Find billige fly til Namibia

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir. 5.7
tir. 12.7

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Om fly til Namibia

Oversigt over flypriser, flyvetid og flyselskaber til Namibia

Bedste pris på returbillet

5.233 kr.

Hurtigste flyvetid

18t. 05min.

Betjenes af

1 flyselskab
Den bedste pris på en returbillet til Namibia fra Danmark i de seneste 72 timer er 5.233 kr. (København Kastrup til Windhoek Hosea Kutako Int'L).
Det hurtigste fly til Namibia fra Danmark tager 18t. 05min. (København Kastrup til Windhoek Hosea Kutako Int'L).
Der er 1 flyselskab, som flyver til Namibia, herunder Qatar Airways.

De billigste fly til byer i Namibia

Klik på byerne herunder og find ud af, hvornår det er billigst at flyve til Namibia fra Danmark
Windhoek
Windhoek

Brugbar information om dit fly til Namibia

Find den seneste information på nogle af de oftest stillede spørgsmål i forhold til fly til Namibia

De billigste flybilletter til Namibia fundet fornyligt af momondo brugere er 1.425 kr. med Airlink, 1.617 kr. med Air Namibia og 1.780 kr. med South African.

Det tager i gennemsnit 21t. 45min. at flyve fra Danmark til Namibia, hvis du flyver fra København Kastrup (den mest populære lufthavn i Danmark) og til Windhoek Hosea Kutako Int'L (den mest populære lufthavn i Namibia). Hvis du flyver fra Billund til Windhoek Hosea Kutako Int'L, tager det omkring .

Fly til Namibia er for nylig blevet fundet på momondo for så lidt som 3.505 kr. pr. billet. Den gennemsnitlige pris har dog tendens til at være 6.892 kr., og alt fra 6.407 kr. eller mindre er et godt tilbud. 14.453 kr. er den dyreste flyrejse, vi har set i den seneste uge, men du kan muligvis undgå denne pris afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver fra, hvilket flyselskab du vælger, og hvor langt i forvejen du bestiller dine fly.De seneste flyrejser fundet til populære byer i Namibia

Find fly til disse populære byer i Namibia fra din nærmeste lufthavn.

Billige flybilletter til Namibia

Se de billigste flyrejser til Namibia fundet af momondos brugere i Danmark
AfgangDestinationBedste tidBedste pris
KøbenhavnWindhoek21t. 45min.5.233 kr.

De bedste oplevelser og seværdigheder i Namibia

Der er på nuværende tidspunkt ingen rejser med direkte fly til Namibia fra Danmark. Du kan til gengæld tage afsted på en tur med mellemlandinger undervejs. Flyselskaber som Lufthansa, SWISS, British Airways, Ethiopian Air og flere andre selskaber tilbyder eksempelvis flyrejser fra Københavns Lufthavn til Windhoek.

Den hurtigste rejse fra Københavns Lufthavn eller Billund Lufthavn til Windhoek tager ca. 16 timer. Hvis du vælger en langsommere tur med en samlet rejsetid på eksempelvis 26 timer, så er der ofte penge at spare på flybilletterne.

Højsæsonen fra juni til september er perioden, hvor de fleste turister rejser med fly til Namibia grundet den lille mængde nedbør. Det er dog også muligt at rejse i en af de to regnsæsoner, fra henholdsvis februar til april samt fra september til november. Især på vestkysten, ved de tørre sandklitter og i ørkenen, falder der ikke meget regn i de våde perioder.

Du kan rejse visumfrit på Namibia rejser i op til 90 dage. Dit pas skal desuden være gyldigt i mindst seks måneder efter rejsens slutdato.


Populære ruter til Namibia

Sammenlign fly til og fra de nærmeste lufthavne for at finde de bedste flybilletter
Fly fra København til Windhoek
Hurtigste flyvetid21t. 45min.
Laveste pris5.233 kr.

Find fly til Namibia

Vælg en destination til flyrejsen nedenfor

Kom i gang med at planlægge din rejse til Namibia


Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Namibia, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Namibia, så du sparer tid og penge.

Fly til Namibia med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

momondo hjælper dig med at finde det bedste fly til Namibia ved at give dig filtre, du kan bruge til at indskrænke dit valg af fly, så det matcher dine kriterier. Du kan vælge fly ud fra en række forskellige faktorer som f.eks. pris, afgangs- og landingstider, lufthavn og flyselskab.

Ja. momondo kan spore priser på fly til Namibia og underrette dig, når de ændrer sig. Udfør en søgning for at oprette prisagenten. Du skal kun bruge en gyldig e-mailadresse.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.