Find billige flybilletter til Riga

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 27.7
tir 3.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Riga. De nuværende restriktioner til Riga er baseret på Letland rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Letland

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Riga

Find de billigste fly til disse Riga-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Riga

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Riga

København (CPH) til Riga (RIX)

Fly til Riga ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Riga Intl, hvor den gennemsnitlige pris er 920 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL RIGA FRA KØBENHAVNjanuar18% billigereAt flyve fra København til Riga ​​koster i gennemsnit blot 751 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL RIGA FRA KØBENHAVNjuli47% dyrereDet koster cirka 1.357 kr. at flyve til Riga ​​fra København i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL RIGA FRA KØBENHAVNoktober193% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Riga fra København i oktober end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Riga?

Riga er en af Europas mange smukke storbyer, og kan være et glimrende bud på en destination til dig der drømmer om en prisvenlig storbyferie. Sæsonerne i Riga følger dem vi har herhjemme, men vinteren mærkes noget mere i Riga, hvor de kan få helt ned til minus 25 grader. Det afspejler sig også i flypriserne, som er billigst i november og februar (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Riga, januar 2018). Er kulden ikke et problem for dig, så kan du få et vintereventyr i denne smukke by!

Brostensbelagte gader, en UNESCO-mærket gammel bydel samt masser af kirker og museer er lig med Riga.

 • Hvilken måned er det billigst at flyve til Riga?

  Generelt er januar den billigste måned at flyve fra Danmark til Riga på. Da det er 'lavsæson' i denne periode, kan du regne med at finde priser på omkring 751 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Riga i januar, så er det også billigt at flyve i februar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 758 kr..

 • Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Riga?

  Det er mere sandsynligt, at du finder billigere flybilletter til Riga fra Danmark, når du bestiller 60 dage før din afrejsedato. Generelt kan du forvente at finde flybilletter til Riga for omkring 920 kr., når du søger 60 dage forud. Priserne kan dog også være billigere udenfor dette tidsrum. For eksempel, har folk fornylig fundet fly til Riga fra Danmark helt ned til 467 kr. på momondo.

 • Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Riga på?

  Ifølge vores data er mandag den billigste dag at flyve til Riga fra Danmark. Den laveste billetpris fornyligt fundet med afgang på en mandag var 853 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere alt afhængig af din rute, og hvorvidt du rejser indenrigs eller internationalt. Den dyreste dag at flyve til Riga er lørdag med gennemsnitlige billetpriser på omkring 997 kr..

 • Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Riga?

  Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Riga på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Riga om aftenen helt ned til 863 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Fly om formiddagen er ofte dyrere med en gennemsnitlig billetpris på 963 kr..


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Riga?

På nuværende tidspunkt inkluderer Letland rejserestriktioner rejser til Riga. Indrejserestriktioner

Letland har begrænset indrejsen for alle rejsende undtagen lettiske, estiske og litauiske statsborgere og fastboende udlændinge. Statsborgere og personer med bopæl i EØS-medlemsstaterne kan rejse ind i landet, hvis de rejser inden for EØS. Ægtefæller eller mindreårige børn af lettiske statsborgere, medlemmer af regeringsdelegationer og passagerer i transit kan stadig rejse ind i Letland. Direkte passagerflyvninger mellem Letland og Storbritannien er genoptaget. Fra 11. januar er britiske statsborgere imidlertid ikke længere klassificeret som EU/EØS-statsborgere og får ikke adgang til Letland. Disse begrænsninger gælder ikke for britiske statsborgere, der har lovligt ophold i Letland, og dem, der rejser gennem Letland. Beboere får lov til at komme ind i landet igen, men skal fremlægge bevis for opholdstilladelse samt deres gyldige britiske pas. I øjeblikket har indbyggere i følgende lande også tilladelse til at rejse ind i Letland: Australien, Canada, Georgien, Japan, New Zealand, Rwanda, Sydkorea, Thailand, Tunesien og Uruguay. Denne liste opdateres hver anden uge af EU og kan ses her.

