Find billige fly til Santa Cruz

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
man. 12.12
man. 19.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Santa Cruz

Få indsigter om din flyrejse til Santa Cruz, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Santa Cruz?

februar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Santa Cruz fra Danmark, med flest priser fundet omkring 7.251 kr.. Hvis du ikke kan flyve til Santa Cruz i februar, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Santa Cruz i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 7.676 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Santa Cruz på?

Ifølge vores data er søndag den billigste dag at flyve til Santa Cruz fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en søndag var 9.085 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. På den anden side er fredag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 10.486 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Santa Cruz?

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Santa Cruz på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Santa Cruz om morgenen helt ned til 9.301 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly til Santa Cruz koster mest om eftermiddagen, med en gennemsnitlig pris på 10.483 kr.. Afgang om eftermiddagen falder indenfor det travleste tidsrum, det er grunden til at priserne kan være dyrere.

Hvor lang tid tager det at flyve til Santa Cruz?

Rejsetiden fra Danmark til Santa Cruz varierer, men hvis du flyver fra København Kastrup til Santa Cruz Viru Viru Intl (en af de mest populære ruter), så tager det i gennemsnit 20t. 30min.. En anden populær rute fra Danmark til Santa Cruz er at flyve fra Billund til Santa Cruz Viru Viru Intl, hvilket tager ca. . Husk, at mellemlandinger eller forsinkelser kan forlænge din rejsetid.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Santa Cruz?

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Santa Cruz fra Danmark er 54 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 9.230 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Santa Cruz

Find de billigste fly til disse Santa Cruz-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Santa Cruz

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Santa Cruz

København (CPH) til Santa Cruz (VVI)

Fly til Santa Cruz ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Santa Cruz Viru Viru Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 9.230 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTA CRUZ FRA KØBENHAVNfebruar21% billigereAt flyve fra København til Santa Cruz ​​koster i gennemsnit blot 7.251 kr. i februar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTA CRUZ FRA KØBENHAVNjuni16% dyrereDet koster cirka 10.667 kr. at flyve til Santa Cruz ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SANTA CRUZ FRA KØBENHAVNjuni609% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Santa Cruz fra København i juni end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Santa Cruz

Flyrejser fra Danmark til Santa Cruz i Bolivia kan variere meget i rejselængde afhængig af dine ønsker i forhold til mellemlandinger og af den ventetid, der eventuelt vil være undervejs. Du kan dog forvente, at rejsen vil vare mellem 20 og 60 timer, og der vil som regel være mindst to mellemlandinger på rejsen. Det kan være to mellemlandinger i Europa i enten Amsterdam eller Madrid, eller det kan være en landing i Europa, som så kræver en mellemlanding i for eksempel en anden lufthavn i Bolivia, før du er fremme i Santa Cruz.

Flyvningen fra Danmark til Santa Cruz’ Viru Viru Internationale Lufthavn (VVI) kræver et par mellemlandinger, for der er ingen direkte flybilletter mellem de to destinationer. Men du kan finde flytilbud til Santa Cruz, der får dig frem til dit mål alligevel. Fra Københavns Lufthavn (CPH) kan du flyve med Iberia Express til Madrid, hvor du skifter til BoA, som flyver dig over Atlanterhavet og til Cochabamba Jorge Wilsterman-lufthavnen og derfra videre til Santa Cruz. Aalborg Lufthavn (AAL) kan være dit udgangspunkt, hvis du rejser med KLM via Amsterdam i Holland til Buenos Aires i Argentina. Her skifter du til BoA, som flyver dig til Santa Cruz Lufthavn. Flyver du fra Billund Lufthavn (BLL), kan du med Air France flyve til Sao Paolo i Brasilien via Paris og derfra tager BoA dig til Santa Cruz Lufthavn.


