Find billige flybilletter til Monterrey

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
lør 7.8
lør 14.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Monterrey. De nuværende restriktioner til Monterrey er baseret på Mexico rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Mexico

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Monterrey

Find de billigste fly til disse Monterrey-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Monterrey

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Monterrey

København (CPH) til Monterrey (MTY)

Fly til Monterrey ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Monterrey General M Escobedo, hvor den gennemsnitlige pris er 4.971 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MONTERREY FRA KØBENHAVNseptember14% billigereAt flyve fra København til Monterrey ​​koster i gennemsnit blot 4.287 kr. i september
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MONTERREY FRA KØBENHAVNjuli30% dyrereDet koster cirka 6.480 kr. at flyve til Monterrey ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MONTERREY FRA KØBENHAVNdecember389% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Monterrey fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Monterrey?

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Monterrey?

  Generelt er september den billigste måned at flyve fra Danmark til Monterrey på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 4.287 kr.. Hvis du ikke kan rejse til Monterrey i september, så rejs fra Danmark i november, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 4.462 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Monterrey?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Monterrey fra Danmark, når du bestiller 40 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Monterrey for omkring 4.971 kr., når du søger 40 dage forud.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Monterrey på?

  Den billigste dag at rejse fra Danmark til Monterrey er på en tirsdag, hvor der kan findes priser helt ned til 4.558 kr.. Den dyreste dag at flyve til Monterrey er mandag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 5.889 kr..

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Monterrey?

  Lufthavn: Saltillo kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Monterrey.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Monterrey?

På nuværende tidspunkt inkluderer Mexico rejserestriktioner rejser til Monterrey. Indrejserestriktioner

Mexico har ikke indført adgangsbegrænsninger for flyrejser, men rejsende, der ankommer fra lande der er påvirket af COVID-19, bliver screenet.

Indrejsekrav

Et udfyldt "Cuestionario de identificación de factores de riesgo en viajeros" skal fremvises til immigration ved ankomsten.

Karantænekrav

Der er ikke i øjeblikket nogen obligatoriske karantænekrav i Mexico. Rejsende der viser symptomer på COVID-19, vil dog blive sat i karantæne.

All andre oplysninger

Landgrænsen mellem USA og Mexico er lukket for al ikke-væsentlig trafik som led i COVID-19-foranstaltningerne. Dette revideres hver måned. Denne lukning gælder primært turisme og fritidsrejser. Last-, handel- og sundhedspersonale vil stadig kunne krydse grænsen. Kontakt din nærmeste ambassade/konsulat, før du forsøger at krydse landegrænsen.

Hvis du planlægger rejser til Monterrey nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Monterrey