Find billige flybilletter til Mumbai

Returrejse
Economy
Boston (BOS)
Mumbai (BOM)
fre.. 11.6.
fre.. 18.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Mumbai. De nuværende restriktioner til Mumbai er baseret på Indien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Indien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Mumbai

Find de billigste fly til disse Mumbai-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Mumbai

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Mumbai

København (CPH) til Mumbai (BOM)

Fly til Mumbai ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Mumbai Chhatrapati Shivaji, hvor den gennemsnitlige pris er 3.309 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MUMBAI FRA KØBENHAVNmarts10% billigereAt flyve fra København til Mumbai ​​koster i gennemsnit blot 2.990 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MUMBAI FRA KØBENHAVNdecember40% dyrereDet koster cirka 4.620 kr. at flyve til Mumbai ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MUMBAI FRA KØBENHAVNdecember658% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Mumbai fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Mumbai?

Ofte finder du billige fly til Mumbai uden for højsæsonen, der ligger i sommermånederne fra slutningen af juni til august samt i december. Du kan som regel finde billige flybilletter til Mumbai i marts, maj og september. Fly til Mumbai varierer i pris, men koster for det meste i omegnen af 3.000-5.500 DKK.

Hvilket er det absolut billigste fly til Mumbai?

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Mumbai fra Vasco da Gama for 202 kr.. Det er 93% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Mumbai. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Mumbai fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Mumbai?

Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Mumbai i marts, så er det også billigt at flyve i juni. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 2.990 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Mumbai?

Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Mumbai er 46 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 3.309 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Mumbai på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Mumbai på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 3.243 kr.. Den dyreste dag at flyve til Mumbai er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 3.723 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Mumbai?

Vores seneste data viser at det bedste tidspunkt at flyve til Mumbai på er om aftenen. Fly fra Danmark til Mumbai på dette tidspunkt kan findes helt ned til 3.549 kr.. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om eftermiddagen, hvor priserne ligger på 4.096 kr. i gennemsnit. Fly til Mumbai fra Danmark om eftermiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Mumbai?

Lufthavn: Pune Lohegaon kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Mumbai.

Findes der en billigere måde at flyve til Mumbai på?

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Pune Lohegaon for 2.742 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Mumbai?

På nuværende tidspunkt inkluderer Indien rejserestriktioner rejser til Mumbai. Indrejserestriktioner

Indien har begrænset adgang til de fleste udenlandske rejsende indtil mindst den 28. februar. Visse berettigede udenlandske statsborgere kan dog rejse til Indien via Vande Bharat-flyvninger eller flyvninger fra tredjelande. Indtil den 28. februar skal rejsende, der ankommer fra eller har været i transit gennem Storbritannien, rejse med en direkte flyvning fra Storbritannien til Indien. Visse kategorier af indiske statsborgere og bosiddende kan rejse ind i landet på hjemrejse, der arrangeres af ministeriet for civil luftfart. Statsborgere fra Nepal og Bhutan kan også få indrejsetilladelse i landet. Der findes andre undtagelser for luftfragtflyvninger, der transporterer varer til handel eller væsentlige varer og forsyninger, og deres besætningsmedlemmer, hjælpere, rengøringsfolk osv. Rejsende med OCI-kort eller -hæfte (OCI) har ret til indrejse i landet, og det samme gælder deres mindreårige børn og ægtefæller, eller studerende, der går på en indisk institution, hvis en af forældrene er indisk statsborger eller indehaver af et OCI-kort. Rejsende kan rejse gennem Indien fra et naboland, hvis de rejser via Indien til deres bopælsland. Det indiske indenrigsministerium har udstedt nye retningslinjer, der giver visse kategorier af udenlandske statsborgere mulighed for at rejse til Indien i forretningsøjemed. Det vil dog kræve, at de først får et nyt erhvervs- eller arbejdsvisum. For oplysninger om kategorier og behandling kan du besøge det indiske immigrationskontor website.

Indrejsekrav

Rejsende skal have en lægeerklæring med et negativt COVID-19 RT-PCR testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Alle rejsende skal besøge New Delhi Lufthavns websted og indsende en egenerklæringsformular mindst 72 timer før afgang. Rejsende, der har været i Afghanistan, Bahrain, Brasilien, Frankrig, Tyskland, Irak, Kuwait, Holland, Oman, Qatar, Rusland, Sydafrika, Storbritannien, Ukraine eller FAE de sidste 14 dage skal indsende og betale for en bekræftende molekylær test ved ankomst.

