Find billige flybilletter til Riga

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Riga

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Riga

Bedste pris på enkeltbillet

191 kr.

Bedste pris på returbillet

353 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 20min.

Betjenes af

3 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Riga fra Danmark i de seneste 72 timer er 191 kr. (Billund til Riga Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Riga fra Danmark i de seneste 72 timer er 353 kr. (København Kastrup til Riga Intl).
Det hurtigste fly til Riga fra Danmark tager 1t. 20min. (København Kastrup til Riga Intl).
Der er 3 flyselskaber, som flyver til Riga, herunder airBaltic, Norwegian og Ryanair.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Riga

Find de billigste fly til disse Riga-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Riga

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Riga

København (CPH) til Riga (RIX)

Fly til Riga ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Riga Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 977 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL RIGA FRA KØBENHAVNnovember28% billigereAt flyve fra København til Riga ​​koster i gennemsnit blot 699 kr. i november
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL RIGA FRA KØBENHAVNdecember27% dyrereDet koster cirka 1.236 kr. at flyve til Riga ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL RIGA FRA KØBENHAVNoktober355% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Riga fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Riga?

Riga er en af Europas mange smukke storbyer, og kan være et glimrende bud på en destination til dig der drømmer om en prisvenlig storbyferie. Sæsonerne i Riga følger dem vi har herhjemme, men vinteren mærkes noget mere i Riga, hvor de kan få helt ned til minus 25 grader. Det afspejler sig også i flypriserne, som er billigst i november og februar (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Riga, januar 2018). Er kulden ikke et problem for dig, så kan du få et vintereventyr i denne smukke by!

Brostensbelagte gader, en UNESCO-mærket gammel bydel samt masser af kirker og museer er lig med Riga.

Generelt er november den billigste måned at flyve fra Danmark til Riga på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 699 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Riga i november, så er det også billigt at flyve i marts. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 720 kr..

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Riga fra Danmark, når du booker 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Riga for omkring 977 kr., når du søger 60 dage forud. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Riga fra Danmark helt ned til 353 kr. på momondo.

Ifølge vores data er torsdag den billigste dag at flyve til Riga fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en torsdag var 744 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Riga er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 1.063 kr..

Ifølge vores data er om formiddagen den billigste dag at flyve til Riga på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Riga om formiddagen helt ned til 713 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly om morgenen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 903 kr..Gode tilbud på fly til Riga

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Riga fundet af momondos brugere for nylig
Norwegian
28. aug.
CPH09:35København Kastrup
1t. 20min.
RIX10:55Riga Intl
7. sep.
RIX16:30Riga Intl
24t. 30min.
1 stop
CPH17:00København Kastrup
Norwegian
10. nov.
CPH15:30København Kastrup
1t. 20min.
RIX16:50Riga Intl
13. nov.
RIX06:15Riga Intl
1t. 25min.
CPH07:40København Kastrup
Flere flyselskaber
28. aug.
CPH09:35København Kastrup
1t. 20min.
RIX10:55Riga Intl
7. sep.
RIX14:20Riga Intl
1t. 30min.
CPH15:50København Kastrup
Flere flyselskaber
10. sep.
CPH05:15København Kastrup
1t. 25min.
RIX06:40Riga Intl
15. sep.
RIX19:15Riga Intl
1t. 20min.
CPH20:35København Kastrup
airBaltic
10. aug.
CPH15:30København Kastrup
1t. 25min.
RIX16:55Riga Intl
17. aug.
RIX14:20Riga Intl
1t. 30min.
CPH15:50København Kastrup
Flere flyselskaber
10. sep.
CPH18:55København Kastrup
10t. 45min.
1 stop
RIX05:40Riga Intl
15. sep.
RIX19:15Riga Intl
1t. 20min.
CPH20:35København Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Riga

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Riga, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian, Ryanair og airBaltic
Ryanair
10. jul.
BLL07:20Billund
21t. 30min.
2 stop
RIX04:50Riga Intl
Norwegian
28. aug.
CPH09:35København Kastrup
1t. 20min.
RIX10:55Riga Intl
Norwegian
27. jul.
CPH08:40København Kastrup
1t. 20min.
RIX10:00Riga Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Riga?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Riga

Hvilke flyselskaber flyver til Riga?

airBaltic er det flyselskab de fleste af momondos brugere i Danmark vælger, når de bestiller fly til Riga. Norwegian Air International, Norwegian og Ryanair er også populære valg på flyrejser til Riga fra Danmark. De fleste store flyselskaber, der flyver fra Danmark til Riga, udbyder fly regelmæssigt, men dine valgmuligheder kan variere afhængig af, hvilken lufthavn du flyver fra.

Norwegian Air International-fly til Riga

Norwegian Air International er et populært valg for brugere, der rejser til Riga. Selskabet flyver 1 fly om ugen til Riga, og de flyver oftest fra Stockholm Arlanda (ARN). Billetpriserne hos Norwegian Air International afhænger af, hvornår og hvor du skal flyve fra. momondo-brugere har fundet tilbud på helt ned til 601 kr. (fra Aalborg). I 24 anmeldelser har momondo-brugere givet Norwegian Air International en gennemsnitlig bedømmelse på 8,9/10.

