Anmeldelser
FAQ
Flytracker

Book fly med Air Europa

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 28.4
søn. 5.5
“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023
Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Hurtige facts om Air Europa

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for Air Europa

Billigste rute

98 kr.

Mest populære rute

PMI til MAD

Korteste flyvning

0t. 30min.

Længste flyvning

2t. 45min.
Den billigste rute, som Air Europa flyver fra Palma de Mallorca til Malaga kan fås for 98 kr.
Flyvningen fra Palma de Mallorca til Madrid-Barajas er i øjeblikket den mest populære rute med Air Europa
Den hurtigste flyrute med Air Europa varer 0t. 30min. fra Santa Cruz de Tenerife (TFN) til Las Palmas de Gran Canaria (LPA)
Den længste flyrute med Air Europa tager 2t. 45min. fra Santa Cruz de Tenerife (TFN) til Madrid (MAD)

Anmeldelser af Air Europa

7,0
GodBaseret på 731 verificerede gæsteanmeldelser
7,6Besætning
6,5Mad
7,0Comfort
6,7Underholdning
7,2Boarding


Oplysninger om flyvning med Air Europa

Hvilket loyalitetsprogram tilbyder Air Europa?

Det spanske flyselskab Air Europa flyver til destinationer i hele verden. Flyver du meget, så kan du med fordel blive medlem af flyselskabets loyalitetsprogram SUMA. Her optjener du point eller miles på alle dine flyrejser. Jo flere Euro du bruger, jo flere point får du. De opsparede points kan du bruge på produkter, services og Air Europa flyvninger. For eksempel kan du både leje biler eller booke hoteller med dine points. Du kan bruge dine optjente points til at ændre dine Air Europa reservationer og opgradere dit medlemskab til henholdsvis sølv, guld og platin. Med et platinmedlemsskab kan du for eksempel opgradere din billet til Business Class eller benytte lufthavnens VIP Lounge.

Hvor meget håndbagage kan jeg have med, når jeg rejser med Air Europa?

På Air Europa flyvninger er der en lille smule forskel på, hvad du må have med som håndbagage alt efter om du foretager en langdistanceflyvning eller skal på en kortere flyrejse. Håndbagage er som udgangspunkt en kabinekuffert plus en mindre taske. Har du kun håndbagage med ombord på flyet, kan du med fordel tjekke ind online og springe check-ind køen i lufthavnen over. Al håndbagage tjekkes ved gaten inden boarding og du skal huske, at din kabinekuffert ikke må veje mere end at du selv kan løfte den op i bagagehylden over sæderne. Helt konkret må din håndbagage ikke veje mere end 10 kg uanset typen af rejse, når du rejser på almindelig billet. Rejser du på Business Class må din kuffert til gengæld veje 14 kg på kortere rejser og 18 kg på langdistanceflyvninger. Herudover må du medbringe en mindre taske, som skal kunne ligge under dit sæde, mens du flyver.

Kan jeg have kæledyr med, når jeg flyver med Air Europa?

Book Air Europa, hvis du ønsker at dit kæledyr skal med ud og rejse, når du flyver. Du kan have op til fem kæledyr med, og de skal være sammen med dig under hele flyveturen. Du bør altid være i lufthavnen i god tid, når du rejser med kæledyr, da det kan tage længere tid ved check ind. Vær opmærksom på at ikke alle kæledyr er tilladte i kabinen, og at de alle skal være i en egnet transportkasse. Katte og hunde skal have alle nødvendige vaccinationer for at kunne komme ombord. Du bør altid undersøge de lokale regler i det land, som du rejser til. Nogle lande tillader nemlig ikke, at man tager dyr med, eller stiller særlige krav til vacciner, karantæner og andet.

Flyver Air Europa fra København Kastrup?

Ja, Air Europa har 13 ugentlige flyvninger planlagt med afgang fra København Kastrup.

Hvad er de mest populære lufthavne som Air Europa benytter?

Madrid-Barajas, Barcelona, og Las Palmas de Gran Canaria er de mest populære lufthavne Air Europa bruger til rutineflyvninger året rundt.

Hvordan tjekker jeg flystatus for Air Europa?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Air Europa-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Air Europas hjemmeside på aireuropa.com eller ringe til dem på +30 2238 5436 for opdateringer og flystatus.

Hvilken indenrigsflyvning er den billigste med Air Europa?

I øjeblikket er flyvningen fra Malaga til Palma de Mallorca med 0 stop for 217 kr. den billigste returrejse på en indenrigsrute, som Air Europa tilbyder. Flyvningen fra Palma de Mallorca til Malaga med 0 stop for 98 kr. er den billigste enkeltbillet på en indenrigsflyvning med Air Europa.

Hvilken internationale flyvning er den billigste med Air Europa?

Madrid-Barajas til Porto og tilbage igen med 0 stop for 154 kr. pr. billet er den billigste internationale returrejse, vi kunne finde med Air Europa. Air Europa tilbyder internationale enkeltrejser, hvoraf den billigste kun koster 140 kr. pr. billet. Flyvningen er fra Madrid-Barajas til Porto og har 0 stop.

Hvad er grænsen for bagagestørrelse hos Air Europa?

AT flyve med Air Europa kommer med nogle restriktioner, når det kommer til bagagestørrelse. Vælger du at medbringe en kuffert, skal den være 158 cm eller mindre. Håndbagage skal være 55x35x25 cm eller mindre, og en personlig ejendel indenfor 35x30x20 cm.


Spor fly fra Air Europa

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Air Europa
tir. 4/23

Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
1 voksen
Fra?
Til?
søn. 28.4
søn. 5.5
Send mig favorittilbud fra momondo