Find billige fly til Riga fra 232 kr.

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
lør. 2.12
lør. 9.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Riga

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Riga

Bedste pris på enkeltbillet

232 kr.

Bedste pris på returbillet

456 kr.

Hurtigste flyvetid

1t. 20min.

Betjenes af

6 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Riga fra Danmark i de seneste 72 timer er 232 kr. (København Kastrup til Riga Intl).
Den bedste pris på en returbillet til Riga fra Danmark i de seneste 72 timer er 456 kr. (København Kastrup til Riga Intl).
Det hurtigste fly til Riga fra Danmark tager 1t. 20min. (København Kastrup til Riga Intl).
Der er 6 flyselskaber, som flyver til Riga, herunder Lufthansa, LOT og Finnair.

Indsigter og trends for flyrejser til Riga

Få indsigter om din flyrejse til Riga, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvilken måned er det billigst at flyve til Riga?

Generelt er august den billigste måned at flyve fra Danmark til Riga på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 654 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Riga i august, så er det også billigt at flyve i september. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 688 kr..

Hvilket er det absolut billigste fly til Riga?

Se priser fra:

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Riga på?

Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Riga fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 822 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Riga er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 969 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Riga?

Ifølge vores data er om morgenen den billigste dag at flyve til Riga på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Riga om morgenen helt ned til 862 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly om eftermiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 1.016 kr..

Hvor lang tid tager det at flyve til Riga?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Riga afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Riga Intl (den mest populære lufthavn i Riga), så tager det 1t. 20min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Riga Intl, er den gennemsnitlige rejsetid 1t. 35min..

Hvor lang tid forud skal jeg booke et fly til Riga?

Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Riga fra Danmark, når du booker 58 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Riga for omkring 856 kr., når du søger 58 dage forud.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Riga

Find de billigste fly til disse Riga-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Riga

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Riga

Aarhus (AAR) til Riga (RIX)

Fly til Riga ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra Aarhus til Riga Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 794 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL RIGA FRA KØBENHAVNaugust24% billigereAt flyve fra København til Riga ​​koster i gennemsnit blot 654 kr. i august
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL RIGA FRA KØBENHAVNjuli24% dyrereDet koster cirka 1.069 kr. at flyve til Riga ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL RIGA FRA KØBENHAVNapril439% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Riga fra København i april end i andre måneder

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Riga

Riga er en af Europas mange smukke storbyer, og kan være et glimrende bud på en destination til dig der drømmer om en prisvenlig storbyferie. Sæsonerne i Riga følger dem vi har herhjemme, men vinteren mærkes noget mere i Riga, hvor de kan få helt ned til minus 25 grader. Det afspejler sig også i flypriserne, som er billigst i november og februar (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Riga, januar 2018). Er kulden ikke et problem for dig, så kan du få et vintereventyr i denne smukke by!

Brostensbelagte gader, en UNESCO-mærket gammel bydel samt masser af kirker og museer er lig med Riga.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Riga Intl Lufthavn?

Priser for fly til Riga Intl Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Riga Intl Lufthavn?

Fra november 2023 er der 7 udbydere at vælge mellem for fly til Riga Intl Lufthavn.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Riga Intl Lufthavn?

Et barn, der rejser alene, skal have en minimumsalder på fem år, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, har deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Riga Intl Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Riga Intl Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal have med på din rejse til Riga Intl Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Generelt bør du have forskellige dokumenter såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst. Vi anbefaler altid, at du beder om råd hos dit flyselskab eller hos en betroet tredjepart som IATA.


