Find billige fly til Puerto Vallarta

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 6.12
tir. 13.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Puerto Vallarta

Få indsigter om din flyrejse til Puerto Vallarta, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Puerto Vallarta?

februar måned er endnu en god mulighed for at rejse til Puerto Vallarta med gennemsnitlige flypriser fra Danmark på omkring 6.443 kr..

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Puerto Vallarta på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Puerto Vallarta fra Danmark på en torsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en torsdag helt ned til 6.662 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Den dyreste dag at flyve til Puerto Vallarta er tirsdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 8.523 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Puerto Vallarta?

Det billigste tidspunkt at flyve til Puerto Vallarta på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 6.888 kr.. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 9.732 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Puerto Vallarta?

Vi anbefaler at købe flybilletter fra Danmark til Puerto Vallarta 60 dage før din afrejsedato, da det er der momondo brugere har en tendens til at finde de bedste flypriser. I gennemsnit har vores brugere fundet fly til Puerto Vallarta for 7.811 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Puerto Vallarta

Find de billigste fly til disse Puerto Vallarta-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Puerto Vallarta

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Puerto Vallarta

København (CPH) til Puerto Vallarta (PVR)

Fly til Puerto Vallarta ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Puerto Vallarta Ordaz, hvor den gennemsnitlige pris er 7.811 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PUERTO VALLARTA FRA KØBENHAVNmarts20% billigereAt flyve fra København til Puerto Vallarta ​​koster i gennemsnit blot 6.237 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PUERTO VALLARTA FRA KØBENHAVNjuli78% dyrereDet koster cirka 13.873 kr. at flyve til Puerto Vallarta ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PUERTO VALLARTA FRA KØBENHAVNdecember389% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Puerto Vallarta fra København i december end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Puerto Vallarta

Når du skal fra Danmark til Puerto Vallarta i Mexico afhænger flyveturens længde af mellemlandingernes placering og varighed. Fra København Lufthavn (CPH) tager turen typisk mellem 18 og 28 timer med to mellemlandinger undervejs. Er din afgang fra Billund (BLL) eller Aalborg (AAL) er flyvetiden typisk mellem 18 og 24 timer med to mellemlandinger, før du lander i Licenciado Gustavo Diaz Ordaz International Lufthavn (PVR), som lufthavnen i Puerto Vallarta hedder. (PVR). Flyver du derimod fra Aarhus (AAR) skal du regne med mellem 30 og 40 timer, inden du når dit mål. Flyvningen er altså meget afhængig af, hvor i Danmark du rejser fra, og hvor mange mellemlandinger du har.

På nuværende tidspunkt er der desværre ingen direkte flyrejser fra Danmark til Puerto Vallarta på den mexicanske vestkyst. Flyver du fra Københavns Lufthavn (CPH), vil du typisk mellemlande i Amsterdam (AMS) eller Paris Charles De Gaulle (CGD) og igen i Mexico City (MEX). Det er dog også muligt at nøjes med en enkelt mellemlanding via Chicago O’Hare (ORD). Fra Billund og Aalborg vil du typisk flyve via Amsterdam og Mexico City. Flyver du derimod fra Aarhus, vil du oftest have tre mellemlandinger med første stop i København.

Rejsende, som flyver til Puerto Vallarta, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Tepic (95 km fra Puerto Vallarta centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.


Andre kabineklasser på fly til Puerto Vallarta

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Puerto Vallarta

Hvilke flyselskaber flyver til Puerto Vallarta?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Puerto Vallarta

Hvilke flyselskaber flyver til Puerto Vallarta?

Aeromexico, KLM, American Airlines og British Airways er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Puerto Vallarta regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Puerto Vallarta med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Air France-fly til Puerto Vallarta

Air France flyver til Puerto Vallarta ca. 4 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Air France, men der er fundet priser på helt ned til 6.285 kr. fra København Kastrup til Puerto Vallarta. Air France er blevet bedømt med 7,6/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.

KLM-fly til Puerto Vallarta

Flytilbud med KLM til Puerto Vallarta begynder fra 5.654 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra Aalborg. I en normal uge er flypriserne med KLM oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Mexico City Benito Juárez Intl er det mest populære afgangssted med KLM til Puerto Vallarta, så generelt er der større tilgængelighed. KLM har fået en bedømmelse på 7,5/10 i 175 anmeldelser.


Lufthavne i nærheden af Puerto Vallarta

Neden for finder du alle lufthavne i Puerto Vallarta samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til centrum fra lufthavnen i Puerto Vallarta?

Lufthavnen i Puerto Vallarta er en mindre lufthavn med begrænsede forbindelser til centrum. Det behøver dog ikke at være svært. Når du har overstået paskontrollen og hentet din bagage, træder du ud i ankomsthallen. Her vil du møde din chauffør, hvis du gennem dit hotel har arrangeret transport. Ellers er det let at praje en taxa til centrum. Du har også mulighed for at tage bussen eller leje en bil gennem en af dem mange udbydere i terminal 1, som er for internationale ankomster. Endelig kan du benytte dig af Uber eller Lyft, der begge er tilstede i Puerto Vallarta.


Visumkrav for Puerto Vallarta

Mexico giver visumfrit ophold i op til 180 dage for turister. Dit pas skal være gyldigt i hele din opholdsperiode. Provisoriske og forlængede pas anerkendes ved både ind- og udrejse. Inden ankomsten til Mexico skal du udfylde en indrejseformular (FMM). Det kan du gøre online hjemmefra, ellers kan du få formularen i flyveren eller lufthavnen. Husk at passe godt på formularen, da du skal bruge den igen ved afrejsen. Ved indrejsen skal du kunne vise gyldig billet til udrejsen.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Puerto Vallarta


De bedste oplevelser og seværdigheder i Puerto Vallarta

Puerto Vallarta er det perfekte sted, hvis du som de fleste andre besøgende kommer for at nyde varmen og den skønne natur. De fleste lægger ud på med en tur langs Malécon – promenaden, der smyger sig langs stranden. Havet omkring Puerto Vallarta byder på rige muligheder for at dykke og snorkle. Det er også muligt at leje en yacht og virkelig nyde Stillehavet i fulde drag. Puerto Vallarta er dog mere end blot sol og hav. I modsætning til mange af de øvrige mexicanske badebyer, så har byen en rig historie fra tiden før turismens indtog. Besøg fx den smukke katolske kirke Parroquia de Nuestra Señora de Guadalupe. Når nu du er i Mexico, så bør du næsten smage den lokale tequila ved et besøg til det lokale destilleri Rancho Verano. Når sulten melder sig, er bymidten det rigtige sted at være, da du her finder den højeste koncentration af restauranter. Hvorfor ikke kombinere dit måltid med en af de specialiserede tours, der bringer dig til forskellige lækre restauranter, samtidig med at den lokale guide beskriver byens historie? Find de bedste flybilletter til Puerto Vallarta allerede i dag.


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Puerto Vallarta, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Puerto Vallarta, så du sparer tid og penge.

Alle flysøgninger til Puerto Vallarta på momondo kan filtreres for at vise, hvilke der tilbyder fleksibel booking.

momondo indeholder flere filtre, der kan hjælpe dig med at finde det bedste fly til Puerto Vallarta. Filtrer efter pris, flyselskab, lufthavne, kabineklasse, flytype, betalingsmetode, antal mellemlandinger med mere.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Puerto Vallarta og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.