Karantænekrav

Rejsende, der ankommer fra Afghanistan, Bahrain, Frankrig, Tyskland, Irak, Kuwait, Holland, Oman, Qatar, Rusland, Ukraine eller De Forenede Arabiske Emirater underkastes en COVID-19 molekylærtest ved ankomsten for deres egen regning. Rejsende, der ankommer fra Brasilien, Sydafrika eller Storbritannien, underkastes en COVID-19 molekylærtest ved ankomsten og en anden test på dag 7 for egen regning. Rejsende, der kommer fra eller rejser gennem Storbritannien, Brasilien og Sydafrika, skal i karantæne mindst 7 dage og fremvise en negativ test ved ankomsten. Rejsende, der tester negativt for COVID, men sad i samme række som tre rækker før eller tre rækker bag en rejsende, der ankom fra Storbritannien, Sydafrika eller Brasilien, der testede positivt for COVID ved ankomsten, placeres også i institutionel karantæne i mindst 7 dage i afventning af yderligere test. Nogle stater kræver karantæne for alle personer, der ankommer uden for deres grænser uden undtagelser. I løbet af 14-dages karantæneperioden har rejsende ikke tilladelse til at bruge nogen form for offentlig transport eller befinde sig på et offentligt sted. Det kan være nødvendigt, at de giver kontaktoplysninger, og de bliver bedt om at downloade Arogya Setu-appen.

Hvis du planlægger rejser til Mumbai nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Mumbai Chhatrapati Shivaji

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Mumbai Chhatrapati Shivaji fundet af momondos brugere for nylig
IndiGo
CPHKøbenhavn Kastrup
19t. 10min.
BOMMumbai Chhatrapati Shivaji
BOMMumbai Chhatrapati Shivaji
CPHKøbenhavn Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Mumbai Chhatrapati Shivaji

IndiGo
CPHKøbenhavn Kastrup
19t. 10min.
BOMMumbai Chhatrapati Shivaji

Hvilke flyselskaber flyver til Mumbai?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Mumbai

Når du søger efter flybilletter til Mumbai, kan du finde din flybillet hos traditionelle selskaber som Lufthansa, Air India og SWISS.

Hvem flyver direkte til Mumbai?

Det er ikke muligt at finde direkte fly til Mumbai. I stedet kan du mellemlande i for eksempel Frankfurt eller München, hvorfra der afgår direkte flyafgange til Mumbai.

Hvor lang tid tager det at flyve til Mumbai?

Rejsetiden fra København til Mumbai er ca. 11 timer. Er du villig til at forlænge din rejse til Mumbai ved at tilføje den en ekstra mellemlanding, er det som regel muligt at finde en endnu billigere flybillet.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Mumbai samt afstand til centrum

Mumbai Chhatrapati Shivaji Airport ligger ca. 14 km fra centrum af Mumbai. Lufthavnen er ikke forbundet direkte med centrum via offentlig transport. Fra lufthavnen er det muligt at tage busser til stationer, hvorfra du kan finde busser eller tog videre til centrum. Fra lufthavnen kan du også benytte en taxi til centrum. Vær opmærksom på, at der findes to typer taxier. De normale med et taxameter og taxier, hvor du aftaler prisen på forhånd.


Hvordan kommer man nemmest rundt i Mumbai?

Mumbai er dækket af et velfungerende tognetværk med mere end 120 stationer i byen og fire primære toglinjer; Western Line, Harbour Line, Central Line og Eastern Line. Det er også muligt at tage de såkaldte BEST-busser, der dækker det meste af byen. Her skal du være opmærksom på, at trafikken er voldsom i myldretiden, hvorfor tog oftest er hurtigere og mere punktlige.


Kan man rejse til Mumbai uden pas eller visum?

Det er påkrævet, at du anskaffer dig et visum, når du rejser til Indien. Det anskaffes online via den indiske regering. Rejser du på ferie til Indien, skal du søge et såkaldt e-Tourist Visa, der gælder i op til 60 dage. Herudover skal dit pas være gyldigt i minimum seks måneder ved indrejse, ligesom du skal have mindst to blanke sider i dit pas til visum og stempler.


Tips og gode råd til Mumbai

Hvad skal man se i Mumbai?

Gateway of India er blandt de kendte seværdigheder i Mumbai. Det historiske monument blev bygget til Kong George V og Dronning Mary, men det er også kendt som stedet, hvor de sidste britiske tropper forlod Indien efter århundreder som koloni. Gateway of India blev bygget af den skotske arkitekt George Wittet med inspiration fra både indonesisk, islamisk, indisk og romansk stil. På UNESCOs liste over verdens kulturarv finder du landets populære togstation Chhatrapati Shivaji Terminus. Bygningen er rig på historie og viser både nutidens og fortidens Mumbai. Stationen er kendt for sin gotiske og indiske arkitektur. Rejser du med børn, kan I tage en tur til Juhu Beach, der altid er fyldt med besøgende. På den ikoniske strand kan I nyde en flot solnedgang og dyppe tæerne i det Arabiske Hav.

Skal man købe rejseforsikring?

Du er hverken dækket af det gule eller blå sygesikringskort i Indien. Det er derfor en god idé at investere i en privat rejseforsikring, så du er sikret, hvis du bliver syg eller kommer til skade under din ferie i Mumbai.

Kan man drikke vand fra hanen?

Det betragtes ikke som sikkert at drikke vand fra hanen i Mumbai. Du bør i stedet købe vand på flaske.

Giver man drikkepenge i Mumbai?

I Indien er det normalt at give drikkepenge til tjenere, piccoloer og stuepiger. Normalt betaler du ca. 10 % på restauranter. Piccoloen kan få ca. 50 INR (ca. 5.5 DKK) og stuepigen ca. 200 INR (ca. 22 DKK). (Priser checket: 05/05/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class