0
FAQ
Flights to Alice Springs

Find billige fly til Alice Springs

1 voksen
0 tasker
Fra?
Til?
man. 4.3
man. 11.3
“I år indtager momondo førstepladsen for bedste flyrejser på internettet.”
Kåret som vinder af Europas bedste rejseapp 2023

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Alice Springs

Hvor lang tid tager det at flyve til Alice Springs?

Når du skal rejse fra Danmark til Alice Springs i Australien, vil tiden på turen variere alt afhængigt af dine forbindelser undervejs. Dit antal af eventuelle mellemlandinger og måske ventetid spiller ind med hensyn til længden af flyvningen. Du kan finde flyrejser til Alice Springs, Australien, der varer fra godt 33 timer og op til 66 timer. De største danske lufthavne med internationale forbindelser er København Lufthavn (CPH), Billund Lufthavn (BLL) og Aalborg Lufthavn (AAL). Den hurtigste tur fra Danmark får du, hvis du køber flybilletter med start i Billund Lufthavn, men ganske ofte vil rejser fra en af de jyske lufthavne medføre, at dit første stop bliver i København Lufthavn.

Hvorfra flyver man direkte til Alice Springs?

Der er desværre ingen direkte flyrejser mellem Danmark og Alice Springs lufthavn, Alice Springs i Australien. Du kan dog sagtens, med et par mellemlandinger undervejs, komme frem til Alice Springs Lufthavn (ASP). Fra Billund kan du rejse med Lufthansa til Frankfurt og derfra lade Etihad Airways flyve dig via Abu Dhabi resten af vejen til din destination. Aalborg Lufthavn kan være begyndelsespunkt for en rejse, hvor du flyver med KLM til Amsterdam, hvor et skift til EVA Air får dig videre til Bangkok, og så flyver Qantas Airways dig via Sydney helt frem til Alice Springs. Rejser du fra København Lufthavn, kan du sætte hele turen sammen, så alle fly er med Qantas Airways. Det betyder stop i Dubai og Melbourne, før du er fremme i Alice Springs.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for fly til Alice Springs Lufthavn?

Priser for fly til Alice Springs Lufthavn opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for fly til Alice Springs Lufthavn?

Antallet af udbydere for fly til Alice Springs Lufthavn er 1 fra februar 2024.

Hvor gammel skal du være for at flyve til Alice Springs Lufthavn?

Minimumsalderen, et barn skal være for at rejse alene, er fem, men flyselskaber, der tilbyder service for uledsagede børn, kan have deres egne aldersrestriktioner, inklusive regler om længden på flyvningen, tidspunkter og mellemlandinger. Det anbefales, at du tjekker med det flyselskab, du booker rejsen til Alice Springs Lufthavn hos.

Hvilken dokumentation eller ID, skal du bruge for at flyve til Alice Springs Lufthavn?

De rejse- og sundhedsdokumenter, du skal bruge på din rejse til Alice Springs Lufthavn kan variere baseret på din rute og personlige situation. Typisk bør du have forskellige dokumenter ved hånden såsom ID-kort eller kørekort og et pas, der er gyldigt i mere end seks måneder efter din forventede ankomst til Alice Springs Lufthavn. Det er altid en god ide at spørge dit flyselskab eller en betroet tredjepart som IATA til råds.


Visumkrav for Alice Springs

Er der krav til pas og visum for at komme til Alice Springs?

Som dansker skal du have et visum, når du rejser til Australien. Der er en del forskellige at vælge mellem afhængig af formålet med din rejse, så undersøg grundigt, hvilket der er det rette visum til din rejse, eller du kan spørge på den australske ambassade for at få hjælp til dit valg af visum. Du skal naturligvis også have et pas, og det skal være gyldigt i mindst seks måneder ud over dit ophold i Australien.


De bedste oplevelser og seværdigheder i Alice Springs

Hvad kan man se i Alice Springs?

Alice Springs, Australien, er omgivet af både meget smuk natur og af knaldrød ørken. Her er noget at se på for enhver der elsker naturoplevelser, men du kan også smage på bylivet, hvis du har mod på det. Alice Springs Desert Park er et godt sted at starte. Det er en blanding af et frilandsmuseum, en botanisk have og dyrereservat. Du kan også lægge din rute, så du rammer Alice Springs Art Trail, der leder dig til syv af byens bedste og mest levende bygninger med kunst. Her oplever du både lokal og original kunst, ligesom der er mulighed for at se på det nyeste samtidskunst, Australien byder på. Araluen Cultural Precinct er et område, hvor du blandt andet finder Det Centralaustralske museum og områdets luftfartsmuseum, sammen med lokale kunstcentre, cafeer og steder med håndværksproduktion. Hver anden søndag det meste af året er der udendørs marked - Todd Mall Market - hvor du finder bøger, boder med mad, og her er prøver på lokalt kunsthåndværk og souvenirs.


Hvorfor vælge momondo?

Hvorfor skulle jeg bruge momondo til at finde tilbud på fly til Alice Springs?

Vi hjælper dig med at finde det fly, der passer bedst til dine behov. momondo sammenligner priser fra hundredvis af fly- og rejseselskaber og hjælper dig med at filtrere dem, så du kan finde det fly, der er det bedste for dig.

Kan jeg finde fly til Alice Springs med fleksibel booking på momondo?

Ja. momondo gør det muligt for dig at vælge og fremhæve fly til Alice Springs, som overholder denne regel.

Hvordan kan momondo hjælpe mig med at finde fly til Alice Springs?

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Alice Springs ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Jeg er ikke klar til at booke et fly til Alice Springs lige nu. Kan momondo underrette mig, hvis priserne ændrer sig?

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på fly til Alice Springs. Du skal bare brug en gyldig e-mailadresse, og så sørger vi for resten. Det er hurtigt og nemt.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Alice Springs på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Store navne og tilbud
Store navne og tilbud
Søg på hundredvis af rejsesites, og sammenlign priser.
Filtrer efter dine ønsker
Filtrer efter dine ønsker
Gratis wi-fi? Mellemlanding? Tilpas lynhurtigt dine resultater.
Gratis og troværdig
Gratis og troværdig
Vores rejsesøgemaskine er gratis at bruge – vi tilføjer ingen ekstraudgifter eller gebyrer.
Prisagent
Prisagent
Vil du booke senere? Opret en prisagent for at holde øje med priserne.

Find bedre resultater for din overnatning i Alice Springs

Populære byer i Australien
Populære flyrejser ifølge antal klik inden for de seneste 7 dage på momondo


Få besked, når priserne falder

Daglige prisændringer i din indbakke – kun med prisagenter.
Fly til Alice Springs
1 voksen
man. 4.3
man. 11.3
Send mig favorittilbud fra momondo