Find billige flybilletter til San Andrés

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør. 9.7
lør. 16.7

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til San Andrés?

Har du planlagt en rejse til San Andres lufthavn (ADZ), vil flyvningen tage 27 timer og 44 minutter fra Kastrup lufthavn, og du vil have to mellemlandinger, i Paris, Charles de Galle lufthavnen (CDG) og igen i Bogotá lufthavn, Colombia (BOG). Foregår din flyvning fra Billund lufthavn (BLL) er din rejsetid 28 timer og ni minutter og du vil have to mellemlandinger, i Amsterdam lufthavn (AMS) og igen i Bogotá lufthavn. Flyrejser fra Aalborg lufthavn tager også 28 timer og ni minutter, og du vil også have mellemlandinger i Amsterdam og Bogotá lufthavn.

Du kan desværre ikke flyve direkte til San Andres Lufthavn fra en dansk lufthavn. Uanset hvilken lufthavn du flyver fra, skal du forvente at mellemlande mindst to gange. Første mellemlanding er som regel i en europæisk lufthavn, enten i Paris eller i Amsterdam, og igen i Colombias hovedstad, Bogotá. Når du booker dine flybilletter og har du også brug for at bestille hotel og evt. bil, kan du med fordel gøre det på samme tid. Der kan være mange penge at spare, og du vil også have flere valgmuligheder, end hvis du venter. At du skal mellemlande giver mulighed for at komme ud og strække benene, hvilke kan være rart på en lang rejse, hvor man sidder stille i mange timer.

Brugere, der booker rejser til San Andrés fra Cartagena, har fundet fly, der er 49% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til San Andrés. Hvis du vil finde den billigste pris til San Andrés fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Lufthavn: Providencia kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til San Andrés.

Priserne varierer, afhængigt af hvor de rejsende flyver fra, men generelt er den billigste lufthavn at flyve til i San Andrés Lufthavn: Providencia, hvor gennemsnitsprisen er 858 kr. pr. person. Brugerne finder normalt de bedste priser, når de bruger momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til San Andrés

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til San Andrés fundet af momondos brugere for nylig
0

Lufthavne i nærheden af San Andrés

Neden for finder du alle lufthavne i San Andrés samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af San Andres fra lufthavnen?

San Andres centrum ligger kun én km fra lufthavnen, så det vil kun tage dig fem minutter med taxa at være nede i byen. Du kan også vælge at tage bussen. Du vil kunne aflæse hvor bussen går ved at kigge på forsiden af bussen. Du kan også vælge at leje en bil. Det kan du med fordel gøre hjemmefra og gerne online og samtidig med at du booker flybilletter og hotel. Gør du det hele samtidig, er der mange penge at spare og din bil vil stå klar i lufthavnen og du vil spare tid, end hvis du venter med at leje bilen til du er i lufthavnen.


Visumkrav for San Andrés

Det er visumfrit at rejse til San Andres i op til 90 dage. Du skal være opmærksom på at dit pas skal være gyldigt under hele opholdet. Provisoriske pas anerkendes kun ved udrejse, og har du ikke en returbillet, vil du blive afvist ved indrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til San Andrés


De bedste oplevelser og seværdigheder i San Andrés

De aktiviteter og seværdigheder der er i San Andres, har primært noget med vand eller sand at gøre. Du kan blandt andet besøge øen Johnny Cay, en smuk ø med de vildeste sandstrande. Et alternativ er Cayo Acuario, hvor det er muligt at snorkle og se en masse fisk. Er du til strand og dyr er La Picinita lige sagen. Ønsker du at snorkle, er revet omkring West View også et godt sted at besøge. Der er også et pænt udvalg af dagsture. Igen er vand og strand temaet. Du kan vælge en snorkling tour i og omkring San Andres. Holder du af at cykle er det også muligt at komme på Mountainbike Tours på øen, og intet besøg uden at undersøge og smage den lokale mad, for ikke at sige vin og natteliv. Der er ture, hvor du bliver præsenteret for den lokale mad og det livlige natteliv, som er på øen. Trænger du til spænding kan du vælge at parasailing. Det er også muligt at tage en bådtur rundt omkring San Andres og de omkringlæggende øer. Der vil være mulighed for at bade og snorkle.


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til San Andrés. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Alle flysøgninger til San Andrés på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til San Andrés.

Ja. momondo kan spore priser på fly til San Andrés og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.