Find billige flybilletter til Bali

Returrejse
Economy
San Francisco (SFO)
Denpasar (DPS)
fre.. 16.4.
fre.. 23.4.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |
Rejserestriktions-notifikation

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Denpasar. De nuværende restriktioner til Denpasar er baseret på Indonesien rejserestriktioner.

Se nuværende Indonesien rejserestriktioner

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Denpasar

Find de billigste fly til disse Denpasar-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Denpasar

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Denpasar

København (CPH) til Denpasar (DPS)

Fly til Denpasar ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Denpasar Ngurah Rai, hvor den gennemsnitlige pris er 4.505 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL DENPASAR FRA KØBENHAVNnovember15% billigereAt flyve fra København til Denpasar ​​koster i gennemsnit blot 3.840 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL DENPASAR FRA KØBENHAVNjuli28% dyrereDet koster cirka 5.760 kr. at flyve til Denpasar ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL DENPASAR FRA KØBENHAVNfebruar547% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Denpasar fra København i februar end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Bali?

Oplev østens magi, religiøse ritualer og natur af den smukkeste slags, på den populære ferieø Bali. Perioden fra maj til oktober er der tørsæson på Bali, og månederne maj-juni anses ofte for vejrmæssigt at være de bedste tidspunkter at rejse hertil. Fra oktober til april er der regnsæson på Bali, hvor du dog stadig kan få masser af soltimer.

Vand i urealistisk flotte farver, snorkling, templer, drømme-resorts og dejligt vejr – lad turen gå til Bali.

Hvilket er det absolut billigste fly til Denpasar?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Denpasar, lå på 162 kr./pr. person fra Praya, hvilket er 98% billigere end gennemsnitsflyprisen til Denpasar. Hvis du vil finde de billigste priser til Denpasar fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Denpasar?

Den billigste måned at flyve til Denpasar fra Danmark er i november. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 3.840 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke vil rejse til Denpasar i november, så bør du vente til maj til at flyve fra Danmark, når priserne igen er billige, med en gennemsnitlig pris på 3.952 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Denpasar?

Det bedste tidspunkt at bestille en flybillet til Denpasar fra Danmark er 60 dage forud, hvor priserne har en tendens til at være på omkring 4.505 kr.. Du kan med fordel tjekke priserne nu, da momondo brugere fornyligt har fundet priser helt ned til 4.058 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Denpasar på?

Den billigste afrejsedag for dit fly til Denpasar er på en mandag hvor priserne kan findes helt ned til 4.398 kr.. Det er tit tilfældet, da der er mindre forespørgsel på fly på denne dag i ugen. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en lørdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Denpasar på en lørdag på 4.859 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Denpasar?

Når du flyver til Denpasar fra Danmark er om aftenen det billigste tidspunkt om dagen at rejse på. momondo brugere har fundet priser helt ned til 4.263 kr. for fly med afgang om aftenen. Om formiddagen er, når der er mest efterspørgsel på fly til Denpasar, så priserne er ofte dyrere på omkring 4.906 kr. pr. billet.

Hvornår er det bedst at tage på strandferie til Denpasar?

maj, juni eller juli anses generelt for at være det bedste tidspunkt at tage til Denpasar på for at besøge strande i området som f.eks. Sanur.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Denpasar?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Denpasar. Hvis du har planer om at flyve til Denpasar, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Banyuwangi Blimbingsari (105 km fra Denpasar centrum) eller Lufthavn: Praya Lombok Intl (116 km fra Denpasar centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Denpasar på?

Med en gennemsnitspris på 2.999 kr. pr. person er Lufthavn: Praya Lombok Intl den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Denpasar. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Denpasar?