Gode tilbud på fly til Riga

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Riga fundet af momondos brugere for nylig
airBaltic
5. mar.
CPH08:20København Kastrup
1t. 25min.
RIX10:45Riga Intl
25. mar.
RIX07:10Riga Intl
1t. 30min.
CPH07:40København Kastrup
Norwegian
10. dec.
CPH08:15København Kastrup
1t. 20min.
RIX10:35Riga Intl
22. dec.
RIX11:00Riga Intl
1t. 25min.
CPH11:25København Kastrup
Norwegian
15. mar.
CPH08:00København Kastrup
1t. 20min.
RIX10:20Riga Intl
22. mar.
RIX14:30Riga Intl
1t. 25min.
CPH14:55København Kastrup
Flere flyselskaber
9. feb.
CPH23:15København Kastrup
14t. 25min.
1 stop
RIX14:40Riga Intl
11. feb.
RIX11:15Riga Intl
1t. 25min.
CPH11:40København Kastrup
Norwegian
15. mar.
CPH08:45København Kastrup
4t. 05min.
1 stop
RIX13:50Riga Intl
22. mar.
RIX14:30Riga Intl
1t. 25min.
CPH14:55København Kastrup
airBaltic
19. jan.
BLL14:15Billund
1t. 35min.
RIX16:50Riga Intl
26. jan.
RIX12:55Riga Intl
1t. 40min.
BLL13:35Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Riga

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Riga, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian, Ryanair og airBaltic
Norwegian
22. mar.
CPH08:00København Kastrup
1t. 20min.
RIX10:20Riga Intl
Ryanair
4. jan.
CPH07:35København Kastrup
5t. 30min.
1 stop
RIX14:05Riga Intl
Ryanair
7. dec.
CPH18:50København Kastrup
20t. 55min.
1 stop
RIX16:45Riga Intl

Hvordan rejser jeg rundt i Riga

Rigas gamle bydel er lukket af for biler, og det betyder at bykernen er perfekt at opleve til fods. De mange brostensbelagte gader lægger dog op til, at man har noget komfortabelt fodtøj på, til det til tider ujævne underlag.

Udenfor den gamle bydel kører der både bus, tog og sporvogne, hvor en 24-timers billet til ubegrænset kørsel koster ca. 38 DKK. Det er også muligt at komme omkring i taxa, der dog er en lidt dyrere transportform.


Visumkrav for Riga

Letland er medlem af Schengenaftalen, og det betyder at vi som danske statsborgere får visumfrihed i 90 dage når vi rejser til f.eks. Riga. Glem dog ikke dit pas, som skal være gyldigt under hele opholdet. Tjek altid de nyeste visumregler hos den lettiske ambassade inden afrejse.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Riga

Hvordan får man den billigste flybillet til Riga?

Man får den billigste flybillet ved at rejse udenfor sommersæsonen fra juni til august. I vintermånederne november og februar får du de laveste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Riga, januar 2018).

Hvad skal man se i Riga?

Et godt sted at starte når man skal på opdagelse i byen er på Riga Central Market som er Europas største marked, og en bygning der kom på UNESCO’s Verdensarvsliste tilbage i 1998. Her kan du lade dig forføre af byens blomstrende madkultur, med spændende smage og dufte der florerer i luften. Fra Rigas TV-tårn kan du se udover byen i 97 meters højde – det er et syn der imponerer! Efter en tur i toppen kan du tage turen videre til Riga Slot, domkirke, rådhus og slutte af med Art Nouveau-bygningerne i gaden Alberta iela. Man bør også kigge nærmere nogle af de flotte broer, der forbinder Riga mellem Daugava-floden: Vanšu, Dienvidu tilts og Akmens tilts er blot nogle af broerne.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at investere i en rejseforsikring når man rejser udenlands, skulle uheldet være ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Riga.

Giver man drikkepenge i Riga?

Drikkepenge er en del af kulturen i Letland, og her skal du regne med at lægge omkring 10% for en god service.

Hvor er der god shopping?

Området i og omkring dan gamle bydel er det bedste sted at shoppe, hvad enten det drejer sig om mode eller souvenirs.   Priser og information om offentlig transport opdateret januar 2018.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Riga?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Riga, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Riga, så du sparer tid og penge.

Kan jeg finde fly til Riga med fleksibel booking på momondo?

Fly til Riga med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Riga?

Når alle potentielle fly til Riga vises foran dig, giver momondo dig mulighed for at sortere og filtrere flyresultaterne efter præferencer såsom flyselskkab, pris og flyvetid.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Riga lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Prisagenter på fly til Riga er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Riga på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.