Indrejsekrav

Fra den 12. oktober skal alle, der har til hensigt at rejse ind i Letland, udfylde og indsende en elektronisk formular tidligst 48 timer før indrejse i Letland. Alle rejsende, der rejser ind i Letland, inklusive børn i alderen 11 og derover, skal fremlægge en lægeerklæring med et negativt COVID-19-testresultat udstedt inden for 72 timer før de går ombord på deres fly. Rejsende uden gyldig lægeerklæring med negativt COVID-19-testresultat nægtes boarding. Certificeringen skal være på engelsk, fransk, russisk eller på det officielle sprog i det land, hvorfra rejsen begynder. Fra d. 16. juli skal alle rejsende ved ankomsten udfylde en kontaktformular til kontaktopsporing med adressen de skal bo på ved ankomsten.

Karantænekrav

Fra den 17. september er perioden for selvisolation reduceret fra 14 dage til 10 dage for asymptomatiske rejsende. Rejsende, der har været i kontakt med en COVID-19-smittet person, eller som arbejder i Letland i lægefagene, som lærere eller som socialarbejdere, skal stadig isolere sig i 14 dage. Alle rejsende, der ankommer til Riga International Airport fra Storbritannien, skal tage en COVID-19-test ved ankomsten til lufthavnen eller fremlægge bevis for en negativ test og derefter gå direkte til deres bopæl for at isolere sig i 10 dage. Testresultatet vil blive sendt til dem inden for 24 timer. Hvis testresultatet er negativt, skal de fortsætte med deres 10 dages selvisolering. Hvis testresultatet er positivt, skal de overholde 10 dages karantæne. En anden test er påkrævet på dag 9 af selvisolering. Hvis resultatet af den anden test er negativt, kan selvisolering gennemføres sikkert efter dag 10. Letlands regering overvåger COVID-19-raterne i disse lande, og rejsende, der ankommer fra lande med mere end 15 tilfælde pr. 100.000 indbyggere, vil blive bedt om at isolere sig selv i 10-14 dage ved ankomsten. Opdaterede oplysninger findes på den lettiske regerings hjemmeside.

Hvis du planlægger rejser til Riga nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Riga

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Riga fundet af momondos brugere for nylig
Ryanair
9. aug.
BLL06:15Billund
11t. 10min.
1 stop
RIX17:25Riga Intl
12. aug.
RIX18:05Riga Intl
12t. 40min.
1 stop
BLL06:45Billund
Ryanair
10. aug.
BLL06:15Billund
10t. 10min.
1 stop
RIX16:25Riga Intl
12. aug.
RIX18:05Riga Intl
12t. 40min.
1 stop
BLL06:45Billund
airBaltic
2. sep.
CPH15:30København Kastrup
1t. 25min.
RIX16:55Riga Intl
8. sep.
RIX14:20Riga Intl
1t. 30min.
CPH15:50København Kastrup
Ryanair
11. aug.
BLL06:10Billund
8t. 20min.
1 stop
RIX14:30Riga Intl
15. aug.
RIX18:00Riga Intl
12t. 45min.
1 stop
BLL06:45Billund
Flere flyselskaber
8. aug.
BLL18:10Billund
11t. 45min.
1 stop
RIX05:55Riga Intl
12. aug.
RIX03:45Riga Intl
6t. 40min.
1 stop
BLL10:25Billund
Ryanair
10. aug.
BLL06:15Billund
10t. 10min.
1 stop
RIX16:25Riga Intl
15. aug.
RIX18:00Riga Intl
12t. 45min.
1 stop
BLL06:45Billund

Find de billigste enkeltbilletter til Riga

Hvis du leder efter enkeltbilletter fra Danmark til Riga, så se nogle af vores tilbud herunder fra Norwegian, Ryanair og airBaltic
Ryanair
15. aug.
CPH03:20København Kastrup
13t. 15min.
1 stop
RIX16:35Riga Intl
Ryanair
10. aug.
CPH05:35København Kastrup
24t. 55min.
1 stop
RIX06:30Riga Intl
Norwegian
15. aug.
CPH04:10København Kastrup
1t. 20min.
RIX05:30Riga Intl

Hvilke flyselskaber flyver til Riga?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Riga

De Baltiske lande har i de senere år oplevet en stigende popularitet, og flere flyselskaber har fået dem på rutekortet. Det gælder også for Riga, som man i dag kan komme til med Ryanair, Air Berlin og Norwegian m.fl. Med direkte fly vil turen tage omkring 1 time og 40 minutter.


