Find billige flybilletter til Oaxaca

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Oaxaca

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Oaxaca

Bedste pris på returbillet

6.588 kr.

Hurtigste flyvetid

30t. 37min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til Oaxaca fra Danmark i de seneste 72 timer er 6.588 kr. (København Kastrup til Oaxaca Xoxocotlan).
Det hurtigste fly til Oaxaca fra Danmark tager 30t. 37min. (København Kastrup til Oaxaca Xoxocotlan).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Oaxaca, herunder American Airlines.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Oaxaca

Find de billigste fly til disse Oaxaca-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Oaxaca

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Oaxaca

København (CPH) til Oaxaca (OAX)

Fly til Oaxaca ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Oaxaca Xoxocotlan, hvor den gennemsnitlige pris er 7.080 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL OAXACA FRA KØBENHAVNmarts8% billigereAt flyve fra København til Oaxaca ​​koster i gennemsnit blot 5.999 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL OAXACA FRA KØBENHAVNdecember51% dyrereDet koster cirka 9.793 kr. at flyve til Oaxaca ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL OAXACA FRA KØBENHAVNmarts544% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Oaxaca fra København i marts end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Oaxaca?

Flyvningen til Oaxaca fra en dansk lufthavn kan være en smule langtrukken, og i de fleste tilfælde er du på farten i mere end et døgns tid, blandt andet på grund af flere mellemlandinger og ventetid i den forbindelse. Du kan dog godt finde hyppige afgange med en rejsetid på omkring 20 timer, blandt andet fra selskaberne Lufthansa, Air France og KLM. Ikke overraskende er der flest af de hurtigere flyrejser til Oaxaca fra Danmarks to største lufthavne, Københavns Lufthavn (CPH) og Billund Lufthavn (BLL), men det er også muligt at finde lignende afgange til den mexicanske by fra Aalborg Lufthavn (AAL).

Der er ingen direkte flyrejser til Oaxaca fra Danmark, og du skal mellemlande mindst to gange, inden du kan starte din ferie i den mexicanske by. Det er dog sjældent, du bliver nødt til at skifte fly hele tre gange eller mere. Både fra Københavns Lufthavn (CPH), Billund Lufthavn (BLL) og Aalborg Lufthavn (AAL) er der nemlig daglige afgange, hvor du mellemlander en enkelt gang i en europæisk lufthavn og efterfølgende en enkelt gang i en nordamerikansk. I Europa kan det for eksempel være i Paris, Frankfurt og Amsterdam, mens den anden mellemlanding i de fleste tilfælde foregår i Mexico City Lufthavn (MEX). Flyver du med Lufthansa, kan den dog i stedet foregå i lufthavnen i den amerikanske by Houston (IAH).

Brugere, der booker rejser til Oaxaca fra Mérida, har fundet fly, der er 89% billigere end gennemsnitsprisen for flyrejser til Oaxaca. Hvis du vil finde den billigste pris til Oaxaca fra dit område , kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Oaxaca fra Danmark, med flest priser fundet omkring 5.999 kr.. Hvis du ikke vil rejse til Oaxaca i marts, så bør du vente til februar til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 6.176 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Oaxaca fra Danmark på en søndag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en søndag helt ned til 5.554 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis du rejser ud på en mandag, den dyreste dag i ugen at rejse på, kan du regne med at se flypriser fra Danmark til Oaxaca for omkring 7.496 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Oaxaca. Hvis du har planer om at flyve til Oaxaca, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Puerto Escondido (138 km fra Oaxaca centrum) eller Lufthavn: Santa Maria Huatulco (152 km fra Oaxaca centrum).

Du kan finde tilbud til Lufthavn: Puerto Escondido for 3.204 kr. pr. person i gennemsnit, men den pris kan ændre sig afhængigt af din afrejselufthavn. Hvis du gerne vil spare penge, bør du prøve momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Oaxaca

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Oaxaca fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til Oaxaca?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Oaxaca

Hvilke flyselskaber flyver til Oaxaca?

