0
Indsigter
FAQ
Flights to Puerto Vallarta

Find billige fly til Puerto Vallarta

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 27.2
tir. 5.3

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Indsigter og trends for flyrejser til Puerto Vallarta

Få indsigter om din flyrejse til Puerto Vallarta, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Puerto Vallarta?

februar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Puerto Vallarta med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 7.328 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Puerto Vallarta på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Puerto Vallarta fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 6.982 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Den dyreste dag at flyve til Puerto Vallarta er søndag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 9.480 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Puerto Vallarta?

Det billigste tidspunkt at flyve til Puerto Vallarta på er om formiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 6.945 kr.. Undgå at købe billetter om eftermiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 8.380 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Puerto Vallarta?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Puerto Vallarta 55 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Puerto Vallarta for 8.331 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Puerto Vallarta

Find de billigste fly til disse Puerto Vallarta-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Puerto Vallarta

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Puerto Vallarta

København (CPH) til Puerto Vallarta (PVR)

Fly til Puerto Vallarta ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Puerto Vallarta Ordaz, hvor den gennemsnitlige pris er 8.331 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PUERTO VALLARTA FRA KØBENHAVNnovember23% billigereAt flyve fra København til Puerto Vallarta ​​koster i gennemsnit blot 6.461 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PUERTO VALLARTA FRA KØBENHAVNjuli28% dyrereDet koster cirka 10.728 kr. at flyve til Puerto Vallarta ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PUERTO VALLARTA FRA KØBENHAVNfebruar650% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Puerto Vallarta fra København i februar end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Puerto Vallarta

Hvor lang tid taget det at flyve til Puerto Vallarta?

Når du skal fra Danmark til Puerto Vallarta i Mexico afhænger flyveturens længde af mellemlandingernes placering og varighed. Fra København Lufthavn (CPH) tager turen typisk mellem 18 og 28 timer med to mellemlandinger undervejs. Er din afgang fra Billund (BLL) eller Aalborg (AAL) er flyvetiden typisk mellem 18 og 24 timer med to mellemlandinger, før du lander i Licenciado Gustavo Diaz Ordaz International Lufthavn (PVR), som lufthavnen i Puerto Vallarta hedder. (PVR). Flyver du derimod fra Aarhus (AAR) skal du regne med mellem 30 og 40 timer, inden du når dit mål. Flyvningen er altså meget afhængig af, hvor i Danmark du rejser fra, og hvor mange mellemlandinger du har.

Hvorfra i Danmark kan man flyve direkte til Puerto Vallarta?

På nuværende tidspunkt er der desværre ingen direkte flyrejser fra Danmark til Puerto Vallarta på den mexicanske vestkyst. Flyver du fra Københavns Lufthavn (CPH), vil du typisk mellemlande i Amsterdam (AMS) eller Paris Charles De Gaulle (CGD) og igen i Mexico City (MEX). Det er dog også muligt at nøjes med en enkelt mellemlanding via Chicago O’Hare (ORD). Fra Billund og Aalborg vil du typisk flyve via Amsterdam og Mexico City. Flyver du derimod fra Aarhus, vil du oftest have tre mellemlandinger med første stop i København.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Puerto Vallarta?

Rejsende, som flyver til Puerto Vallarta, kan måske finde bedre priser til Tepic Lufthavn (95 km fra Puerto Vallarta centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Puerto Vallarta Ordaz Lufthavn?

Priser for fly til Puerto Vallarta Ordaz Lufthavn blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Puerto Vallarta Ordaz Lufthavn?

Fra februar 2024 er der 8 udbydere at vælge mellem for fly til Puerto Vallarta Ordaz Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Puerto Vallarta Ordaz Lufthavn?

Selvom minimumsalderen, et barn skal have for at rejse alene, er fem år, kan flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, have deres egne aldersrestriktioner, som kan påvirkes af f.eks. længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Puerto Vallarta Ordaz Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Puerto Vallarta Ordaz Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Puerto Vallarta Ordaz Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Andre kabineklasser på fly til Puerto Vallarta

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Puerto Vallarta

Visumkrav for Puerto Vallarta

Skal du have pas og visum for at komme til Puerto Vallarta?

Mexico giver visumfrit ophold i op til 180 dage for turister. Dit pas skal være gyldigt i hele din opholdsperiode. Provisoriske og forlængede pas anerkendes ved både ind- og udrejse. Inden ankomsten til Mexico skal du udfylde en indrejseformular (FMM). Det kan du gøre online hjemmefra, ellers kan du få formularen i flyveren eller lufthavnen. Husk at passe godt på formularen, da du skal bruge den igen ved afrejsen. Ved indrejsen skal du kunne vise gyldig billet til udrejsen.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Puerto Vallarta

Hvad kan man opleve i Puerto Vallarta?

Puerto Vallarta er det perfekte sted, hvis du som de fleste andre besøgende kommer for at nyde varmen og den skønne natur. De fleste lægger ud på med en tur langs Malécon – promenaden, der smyger sig langs stranden. Havet omkring Puerto Vallarta byder på rige muligheder for at dykke og snorkle. Det er også muligt at leje en yacht og virkelig nyde Stillehavet i fulde drag. Puerto Vallarta er dog mere end blot sol og hav. I modsætning til mange af de øvrige mexicanske badebyer, så har byen en rig historie fra tiden før turismens indtog. Besøg fx den smukke katolske kirke Parroquia de Nuestra Señora de Guadalupe. Når nu du er i Mexico, så bør du næsten smage den lokale tequila ved et besøg til det lokale destilleri Rancho Verano. Når sulten melder sig, er bymidten det rigtige sted at være, da du her finder den højeste koncentration af restauranter. Hvorfor ikke kombinere dit måltid med en af de specialiserede tours, der bringer dig til forskellige lækre restauranter, samtidig med at den lokale guide beskriver byens historie? Find de bedste flybilletter til Puerto Vallarta allerede i dag.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Puerto Vallarta?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Puerto Vallarta, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Puerto Vallarta, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Puerto Vallarta med fleksibel booking på momondo?

Alle flysøgninger til Puerto Vallarta på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Puerto Vallarta?

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Puerto Vallarta. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Puerto Vallarta lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Ja. momondo kan spore priser på fly til Puerto Vallarta og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Puerto Vallarta på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Puerto Vallarta

Fly med dit yndlingsflyselskab til Puerto Vallarta
Flyselskaber bliver sorteret og vist efter antal klik inden for de seneste 7 dage på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Puerto Vallarta
1 voksen
tir. 27.2
tir. 5.3
Send mig favorittilbud fra momondo