Find billige flybilletter til Brisbane

fre.. 21.2.
fre.. 28.2.
Tidspunkt
Sammenlign momondo med |

De billigste fly til lufthavne i Brisbane

Find de billigste fly til disse Brisbane-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
Der er i øjeblikket ingen data for den valgte rute. Vælg venligst en ny afrejselufthavn

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Brisbane?

Australien er blandt andet kendt for sine mange storbyer, hvoraf Brisbane er en af dem. Byen er landets tredjestørste beliggende i sydvest ud til Stillehavet. Du kan godt pakke kufferten og gøre klar til at lande i et subtropisk paradis, hvor der er varmt året rundt. Det er populært at rejse med fly til Brisbane i perioden fra april til september, hvor temperaturen er ca. 27 °C. Du kan også rejse med fly til Brisbane i perioden fra oktober til marts, men vær forberedt på fugtigt vejr samt høje temperaturer, især i december og januar. Dermed kan du være heldig at finde billige flybilletter til Brisbane på alle tider af året, da byen netop er rejsevenlig alle 12 måneder.

Hvad er den billigste måned at flyve til Brisbane?

Nærmest uanset hvor du rejser fra, er det bedst at booke din flyrejse til Brisbane ​​i løbet af marts måned for at få det bedste tilbud, selvom der også er gode priser på andre tidspunkter.

Hvornår er det bedste tidspunkt at bestille et fly til Brisbane?

I de fleste tilfælde, skal du for en rejse fra de fleste destinationer til Brisbane, prøve at bestille din flyrejse omkring 37 dage i forvejen, for at finde de billigste priser.

På hvilken ugedag er det billigst at flyve til Brisbane?

Fra de fleste lokationer er tirsdag den billigste dag at flyve til Brisbane. De fleste brugere fandt, at afgang på en lørdag var dyrest.

Hvilket tidspunkt på dagen er det billigste for at flyve til Brisbane?

Vores data viser, at billetter til Brisbane kan findes billigere, hvis du flyver om morgenen. At bestille en flyrejse om eftermiddagen vil sandsynligvis betyde højere priser.


Gode tilbud på fly til Brisbane

De hurtigste ruter og billigste flyrejser til Brisbane fundet af brugere
Hurtigste
Billigste
Cathay Pacific
Cathay Pacific
22 maj
08:55
CPH
Lufthavn: København Kastrup
32t. 40min.
2 stop
BNE
01:35
+2
Lufthavn: Brisbane
Cathay Pacific
12 jun.
10:55
BNE
Lufthavn: Brisbane
44t. 00min.
2 stop
CPH
22:55
+1
Lufthavn: København Kastrup
7.649 kr
Cathay Pacific
Cathay Pacific
22 maj
08:55
CPH
Lufthavn: København Kastrup
32t. 40min.
2 stop
BNE
01:35
+2
Lufthavn: Brisbane
Cathay Pacific
12 jun.
10:55
BNE
Lufthavn: Brisbane
44t. 00min.
2 stop
CPH
22:55
+1
Lufthavn: København Kastrup
7.649 kr

Hvilke flyselskaber flyver til Brisbane?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for fly til Brisbane

Det er især de store, traditionelle flyselskaber, der tilbyder den lange rejse med fly til Brisbane. Fra Københavns Lufthavn kan du eksempelvis flyve med udbydere som Qantas Airways, Air France og Singapore Airlines. Fra Billund Lufthavn kan du flyve med selskaber som KLM, Finnair og British Airways. De store flyselskaber har som regel check-in bagage, sædevalg og forplejning ombord inkluderet i billetprisen.

Hvem flyver direkte til Brisbane?

Der er ingen flybilletter til Brisbane med direkte flyafgange fra Danmark. Du kan derimod vælge imellem adskillige afgange med en eller flere mellemlandinger undervejs.

Hvor lang tid tager det at flyve til Brisbane?

Den hurtigste flyafgang fra eksempelvis Københavns Lufthavn tager ca. 20 t og 35 min med blot et stop undervejs på rejsen. Den hurtigste afgang fra Billund Lufthavn tager ca. 25 t og 15 min med to mellemlandinger.


Hvordan kommer man fra lufthavnen til centrum?

Herunder finder du alle lufthavne i Brisbane samt afstand til centrum

Du kan tage et Airtrain direkte fra Brisbane Lufthavn til centrum. Rejsetiden er ca. 20 min, og prisen er ca. 35 AUD (ca. 165 DKK) for en returbillet. Du kan også tage en taxi, der koster ca. 45 AUD (ca. 212 DKK).


Populære fly til Brisbane

Find dine flybilletter til Brisbane blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Brisbane
Korteste rejsetid
27t. 45min.
Laveste pris
7.601 kr

Hvordan kommer man nemmest rundt i Brisbane?

Du kommer nemmest rundt i byen via en kombination af gåben og byens offentlige transportmidler, der består af busser, tog og færger. De tre transportformer benytter samme billetsystem. I centrum kan du med fordel benytte de gratis busser kaldet City Loop og Hill Loop, der kører i CBD (indre by). Derudover kan du benytte CityHopper gratis, der er en færgerute mellem Sydney St, New Farm og North Quay.


Kan man rejse til Brisbane uden pas eller visum?

Som dansk statsborger skal du søge om turistvisum for at kunne holde ferie i Australien. Det er muligt at ansøge online, og du skal naturligvis medbringe pas på din rejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Brisbane


Tips og gode råd til Brisbane

Hvad skal man se i Brisbane?

Seværdigheder af enhver art venter dig på din ferie i Brisbane. Den kunstige strand South Bank ved Brisbane River er et af højdepunkterne med lækre sandstrande, caféer og restauranter. En tur på toppen af Mount Coot-tha belønner dig med byens bedste udsigt.

Aktiviteter og oplevelser med børn

Det er oplagt at rejse med børn til Brisbane. Lone Pine Koala Sanctuary er et sted for hele familien. Det er en anerkendt park, der opfostrer forældreløse og syge koalaer og kænguruer. Queensland Maritime Museum er også et populært sted, hvor du blandt andet kan gå ombord på en ubåd.

Skal man købe rejseforsikring?

Det er klogt at investere i en rejseforsikring, så du er personligt dækket, hvis du kommer til skade eller lignende. Det betyder først og fremmest en sygeforsikring, men du kan også købe tillægsdækninger som eksempelvis bagagedækning eller tyveriforsikring.

Kan man drikke vand fra hanen?

Vand fra hanen kan drikkes i Brisbane.

Giver man drikkepenge i Brisbane?

Det er ikke udbredt at give drikkepenge i Australien, men ved en tilfredsstillende service kan du med fordel give ca. 5-10 % i drikkepenge.

Hvor er der gode shoppingområder?

Queen Street Mall og Valley Markets er nogle af de populære steder at handle. (Priser checket: 29/04/2019).

*Flypriser til Brisbane er baseret på prisen for en billet på economy class fundet af momondos brugere inden for de seneste 72 timer. Disse priser er ikke nødvendigvis tilgængelige længere.