Aeromexico er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Oaxaca. KLM, Iberia og British Airways er også populære valg på flyrejser til Oaxaca fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Oaxaca, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

KLM-fly til Oaxaca

9 KLM-fly flyver til Oaxaca i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Mexico City Benito Juárez Intl til Oaxaca, der er den mest populære rute, som KLM har til Oaxaca. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste KLM-fly til Oaxaca, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 6.149 kr. og afgik fra København Kastrup. KLM er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,7/10 af 133 af vores brugere.

Aeromexico-fly til Oaxaca

Aeromexico-fly til Oaxaca kan fås fra helt ned til 5.541 kr. (returrejse fra København Kastrup fundet i de seneste 72 timer). Blandt de 33 fly, som Aeromexico flyver til Oaxaca på en normal uge, kan priserne variere betydeligt. Det mest populære fly med Aeromexico til Oaxaca er fra Mexico City Benito Juárez Intl. Aeromexico er blevet bedømt med 7,2/10 af momondo-brugere i 164 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Oaxaca

Neden for finder du alle lufthavne i Oaxaca samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum fra Oaxaca Lufthavn?

Den billigste måde at komme fra Oaxaca Lufthavn (OAX) til byens centrum er med en såkaldt Halcones-bus. Den er cirka en halv time om at tilbagelægge vejen, men hertil skal du gå i cirka ti minutter fra lufthavnen til Highway 175, hvor du finder stoppestedet. Det er dyrere, men også hurtigere og noget nemmere, at tage en taxa. Her er du i centrum på cirka 20 minutter, og du kan tage en taxa direkte fra lufthavnen. Det er også muligt at benytte sig af privat shuttle-transport direkte til hotellet, hvis du arrangerer det i forvejen. Dette er selvfølgelig også noget dyrere end at tage bussen.


Populære fly til Oaxaca

Find dine flybilletter til Oaxaca blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Oaxaca
Hurtigste flyvetid29t. 26min.
Laveste pris7.410 kr.

Visumkrav for Oaxaca

Turister kan opholde sig i Mexico i op til 180 dage uden visum, så det skal langt de fleste danske rejsende ikke koncentrere sig om at anskaffe. Dit pas skal være gyldigt i hele den periode, du er i landet, og ved indrejse skal du udfylde en formular. Det kan du gøre på flyet eller i lufthavnen, men du kan også klare det online inden afrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Oaxaca


De bedste oplevelser og seværdigheder i Oaxaca

De fleste turister tager sig god tid til at besøge den gamle ruinby Monte Alban, der er én af de tidligste byer i hele Mesoamerika. Monte Alban ligger kun et kort stykke fra Oaxaca, og der er masser at se i området med de mange spændende ruiner og bjergene i baggrunden hele vejen rundt. Uden for Oaxaca finder du også Mitla-ruinerne, hvor områdets religiøse og kulturelle centrum engang lå. I forhold til Monte Alban ligger Mitla lidt længere fra Oaxaca og vil derfor passe godt til en dagstur. I selve byen kan du få lang tid til at gå med en gåtur på det store hovedtorv, der har et væld af restauranter, caféer og venlige gadehandlere. Oaxaca er også kendt for sine mange festivaler året rundt. Hvis du ankommer til byen i starten af november, kan du blandt andet opleve De Dødes Dag-festlighederne. Du kan også overveje at tage en Mezcal-tur for at se, hvordan den lokale alkohol bliver lavet - og naturligvis få en smagsprøve.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde fly til Oaxaca på momondo. Vi søger efter en adskillige fly fra en række fly- og rejseselskaber og viser dem til dig. Derefter kan du bruge vores filtre til at indskrænke din søgning, indtil du har fundet det fly til Oaxaca, der passer dig bedst.

Ja. Alle fly til Oaxaca på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Oaxaca ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan oprette prisagenter på fly til Oaxaca. Når du har udført en søgning på denne side, bør du kunne se funktionen til oprettelse af en prisagent. Angiv blot en gyldig e-mailadresse, og så underretter momondo dig med det samme, når priserne ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.