Find billige fly til San Andrés

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
Sat 9.12
Sat 16.12

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til San Andrés

Hvor lang tid tager det at flyve til San Andres?

Har du planlagt en rejse til San Andres lufthavn (ADZ), vil flyvningen tage 27 timer og 44 minutter fra Kastrup lufthavn, og du vil have to mellemlandinger, i Paris, Charles de Galle lufthavnen (CDG) og igen i Bogotá lufthavn, Colombia (BOG). Foregår din flyvning fra Billund lufthavn (BLL) er din rejsetid 28 timer og ni minutter og du vil have to mellemlandinger, i Amsterdam lufthavn (AMS) og igen i Bogotá lufthavn. Flyrejser fra Aalborg lufthavn tager også 28 timer og ni minutter, og du vil også have mellemlandinger i Amsterdam og Bogotá lufthavn.

Hvorfra kan du flyve direkte til San Andres?

Du kan desværre ikke flyve direkte til San Andres Lufthavn fra en dansk lufthavn. Uanset hvilken lufthavn du flyver fra, skal du forvente at mellemlande mindst to gange. Første mellemlanding er som regel i en europæisk lufthavn, enten i Paris eller i Amsterdam, og igen i Colombias hovedstad, Bogotá. Når du booker dine flybilletter og har du også brug for at bestille hotel og evt. bil, kan du med fordel gøre det på samme tid. Der kan være mange penge at spare, og du vil også have flere valgmuligheder, end hvis du venter. At du skal mellemlande giver mulighed for at komme ud og strække benene, hvilke kan være rart på en lang rejse, hvor man sidder stille i mange timer.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af San Andrés?

Providencia Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til San Andrés.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til San Andres Island Lufthavn?

Priser for fly til San Andres Island Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til San Andres Island Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til San Andres Island Lufthavn er 3 fra december 2023.

Hvor gammel skal du være for at flyve til San Andres Island Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til San Andres Island Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til San Andres Island Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til San Andres Island Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til San Andres Island Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for San Andrés

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge San Andres?

Det er visumfrit at rejse til San Andres i op til 90 dage. Du skal være opmærksom på at dit pas skal være gyldigt under hele opholdet. Provisoriske pas anerkendes kun ved udrejse, og har du ikke en returbillet, vil du blive afvist ved indrejse.


De bedste oplevelser og seværdigheder i San Andrés

Hvad kan man se og lave i San Andres?

De aktiviteter og seværdigheder der er i San Andres, har primært noget med vand eller sand at gøre. Du kan blandt andet besøge øen Johnny Cay, en smuk ø med de vildeste sandstrande. Et alternativ er Cayo Acuario, hvor det er muligt at snorkle og se en masse fisk. Er du til strand og dyr er La Picinita lige sagen. Ønsker du at snorkle, er revet omkring West View også et godt sted at besøge. Der er også et pænt udvalg af dagsture. Igen er vand og strand temaet. Du kan vælge en snorkling tour i og omkring San Andres. Holder du af at cykle er det også muligt at komme på Mountainbike Tours på øen, og intet besøg uden at undersøge og smage den lokale mad, for ikke at sige vin og natteliv. Der er ture, hvor du bliver præsenteret for den lokale mad og det livlige natteliv, som er på øen. Trænger du til spænding kan du vælge at parasailing. Det er også muligt at tage en bådtur rundt omkring San Andres og de omkringlæggende øer. Der vil være mulighed for at bade og snorkle.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til San Andrés?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til San Andrés. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til San Andrés med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til San Andrés på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til San Andrés?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til San Andrés.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til San Andrés lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til San Andrés og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til San Andrés på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.