Find billige flybilletter til Brisbane

Returrejse
Economy
Washington D.C. (WAS)
Brisbane (BNE)
tir.. 15.6.
tir.. 22.6.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Brisbane. De nuværende restriktioner til Brisbane er baseret på Australien rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Australien

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Brisbane

Find de billigste fly til disse Brisbane-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Brisbane

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Brisbane

København (CPH) til Brisbane (BNE)

Fly til Brisbane ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Brisbane, hvor den gennemsnitlige pris er 6.435 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BRISBANE FRA KØBENHAVNmaj15% billigereAt flyve fra København til Brisbane ​​koster i gennemsnit blot 5.477 kr. i maj
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BRISBANE FRA KØBENHAVNdecember21% dyrereDet koster cirka 7.785 kr. at flyve til Brisbane ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BRISBANE FRA KØBENHAVNdecember515% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Brisbane fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Brisbane?

Australien er blandt andet kendt for sine mange storbyer, hvoraf Brisbane er en af dem. Byen er landets tredjestørste beliggende i sydvest ud til Stillehavet. Du kan godt pakke kufferten og gøre klar til at lande i et subtropisk paradis, hvor der er varmt året rundt. Det er populært at rejse med fly til Brisbane i perioden fra april til september, hvor temperaturen er ca. 27 °C. Du kan også rejse med fly til Brisbane i perioden fra oktober til marts, men vær forberedt på fugtigt vejr samt høje temperaturer, især i december og januar. Dermed kan du være heldig at finde billige flybilletter til Brisbane på alle tider af året, da byen netop er rejsevenlig alle 12 måneder.

Hvilket er det absolut billigste fly til Brisbane?

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Brisbane, lå på 460 kr./pr. person fra Cairns, hvilket er 90% billigere end gennemsnitsflyprisen til Brisbane. Hvis du vil finde de billigste priser til Brisbane fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Hvilken måned er det billigst at flyve til Brisbane?

maj måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Brisbane fra Danmark, med flest priser fundet omkring 5.477 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i maj, kan du bestille flyrejser til Brisbane fra Danmark i august i stedet. Fly til Brisbane i august, selvom de ikke er helt så billige som dem i maj, har stadig kun et gennemsnit på omkring 5.802 kr..

Hvor lang tid forud skal jeg bestille et fly til Brisbane?

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 40 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Brisbane. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 6.435 kr..

Hvilken dag er billigst at rejse med dit fly til Brisbane på?

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Brisbane fra Danmark på en mandag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en mandag helt ned til 6.352 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis muligt, undgå at bestille dit fly med afgang på en lørdag da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Brisbane på en lørdag på 7.130 kr..

Hvornår er det billigste tidspunkt på dagen at flyve til Brisbane?

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Brisbane på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Brisbane om aftenen helt ned til 6.112 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 7.415 kr. i gennemsnit. Fly til Brisbane fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Brisbane?

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Brisbane. Hvis du har planer om at flyve til Brisbane, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Coolangatta (90 km fra Brisbane centrum), Lufthavn: Maroochydore Sunshine Coast (96 km fra Brisbane centrum), Lufthavn: Toowoomba City Brisbane West Wellcamp (122 km fra Brisbane centrum), Lufthavn: Lismore (153 km fra Brisbane centrum) eller Lufthavn: Ballina Byron (161 km fra Brisbane centrum).

Findes der en billigere måde at flyve til Brisbane på?

Med en gennemsnitspris på 2.458 kr. pr. person er Lufthavn: Coolangatta den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Brisbane. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Brisbane?

På nuværende tidspunkt inkluderer Australien rejserestriktioner rejser til Brisbane. Indrejserestriktioner

Australien har begrænset indrejsen for alle rejsende, med undtagelse af australske statsborgere og fastboende og deres nærmeste familiemedlemmer, newzealandske statsborgere bosiddende i Australien, diplomater akkrediteret i Australien og bosiddende i Australien og deres nærmeste familiemedlemmer samt flybesætninger, en person, der er rekrutteret i henhold til regeringsgodkendt Seasonal Worker Program eller Pacific Labor Scheme, en person, der har et Business Innovation and Investment (underklasse 188) visum. Rejsende, der ikke er i en undtaget kategori, kan anmode om en individuel fritagelse for Australiens rejsebegrænsninger ved hjælp af Portalen for rejsefritagelse .

Indrejsekrav

Rejsende skal fremvise en lægeerklæring med et negativt COVID-19 PCR-testresultat udstedt inden for 72 timer før afgang. Rejsende skal udfylde Australien rejsedeklaration -formularen mindst 72 timer før afrejse til Australien.

Karantænekrav

Medmindre du ankommer til en karantænefri flyvning fra New Zealand , skal alle rejsende til Australien, inklusive australske statsborgere, gå i karantæne i 14 dage på et bestemt sted, såsom et hotel i deres ankomstby, for egen regning. Yderligere oplysninger om karantæneregler i de australske stater findes på følgende websteder: New South Wales, The Northern Territory, Western Australien.