Gode tilbud på fly til Santa Cruz

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Santa Cruz fundet af momondos brugere for nylig
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
20t. 30min.
VVISanta Cruz Viru Viru Intl

Find de billigste enkeltbilletter til Santa Cruz

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Santa Cruz, så se nogle af vores tilbud herunder fra American Airlines
American Airlines
CPHKøbenhavn Kastrup
20t. 30min.
VVISanta Cruz Viru Viru Intl

Andre kabineklasser på fly til Santa Cruz

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Santa Cruz

Hvilke flyselskaber flyver til Santa Cruz?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Santa Cruz

Hvilke flyselskaber flyver til Santa Cruz?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Santa Cruz fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Air Europa, Iberia og American Airlines. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Santa Cruz, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Iberia-fly til Santa Cruz

7 Iberia-fly flyver til Santa Cruz i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Cochabamba J Wilsterman til Santa Cruz, der er den mest populære rute, som Iberia har til Santa Cruz. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Iberia-fly til Santa Cruz, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 9.275 kr. og afgik fra København Kastrup. Iberia er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 6,9/10 af 383 af vores brugere.

Air Europa-fly til Santa Cruz

Air Europa-fly til Santa Cruz kan fås fra helt ned til 8.419 kr. (returrejse fra København Kastrup fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 5 fly, som Air Europa flyver til Santa Cruz på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Air Europa til Santa Cruz er fra Madrid-Barajas. Air Europa er blevet bedømt med 6,8/10 af momondo-brugere i 49 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Santa Cruz

Neden for finder du alle lufthavne i Santa Cruz samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum og Santa Cruz Lufthavn?

Når du skal videre fra Viru Viru Internationale Lufthavn i Santa Cruz, kan du enten benytte taxaer eller minibusser, som kører fra lige foran ankomstterminalen. Det kan være en god idé at arrangere transfer videre på forhånd, da det er en travl lufthavn, og der kan være ventetid. I den internationale ankomstterminal ligger også flere biludlejningsfirmaer, hvor du kan få udleveret en eventuelt reserveret bil. Rute RN4 tager dig fra lufthavnen og direkte ind til centrum af Santa Cruz.


Populære fly til Santa Cruz

Find dine flybilletter til Santa Cruz blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Santa Cruz
Hurtigste flyvetid20t. 30min.
Laveste pris9.824 kr.

Visumkrav for Santa Cruz

Når din rejse går fra Danmark til Bolivia, skal du have et pas med, som er gyldigt i mindst seks måneder længere end din ankomstdato til Bolivia. Du skal også kunne dokumentere enten hjemrejse eller rejse videre til et land, når du rejser ind, og kan du ikke det, risikerer du at blive nægtet indrejse. Du behøver ikke visum, hvis dit ophold ikke overstiger et fastsat antal dage. Rejser du med børn, som ikke er myndige, og det kun er den ene forælder, der er med, skal du medbringe samtykke fra den anden forælder.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Santa Cruz


De bedste oplevelser og seværdigheder i Santa Cruz

Når dine flybilletter har gjort deres arbejde og fået dig trygt frem til Bolivias økonomiske centrum, Santa Cruz, så er det med at nyde byens mange spændende tilbud. I Casa Melchor Pinto i byens centrum kan du opleve skiftende kunstudstillinger, få tangolektioner, gå til koncert eller besøge Café Patrimonio. Lige i nærheden ligger det regionalhistoriske museum, som i fire forskellige dele viser blandt andet præcolumbiansk historie og jesuitter-missionerne. I de lokales foretrukne sted at slappe af, Parque El Arenal, kan du nyde en lagune med en ø i midten, hvor lokal kunst pryder mure og vægge med fortællinger om byens fortid og nutid. I byens centrum finder du også det lille, men tankevækkende samtidsmuseum, der er placeret i en bygning fra begyndelsen af det sidste århundrede, men kunstværkerne er samtidige og skifter mellem forskellige bolivianske kunstnere. På Guarani-museet kan du både se lokale ansigtsmasker og de lerkrukker, som bliver brugt til at producere den lokale alkoholiske drik, chicha.


Find billige flybilletter til andre byer i Bolivia

Bolivia er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Santa Cruz. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Santa Cruz med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Santa Cruz. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Santa Cruz og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.