Find billige flybilletter til Brisbane

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Brisbane

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Brisbane

Bedste pris på enkeltbillet

4.790 kr.

Bedste pris på returbillet

8.505 kr.

Hurtigste flyvetid

22t. 35min.

Betjenes af

4 flyselskaber
Den bedste pris på en enkeltbillet til Brisbane fra Danmark i de seneste 72 timer er 4.790 kr. (København Kastrup til Brisbane).
Den bedste pris på en returbillet til Brisbane fra Danmark i de seneste 72 timer er 8.505 kr. (København Kastrup til Brisbane).
Det hurtigste fly til Brisbane fra Danmark tager 22t. 35min. (København Kastrup til Brisbane).
Der er 4 flyselskaber, som flyver til Brisbane, herunder Air Canada, Air France og Iberia.

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Brisbane

Find de billigste fly til disse Brisbane-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Brisbane

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Brisbane

København (CPH) til Brisbane (BNE)

Fly til Brisbane ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Brisbane, hvor den gennemsnitlige pris er 10.333 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL BRISBANE FRA KØBENHAVNmarts11% billigereAt flyve fra København til Brisbane ​​koster i gennemsnit blot 9.196 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL BRISBANE FRA KØBENHAVNdecember23% dyrereDet koster cirka 12.712 kr. at flyve til Brisbane ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL BRISBANE FRA KØBENHAVNmarts448% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Brisbane fra København i marts end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Brisbane?

Australien er blandt andet kendt for sine mange storbyer, hvoraf Brisbane er en af dem. Byen er landets tredjestørste beliggende i sydvest ud til Stillehavet. Du kan godt pakke kufferten og gøre klar til at lande i et subtropisk paradis, hvor der er varmt året rundt. Det er populært at rejse med fly til Brisbane i perioden fra april til september, hvor temperaturen er ca. 27 °C. Du kan også rejse med fly til Brisbane i perioden fra oktober til marts, men vær forberedt på fugtigt vejr samt høje temperaturer, især i december og januar. Dermed kan du være heldig at finde billige flybilletter til Brisbane på alle tider af året, da byen netop er rejsevenlig alle 12 måneder.

Den bedste pris, der er fundet på momondo til Brisbane, lå på 393 kr./pr. person fra Sydney, hvilket er 96% billigere end gennemsnitsflyprisen til Brisbane. Hvis du vil finde de billigste priser til Brisbane fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Brisbane fra Danmark, med flest priser fundet omkring 9.196 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse i marts, kan du booke flyrejser til Brisbane fra Danmark i august i stedet. Fly til Brisbane i august, selvom de ikke er helt så billige som dem i marts, har stadig kun et gennemsnit på omkring 9.409 kr..

De fleste flyvende fandt, at hvis de bestilte billetter 18 dage forud for deres planlagte afrejsedato, havde de den bedste chance for at finde billige billetter til Brisbane. I dette tidsrum koster flybilletter omkring 10.333 kr.. Vær opmærksom på at du måske også kan finde billige fly til Brisbane udenfor dette tidsrum. momondo brugere har fornyligt fundet fly fra Danmark til Brisbane for 8.505 kr..

I gennemsnit er den billigste dag at flyve til Brisbane fra Danmark på en onsdag. momondo brugere har fundet billetter med afgang på en onsdag helt ned til 9.731 kr.. Priserne kan dog variere alt afhængig af flyselskab, sæson og ferieperioder. Hvis det er muligt, så undlad at booke dit fly med afgang på en fredag, da priserne generelt er højere end normalt. Ifølge vores data ligger den gennemsnitlige billetpris til Brisbane på en fredag på 10.751 kr..

Ifølge vores data er om aftenen den billigste dag at flyve til Brisbane på. momondo brugere har fundet fly med afgang fra Danmark til Brisbane om aftenen helt ned til 8.454 kr.. Vær opmærksom på at priserne kan variere, alt afhængig af hvilket flyselskab du rejser med, og hvilket tidspunkt på året, du planlægger at rejse på. Hvis du har en fleksibel rejseplan, så undgå at rejs om formiddagen, hvor priserne ligger på 11.247 kr. i gennemsnit. Fly til Brisbane fra Danmark om formiddagen er generelt dyrere, da det er det tidspunkt på dagen, der er bedst for de fleste rejsende.

Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Brisbane. Hvis du har planer om at flyve til Brisbane, kan du overveje at booke flyrejse til Lufthavn: Coolangatta (90 km fra Brisbane centrum), Lufthavn: Maroochydore Sunshine Coast (96 km fra Brisbane centrum), Lufthavn: Toowoomba City Brisbane West Wellcamp (122 km fra Brisbane centrum), Lufthavn: Lismore (153 km fra Brisbane centrum) eller Lufthavn: Ballina Byron (161 km fra Brisbane centrum).

Med en gennemsnitspris på 3.555 kr. pr. person er Lufthavn: Coolangatta den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Brisbane. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.Gode tilbud på fly til Brisbane

Se nogle af de bedste tilbud på billetter fra lufthavne i Danmark til Brisbane fundet af momondos brugere for nylig

Hvilke flyselskaber flyver til Brisbane?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Brisbane

Hvilke flyselskaber flyver til Brisbane?

Singapore Airlines, Qatar Airways, Etihad Airways og Emirates er de mest populære flyselskaber der flyver fra Danmark til Brisbane regelmæssigt, ifølge vores data. Du bør kunne finde fly til Brisbane med disse flyselskaber og andre flyselskaber der flyver fra Danmark.

Emirates-fly til Brisbane

Emirates flyver omkring 114 fly til Brisbane om ugen. Det mest almindelige afrejsested for disse fly var fra Sydney, hvor det bedste tilbud på en returrejse med Emirates var på 8.587 kr. (København Kastrup til Brisbane). Brugerne har bedømt Emirates med 8,6/10 i over 122 anmeldelser på momondo.

Cathay Pacific-fly til Brisbane

Cathay Pacific (8,1/10, 34 anmeldelser) er også et populært valg for fly til Brisbane med tilbud fra helt ned til 7.685 kr. retur fra København Kastrup. Med 4 Cathay Pacific-fly til Brisbane om ugen i gennemsnit kan priserne variere betydeligt alt efter afrejsested og efterspørgsel.


Lufthavne i nærheden af Brisbane

Neden for finder du alle lufthavne i Brisbane samt deres afstand til centrum

Du kan tage et Airtrain direkte fra Brisbane Lufthavn til centrum. Rejsetiden er ca. 20 min, og prisen er ca. 35 AUD (ca. 165 DKK) for en returbillet. Du kan også tage en taxi, der koster ca. 45 AUD (ca. 212 DKK).


Populære fly til Brisbane

Find dine flybilletter til Brisbane blandt disse populære flyafgange
Fly fra København til Brisbane
Hurtigste flyvetid28t. 15min.
Laveste pris9.174 kr.

Hvordan rejser jeg rundt i Brisbane

Du kommer nemmest rundt i byen via en kombination af gåben og byens offentlige transportmidler, der består af busser, tog og færger. De tre transportformer benytter samme billetsystem. I centrum kan du med fordel benytte de gratis busser kaldet City Loop og Hill Loop, der kører i CBD (indre by). Derudover kan du benytte CityHopper gratis, der er en færgerute mellem Sydney St, New Farm og North Quay.


Visumkrav for Brisbane

Som dansk statsborger skal du søge om turistvisum for at kunne holde ferie i Australien. Det er muligt at ansøge online, og du skal naturligvis medbringe pas på din rejse.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Brisbane


De bedste oplevelser og seværdigheder i Brisbane

Seværdigheder af enhver art venter dig på din ferie i Brisbane. Den kunstige strand South Bank ved Brisbane River er et af højdepunkterne med lækre sandstrande, caféer og restauranter. En tur på toppen af Mount Coot-tha belønner dig med byens bedste udsigt.

Det er klogt at investere i en rejseforsikring, så du er personligt dækket, hvis du kommer til skade eller lignende. Det betyder først og fremmest en sygeforsikring, men du kan også købe tillægsdækninger som eksempelvis bagagedækning eller tyveriforsikring.

Vand fra hanen kan drikkes i Brisbane.

Det er ikke udbredt at give drikkepenge i Australien, men ved en tilfredsstillende service kan du med fordel give ca. 5-10 % i drikkepenge.

Queen Street Mall og Valley Markets er nogle af de populære steder at handle.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Fly til Brisbane med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når du har udført en søgning efter fly til Brisbane, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du ikke er klar til at booke et fly til Brisbane lige nu, kan du bruge vores indblik ovenfor til at få nyttige tips, eller du kan oprette en prisagent, så momondo holder høje med priserne på fly til Brisbane og giver dig besked, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.