Find billige fly til Monterrey

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 3.10
tir. 10.10

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Monterrey

Få indsigter om din flyrejse til Monterrey, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Monterrey?

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Monterrey på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 6.220 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Monterrey i november, så rejs fra Danmark i juni, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 6.453 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Monterrey på?

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Monterrey er på en onsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 6.936 kr.. Den dyreste dag at flyve til Monterrey er fredag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 8.987 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Monterrey?

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Monterrey?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Monterrey fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Monterrey for omkring 7.346 kr., når du søger 60 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Monterrey

Find de billigste fly til disse Monterrey-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Monterrey

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Monterrey

København (CPH) til Monterrey (MTY)

Fly til Monterrey ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Monterrey General M Escobedo, hvor den gennemsnitlige pris er 7.346 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MONTERREY FRA KØBENHAVNnovember16% billigereAt flyve fra København til Monterrey ​​koster i gennemsnit blot 6.220 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MONTERREY FRA KØBENHAVNjuli21% dyrereDet koster cirka 8.909 kr. at flyve til Monterrey ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MONTERREY FRA KØBENHAVNoktober367% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Monterrey fra København i oktober end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Monterrey

Hvor lang tid tager det at flyve til Monterrey?

Den samlede rejsetid til Monterrey Lufthavn (MTY) i Mexico varierer meget afhængig af, hvilken rute du vælger. Her er nemlig tale om en rejse, der kan tage alt imellem 16 og 30 timer. Det skyldes, at alle flyrejser fra Danmark til Monterrey typisk kræver minimum to mellemlandinger. Det er gældende, hvad end du flyver fra Københavns Lufthavn i Kastrup eller fra en af lufthavnene i Aalborg eller Billund. Det kan derfor godt svare sig at booke dine flybilletter i god tid, hvis du ønsker en rejse med så korte mellemlandinger som muligt. Du kan vælge iblandt forskellige flytilbud til Monterrey på momondo, hvor vi har samlet et godt udvalg af hurtige og gode flyrejser til Mexico.

Hvorfra kan du flyve direkte til Monterrey?

Det er endnu ikke muligt at finde direkte flyvninger imellem Danmark og Monterrey Lufthavn i Mexico. De fleste flyrejser til byen vil ofte involvere mindst to mellemlandinger, uanset hvilken dansk lufthavn du rejser fra. De vil dog altid finde sted i store og passagervenlige lufthavne i enten Europa, USA eller Mexico. De specifikke byer varierer afhængig af ruten, men du kan være sikker på, at det er internationale lufthavne, hvor du let kan få ventetiden til at gå. Du kan derfor uden problemer vælge en rejse, der begynder i enten Billund, Aalborg eller København, da den samlede rejsetid er mere afhængig af længden på mellemlandingerne frem for rutens start.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Monterrey?

Saltillo Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Monterrey.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Monterrey General M Escobedo Lufthavn?

Priser for fly til Monterrey General M Escobedo Lufthavn opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Monterrey General M Escobedo Lufthavn?

Fra september 2023 er der 9 udbydere at vælge mellem for fly til Monterrey General M Escobedo Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Monterrey General M Escobedo Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Monterrey General M Escobedo Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Monterrey General M Escobedo Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din Monterrey General M Escobedo Lufthavn rejse kan variere baseret på din rute og personlige situation. Som en god hovedregel, bør du overveje at have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter du ankommer i Monterrey General M Escobedo Lufthavn. Vi anbefaler, at du spørger dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Hvilke flyselskaber flyver til Monterrey?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Monterrey

Hvilke flyselskaber flyver til Monterrey?

Aeromexico-fly til Monterrey

67 Aeromexico-fly flyver til Monterrey i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Mexico City Benito Juárez Intl til Monterrey, der er den mest populære rute, som Aeromexico har til Monterrey. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Aeromexico-fly til Monterrey, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 9.362 kr. og afgik fra København Kastrup. Aeromexico er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,6/10 af 284 af vores brugere.

KLM-fly til Monterrey

Et andet populært valg for fly til Monterrey er KLM (7,5/10, 355 anmeldelser). De fleste KLM-fly, der lander i Monterrey, kommer fra Mexico City Benito Juárez Intl, men der er 10 KLM-fly til Monterrey fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med KLM, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 6.935 kr. (Billund til Monterrey, returrejse).


Visumkrav for Monterrey

Hvilke pas- og visumkrav er gældende for at besøge Monterrey?

Alle danske statsborgere kan nyde et visumfrit ophold i Monterrey, der kan vare helt op til 180 dage. En rejse til Mexico kræver dog, at du udfylder en indrejseformular kaldet FMM. Du kan finde den online eller blot udfylde den på flyet, før du lander i Monterrey Lufthavn. Derudover skal du naturligvis medbringe et pas, som skal være gyldigt under hele dit ophold.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Monterrey


De bedste oplevelser og seværdigheder i Monterrey

Hvad kan man se og lave i Monterrey?

Monterrey i Mexico er en moderne storby samt hovedbyen i staten Nuevo León. Du kan derfor forvente at finde et hav af nye attraktioner, som for eksempel den smukke park Santa Lucia. Det grønne område omringer floden, som løber igennem byen og forbinder den storslåede plads Macroplaza med Fundidora Park. I den sidstnævnte park kan du finde både museer, gallerier og flotte haver, som kan nydes af både store og små. På trods af de mange moderne attraktioner og seværdigheder et det dog stadig muligt at få en smag af det traditionelle Mexico i Monterrey. Især i kvarteret Barrio Antiguo kan du fornemme byens rige historie, samtidig med at du befinder dig i gåafstand til det moderne kunstmuseum MARCO. Denne tætte forbindelse imellem det gamle og det nye er en glimrende beskrivelse af den stemning, som du kan forvente at opleve i Monterrey.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Monterrey?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Monterrey, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Monterrey, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Monterrey med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Monterrey, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Monterrey?

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Monterrey.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Monterrey lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Monterrey er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Monterrey på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.