Find billige flybilletter til La Paz

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af La Paz

Find de billigste fly til disse La Paz-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
San José del Cabo

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL La Paz

København (CPH) til San José del Cabo (SJD)

Fly til La Paz ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til San José del Cabo Los Cabos, hvor den gennemsnitlige pris er 6.898 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL LA PAZ FRA KØBENHAVNmarts11% billigereAt flyve fra København til La Paz ​​koster i gennemsnit blot 5.708 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL LA PAZ FRA KØBENHAVNmaj60% dyrereDet koster cirka 10.242 kr. at flyve til La Paz ​​fra København i maj
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL LA PAZ FRA KØBENHAVNjanuar1.100% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til La Paz fra København i januar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til La Paz?

I de seneste to uger har vores brugere bestilt rejser til La Paz for 438 kr./person, hvilket er 87% billigere end gennemsnitsflyprisen til La Paz. Hvis du vil finde den billigste pris til La Paz fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til La Paz fra Danmark, med flest priser fundet omkring 5.708 kr.. Hvis du ikke kan rejse til La Paz i marts, så rejs fra Danmark i februar, hvor der også er meget overkommelige priser. De fleste momondo brugere finder priser i denne måned til omkring 5.843 kr..

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af La Paz. Hvis du har planer om at flyve til La Paz, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: San José del Cabo Los Cabos (125 km fra La Paz centrum).

Den billigste lufthavn i nærheden af La Paz er normalt Lufthavn: La Paz Leon med en gennemsnitspris på 3.475 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til La Paz

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til La Paz fundet af momondos brugere for nylig
0

Hvilke flyselskaber flyver til La Paz?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til La Paz

Hvilke flyselskaber flyver til La Paz?

Der kan være andre flyselskaber der flyver til La Paz fra Danmark, men det mest populære blandt vores brugere er Aeromexico, Air France og American Airlines. Disse flyselskaber bør have regelmæssige fly til La Paz, hvis du flyver fra en af vores mest populære lufthavne i Danmark.

Aeromexico-fly til La Paz

Aeromexico flyver til La Paz ca. 17 gange på en normal uge. Hvor du flyver fra har betydning for, hvilke tilbud du kan få hos Aeromexico, men der er fundet priser på helt ned til 5.385 kr. fra København Kastrup til La Paz. Aeromexico er blevet bedømt med 7,2/10 i anmeldelser fra momondo-brugere.


Kom i gang med at planlægge din rejse til La Paz


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til La Paz, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til La Paz, så du sparer tid og penge.

Ja. momondo giver dig mulighed for at filtrere resultaterne for fly til La Paz, så du kun får vist dem med fleksibel booking.

momondo indeholder nyttige filtre, der kan hjælpe dig med at finde det rette fly. Vælg bestemte flytider, lufthavne eller endda din fortrukne betalingsmetode. Vi har adskillige muligheder for at hjælpe dig med at booke det ideelle fly til La Paz.

Prisagenter på fly til La Paz er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.