Find billige fly til Oaxaca

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Oaxaca

Få indsigter om din flyrejse til Oaxaca, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Oaxaca på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Oaxaca fra Danmark på en mandag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en mandag helt ned til 8.138 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis du rejser ud på en onsdag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Oaxaca for omkring 10.319 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Oaxaca?

Når du flyver til Oaxaca fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 8.511 kr. for fly med afgang om aftenen. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 9.231 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Oaxaca?

Rejsetiden afhænger af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, og hvilken lufthavn i Oaxaca du flyver til. Det tager for eksempel i gennemsnit 28t at flyve fra København Kastrup til Oaxaca Xoxocotlan. På den anden side tager det i gennemsnit at flyve fra Billund til Oaxaca Xoxocotlan. Vær opmærksom på, at det altid er hurtigere at tage et direkte fly, så husk at tjekke momondo, om der er nogen tilgængelige på din flyrute.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Oaxaca

Find de billigste fly til disse Oaxaca-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Puerto Escondido

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Oaxaca

København (CPH) til Puerto Escondido (PXM)

Fly til Oaxaca ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Puerto Escondido, hvor den gennemsnitlige pris er 8.354 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL OAXACA FRA KØBENHAVNjanuar11% billigereAt flyve fra København til Oaxaca ​​koster i gennemsnit blot 6.348 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL OAXACA FRA KØBENHAVNjuli57% dyrereDet koster cirka 11.135 kr. at flyve til Oaxaca ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL OAXACA FRA KØBENHAVNnovember900% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Oaxaca fra København i november end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Oaxaca

Hvor lang tid tager det at flyve til Oaxaca?

Flyvningen til Oaxaca fra en dansk lufthavn kan være en smule langtrukken, og i de fleste tilfælde er du på farten i mere end et døgns tid, blandt andet på grund af flere mellemlandinger og ventetid i den forbindelse. Du kan dog godt finde hyppige afgange med en rejsetid på omkring 20 timer, blandt andet fra selskaberne Lufthansa, Air France og KLM. Ikke overraskende er der flest af de hurtigere flyrejser til Oaxaca fra Danmarks to største lufthavne, Københavns Lufthavn (CPH) og Billund Lufthavn (BLL), men det er også muligt at finde lignende afgange til den mexicanske by fra Aalborg Lufthavn (AAL).

Hvorfra kan du flyve direkte til Oaxaca?

Der er ingen direkte flyrejser til Oaxaca fra Danmark, og du skal mellemlande mindst to gange, inden du kan starte din ferie i den mexicanske by. Det er dog sjældent, du bliver nødt til at skifte fly hele tre gange eller mere. Både fra Københavns Lufthavn (CPH), Billund Lufthavn (BLL) og Aalborg Lufthavn (AAL) er der nemlig daglige afgange, hvor du mellemlander en enkelt gang i en europæisk lufthavn og efterfølgende en enkelt gang i en nordamerikansk. I Europa kan det for eksempel være i Paris, Frankfurt og Amsterdam, mens den anden mellemlanding i de fleste tilfælde foregår i Mexico City Lufthavn (MEX). Flyver du med Lufthansa, kan den dog i stedet foregå i lufthavnen i den amerikanske by Houston (IAH).

Hvilket er det absolut billigste fly til Oaxaca?

Brugere, der booker rejser til Oaxaca fra Mexico City, har fundet fly, der er 64% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Oaxaca. Hvis du vil finde den billigste pris til Oaxaca fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Oaxaca?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Oaxaca fra Danmark, med flest priser fundet omkring 6.348 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Oaxaca i januar, så bør du vente til april til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 6.797 kr..

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Oaxaca?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Oaxaca. Hvis du har planer om at flyve til Oaxaca, kan du overveje at booke flyrejse til Puerto Escondido Lufthavn (138 km fra Oaxaca centrum) eller Santa Maria Huatulco Lufthavn (152 km fra Oaxaca centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Oaxaca på?

Du kan finde tilbud til Santa Maria Huatulco Lufthavn for 612 kr. i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Oaxaca Xoxocotlan Lufthavn?

Priser for fly til Oaxaca Xoxocotlan Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Oaxaca Xoxocotlan Lufthavn?

Fra november 2023 er der 5 udbydere at vælge mellem for fly til Oaxaca Xoxocotlan Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Oaxaca Xoxocotlan Lufthavn?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Oaxaca Xoxocotlan Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Oaxaca Xoxocotlan Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Oaxaca Xoxocotlan Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Oaxaca Xoxocotlan Lufthavn. Vi anbefaler altid at tjekke med dit flyselskab eller en betroet tredjepart, som IATA, når du skal bede om råd.


Gode tilbud på fly til Oaxaca

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Oaxaca fundet af momondos brugere for nylig
Iberia
CPHKøbenhavn Kastrup
28t. 00min.
OAXOaxaca Xoxocotlan

Find de billigste enkeltbilletter til Oaxaca

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Oaxaca, så se nogle af vores tilbud herunder fra Iberia
Iberia
CPHKøbenhavn Kastrup
28t. 00min.
OAXOaxaca Xoxocotlan

Visumkrav for Oaxaca

Hvilke krav er der til pas eller visum, når du besøger Oaxaca?

Turister kan opholde sig i Mexico i op til 180 dage uden visum, så det skal langt de fleste danske rejsende ikke koncentrere sig om at anskaffe. Dit pas skal være gyldigt i hele den periode, du er i landet, og ved indrejse skal du udfylde en formular. Det kan du gøre på flyet eller i lufthavnen, men du kan også klare det online inden afrejse.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Oaxaca

Hvad kan du se og lave i Oaxaca?

De fleste turister tager sig god tid til at besøge den gamle ruinby Monte Alban, der er én af de tidligste byer i hele Mesoamerika. Monte Alban ligger kun et kort stykke fra Oaxaca, og der er masser at se i området med de mange spændende ruiner og bjergene i baggrunden hele vejen rundt. Uden for Oaxaca finder du også Mitla-ruinerne, hvor områdets religiøse og kulturelle centrum engang lå. I forhold til Monte Alban ligger Mitla lidt længere fra Oaxaca og vil derfor passe godt til en dagstur. I selve byen kan du få lang tid til at gå med en gåtur på det store hovedtorv, der har et væld af restauranter, caféer og venlige gadehandlere. Oaxaca er også kendt for sine mange festivaler året rundt. Hvis du ankommer til byen i starten af november, kan du blandt andet opleve De Dødes Dag-festlighederne. Du kan også overveje at tage en Mezcal-tur for at se, hvordan den lokale alkohol bliver lavet - og naturligvis få en smagsprøve.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Oaxaca?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Oaxaca på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Oaxaca, der passer dig bedst.

Kan jeg finde fly til Oaxaca med fleksibel booking på momondo?

Ja. Alle fly til Oaxaca på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Oaxaca?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Oaxaca ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Oaxaca lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Oaxaca. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Oaxaca på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.