Find billige flybilletter til Santa Marta

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Santa Marta

Find de billigste fly til disse Santa Marta-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Santa Marta

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Santa Marta

København (CPH) til Barranquilla (BAQ)

Fly til Santa Marta ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Barranquilla E Cortissoz, hvor den gennemsnitlige pris er 7.476 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTA MARTA FRA KØBENHAVNmarts33% billigereAt flyve fra København til Santa Marta ​​koster i gennemsnit blot 5.452 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL SANTA MARTA FRA KØBENHAVNdecember97% dyrereDet koster cirka 15.971 kr. at flyve til Santa Marta ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL SANTA MARTA FRA KØBENHAVNjuli784% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Santa Marta fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Santa Marta?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Santa Marta, lå på 191 kr./pr. person fra Coventry, hvilket er 96% billigere end gennemsnitsflyprisen til Santa Marta. Hvis du vil finde de billigste priser til Santa Marta fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvis du ikke kan rejse til Santa Marta i marts, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 5.957 kr..

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Santa Marta er på en lørdag, hvor der kan findes priser helt ned til 6.595 kr.. Hvis du rejser ud på en tirsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Santa Marta for omkring 13.296 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Santa Marta. Hvis du har planer om at flyve til Santa Marta, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Barranquilla E Cortissoz (73 km fra Santa Marta centrum), Lufthavn: Valledupar (138 km fra Santa Marta centrum) eller Lufthavn: Riohacha (144 km fra Santa Marta centrum).

Med en gennemsnitspris på 3.864 kr. pr. person er Lufthavn: Riohacha den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Santa Marta. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Hvilke flyselskaber flyver til Santa Marta?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Santa Marta

Hvilke flyselskaber flyver til Santa Marta?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Santa Marta fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Iberia. Dette flyselskab bør have regelmæssige fly til Santa Marta, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Santa Marta


Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Santa Marta. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. Alle fly til Santa Marta på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når alle potentielle fly til Santa Marta vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Santa Marta lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Santa Marta og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.