Find billige fly til Medellín

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Medellín

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Medellín

Bedste pris på enkeltbillet

3.071 kr.

Bedste pris på returbillet

10.224 kr.

Hurtigste flyvetid

20t. 19min.

Betjenes af

2 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Medellín fra Danmark i de seneste 72 timer er 3.071 kr. (København Kastrup til Medellín J M Cordova).
Den bedste pris på en returbillet til Medellín fra Danmark i de seneste 72 timer er 10.224 kr. (København Kastrup til Medellín J M Cordova).
Det hurtigste fly til Medellín fra Danmark tager 20t. 19min. (København Kastrup til Medellín J M Cordova).
Der er 2 flyselskaber, som flyver til Medellín, herunder American Airlines og Aeromexico.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Medellín

Find de billigste fly til disse Medellín-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Pereira

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Medellín

København (CPH) til Medellín (CO1)

Fly til Medellín ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Medellín, hvor den gennemsnitlige pris er 7.344 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MEDELLÍN FRA KØBENHAVNmarts9% billigereAt flyve fra København til Medellín ​​koster i gennemsnit blot 6.677 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MEDELLÍN FRA KØBENHAVNjuli24% dyrereDet koster cirka 9.135 kr. at flyve til Medellín ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MEDELLÍN FRA KØBENHAVNdecember382% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Medellín fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Medellín?

Medellín er den næststørste by i Columbia og et af landets største turistmål. Du har flere muligheder, når du skal flyve fra Danmark til Medellín Jose Maria Cordova Internationale Lufthavn (MDE). Flyver du fra Lufthavnen i Billund (BIL) til Medellín, er den hurtigste tur på ca. 18 timer. Men flyveturen kan tage alt mellem 18 og 36 timer, alt efter hvilken afgang du vælger, og hvilket flytilbud du benytter. Du har også mulighed for at flyve fra Københavns Lufthavn i Kastrup (CPH). Her varer flyveturen typisk alt mellem 16 timer og 33 timer. Du kan dog finde flytilbud, hvor flyveturen alt i alt varer næsten 48 timer. Fra Aalborg Lufthavn (AAL) skal du regne med en flyvetid fra 19 timer og opefter.

Du kan desværre ikke flyve direkte til Medellín fra Danmark. Når du flyver mellem Billund og Medellín, skal du regne med mindst to mellemlandinger. For eksempel kan der typisk være mellemlanding i henholdsvis Paris Charles de Gaulle (CDG) og Panama City Tocumen (PAN) eller i Frankfurt (FRA) og Bogotá ElDorado (BOG). Vælger du at flyve fra København, er der også normalt to mellemlandinger. På de længste flyveture kan der dog sagtens være tre. Fra København er der typisk mellemlanding i Amsterdam Schiphol (AMS) og Panama City (PAN) eller i Paris Charles de Gaulle (CDG) og Bogotá ElDorado (BOG). Du skal altså regne med, at hvor end i Danmark du vælger at flyve til Medellín fra, så skal du mellemlande de samme steder i både Europa og Sydamerika. Så du kan med fordel lade det være op til prisen og tiden på rejsen.

227 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Medellín. Dette fly er fra Bucaramanga og er 88% billigere end de fleste andre flyrejser til Medellín. Hvis du vil finde den billigste pris til Medellín fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Generelt er marts den billigste måned at flyve fra Danmark til Medellín på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 6.677 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Medellín i marts, så er det også billigt at flyve i september. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 6.864 kr..

Det bedste tidspunkt at booke en flybillet til Medellín fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 7.354 kr..

Rejsende, som flyver til Medellín, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Medellín J M Cordova (17 km fra Medellín centrum), Lufthavn: Quibdo (131 km fra Medellín centrum), Lufthavn: Manizales La Nubia (132 km fra Medellín centrum) eller Lufthavn: Pereira Matecana (157 km fra fra Medellín centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i Medellín Lufthavn: Manizales La Nubia, hvor gennemsnitsprisen er 321 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Medellín

