Find billige flybilletter til Medan

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
fre 6.8
fre 13.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Medan. De nuværende restriktioner til Medan er baseret på Indonesien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Indonesien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Medan

Find de billigste fly til disse Medan-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Medan

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Medan

København (CPH) til Medan (KNO)

Fly til Medan ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Medan Kuala Namu Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 5.515 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MEDAN FRA KØBENHAVNmaj28% billigereAt flyve fra København til Medan ​​koster i gennemsnit blot 3.986 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MEDAN FRA KØBENHAVNaugust46% dyrereDet koster cirka 8.078 kr. at flyve til Medan ​​fra København i august
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MEDAN FRA KØBENHAVNdecember558% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Medan fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Medan?

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Medan?

  maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Medan fra Danmark, med flest priser fundet omkring 3.986 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Medan i maj, så er det også billigt at flyve i september. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 4.374 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Medan?

  Det ideelle tidspunkt at bestille dit fly til Medan er 18 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 5.515 kr..

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Medan på?

  Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Medan på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 4.520 kr.. På den anden side er fredag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 5.844 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Medan?

  Det billigste tidspunkt at flyve til Medan på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 5.222 kr.. Undgå at købe billetter om formiddagen, da de har en tendens til at ligge på omkring 7.659 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

 • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Medan?

  Lufthavn: Siborong-Borong Silangit kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Medan.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Medan?

På nuværende tidspunkt inkluderer Indonesien rejserestriktioner rejser til Medan. Indrejserestriktioner

Indonesien har begrænset indrejse for alle rejsende, der ikke er indonesiske statsborgere, personer med midlertidig opholdstilladelse (ITAS) og permanent opholdstilladelse (ITAP), rejsende med visum udstedt efter den 31. marts 2020, indehavere af visum, flybesætning, diplomater, humanitære hjælpearbejdere og udlændinge, der arbejder med strategiske nationale projekter. Fra den 23. december til 8. januar har Indonesien suspenderet flyvninger fra Storbritannien.

Indrejsekrav

Rejsende, der rejser ind i landet fra et europæisk land eller Australien, skal fremvise en helbredsgodkendelse, der er udstedt inden for 48 timer før ankomsten, og som giver et negativt resultat af COVID-19-PCR-testen. Alle rejsende, der ankommer fra lande, som ikke er nævnt ovenfor, skal gennemgå en lægeundersøgelse ved ankomsten. De skal også enten fremvise en helbredsgodkendelse udstedt inden for 72 timer før ankomsten, som giver et negativt COVID-19 PCR-testresultat, eller blive testet for COVID-19 ved ankomsten. Rejsende skal også udfylde og indsende en sundhedsadvarselsattest til sundhedskarantænekontoret og fremlægge en personlig erklæring om, at de er parate til at blive holdt i karantæne i op til 14 dage, hvis det er nødvendigt.

Karantænekrav

Rejsende skal gennemgå en yderligere COVID-19-svabertest ved ankomsten og derefter for egen regning i karantæne på et udpeget hotel i en periode på 5 dage. Efter 5 dage foretager de endnu en PCR-test, og hvis dette er negativt, kan de fortsætte deres rejse.

Hvis du planlægger rejser til Medan nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Medan

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Medan fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
11. nov.
CPH13:15København Kastrup
19t. 05min.
2 stop
KNO08:20Medan Kuala Namu Intl
15. nov.
KNO03:40Medan Kuala Namu Intl
29t. 40min.
2 stop
CPH09:20København Kastrup
6.092 kr.
Find lignende
Lufthansa
11. nov.
CPH13:15København Kastrup
19t. 05min.
2 stop
KNO08:20Medan Kuala Namu Intl
15. nov.
KNO03:40Medan Kuala Namu Intl
29t. 40min.
2 stop
CPH09:20København Kastrup
6.117 kr.
Find lignende

Find de billigste enkeltbilletter til Medan

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Medan, så se nogle af vores tilbud herunder fra Cathay Pacific
Cathay Pacific
CPHKøbenhavn Kastrup
19t. 05min.
KNOMedan Kuala Namu Intl

Populære fly til Medan

Find dine flybilletter til Medan blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Medan
Hurtigste flyvetid19t. 05min.
Laveste pris6.117 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Medan


Find billige flybilletter til andre byer i Indonesien

Indonesien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?