På nuværende tidspunkt inkluderer Indonesien rejserestriktioner rejser til Denpasar. Indrejserestriktioner

Indonesien har begrænset indrejse for alle rejsende, der ikke er indonesiske statsborgere, personer med midlertidig opholdstilladelse (ITAS) og permanent opholdstilladelse (ITAP), rejsende med visum udstedt efter den 31. marts 2020, indehavere af visum, flybesætning, diplomater, humanitære hjælpearbejdere og udlændinge, der arbejder med strategiske nationale projekter. Fra den 23. december til 8. januar har Indonesien suspenderet flyvninger fra Storbritannien.

Indrejsekrav

Rejsende, der rejser ind i landet fra et europæisk land eller Australien, skal fremvise en helbredsgodkendelse, der er udstedt inden for 48 timer før ankomsten, og som giver et negativt resultat af COVID-19-PCR-testen. Alle rejsende, der ankommer fra lande, som ikke er nævnt ovenfor, skal gennemgå en lægeundersøgelse ved ankomsten. De skal også enten fremvise en helbredsgodkendelse udstedt inden for 72 timer før ankomsten, som giver et negativt COVID-19 PCR-testresultat, eller blive testet for COVID-19 ved ankomsten. Rejsende skal også udfylde og indsende en sundhedsadvarselsattest til sundhedskarantænekontoret og fremlægge en personlig erklæring om, at de er parate til at blive holdt i karantæne i op til 14 dage, hvis det er nødvendigt.

Karantænekrav

Rejsende skal gennemgå en yderligere COVID-19-svabertest ved ankomsten og derefter for egen regning i karantæne på et udpeget hotel i en periode på 5 dage. Efter 5 dage foretager de endnu en PCR-test, og hvis dette er negativt, kan de fortsætte deres rejse.

Hvis du planlægger rejser til Denpasar nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.


Gode tilbud på fly til Denpasar Ngurah Rai

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Denpasar Ngurah Rai fundet af momondos brugere for nylig
Singapore Airlines
4. jul.
08:20København Kastrup
17t. 35min.
1 stop
01:55Denpasar Ngurah Rai
8. sep.
16:00Denpasar Ngurah Rai
16t. 55min.
1 stop
08:55København Kastrup
5.120 kr.
Find lignende
Emirates
7. aug.
11:35København Kastrup
17t. 50min.
1 stop
05:25Denpasar Ngurah Rai
20. aug.
20:05Denpasar Ngurah Rai
19t. 10min.
1 stop
15:15København Kastrup
5.071 kr.
Find lignende
Qatar Airways
23. aug.
12:25København Kastrup
18t. 20min.
1 stop
06:45Denpasar Ngurah Rai
18. okt.
21:15Denpasar Ngurah Rai
18t. 55min.
1 stop
16:10København Kastrup
5.201 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
5. jun.
14:30København Kastrup
19t. 00min.
1 stop
09:30Denpasar Ngurah Rai
19. jun.
17:00Denpasar Ngurah Rai
18t. 50min.
1 stop
11:50København Kastrup
4.611 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
5. jun.
14:30København Kastrup
19t. 00min.
1 stop
09:30Denpasar Ngurah Rai
19. jun.
17:00Denpasar Ngurah Rai
18t. 50min.
1 stop
11:50København Kastrup
4.617 kr.
Find lignende
Turkish Airlines
28. jun.
14:30København Kastrup
19t. 00min.
1 stop
09:30Denpasar Ngurah Rai
4. jul.
17:00Denpasar Ngurah Rai
18t. 50min.
1 stop
11:50København Kastrup
5.431 kr.
Find lignende

Hvilke flyselskaber flyver til Bali?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Denpasar

Listen med flyselskaber, der har snuden mod Asien, er lang. På ruterne med fly til Bali finder man ikke deciderede lavprisselskaber, men en hel række andre muligheder, som eksempelvis KLM, Qatar Airways og Air France. Der er endnu ingen direkte fly fra hverken København eller Billund, hvilket betyder, at den hurtigste tur tager ca. 16 timer med ét stop undervejs. En tur med to stop undervejs tager som minimum omkring de 18 timer.


