Find billige fly til Medan

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 9.8
tir. 16.8

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Medan

Find de billigste fly til disse Medan-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Medan

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Medan

København (CPH) til Medan (KNO)

Fly til Medan ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Medan Kuala Namu Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 7.007 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MEDAN FRA KØBENHAVNmarts20% billigereAt flyve fra København til Medan ​​koster i gennemsnit blot 5.606 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MEDAN FRA KØBENHAVNoktober18% dyrereDet koster cirka 8.233 kr. at flyve til Medan ​​fra København i oktober
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MEDAN FRA KØBENHAVNjuli584% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Medan fra København i juli end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Medan?

366 kr. er det billigste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger for et fly til Medan. Dette fly er fra Banda Aceh og er 46% billigere end de fleste andre flyrejser til Medan. Hvis du vil finde den billigste pris til Medan fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Medan fra Danmark, med flest priser fundet omkring 5.606 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Medan i marts, så er det også billigt at flyve i januar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 5.921 kr..

Vores data viser at søndag er den billigste dag at flyve til Medan på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 6.908 kr.. På den anden side er mandag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 7.930 kr..

Det billigste tidspunkt at flyve til Medan på er om eftermiddagen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 7.140 kr.. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 7.883 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Lufthavn: Siborong-Borong Silangit kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Medan.

Den billigste lufthavn i nærheden af Medan er normalt Lufthavn: Siborong-Borong Silangit med en gennemsnitspris på 683 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.Gode tilbud på fly til Medan

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Medan fundet af momondos brugere for nylig
Cathay Pacific
CPHKøbenhavn Kastrup
34t. 40min.
KNOMedan Kuala Namu Intl

Find de billigste enkeltbilletter til Medan

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Medan, så se nogle af vores tilbud herunder fra Cathay Pacific
Cathay Pacific
CPHKøbenhavn Kastrup
34t. 40min.
KNOMedan Kuala Namu Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Medan?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Medan

Hvilke flyselskaber flyver til Medan?

På rejser til Medan fra Danmark flyver momondos rejsende oftest med en af disse populære flyselskaber: Qatar Airways, Singapore Airlines, Malaysia Airlines eller Lufthansa. Afhængig af, hvilken lufthavn i Danmark du flyver fra, kan du finde fly med en af disse populære flyselskaber.

Qatar Airways-fly til Medan

4 Qatar Airways-fly flyver til Medan i gennemsnit om ugen. De fleste flyver fra Kuala Lumpur Intl til Medan, der er den mest populære rute, som Qatar Airways har til Medan. Priserne varierer, afhængigt af hvornår og hvor du flyver fra. Det billigste Qatar Airways-fly til Medan, der er fundet i de seneste 3 dage på momondo, kostede 5.315 kr. og afgik fra København Kastrup. Qatar Airways er det mest populære valg på momondo for denne rute og har fået en bedømmelse på 7,9/10 af 330 af vores brugere.

Singapore Airlines-fly til Medan

5.883 kr. er det bedste tilbud på en returrejse med Singapore Airlines til Medan, der er fundet på momondo i de seneste par dage. Tilbuddet var med afrejse fra Billund. Singapore Airlines har 3 fly til Medan de fleste uger, og priserne varierer afhængigt af udbud og efterspørgsel. 81 momondo-brugere har anmeldt Singapore Airlines, og flyselskabet har i gennemsnit en bedømmelse på 7,9/10.


Populære fly til Medan

Find dine flybilletter til Medan blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Medan
Hurtigste flyvetid34t. 40min.
Laveste pris16.401 kr.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Medan


Find billige flybilletter til andre byer i Indonesien

Indonesien er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Medan. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Medan med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Når alle potentielle fly til Medan vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Medan, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Medan spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Andre kabineklasser på fly til Medan

Find alternative Premium-kabineklasser for dit fly til Medan

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.