Transitregler

Udenlandske statsborgere kan rejse gennem Australien, hvis det tilkoblede fly afgår inden for 72 timer efter det ankommende fly. De skal enten have et transitvisum eller være statsborgere i et land, der er fritaget for visumpligt. Transitpassagerer behøver ikke at ansøge om fritagelse for rejserestriktioner, hvis de har reserveret et fly med forbindelse fra samme lufthavn inden for 72 timer, og de ikke forlader lufthavnen. Rejsende, der planlægger at forlade lufthavnen før de går ombord på deres tilslutningsfly, eller som skal være i lufthavnen i mere end 72 timer, skal ansøge om en rejseundtagelse her og vil være i karantæne indtil deres afgang. Rejsende fra New Zealand og Stillehavsøerne behøver måske ikke rejsefritagelse. Yderligere oplysninger om transit gennem Australien findes her.

Alle andre oplysninger

Rejsende, der planlægger at rejse over den australske stats grænser, bør bemærke, at nogle australske stater også har restriktioner for indenrigsrejser, grænserestriktioner og karantænekrav. Hvis du rejser videre inden for Australien, anbefales det at du kontakter din rejseudbyder/overnatningsudbyder på forhånd.

Hvis du planlægger rejser til Brisbane nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Gode tilbud på fly til Brisbane

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Brisbane fundet af momondos brugere for nylig
Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
31t. 15min.
BNEBrisbane
BNEBrisbane
CPHKøbenhavn Kastrup

Find de billigste enkeltbilletter til Brisbane

Air Canada
CPHKøbenhavn Kastrup
31t. 15min.
BNEBrisbane

Hvilke flyselskaber flyver til Brisbane?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Brisbane

Det er især de store, traditionelle flyselskaber, der tilbyder den lange rejse med fly til Brisbane. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis flyve med udbydere som Qantas Airways, Air France og Singapore Airlines. Fra Billund Lufthavn kan du flyve med selskaber som KLM, Finnair og British Airways. De store flyselskaber har som regel check-in bagage, sædevalg og forplejning ombord inkluderet i billetprisen.

Hvem flyver direkte til Brisbane?

Der er ingen flybilletter til Brisbane med direkte flyafgange fra Danmark. Du kan derimod vælge imellem adskillige afgange med en eller flere mellemlandinger undervejs.

Hvor lang tid tager det at flyve til Brisbane?

Den hurtigste flyafgang fra eksempelvis Københavns Lufthavn tager ca. 20 t og 35 min med blot et stop undervejs på rejsen. Den hurtigste afgang fra Billund Lufthavn tager ca. 25 t og 15 min med to mellemlandinger.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Brisbane samt afstand til centrum

Du kan tage et Airtrain direkte fra Brisbane Lufthavn til centrum. Rejsetiden er ca. 20 min, og prisen er ca. 35 AUD (ca. 165 DKK) for en returbillet. Du kan også tage en taxi, der koster ca. 45 AUD (ca. 212 DKK).


Hvordan kommer man nemmest rundt i Brisbane?

Du kommer nemmest rundt i byen via en kombination af gåben og byens offentlige transportmidler, der består af busser, tog og færger. De tre transportformer benytter samme billetsystem. I centrum kan du med fordel benytte de gratis busser kaldet City Loop og Hill Loop, der kører i CBD (indre by). Derudover kan du benytte CityHopper gratis, der er en færgerute mellem Sydney St, New Farm og North Quay.


Kan man rejse til Brisbane uden pas eller visum?

Som dansk statsborger skal du søge om turistvisum for at kunne holde ferie i Australien. Det er muligt at ansøge online, og du skal naturligvis medbringe pas på din rejse.


Tips og gode råd til Brisbane

Hvad skal man se i Brisbane?

Seværdigheder af enhver art venter dig på din ferie i Brisbane. Den kunstige strand South Bank ved Brisbane River er et af højdepunkterne med lækre sandstrande, caféer og restauranter. En tur på toppen af Mount Coot-tha belønner dig med byens bedste udsigt.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Det er oplagt at rejse med børn til Brisbane. Lone Pine Koala Sanctuary er et sted for hele familien. Det er en anerkendt park, der opfostrer forældreløse og syge koalaer og kænguruer. Queensland Maritime Museum er også et populært sted, hvor du blandt andet kan gå ombord på en ubåd.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er klogt at investere i en rejseforsikring, så du er personligt dækket, hvis du kommer til skade eller lignende. Det betyder først og fremmest en sygeforsikring, men du kan også købe tillægsdækninger som eksempelvis bagagedækning eller tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen kan drikkes i Brisbane.

Giver man drikkepenge i Brisbane?

Det er ikke udbredt at give drikkepenge i Australien, men ved en tilfredsstillende service kan du med fordel give ca. 5-10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Queen Street Mall og Valley Markets er nogle af de populære steder at handle. (Priser checket: 29/04/2019).


 • Returrejse
 • Enkeltrejse
 • Rundrejse
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
 • Flere
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • First Class