Hvordan kommer man fra lufthavnen på Bali til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne på Bali samt afstand til centrum

Ngurah Rai Lufthavn tæt på hovedbyen Denpasar sætter stort set nye passagerrekord hvert år, hvilket afspejles på tallene med knap 11 millioner i 2010 og over 20 millioner i 2017. Øen er kendt for sin billige og effektive taxi-kultur, som mange turister også støtter op om, når de lander i lufthavnen.

Når du skal fra lufthavnen, og har du ikke arrangeret transport med dit hotel, er det billigst at tage en bus fra selskabet Damri, som opererer fra lufthavnen med mere end 30 forskellige ruter. Se efter ruten Jalan Teuku Umar, der kører til Denpasar på ca. 30 minutter til en pris på omkring 4 DKK pr. vej. En taxa er dog den hurtigste løsning, hvor du skal regne med en ca. pris på 60 DKK. En taxa kan hyres ved en af skrankerne i ankomsthallen, men betaling foregår hos chaufføren (informationer tjekket 03/06/2017).


Hvordan kommer man nemmest rundt på Bali?

På Bali benytter langt de fleste turister sig af den nemme løsning når det kommer til transport – nemlig at hyre en taxi. Med en pris på omkring 10-15 DKK for en kortere tur kan alle være med – husk dog at vælge en vogn med taxameter.

Har du modet til det kan du også leje en scooter, som der kører rigtig mange af på Bali. Den giver dig frihed samt sjov og ballade, så du kan se mere af øen på egen hånd. Pas dog på i den Balinesiske trafik, som er noget mere kaotisk end hvad vi er vant til herhjemme.


Kan man rejse til Bali uden pas eller visum?

Ved indrejse til Bali får du et stempel i passet der giver dig 30 dages visum – dette gælder dog kun for udvalgte lufthavne – heriblandt den internationale lufthavn Ngurah Rai. Det er dermed ikke nødvendigt at ansøge om visum på forhånd, men du skal kunne fremvise en returbillet, og passet skal være gyldigt i mindst 6 måneder. Husk altid at tjekke op på visumreglerne inden afgang.


Tips og gode råd til Bali

Hvordan får man den billigste flybillet til Bali?

I den våde periode fra november til april finder du de billigste billetpriser på fly til Bali. Statistisk set kan det anbefales at booke dine billetter ca. 60 dage før afrejse (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Bali, februar 2018).

Hvad skal man se på Bali?

Bali har en stor overvægt af hinduer, hvilket ses på de mange smukke templer, hvoraf Tanah Lot-templet er et af de mest ikoniske, og beliggende på toppen af en kæmpe sten. Det samme er Uluwatu-templet på toppen af en klippe – begge steder kan du tage fine fotos af øens flotte solnedgange – du må dog forberede dig på, at du næppe er den eneste med samme idé.

Et andet imponerende syn venter ved de intense grønne Tegallalang risterrasser, ligesom en strandtur med krystalblåt vand og hvidt pudder-sand kan nydes på Mengiat Beach eller Nusa Dua Beach. Du kommer heller ikke udenom de mange markeder, hvor Ubud kunstmarked er et sikkert hit med masser af lokalt producerede varer. Læs resten af vores rejseguide til Bali her.

Aktiviteter for børn

Bali Safari Park er et uforglemmeligt sted for børn, hvor de kan opleve dyr, man aldrig har set før. En tur i vandlandet Waterbom Bali sætter også lattermusklerne i gang hos de kære små.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at investere i en rejseforsikring, i tilfælde tyveri, tabt bagage og lignende.

Kan man drikke vand fra hanen?

Nej, du skal købe flaskevand på rejser til Bali.

Giver man drikkepenge på Bali?

De fleste giver drikkepenge, hvad der svarer til ca. 5-10% af den samlede regning.

Hvor er der god shopping?

Udover de mange markeder i byen foregår shopping oftest indendørs, hvor der er aircondition. Som eksempelvis i Discovery Mall, Bali Galeria, Kuta Beachwalk og lignende steder.


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class