t. 55min.
3 stop
MAA19:15Chennai
4. jul.
MAA23:40Chennai
14t. 00min.
1 stop
CPH13:40København Kastrup
6.078 kr.
Find lignende
Qatar Airways
28. jun.
CPH12:25København Kastrup
30t. 25min.
1 stop
MAA18:50Chennai
4. jul.
MAA23:40Chennai
14t. 00min.
1 stop
CPH13:40København Kastrup
5.606 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Chennai?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Chennai

Du kan finde flybilletter til Chennai med selskaber som Air India, Air France, KLM, Emirates og Etihad Airways, der alle har flyafgange fra København.

Hvem flyver direkte til Chennai?

Det er ikke muligt at finde direkte fly til Chennai fra København. Du kan finde flybilletter med mellemlanding i for eksempel New Delhi, Paris eller Dubai.

Hvor lang tid tager det at flyve til Chennai?

En rejse til Chennai tager typisk ca. 12-13 t. med Air India via New Delhi.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Chennai samt afstand til centrum

Chennai International Airport er en stor og travl lufthavn med ca. 22 mio. rejsende om året. Det betyder ofte en del ventetid i forbindelse med paskontrol og udlevering af bagage. Når du er ankommet med fly til Chennai, kan du komme med bus, taxi eller rickshaw fra lufthavnen til centrum af Chennai. Busser afgår ca. hver halve time, eller når de er fyldt op. Køreturen tager ca. 45 min, og en billet koster ca. 35 INR (ca. 3.5 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Chennai?

Der er gode muligheder for billig transport i Chennai, der er en tæt trafikeret by. Der kører lokaltog og busser i byen. Busserne er ofte fyldt op og sikkerheden kan være svingende. Planlægger du at skulle omkring, kan det anbefales at leje en bil med chauffør til en dagspris, der aftales på forhånd.


Kan man rejse til Chennai uden pas eller visum?

Danske statsborgere, der rejser med fly til Chennai, skal søge visum inden. Ansøgningsskemaet udfyldes online og medbringes på den indiske ambassade i København sammen med alle relevante dokumenter. Et turistvisum koster ca. 400 DKK. Dit pas skal være gyldigt i minimum seks måneder efter indrejsedatoen og skal indeholde minimum to blanke sider.


Tips og gode råd til Chennai

Hvad skal man se i Chennai?

Chennai er en alsidig og livlig kystby med mange seværdigheder. Besøg blandt andet byens elegante templer såsom Sri Parthasarathy eller det farverige Kapaleeshwar Temple. Læg vejen forbi storslåede bygninger som Thousand Lights-moskéen, San Thome-kirken, Connemara-biblioteket, Madras High Court, Vellankanni Shrine og kryds den rustne Nettukuppam-bro med sin forrygende havudsigt. Gå ikke glip af byens mange grønne parker og zoologiske haver, hvor du kan møde alt fra tigre til sommerfugle.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Rejser du med børn, byder Chennai på interessante oplevelser. Besøg Guindy Snake Park, der huser sjældne slanger, skildpadder og øgler, eller brug en dag på Indiens længste strand Marina Beach, hvor I blandt andet kan ride og flyve i luftballon.

Skal man købe rejseforsikring?

Du er ikke dækket af dit blå sygesikringskort i Indien. Du bør derfor tegne en rejseforsikring, der dækker i tilfælde af ulykke, tyveri og sygdom samt sørge for at få relevante vacciner inden afrejse.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen er ikke egnet til at drikke i Chennai. Køb i stedet vand på flaske.

Giver man drikkepenge i Chennai?

Det er kutyme at give ca. 10 % i drikkepenge på restauranter i Chennai. Hotelpersonale og taxichauffører får sædvanligvis også drikkepenge for deres services.

Hvor er der gode shoppingområder?

Der er gode muligheder for at handle alt fra silke til elektronik i Chennai. Eksklusive butikker finder du i Nungambakkam, mens George Town er et godt sted at finde markeder, boder og småbutikker af enhver slags. (Priser checket: 17/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class