Find billige fly til Monterrey

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 17.8
ons. 24.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Monterrey

Find de billigste fly til disse Monterrey-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Monterrey

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Monterrey

København (CPH) til Monterrey (MTY)

Fly til Monterrey ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Monterrey General M Escobedo, hvor den gennemsnitlige pris er 7.233 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MONTERREY FRA KØBENHAVNoktober11% billigereAt flyve fra København til Monterrey ​​koster i gennemsnit blot 6.460 kr. i oktober
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MONTERREY FRA KØBENHAVNapril13% dyrereDet koster cirka 8.176 kr. at flyve til Monterrey ​​fra København i april
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MONTERREY FRA KØBENHAVNdecember270% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Monterrey fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Monterrey?

Den samlede rejsetid til Monterrey Lufthavn (MTY) i Mexico varierer meget afhængig af, hvilken rute du vælger. Her er nemlig tale om en rejse, der kan tage alt imellem 16 og 30 timer. Det skyldes, at alle flyrejser fra Danmark til Monterrey typisk kræver minimum to mellemlandinger. Det er gældende, hvad end du flyver fra Københavns Lufthavn i Kastrup eller fra en af lufthavnene i Aalborg eller Billund. Det kan derfor godt svare sig at booke dine flybilletter i god tid, hvis du ønsker en rejse med så korte mellemlandinger som muligt. Du kan vælge iblandt forskellige flytilbud til Monterrey på momondo, hvor vi har samlet et godt udvalg af hurtige og gode flyrejser til Mexico.

Det er endnu ikke muligt at finde direkte flyvninger imellem Danmark og Monterrey Lufthavn i Mexico. De fleste flyrejser til byen vil ofte involvere mindst to mellemlandinger, uanset hvilken dansk lufthavn du rejser fra. De vil dog altid finde sted i store og passagervenlige lufthavne i enten Europa, USA eller Mexico. De specifikke byer varierer afhængig af ruten, men du kan være sikker på, at det er internationale lufthavne, hvor du let kan få ventetiden til at gå. Du kan derfor uden problemer vælge en rejse, der begynder i enten Billund, Aalborg eller København, da den samlede rejsetid er mere afhængig af længden på mellemlandingerne frem for rutens start.

Generelt er oktober den billigste måned at flyve fra Danmark til Monterrey på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 6.460 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Monterrey i oktober, så rejs fra Danmark i juni, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 6.576 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Monterrey fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Monterrey for omkring 7.233 kr., når du søger 60 dage forud.

Den billigste dag at rejse fra Danmark til Monterrey er på en lørdag, hvor der kan findes priser helt ned til 6.519 kr.. Den dyreste dag at flyve til Monterrey er onsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 8.211 kr..

Om formiddagen er den billigste tid på dagen at flyve fra Danmark til Monterrey, hvor du kan finde priser helt ned til 7.144 kr.. Hvis du flyver fra Monterrey om formiddagen er det ideelt, da du undgår de travleste rejsetidspunkter. Den dyreste tid på dagen at rejse til Monterrey på, er derimod om aftenen, hvor priserne ligger på omkring 8.451 kr..

Lufthavn: Saltillo kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Monterrey.Hvilke flyselskaber flyver til Monterrey?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Monterrey

Hvilke flyselskaber flyver til Monterrey?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til Monterrey fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er British Airways, KLM, Lufthansa og American Airlines. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til Monterrey, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

KLM-fly til Monterrey

13 KLM-fly flyver til Monterrey i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Mexico City Benito Juárez Intl til Monterrey, der er den mest populære rute, som KLM har til Monterrey. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste KLM-fly til Monterrey, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 5.144 kr. og afgik fra Billund. KLM er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,6/10 af 154 af vores brugere.

Air France-fly til Monterrey

Et andet populært valg for fly til Monterrey er Air France (7,6/10, 207 anmeldelser). De fleste Air France-fly, der lander i Monterrey, kommer fra Mexico City Benito Juárez Intl, men der er 24 Air France-fly til Monterrey fra alle afgangssteder globalt set, så priserne kan variere betydeligt. Det bedste tilbud med Air France, der blev fundet på momondo i denne uge, kostede 6.544 kr. (Billund til Monterrey, returrejse).


Lufthavne i nærheden af Monterrey

Neden for finder du alle lufthavne i Monterrey samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer du til centrum af Monterrey fra lufthavnen?

I Monterrey Lufthavn kan du vælge imellem forskellige transportmidler, hvoraf den hurtigste typisk er en bil. Det er selvfølgelig muligt også at benytte en af lufthavnsbusserne, som kører en gang i timen. Du kan vælge imellem tre forskellige ruter, som alle stopper centrale steder i byen. De holder lige uden for terminal A, men lander du i enten terminal B eller C, skal du blot benytte en af de gratisbusser, som kører imellem de forskellige terminaler samt parkeringsområderne. Det er også i terminal A, at du finder de mange internationale biludlejningsfirmaer samt information om anerkendte taxaselskaber, som er til stede i lufthavnen. Det vil tage omkring en halv times tid at køre i bil til centrum af Monterray, hvorimod en bustur rundt regnet tager en time.


Visumkrav for Monterrey

Alle danske statsborgere kan nyde et visumfrit ophold i Monterrey, der kan vare helt op til 180 dage. En rejse til Mexico kræver dog, at du udfylder en indrejseformular kaldet FMM. Du kan finde den online eller blot udfylde den på flyet, før du lander i Monterrey Lufthavn. Derudover skal du naturligvis medbringe et pas, som skal være gyldigt under hele dit ophold.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Monterrey


De bedste oplevelser og seværdigheder i Monterrey

Monterrey i Mexico er en moderne storby samt hovedbyen i staten Nuevo León. Du kan derfor forvente at finde et hav af nye attraktioner, som for eksempel den smukke park Santa Lucia. Det grønne område omringer floden, som løber igennem byen og forbinder den storslåede plads Macroplaza med Fundidora Park. I den sidstnævnte park kan du finde både museer, gallerier og flotte haver, som kan nydes af både store og små. På trods af de mange moderne attraktioner og seværdigheder et det dog stadig muligt at få en smag af det traditionelle Mexico i Monterrey. Især i kvarteret Barrio Antiguo kan du fornemme byens rige historie, samtidig med at du befinder dig i gåafstand til det moderne kunstmuseum MARCO. Denne tætte forbindelse imellem det gamle og det nye er en glimrende beskrivelse af den stemning, som du kan forvente at opleve i Monterrey.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Monterrey, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Monterrey, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til Monterrey, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til Monterrey.

Prisagenter på fly til Monterrey er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Andre kabineklasser på fly til Monterrey

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Monterrey

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.