Lufthavne i nærheden af Riga

Neden for finder du alle lufthavne i Riga samt deres afstand til centrum

Rigas internationale lufthavn er den største af alle i de baltiske stater med et årligt passagerantal på over 5 millioner. Lufthavnen består af i alt tre terminaler. Når du lander i Riga lufthavn og skal til bymidten kan du tage lufthavnsbussen med nummeret 22 som kører mellem lufthavnen og centrum. Alternativt kan du naturligvis også benytte dig af taxa, en tur der vil tage omtrent 20 minutter alt afhængig af hvor meget trafik der er.


Populære fly til Riga

Find dine flybilletter til Riga blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Riga
Hurtigste flyvetid1t. 20min.
Laveste pris473 kr.
Fly fra Billund til Riga
Hurtigste flyvetid1t. 35min.
Laveste pris587 kr.

Hvordan kommer man nemmest rundt i Riga?

Rigas gamle bydel er lukket af for biler, og det betyder at bykernen er perfekt at opleve til fods. De mange brostensbelagte gader lægger dog op til, at man har noget komfortabelt fodtøj på, til det til tider ujævne underlag.

Udenfor den gamle bydel kører der både bus, tog og sporvogne, hvor en 24-timers billet til ubegrænset kørsel koster ca. 38 DKK. Det er også muligt at komme omkring i taxa, der dog er en lidt dyrere transportform.


Kan man rejse til Riga uden pas eller visum?

Letland er medlem af Schengenaftalen, og det betyder at vi som danske statsborgere får visumfrihed i 90 dage når vi rejser til f.eks. Riga. Glem dog ikke dit pas, som skal være gyldigt under hele opholdet. Tjek altid de nyeste visumregler hos den lettiske ambassade inden afrejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Riga


Tips og gode råd til Riga

Hvordan får man den billigste flybillet til Riga?

Man får den billigste flybillet ved at rejse udenfor sommersæsonen fra juni til august. I vintermånederne november og februar får du de laveste priser (Kilde: momondo prisindsigt for ruten København – Riga, januar 2018).

Hvad skal man se i Riga?

Et godt sted at starte når man skal på opdagelse i byen er på Riga Central Market som er Europas største marked, og en bygning der kom på UNESCO’s Verdensarvsliste tilbage i 1998. Her kan du lade dig forføre af byens blomstrende madkultur, med spændende smage og dufte der florerer i luften.

Fra Rigas TV-tårn kan du se udover byen i 97 meters højde – det er et syn der imponerer! Efter en tur i toppen kan du tage turen videre til Riga Slot, domkirke, rådhus og slutte af med Art Nouveau-bygningerne i gaden Alberta iela. Man bør også kigge nærmere nogle af de flotte broer, der forbinder Riga mellem Daugava-floden: Vanšu, Dienvidu tilts og Akmens tilts er blot nogle af broerne.

Aktiviteter for børn

Livu Aquapark er et vandland for børn i alle aldre med vandrutsjebaner, fontæner, legeplads og meget andet. Riga Zoo fra 1912 er en anden oplagt mulighed, hvor man kan nyde de mange dyrearter i hyggelige omgivelser.

Skal man købe rejseforsikring?

Det anbefales altid at investere i en rejseforsikring når man rejser udenlands, skulle uheldet være ude.

Kan man drikke vand fra hanen?

Du kan godt drikke vand fra hanen i Riga.

Giver man drikkepenge i Riga?

Drikkepenge er en del af kulturen i Letland, og her skal du regne med at lægge omkring 10% for en god service.

Hvor er der god shopping?

Området i og omkring dan gamle bydel er det bedste sted at shoppe, hvad enten det drejer sig om mode eller souvenirs.

 

Priser og information om offentlig transport opdateret januar 2018.