Find billige fly til Medan

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Medan

Få indsigter om din flyrejse til Medan, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Medan?

januar måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Medan fra Danmark, med flest priser fundet omkring 6.422 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Medan i januar, så er det også billigt at flyve i september. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 6.749 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Medan på?

Vores data viser at tirsdag er den billigste dag at flyve til Medan på. Priser på billetter med udrejse på denne dag, kan gå helt ned til 6.637 kr.. På den anden side er søndag den dyreste dag at rejse fra Danmark, fordi det er en stor rejsedag for både forretningsrejsende og feriegæster. Derfor har priserne en tendens til at ligge på omkring 8.748 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Medan?

Det billigste tidspunkt at flyve til Medan på er om morgenen, hvor flybilletter kan købes helt ned til 7.734 kr.. Undgå at købe billetter om aftenen, da de har en tendens til at ligge på omkring 10.292 kr.. Selvfølgelig kan priserne variere alt afhængig af tidspunkt på året og hvilken lufthavn, du flyver til.

Hvor lang tid tager det at flyve til Medan?

Rejsetiden fra Danmark til Medan afhænger af, hvilken lufthavn du flyver til og fra. Hvis du flyver fra København Kastrup til Medan Kuala Namu Intl tager det i gennemsnit 36t. 10min., imens det i gennemsnit tager , hvis du flyver fra Billund til Medan Kuala Namu Intl. Medan Kuala Namu Intl er den mest populære lufthavn i Medan.

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Medan?

Det ideelle tidspunkt at booke dit fly til Medan er 30 dage forud, når priserne har en tendens til have et gennemsnit på omkring 7.789 kr..

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Medan

Find de billigste fly til disse Medan-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Medan

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Medan

København (CPH) til Medan (KNO)

Fly til Medan ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Medan Kuala Namu Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 7.789 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MEDAN FRA KØBENHAVNjanuar18% billigereAt flyve fra København til Medan ​​koster i gennemsnit blot 6.422 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MEDAN FRA KØBENHAVNjuni29% dyrereDet koster cirka 10.127 kr. at flyve til Medan ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MEDAN FRA KØBENHAVNapril725% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Medan fra København i april end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Medan

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Medan?

Siborong-Borong Silangit Lufthavn kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Medan.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Medan Kuala Namu Intl Lufthavn?

Priser for fly til Medan Kuala Namu Intl Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Medan Kuala Namu Intl Lufthavn?

Fra november 2023 er der 7 udbydere at vælge mellem for fly til Medan Kuala Namu Intl Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Medan Kuala Namu Intl Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Medan Kuala Namu Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Medan Kuala Namu Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Medan Kuala Namu Intl Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Medan Kuala Namu Intl Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Gode tilbud på fly til Medan

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Medan fundet af momondos brugere for nylig
Lufthansa
CPHKøbenhavn Kastrup
36t. 10min.
KNOMedan Kuala Namu Intl

Find de billigste enkeltbilletter til Medan

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Medan, så se nogle af vores tilbud herunder fra Lufthansa
Lufthansa
CPHKøbenhavn Kastrup
36t. 10min.
KNOMedan Kuala Namu Intl

Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Medan?

momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber, så du kan finde og booke det bedste tilbud på fly til Medan. Millioner af brugere stoler på og bruger momondo hvert år, så du er i godt selskab.

Kan jeg finde fly til Medan med fleksibel booking på momondo?

momondo giver brugerne mulighed for kun at se fly til Medan med fleksibel booking. Der findes også andre nyttige filtre og funktioner.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Medan?

Når alle potentielle fly til Medan vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Medan lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Medan, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Medan spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Medan på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.