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Medellín fundet af momondos brugere for nylig
Flere flyselskaber
15. dec.
CPH01:25København Kastrup
22t. 21min.
2 stop
MDE23:46Medellín J M Cordova
4. jan.
MDE11:20Medellín J M Cordova
15t. 20min.
2 stop
CPH02:40København Kastrup
10.224 kr.
Find lignende
American Airlines
15. dec.
CPH08:05København Kastrup
39t. 58min.
2 stop
MDE00:03Medellín J M Cordova
3. jan.
MDE21:15Medellín J M Cordova
33t. 10min.
2 stop
CPH06:25København Kastrup
10.844 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. dec.
CPH06:50København Kastrup
31t. 11min.
3 stop
MDE14:01Medellín J M Cordova
4. jan.
MDE14:45Medellín J M Cordova
34t. 05min.
2 stop
CPH00:50København Kastrup
11.305 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. dec.
CPH08:10København Kastrup
29t. 51min.
3 stop
MDE14:01Medellín J M Cordova
4. jan.
MDE01:53Medellín J M Cordova
34t. 32min.
3 stop
CPH12:25København Kastrup
11.320 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. dec.
CPH09:10København Kastrup
35t. 35min.
2 stop
MDE20:45Medellín J M Cordova
4. jan.
MDE14:45Medellín J M Cordova
34t. 05min.
2 stop
CPH00:50København Kastrup
13.418 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
15. dec.
CPH01:40København Kastrup
22t. 06min.
3 stop
MDE23:46Medellín J M Cordova
3. jan.
MDE20:10Medellín J M Cordova
35t. 00min.
2 stop
CPH07:10København Kastrup
13.973 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Medellín

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Medellín, så se nogle af vores tilbud herunder fra Aeromexico
Flere flyselskaber
10. okt.
CPH03:10København Kastrup
36t. 34min.
2 stop
MDE15:44Medellín J M Cordova
3.071 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
10. okt.
CPH11:30København Kastrup
28t. 47min.
3 stop
MDE16:17Medellín J M Cordova
3.353 kr.
Find lignende
Flere flyselskaber
9. sep.
CPH19:00København Kastrup
44t. 44min.
2 stop
MDE15:44Medellín J M Cordova
3.418 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Medellín?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Medellín

Hvilke flyselskaber flyver til Medellín?

På rejser til Medellín fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Lufthansa, American Airlines, Air Europa eller Aeromexico. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.


Lufthavne i nærheden af Medellín

Neden for finder du alle lufthavne i Medellín samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer jeg til centrum af Medellín fra lufthavnen

Når du først er landet i Medellín Lufthavn, har du flere muligheder for at nå fra lufthavnen og videre til din destination. Du kan tage en lufthavnsbus. Servicen kaldes ”busetas”, og den kører døgnet rundt med ca. 15 minutters interval. Bussen kører fra lufthavnen til downtown Medellín med enkelte stop undervejs og tager ca. én time. Orker du ikke en måske overfyldt lufthavnsbus, kan du også vælge at køre med taxi fra lufthavnen. Køreturen ind mod byen tager ca. 45 minutter. Du kan kende taxierne på deres farver. De hvide taxier er lufthavnens egne, mens de gule taxier er de lokale. I Medellín er det meget normalt at køre med taxi. Vil du hellere have en bil helt for dig selv, har du naturligvis mulighed for at leje en bil direkte i lufthavnen.


Populære fly til Medellín

Find dine flybilletter til Medellín blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Medellín
Hurtigste flyvetid22t. 21min.
Laveste pris10.224 kr.

Visumkrav for Medellín

Når du rejser til Medellín og Colombia, skal du altid have gyldigt pas. Du skal kun have visum ved indrejse til Colombia, hvis du bliver i landet i mere end tre måneder. Du skal dog sørge for, at dit pas er gyldigt under hele dit ophold, lige som du skal kunne fremvise en returbillet på forlangende. Du kan nemlig risikere at blive afvist, hvis ikke du kan fremvise en returbillet eller en billet til videre rejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Medellín


De bedste oplevelser og seværdigheder i Medellín

Hvad enten du er til sol og strand, eventyr, kultur eller wellness, så er der noget at lave for dig i Colombias næststørste by. Den engang så berygtede by er i dag et pulserende centrum for turister fra hele verden. Byen ligger i bunden af Aburrá-dalen og omgivelsernes skønhed gør den oplagt til vandre- og cykelture. Tag for eksempel på opdagelse i det smukke område Laguna de Guatape. Noget, som du ikke må snyde dig selv for, når du er i Medellín, er en tur i den lange kabelbane, Medellin Metrocable, som fører dig hen over byen og det omgivende bjerglandskab. Prøv for eksempel en tur om aftenen, og nyd udsigten til lysene fra byen i tusmørket. En anden attraktion i Medellín er Museo de Antioquia. Det lokale museum har en imponerende kunstsamling med flere end 5.000 værker, hvoraf mange er af Fernando Botero og Pedro Nel Gómez, som begge er bysbørn.


Find billige flybilletter til andre byer i Colombia

Colombia er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Medellín.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Medellín, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Medellín. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Medellín. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Andre kabineklasser på fly til Medellín

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Medellín

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.