Finnair-fly til Riga

Flytilbud med Finnair til Riga begynder fra 673 kr.. Det er den bedste pris, der er fundet for nylig på momondo, og var en returrejse med afgang fra Billund. I en normal uge er flypriserne med Finnair oftest højere, men de varierer, afhængigt af hvor du flyver fra. Helsinki Vantaa er det mest populære afgangssted med Finnair til Riga, så generelt er der større tilgængelighed. Finnair har fået en bedømmelse på 7,6/10 i 101 anmeldelser.


Bedste fly på første klasse til Riga

Sammenlign og se anmeldelser af flyselskaber med premium klasse, der flyver til Riga
FlyselskabVurderingFørste klassePris
Scandinavian AirlinesPrisFra 1.284 kr.Første klasseVurdering
7,2
7,6

Boarding

7,3

Comfort

7,9

Besætning

6,8

Underholdning

6,9

Mad

Anmeldelser

Fordele: Meget søde, venlige, hjælpsomme og smilende stewardesser

Ulemper: Under COVID-19 omstændighederne, lader det sig vel ikke gøre, men en kop varm kaffe på en kl 0600 afgang, ville have været prikken over i’et

1 / 3
Søg efter fly fra Scandinavian Airlines
airBalticPrisFra 498 kr.Første klasseVurdering
6,8
Søg efter fly fra airBaltic

   Lufthavne i nærheden af Riga

   Neden for finder du alle lufthavne i Riga samt deres afstand til centrum

   Rigas internationale lufthavn er den største af alle i de baltiske stater med et årligt passagerantal på over 5 millioner. Lufthavnen består af i alt tre terminaler. Når du lander i Riga lufthavn og skal til bymidten kan du tage lufthavnsbussen med nummeret 22 som kører mellem lufthavnen og centrum. Alternativt kan du naturligvis også benytte dig af taxa, en tur der vil tage omtrent 20 minutter alt afhængig af hvor meget trafik der er.


   Populære fly til Riga

   Find dine flybilletter til Riga blandt disse populære flyafgange
   Fly fra København til Riga
   Hurtigste flyvetid1t. 20min.
   Laveste pris523 kr.
   Fly fra Billund til Riga
   Hurtigste flyvetid1t. 35min.
   Laveste pris530 kr.

   Hvordan rejser jeg rundt i Riga

   Rigas gamle bydel er lukket af for biler, og det betyder at bykernen er perfekt at opleve til fods. De mange brostensbelagte gader lægger dog op til, at man har noget komfortabelt fodtøj på, til det til tider ujævne underlag.

   Udenfor den gamle bydel kører der både bus, tog og sporvogne, hvor en 24-timers billet til ubegrænset kørsel koster ca. 38 DKK. Det er også muligt at komme omkring i taxa, der dog er en lidt dyrere transportform.


   Visumkrav for Riga

   Letland er medlem af Schengenaftalen, og det betyder at vi som danske statsborgere får visumfrihed i 90 dage når vi rejser til f.eks. Riga. Glem dog ikke dit pas, som skal være gyldigt under hele opholdet. Tjek altid de nyeste visumregler hos den lettiske ambassade inden afrejse.


   Kom i gang med at planlægge din rejse til Riga


   De bedste oplevelser og seværdigheder i Riga

   Man får den billigste flybillet ved at rejse udenfor sommersæsonen fra juni til august. I vintermånederne november og februar får du de laveste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Riga, januar 2018).

   Et godt sted at starte når man skal på opdagelse i byen er på Riga Central Market som er Europas største marked, og en bygning der kom på UNESCO’s Verdensarvsliste tilbage i 1998. Her kan du lade dig forføre af byens blomstrende madkultur, med spændende smage og dufte der florerer i luften.Fra Rigas TV-tårn kan du se udover byen i 97 meters højde – det er et syn der imponerer! Efter en tur i toppen kan du tage turen videre til Riga Slot, domkirke, rådhus og slutte af med Art Nouveau-bygningerne i gaden Alberta iela. Man bør også kigge nærmere nogle af de flotte broer, der forbinder Riga mellem Daugava-floden: Vanšu, Dienvidu tilts og Akmens tilts er blot nogle af broerne.

   Det anbefales altid at investere i en rejseforsikring når man rejser udenlands, skulle uheldet være ude.

   Du kan godt drikke vand fra hanen i Riga.

   Drikkepenge er en del af kulturen i Letland, og her skal du regne med at lægge omkring 10% for en god service.

   Området i og omkring dan gamle bydel er det bedste sted at shoppe, hvad enten det drejer sig om mode eller souvenirs. Priser og information om offentlig transport opdateret januar 2018.


   Hvorfor vælge momondo?

   Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Riga, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Riga, så du sparer tid og penge.

   Fly til Riga med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

   Når alle potentielle fly til Riga vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

   Prisagenter på fly til Riga er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


   Derfor vælger rejsende at bruge momondo
   Fleksibel rejse
   momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
   Ekspertindsigt
   Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
   Prisagent
   Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.