Find billige fly til Alice Springs

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 2.10
søn. 9.10

Indsigter og trends for flyrejser til Alice Springs

Få indsigter om din flyrejse til Alice Springs, så du kan lave den bedste rejseplan

See prices from:


Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Alice Springs

Hvor lang tid tager det at flyve til Alice Springs?

Når du skal rejse fra Danmark til Alice Springs i Australien, vil tiden på turen variere alt afhængigt af dine forbindelser undervejs. Dit antal af eventuelle mellemlandinger og måske ventetid spiller ind med hensyn til længden af flyvningen. Du kan finde flyrejser til Alice Springs, Australien, der varer fra godt 33 timer og op til 66 timer. De største danske lufthavne med internationale forbindelser er København Lufthavn (CPH), Billund Lufthavn (BLL) og Aalborg Lufthavn (AAL). Den hurtigste tur fra Danmark får du, hvis du køber flybilletter med start i Billund Lufthavn, men ganske ofte vil rejser fra en af de jyske lufthavne medføre, at dit første stop bliver i København Lufthavn.

Hvorfra flyver man direkte til Alice Springs?

Der er desværre ingen direkte flyrejser mellem Danmark og Alice Springs lufthavn, Alice Springs i Australien. Du kan dog sagtens, med et par mellemlandinger undervejs, komme frem til Alice Springs Lufthavn (ASP). Fra Billund kan du rejse med Lufthansa til Frankfurt og derfra lade Etihad Airways flyve dig via Abu Dhabi resten af vejen til din destination. Aalborg Lufthavn kan være begyndelsespunkt for en rejse, hvor du flyver med KLM til Amsterdam, hvor et skift til EVA Air får dig videre til Bangkok, og så flyver Qantas Airways dig via Sydney helt frem til Alice Springs. Rejser du fra København Lufthavn, kan du sætte hele turen sammen, så alle fly er med Qantas Airways. Det betyder stop i Dubai og Melbourne, før du er fremme i Alice Springs.Andre kabineklasser på fly til Alice Springs

Find alternative premium kabinevalg for dit fly til Alice Springs

Nyttige tips til at finde tilbud på fly til Alice Springs

Lær mere om alle de gratis muligheder for flybooking, momondo tilbyder.
  • Hvordan opretter jeg Prisagenter for fly til Alice Springs?

    Bekræft dine rejsedetaljer og søg efter de nyeste tilbud. Når du gennemser søgeresultaterne, får du mulighed for at oprette Prisagenter. Du modtager herefter opdateringer, når flyrutens priser stiger eller falder.

  • Hvordan finder momondo sine flypriser?

    Vi indhenter vores priser fra mere end 700 interne konkurrenter inden for flybranchen og online rejsebureauer. Vi opererer på over 30 markeder verden over for at kunne give dig flest mulige rejsemuligheder.

  • Hvordan kan jeg spare penge på fly til Alice Springs med momondo?

    Planlæg dine rejser med funktionen "Prisprognose", som bruger flydata til at vise dig de bedste og billigste dage at købe flybillet på. Vores "Priskalender" hjælper dig til at få mest muligt ud af dine penge, når du ved hvilke dage, det er mest fordelagtige at flyve på. Skræddersy dine egne rejseoplevelser og spar penge med “Explore”. Er du på jagt efter ekspert-rejsetips til din næste store rejse, er momondos blog “Discover” kun ét klik væk. Opret "Prisagenter" for at spore prisændringer og booke, når priserne er lavest.


Lufthavne i nærheden af Alice Springs

Neden for finder du alle lufthavne i Alice Springs samt deres afstand til centrum

Hvordan kommer man til og fra centrum fra Alice Springs Lufthavn?

Når du er fremme i Alice Springs, Australien, og skal videre fra lufthavnen og til byens centrum, kan du for eksempel snuppe en taxa, og de holder lige over for ankomstterminalen. Kig efter 13Cabs eller Alice Spring Taxis for de officielle operatører. Der er også flere biludlejningsfirmaer, som holder til i lufthavnen, og har du reserveret på forhånd, vil bilen ofte vente klar til dig, når du ankommer. Fra lufthavnen kører du først af Roger Vale Drive, og den bliver hurtigt til rute A87, som fører dig hele vejen ind til selve byen. En stribe forskellige selskaber tilbyder også transfer fra lufthavnen og ind til byen, og her kan du vælge for eksempel Buslink, Emu Run Experience eller Greyhound Australia. Det er en god idé at booke din transfer på forhånd hos et af busselskaberne.


Visumkrav for Alice Springs

Er der krav til pas og visum for at komme til Alice Springs?

Som dansker skal du have et visum, når du rejser til Australien. Der er en del forskellige at vælge mellem afhængig af formålet med din rejse, så undersøg grundigt, hvilket der er det rette visum til din rejse, eller du kan spørge på den australske ambassade for at få hjælp til dit valg af visum. Du skal naturligvis også have et pas, og det skal være gyldigt i mindst seks måneder ud over dit ophold i Australien.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Alice Springs


De bedste oplevelser og seværdigheder i Alice Springs

Hvad kan man se i Alice Springs?

Alice Springs, Australien, er omgivet af både meget smuk natur og af knaldrød ørken. Her er noget at se på for enhver der elsker naturoplevelser, men du kan også smage på bylivet, hvis du har mod på det. Alice Springs Desert Park er et godt sted at starte. Det er en blanding af et frilandsmuseum, en botanisk have og dyrereservat. Du kan også lægge din rute, så du rammer Alice Springs Art Trail, der leder dig til syv af byens bedste og mest levende bygninger med kunst. Her oplever du både lokal og original kunst, ligesom der er mulighed for at se på det nyeste samtidskunst, Australien byder på. Araluen Cultural Precinct er et område, hvor du blandt andet finder Det Centralaustralske museum og områdets luftfartsmuseum, sammen med lokale kunstcentre, cafeer og steder med håndværksproduktion. Hver anden søndag det meste af året er der udendørs marked - Todd Mall Market - hvor du finder bøger, boder med mad, og her er prøver på lokalt kunsthåndværk og souvenirs.


Hvorfor vælge momondo?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Alice Springs, som overholder denne regel.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Alice Springs ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Alice Springs. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.